Tartalomjegyzék

MICHAEL OWEN!
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Szeretnéd-e ha Owen visszajönne a Poolba?
Igen
85%
 85%  [ 18 ]
Nem
14%
 14%  [ 3 ]
Összes szavazat : 21

Szerző Üzenet
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 7:52 pm    Hozzászólás témája: cikk Hozzászólás az előzmény idézésével

Mért bántja szegényt mindenki?Majd belelendül addig meg hagyjuk h legyenek meccsei.Játékba kell lendülnie hogy megint a világ legjobbcsatárát tudja anglia a keretében.

Carra mellé állt és ez nem véletlen.Nem jól kell játszani elég ha megnyerjük a vb-t.Majd a döntőben lő 2 gólt és isten lesz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csatlakozom. Mondhatni, ugyanúgy a kedvencem maradt, mint régen, a csapat tagjaként. Ha nem is ezen a nyáron, de remélem a következőn ismét vöröskben láthatjuk.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:43 pm    Hozzászólás témája: Owen vissza Hozzászólás az előzmény idézésével

Én imádom Owent.Frenetikus játékos.A világ egyik legjobbja.Nem ki hogy van vele de senki nem okolható azért mert a világ egyik legnevesebb csapatához a Realhoz igazol.Visszajön még nagyon remélem.A realban is megmutatta hogy ő igazi játékos aki képes minden körülmény között a csapatáért küzdeni, beállt csereként és sorsdöntő golókat, meg kevésbé fontos gólokat lőtt. A szezon végén sajnálltam h nem haza jött hanem a szarkákhoz. Remélem egy vb címmel megjutalmazza magát és a Pool játékosokkal együtt .Go Reds Go owen.Hazavárunk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tartom árulónak MIchaelt, hiszen a kedvenc játékosom.
Az viszont tény, hogy ahogy távozott, nem volt a legnormálisabb dolog.
De még mindig hiszem, hogy visszatér majd, mert a Poolnak van rá valami "kedvezmény". Benn van a szerződésében.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 11:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÉN IS Így vagyok ezzel !!!!!!!!! GO OWEN !!!!!!!!!!! és GO POOL !!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 11:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem teljesen mindegy, hogy mi hogy történt, az a lényeg h már nincs itt. De nekem Owen olyan mint a Liverpool egyszer megkedveltem és ez nem is fog változni...
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 11:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JA, a másik meg az ,hogy már nem kaptak volna érte pénzt, mert 2005- ben lejárt a szerződése.
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 11:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem itt az lehetett a gond,hogy Benitez a spanyoljai miatt elűzhette!
LÉnyeg,hogy nem áruló és kész !!!!
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zen68 írta:
Aztán mitől áruló? Mert,ha az Evertonba vagy aMU-ba ment volna,akkor igazad lenne !!!!!!!!!!! EZEK SZERINT MINDEN VOLT JÁTÉKOS ÁRULÓ, AKI ELHAGYTA A POOLT ????????? PL: MACCA? ő IS A REÁLBA MENT ! Confused

félreérted, én leszarom hova ment, a lényeg az AHOGY ment. nyár elején megígérte h itt marad, hosszabbít, erre az utsó pillanatban úgy dönt h mégis inkább eligazol, mert neki a nevelőegyesülete nem elég jó. Az a baj sokakkal h ezt nem értik meg

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 11:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én sem tartom árulónak... Sajnos igazából nem tudhatjuk, hogy mi történt pontosan, mért hagyta el a klubot, stb... Én nagyon tisztelem azért amit tett és remélem még látom Vörös mezben! Very Happy
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 10:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aztán mitől áruló? Mert,ha az Evertonba vagy aMU-ba ment volna,akkor igazad lenne !!!!!!!!!!! EZEK SZERINT MINDEN VOLT JÁTÉKOS ÁRULÓ, AKI ELHAGYTA A POOLT ????????? PL: MACCA? ő IS A REÁLBA MENT ! Confused
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 10:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek, kár forszírozni ezt a témát, Owen egy áruló, ennyi, kár ennyit beszélni erről

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 4:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Személyszerint ezzel én is így vok... 1998ban a VB után Owen lett a kedvenc játékosom és így találtam én is a Liverpoolra... Aztán Michael elment a Poolból és mivel közben én is megszerettem a csapatot és főleg Gerrard játékát(emléxem még 17 -es volt régen) nem volt kérdéses, hogy a Liverpool a kedvenc csapatom! És ez máig így van és nem is fog változni. Persze azóta sok más kedvenc is lett, alegújabb éppen a hórihorgas Peter Crouch. Very Happy
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs a Kellett az két T !
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 3:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Michael Owen a kedvenc játékosom,1998-óa!De elment a POOL-tól ami, nagyon bánt,még mindig!Most végignéztem egy évadot a madridi csatákból,most lesem a newcastle meccseket ! két felé kellet szakadnom,mert nélküle is imádom a Liverpoolt, de szorítok továbbra is a személyes sikereiért !!!!!!!!!!!!! Embarassed
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.