| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 8:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | őt nem is kell elengedni | Nem fogják. Sem most, sem jövőre. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szer. Jún. 08, 2005 9:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
őt nem is kell elengedni _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 08, 2005 7:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Owen egy áruló, nem is baj hogy elment, itt van Gerrard. De őt ne engedjük. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Máj. 29, 2005 12:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Antifan írta: | Owen mindenesetre jól megszívta, az volt a kitéttele még eligazolása előtt,hogy a Liverpool érje el a 4.,Bl-t érő helyet,és akkor marad...A liverpool elérte,csak ő ment el. Most bánhatja hogy elment abba az undorító spanyol klubba  |
teljes mértékben egyetértek... érthető, hogy sikerekre vágyott meg minden, dehát...
most bánhatja... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Antifan Stylefan
Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 10:29 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Valahol a Bakonyban
|
Elküldve: Vas. Máj. 29, 2005 10:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Owen mindenesetre jól megszívta, az volt a kitéttele még eligazolása előtt,hogy a Liverpool érje el a 4.,Bl-t érő helyet,és akkor marad...A liverpool elérte,csak ő ment el. Most bánhatja hogy elment abba az undorító spanyol klubba  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Máj. 29, 2005 12:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Végülis igen, de sztem ő letett annyit arra a bizonyos asztalra, hogy nem úgy fogadják "otthon", mint Rooneyt... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Máj. 28, 2005 4:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
Az a legidegesítőbb, hogy minden egyes szavában már a következő csapatát látják. Ha sikerül nyernünk, és az UEFA engedékeny, akkor marad
Egyébként a kacsa híreket már fel sem teszem az oldalra. Hiszen ha meg sem jelenik a hivatalos honlapon...  |
sztem nincs olyan játékos, aki most elhagyná a Poolt. es ez sztem nem rossz. |
én is azon gondolkozom, hogy egy ilyen meccs után nem hagyja itt a csapatot... |
ha otthagyja akkor ő lezs a mi Júdásunk. A barcáé: Figo az Evertoné: Rooney a mienk : Gerrard ? |
A mi judásunk már megvan: Owen személyében,emlékeztek rá ,a bajnoki szezon kezdése előtt váratlanul hagyta cserben a 'Pool gárdáját... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Pént. Máj. 27, 2005 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ajánljuk neki, hogy maradjon  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Máj. 27, 2005 3:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
Az a legidegesítőbb, hogy minden egyes szavában már a következő csapatát látják. Ha sikerül nyernünk, és az UEFA engedékeny, akkor marad
Egyébként a kacsa híreket már fel sem teszem az oldalra. Hiszen ha meg sem jelenik a hivatalos honlapon...  |
én is azon gondolkozom, hogy egy ilyen meccs után nem hagyja itt a csapatot... |
ha otthagyja akkor ő lezs a mi Júdásunk. A barcáé: Figo az Evertoné: Rooney a mienk : Gerrard ? |
azért csak nem...
maradni fog! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Pént. Máj. 27, 2005 1:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
ha otthagyja akkor ő lezs a mi Júdásunk. A barcáé: Figo az Evertoné: Rooney a mienk : Gerrard ? _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Máj. 26, 2005 12:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
én is azon gondolkozom, hogy egy ilyen meccs után nem hagyja itt a csapatot... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Csüt. Máj. 26, 2005 11:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
sztem nincs olyan játékos, aki most elhagyná a Poolt. es ez sztem nem rossz. _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
Egyébként a kacsa híreket már fel sem teszem az oldalra. Hiszen ha meg sem jelenik a hivatalos honlapon...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 6:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szte 92% hogy a Poolban marad
4,99999999% Real Madrid
3% Chelsea
0,00000001% FTC  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Máj. 22, 2005 2:24 pm Hozzászólás témája: Steven Gerrard |
|
|
Stevie G! Stevie G!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|