| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ja télleg jo hogy nyertünk !!!!hát én sem tom hogy honnann vették ezt a .......de hogy nem tudja normálisankimondani a neveket, gerrardot elmodta zserárdnak , carraghert meg kerriger - az önfieldröl nem is beszélve!! de mind1 a lényeg hogy nyertünk bár johogy észrevette a biro a kezezést mer elötte bizti becsukta a szemét vagy nemtom de az elsöt nem vette észre, ja és a garciaé és gonzalezé szép volt, megkell mondani és carragheré is okos volt mondjuk sztem begyakorolt volt de szép volt!!! jövö héten kivel jáccunk??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah nyertünk ismét 4-0-ra bár a meccsből nem sok maradt meg, mert alig bírtam nyitvatartani a szemem alatta(tegnap szalagavató volt) de a gólok szépen voltak. Gerrard, Carra, Garcia, Gonzalez Fúúú Garcia fejesgólja tényleg szép volt, meg Gonzi szabadrúgása is. Először azt hittem, h nem ment be... de mégis
Hát nem tudom, h ezt a kommentátort honnan szalasztották, de valami szörnyű volt...amikor vörös ördögöknek nevezett minket, azt hittem, h beverem a tv-t...de rühellem ezt, amikor vörös ördögöknek hívnak minket.... meg amit hebegett-habogott a kommentátor...no comment... inkább ment volna az egész le kommentár nélkül...
Remélem a győzelmi sorozatunk nem szakad meg. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 6:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Garcia!!!mindeig oylan szép felyesgólokat szereez!!!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 6:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Steven Gerrard és Jamie Carragher góljával már 2:0-ra vezetünk a Fulham ellen.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 1:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: |  pedig érthetnéd a siránkozásomat...jó lenne nem a legjobb 16 között kiesni..hanme mondjuk megnyerni:) |
az biztos  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 9:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
 pedig érthetnéd a siránkozásomat...jó lenne nem a legjobb 16 között kiesni..hanme mondjuk megnyerni:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem értem a siránkozásodta klaj ha meg akarjuk nyerni(márpedig ez a célunk)a bl-t akkor tovább kell mennünk az ilyen geci divatcsapatokon is nincs mese bár én is örülnék hogyha egy gyengébb ellenfelet kapnánk _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 6:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | huhh ha a Barcát kapjuk én nemtom mit csinálok..mondjuk az Arsenal se lemnmne mondjuk gyenge ellenfél |
azt nme tudjátok h hány órakor lesz a sorsolás?  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 6:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
huhh ha a Barcát kapjuk én nemtom mit csinálok..mondjuk az Arsenal se lemnmne mondjuk gyenge ellenfél _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | pfff milyen gólokat kaptunk, csak lestem....
végül is ezt most lenyelem, hisz csoportelsők lettünk...jövő pénteken meg sorsolás...remélem nem a barcát kapjuk... |
hát ja..csak nem ha meg uigen...akkor nagyon össze kell szednünk magunkat...de még iyg si sok erős cspat van a 2. helyen  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
pfff milyen gólokat kaptunk, csak lestem....
végül is ezt most lenyelem, hisz csoportelsők lettünk...jövő pénteken meg sorsolás...remélem nem a barcát kapjuk... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fowler írta: | | Sly írta: | Galatasaray:Liverpool 3:2
a védelmünk megint remekelt 4 perc alatt 2 gól... |
jó de elég tartalkéspak voltunk..de azért akkoör is nem szabadott volna iylen gólokat kapni  |
atyaúristen...ez azér akkor is gáz... |
voszont Folwer góljainak örülök _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 6:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Sly írta: | Galatasaray:Liverpool 3:2
jó de elég tartalkéspak voltunk..de azért akkoör is nem szabadott volna iylen gólokat kapni  |
atyaúristen...ez azér akkor is gáz... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | Galatasaray:Liverpool 3:2
jó de elég tartalkéspak voltunk..de azért akkoör is nem szabadott volna iylen gólokat kapni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 7:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Galatasaray:Liverpool 3:2
a védelmünk megint remekelt 4 perc alatt 2 gól... _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|