| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 8:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler írta: | a nevem nem fowler hanem Fowler  |
Igen, és mindemellett egy evertonos korcs is vagy ha nekem visszaugatsz  |
azért ezt kikérem magmnak  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | a nevem nem fowler hanem Fowler  |
Igen, és mindemellett egy evertonos korcs is vagy ha nekem visszaugatsz  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 8:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | a nevem nem fowler hanem Fowler  |
Igen, és mindemellett egy evertonos korcs is vagy ha nekem visszaugatsz  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Dec. 13, 2006 7:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Zsír, arik vagyunk
hollóka, fowler fejezzétek be, ezt most komolyan mondom |
a nevem nem fowler hanem Fowler  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Dec. 13, 2006 7:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Zsír, arik vagyunk
hollóka, fowler fejezzétek be, ezt most komolyan mondom _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 11:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Háát bettike, ha így folytatod akkor igen hamar bajba fogsz kerülni, úgyis mondhatnám h ne packázz velem
Jah, és holló, sztem ne erőltesd a viccelődést, nem megy neked | Szerinted mikor akartam vicceset mondani???
Ezt nem tom miért írtad,mert nem erőltettem a viccelődést...legalábbis most nem. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 10:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: |
Jah, és holló, sztem ne erőltesd a viccelődést, nem megy neked |
Hollósi!Itt én vok a viccesgyerek!!ezt jól jegyezd meg!!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 9:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| jaj te szegény hollo most a lelkedbe hatolt az az atez vagy ki!!és hátcsak annyit hogy nem vagyok beijedös tipus!!!amugy arik vagytok mind csak ennyit igy röviden!!szijasztok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Háát bettike, ha így folytatod akkor igen hamar bajba fogsz kerülni, úgyis mondhatnám h ne packázz velem
Jah, és holló, sztem ne erőltesd a viccelődést, nem megy neked _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 12:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kedves bettina mondja......izé ,szal alig várom
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 9:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Betti kedves....ha ezeket te beszólás nélkül megúszod...hát izzééé _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 12:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Bettina írta: | | hát komolyan mondom ez az ATEZ VAGY KI, szal"ö már valaki"itt a FÓRUMON!!!oké oké irok majd ha van itt vki és ha nincs itt senki,akkor is!!! holnap rem nyerünk , söt kötelezö mer otthon vagyunk és hát az otthoniak kötelezök kivétel nélkül,amugy a meccsek alatt vagy esetleg elötte vagy talán utána szoktatok feljönni????na sziasztok majd holnap akkor....... | Ennek nem lesz így jó vége,ha kezdegettek egymással.Látom nem tetszik a stílusa,de ő ilyen.
Szerintem a meccs alatt fennt leszek.Általában akkor azért mindig van vki itt. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 11:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hát komolyan mondom ez az ATEZ VAGY KI, szal"ö már valaki"itt a FÓRUMON!!!oké oké irok majd ha van itt vki és ha nincs itt senki,akkor is!!! holnap rem nyerünk , söt kötelezö mer otthon vagyunk és hát az otthoniak kötelezök kivétel nélkül,amugy a meccsek alatt vagy esetleg elötte vagy talán utána szoktatok feljönni????na sziasztok majd holnap akkor....... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 6:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | atez írta: | | Bettina írta: | hu kezdek félni a beavatos modszertől rem engem nem szivat meg atez vagy ki de ha mégis én nem hagyom magam az biztos.ok, nem tudtam hogy ki van vhova irva ki honnan jött , most már tom!!!na császtok majd még jövök , csak az a baj hogy akkor jövök mikor nincsenek itt mások  |
Aszondja atez vagy ki...
Több tiszteletet kisasszony, bár úgyis jól meg fogod még jegyezni a nevemet
Jah és még annyit h ez nem chat hanem fórum, ebből kifolyólag nyugodtan irhatsz akkor is ha nincs itt senki, majd ugyis reagálnak rá egyszer.
Aztán majd jön a te beavatásod is  | Sztem ennyire az elején ne kezdjél ki vele,mert még elmenekül előled.
Szal várgyá azzal a beavatással! |
csak azért moindod mert már megtapasztaltad  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Bettina írta: | hu kezdek félni a beavatos modszertől rem engem nem szivat meg atez vagy ki de ha mégis én nem hagyom magam az biztos.ok, nem tudtam hogy ki van vhova irva ki honnan jött , most már tom!!!na császtok majd még jövök , csak az a baj hogy akkor jövök mikor nincsenek itt mások  |
Aszondja atez vagy ki...
Több tiszteletet kisasszony, bár úgyis jól meg fogod még jegyezni a nevemet
Jah és még annyit h ez nem chat hanem fórum, ebből kifolyólag nyugodtan irhatsz akkor is ha nincs itt senki, majd ugyis reagálnak rá egyszer.
Aztán majd jön a te beavatásod is  | Sztem ennyire az elején ne kezdjél ki vele,mert még elmenekül előled.
Szal várgyá azzal a beavatással! _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|