| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 5:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Tudtok valamitt róla? Sérült? Mert ha nem akkor lehet h ő nehezíti majd meg a dolgunkat holnap... Jókiskapus ez a Kirkland én azt mondom... Gyógulj már meg végleg pliiz  |
Asszem sérült, sajnos megint, szegényt az ág is húzza _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Dec. 30, 2005 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tudtok valamitt róla? Sérült? Mert ha nem akkor lehet h ő nehezíti majd meg a dolgunkat holnap... Jókiskapus ez a Kirkland én azt mondom... Gyógulj már meg végleg pliiz  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, szar kedvem volt mikor kiderült h kölcsönadjuk Amúgy Murphy-nek volt egy gesztusa mikor majdnem szó szerint valamelyik meccsen félrelökte Owen-t h ne Michael rúhja a büntetőt, az nem volt szimpi... Amúgy Steve is ilyen meg Riise... Meg most már Alonso, Garcia és még sorolhatnánk h kik elszántak, sztem mindeki  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:44 pm Hozzászólás témája: Re: Chris Kirkland |
|
|
| Kirky írta: | mostanában már nem sérült nem? Mióta nyáron megműtötték... Vagy? AMúgy nekem is ő a kedvencem, a becenevem is innen van  |
most is sérült, asszem a MU ellen se jáccott. Nekem meg igazából mindegyik srác a kedvenceim közé tartozik, aki olyan elszánt, és elkötelezett a 'Poolhoz, mint ő, de ilyen Carra, ilyen volt Murphy, és még sorolhatnám. Én mindenképp szurkolok Kirkynek, h nagy kapus legyen belőle, akkor is ha ez nem nálunk fog megtörténni _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az az egy év kölcsön jól jön neki. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:40 pm Hozzászólás témája: Chris Kirkland |
|
|
mostanában már nem sérült nem? Mióta nyáron megműtötték... Vagy? AMúgy nekem is ő a kedvencem, a becenevem is innen van  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|