Tartalomjegyzék

Welcome
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 26, 27, 28  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Üdvözlet
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 08, 2006 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Bettina írta:
hu kezdek félni a beavatos modszertől rem engem nem szivat meg atez vagy ki de ha mégis én nem hagyom magam az biztos.ok, nem tudtam hogy ki van vhova irva ki honnan jött , most már tom!!!na császtok majd még jövök , csak az a baj hogy akkor jövök mikor nincsenek itt mások Very Happy

Aztán majd jön a te beavatásod is Cool

mondtam Laughing

de Bettina nem kell ám megijedni...atez csak a javadat akarja Wink

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 08, 2006 4:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bettina írta:
hu kezdek félni a beavatos modszertől rem engem nem szivat meg atez vagy ki de ha mégis én nem hagyom magam az biztos.ok, nem tudtam hogy ki van vhova irva ki honnan jött , most már tom!!!na császtok majd még jövök , csak az a baj hogy akkor jövök mikor nincsenek itt mások Very Happy

Aszondja atez vagy ki...
Több tiszteletet kisasszony, bár úgyis jól meg fogod még jegyezni a nevemet Cool
Jah és még annyit h ez nem chat hanem fórum, ebből kifolyólag nyugodtan irhatsz akkor is ha nincs itt senki, majd ugyis reagálnak rá egyszer.

Aztán majd jön a te beavatásod is Cool

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 07, 2006 3:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bettina írta:
na császtok majd még jövök , csak az a baj hogy akkor jövök mikor nincsenek itt mások Very Happy

attól még lehet irni Wink

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bettina
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 07, 2006 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi az h atez rosszban sántikál??ő csak olyan bevató módszert alkalmaz szinte mindenkin....szegéyn Hollósit is megszopatta Twisted Evil Laughing

Vissza az elejére
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bettina írta:
ja elhiszem ha ti mondjátok!!!de kladi semmi ilyet nem mondott:)amugy csak igy naggyábol kik azok aki folyamatosan beirnak ide???és ők hova valosiak??ja és honnan ez a liverpool fc rajongás???mennyit kérdezek ,mi??
Nem olyan durva ám,csak néha Gerrard faszáról beszélnek Klajék,de azon kívül semmi dúrva.
Kik azok akik rendszeresen írnak?
Hát akkor kezdjük is velem. Smile Elég gyakran írok és győri vagyok.Aztán,hogy a győriekkel folytassam redwhitekop,aki adminisztrátor,a másik adminisztrátor pedig atez,akivel jobb,ha vigyázol,mert mindig rosszban sántikál. Smile Aztán itt van Sly is,aki úgyszintén pesti.Aztán LFC5 (Klau),de őt ismered. Smile Aztán Klaj...nem is tom,hogy hol lakik,aztán Töki,Crouch,aki paksi és a végére hagytam azt,aki a legtöbbet ír Fowlert.Ő + mosonmagyaróvári.
Asszem ennyi,de ha kihagytam volna valakit,attól bocsánatot kérek.

Amúgy mindenkinek a neve alatt kinnt van a tartózkodási hely és ott látod azt,ahollaknak.
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bettina írta:
ja elhiszem ha ti mondjátok!!!de kladi semmi ilyet nem mondott:)amugy csak igy naggyábol kik azok aki folyamatosan beirnak ide???és ők hova valosiak??ja és honnan ez a liverpool fc rajongás???mennyit kérdezek ,mi??

nem gond a sok kérdés! Wink akkor sorba: Laughing
én pl. foylamatosan irok...meg atez meg Klaj,Hollósi,LFC5(kaldi) Smile Sly,,,

bocs ha vkit kihagyatm Embarassed én Mosmagaróvári de az avatar alatt szinte mindenkinek ki van irva h honnan jött....

h honnan...nekemk 2004-ből való a arjongás de azóta tiszta fanatikus vok Laughing meg itt mindenki...eccerüen imádjuk ezt a csapatot Razz

Vissza az elejére
Bettina
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát bizony...korhatáeos topic Laughing

Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 6:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát az biztos:)
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 12:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusz betti
Az utóbbi napok tapasztalatai alapján csak annyit tudok mondani h gondolt át mielőtt benézel bizonyos topikokba Very Happy

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Jaja Bettina gyere csak Very Happy Wink
Amúgy én ajánlottam neki ezt az oldalt, és ami a legjobb itt lakik pár utcával feljebb, mint én Very Happy

Szóval még egy BAZ megyei Laughing Laughing Laughing

Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 8:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaja Bettina gyere csak Very Happy Wink
Amúgy én ajánlottam neki ezt az oldalt, és ami a legjobb itt lakik pár utcával feljebb, mint én Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 6:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bettina írta:
sziasztok ismét!!!ok majd jövök amennyiszer tok de bizti jövök mert a liverpool életem része szal naon érdekel minden és ti gondolom tudtok egy csomo extrát!ja és léccí ne hívjatok Bettikének!!köszke
Ok Betti!
Így már megfelel? Smile
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 6:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok ismét!!!ok majd jövök amennyiszer tok de bizti jövök mert a liverpool életem része szal naon érdekel minden és ti gondolom tudtok egy csomo extrát!ja és léccí ne hívjatok Bettikének!!köszke
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Üdvözlet Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 26, 27, 28  Következő
2 / 28 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.