| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Szept. 15, 2012 8:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Elképesztő, hogy rátaláltam erre a fórumra. Beszarok komolyan. 6 év után. Vicces írni ide megint.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | nemtom ki volt...assetzm méhes gabi...de nem 100%
de azt tom h az FA döntőjében is ez volt...és Gerrard életetése helyett Teddy Seringemrőpl beszélt...akit rühellek...bááá |
bááá..ez teccik  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 8:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nemtom ki volt...assetzm méhes gabi...de nem 100%
de azt tom h az FA döntőjében is ez volt...és Gerrard életetése helyett Teddy Seringemrőpl beszélt...akit rühellek...bááá _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 4:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | LFC5 írta: | Hát nem tudom, h ezt a kommentátort honnan szalasztották, de valami szörnyű volt...amikor vörös ördögöknek nevezett minket, azt hittem, h beverem a tv-t...de rühellem ezt, amikor vörös ördögöknek hívnak minket.... meg amit hebegett-habogott a kommentátor...no comment... inkább ment volna az egész le kommentár nélkül... | Erre van egy igen okos megoldás...Halkítsd le a TV-t.
Mondjuk engem is zavart az ürge,mert azért ekkorákat nem szabadott hibázni,amikor egy csomó ember hallgatja. |
tanulság:halkitsd le a tévét....vagy nézd a neten _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 4:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hát nem tudom, h ezt a kommentátort honnan szalasztották, de valami szörnyű volt...amikor vörös ördögöknek nevezett minket, azt hittem, h beverem a tv-t...de rühellem ezt, amikor vörös ördögöknek hívnak minket.... meg amit hebegett-habogott a kommentátor...no comment... inkább ment volna az egész le kommentár nélkül... | Erre van egy igen okos megoldás...Halkítsd le a TV-t.
Mondjuk engem is zavart az ürge,mert azért ekkorákat nem szabadott hibázni,amikor egy csomó ember hallgatja. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 12:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Bettina írta: | ok kösz kladi!!de ezt elmodhattad volna msn-n is !!  |
ha msn-en kérdezted volna, ott válszoltam volna, de mivel itt kérdezted... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 7:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: |
kösszi  | Szívesen! _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 12:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kösszi  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 10:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | hát gyerekek...mi jók voltunk a 2. félidőben, de hogx a kommentátor be volt rúgva az 100%
ez kb annyit érta focihoz, mint én a sémi nyelvhez...
ienekrt doboott, hogy kedden PORTÓbanm Kuyt szerzett két gólt...mondokm LOL..az isztambul és fowler...de amúgy mind1..
meg volt egy csomó ien... |
ezért j az angol kommentátor ő legalább nem iylen hüyle
egyébként ki vol a sport2-őn a kommentátor?? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 10:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát gyerekek...mi jók voltunk a 2. félidőben, de hogx a kommentátor be volt rúgva az 100%
ez kb annyit érta focihoz, mint én a sémi nyelvhez...
ienekrt doboott, hogy kedden PORTÓbanm Kuyt szerzett két gólt...mondokm LOL..az isztambul és fowler...de amúgy mind1..
meg volt egy csomó ien... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 10:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amikor megkaptuk a 11-est én fel se gotma mert azon szentségeltem h Kuyt mér nem rugta be a helyzetét..eccercsak látom h Gerrard ott áll a 11-es pontnál  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 10:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sztem szerencsés voltam h most nem volt sport2-őm igy net-en néztem és ott angol volt a kommentár
Rég voltam már iylen bolog!!!Csak Fowler-t sajnálom.....én is érteztem h Gerrard kihagyja,de utána javitott,nem értem Garciában azt h ő egy kis ember még is sok fejesgólt szerez!!Carra és Gonzi góljáról lemardtam ha vki tud linket akkor lécci mondja meg köszi  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ok kösz kladi!!de ezt elmodhattad volna msn-n is !!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jövő hét a Charlton ellen lesz, idegenben. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|