| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 8:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Alex még nem a felesége, hanem csak az élettársa, jegyese. Az esküvő még nem volt meg, de az előkészületek már folynak... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 5:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gerrard és a drága felesége Alex:
Stevie a megszokottól eltérően  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Holló: Eto?? hahahahahahahahahahaha
Ne röhögtess már, még a pápának is értelmesebb drukkerei vannak. Mit vártál? | Na azé!
Ez nem teljesen igaz.
Van egypár faszkalap,nagyképű drukker,de a többiek rendesek.
A focisták között az igaz,hogy van egy nagyképű,de ő meg rugdossa a gólokat:Bajzát. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 10:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Manders: Igen, Marco Van Hoogdalemnek kiraktak a srácok a schalke elleni idegenbeli meccsen egy kiírást hogy jobbulást kívánunk neki. Asszem van róla kép is majd beteszem
Holló: Eto?? hahahahahahahahahahaha
Ne röhögtess már, még a pápának is értelmesebb drukkerei vannak. Mit vártál?
Amugy tényleg gratulálok a Celtices srácoknak, nagyon szép dolog volt tőlük. Ilyen egy igazi Katolikus csapat _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 1:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Le a kalappal a Celtic szurkolók előtt!
Ilyet még Győrben se csináltunk az ETO meccseken,pedig Miki győri volt... _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 11:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is írtam nekik, és egy népszerű Celtic fórumon is megköszöntem. Ott én voltam a 3. magyar.
Tényleg nagyon szép gesztus volt, a pénzt is ők dobták rá össze (a szurkolók).
Én viszonylag jártas vagyok a skót labdarúgásban. Régen a Celtic volt a kedvencem, mert először az ő gombfocijukat kaptam meg. Ennek már nagyon sok éve, de most sem csalódtam bennük.
És már régóta tervezek egy skóciai utazást. Ha (talán májusban) összejön első utam a stadionhoz vezet majd! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos nekünk magyaroknak ez igen idegen és érthetetlen, de szép gesztus volt tőlük. Megmutatták, hogy miről is kellene szólnia a focinak az egész világon és, hogy milyen egy európai gondolkodású és viselkedésű szurkoló. Rengeteg köszönő e-mailt kapott a Celtic és mindegyikre egyesével válaszoltak. Azért ez az egész nem volt tőlük kicsi gesztus. A Fradiban jártasoktól kérdezem, hogy vmi hasonlót nem csinált az ő szurkolótáboruk a Schalke ellen idegenben?? _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Töki írta: | | hidd el aatez hogy nem csak egy embernek van ilyen szobája, hanem szerintem kúrva soknak(én nem tartozok közéjük még miekött azt hinnéd) |
Hát ez az, sok a hülye ember. Ettől nem leszel most olyan hűdenagy kopájt, csak egy nevetséges fasz aki nem bírja kinőni az oviskort
| klaj írta: | | abszolút nem égő ez a szoba..elfogadnám |
Ezen nem lepődök meg... _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 6:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | Ezt nem értem,mert a Miki a Benficába jáccott,de ezek meg Celtic mezbe vannak.
Magyarázatot tud valaki mondani?  |
igen..eggyüttéreznek Miki családjával | Hát mindenesetre rendes tőlük.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 5:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | Ezt nem értem,mert a Miki a Benficába jáccott,de ezek meg Celtic mezbe vannak.
Magyarázatot tud valaki mondani?  |
igen..eggyüttéreznek Miki családjával _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 5:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt nem értem,mert a Miki a Benficába jáccott,de ezek meg Celtic mezbe vannak.
Magyarázatot tud valaki mondani?  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ezek ha jól látom akkor nem Celtic szurkolók haenm Sporting derukkerek
ja..ráljöttem h télleg Celtic  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 1:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt itt is megmutatom:
Minden elismerésem a Celtic szurkolóké!
YNWA! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 9:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
abszolút nem égő ez a szoba..elfogadnám _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 8:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler írta: | | persze h van normális..de elfogadnék onan is egypár dolgot |
Jó de akkor is. Azért égne a pofám rendesen ha ilyen szobám lenne. Egy sál a falon vagy akárhol még elfér, de ez már erős, és nevetséges túlzás |
hidd el aatez hogy nem csak egy embernek van ilyen szobája, hanem szerintem kúrva soknak(én nem tartozok közéjük még miekött azt hinnéd) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|