Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 8:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Én se láttam a meccset, mert másikon voltam (Fradi-Sopron Very Happy ) de nagyon boldog voltam amikor láttam a txt-n hogy Moro 2 góljával győztünk Very Happy Very Happy Very Happy

Imádom a figurát, imádom a csapatot Very Happy

Csak a Pool oléééé!!!!!!!! Very Happy

Mióta is nem kaptunk gólt? Very Happy

Én is a Fradi meccsén voltam kint, de nem bánom, mert legalább nyertünk. Amugy Mor nekem is nagyon szimpatikus, én már a Real Madridban is birtam a csókát. Amugy ha jól tudom akor tiz bajnoki óta nem kaptunk gólt. Ja, egyébként hozzátenném h a BL-ben eddig egyetlenegy gólt kaptunk, de azon a meccsen is nyertünk (Betis ellen 2-1, Arzu tett "csodát"), ugyhogy a bajnokikhoz hozzájön 1-2 BL is.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én se láttam a meccset, mert másikon voltam (Fradi-Sopron Very Happy ) de nagyon boldog voltam amikor láttam a txt-n hogy Moro 2 góljával győztünk Very Happy Very Happy Very Happy

Imádom a figurát, imádom a csapatot Very Happy

Csak a Pool oléééé!!!!!!!! Very Happy

Mióta is nem kaptunk gólt? Very Happy
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát srácok, kibaszott jók vagyunk, nem is kell többet mondani. Végre Mor is összeszedte magát, kár h nem láttam a meccset, de a gólok szépek. Remélem sose lesz vége ennek a menetelésnek

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 09, 2005 11:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah Srácok, holnap jók legyetek én nem tudom nézni a meccset Crying or Very sad , Reina, nem szabad gól kapni,Carra és a többiek segítsetek neki ebben. Stevie irányítsd a csapatot és vezesd győzelemre őket! Peter remélem legalább egyszer betalálsz, Harry neked ugyanezt kívánom, megérdemelnéd te is már. Persze a többieknek is ugyanilyen jókat és ha ti valósítjátok meg ezeket akkor elégedett leszek...

Szeretném megnézni az összefoglalót ha hazaértem, Peti remélem érted a célzást. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jah Rafa, neked meg most szép álmokat, remélem jó taktikát álmodsz meg !! Rolling Eyes
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 09, 2005 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Ez így van! A döntetlen bőven elég volt és ebben a hónapban még nagy dolgok várnak a csapatra. Ha jól sikerül zárni ezt a hónapot és a következő hónap elejét akkor nagy lépést tehetünk a bajnokságban és ha szerencsénk van megközelíthetjük a kéket... Első lépés ehhez most a holnapi Middlesbrough meccs, jó lenne begyűjteni a három pontot.

főleg hogy a bajnokság nyitómeccsén nem ment ellenük valami fényesen...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 09, 2005 11:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez így van! A döntetlen bőven elég volt és ebben a hónapban még nagy dolgok várnak a csapatra. Ha jól sikerül zárni ezt a hónapot és a következő hónap elejét akkor nagy lépést tehetünk a bajnokságban és ha szerencsénk van megközelíthetjük a kéket... Első lépés ehhez most a holnapi Middlesbrough meccs, jó lenne begyűjteni a három pontot.
Stylefan

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 09, 2005 9:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem az hogy egy ilyen erős csoportból csoportelsőként tovább tudtunk jutni mögöttünk tudva a Chelseat,nagy önbizalmat adhat a csapatunknak.Hajrá LIVERPOOL CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK
Vissza az elejére
malcolmgerald
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 1:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Has anyone heard the great new funky version of You’ll Never Walk Alone by a girl band called Milan? Check it out at milan4.com, it’s brilliant. http://www.milan4.com/freemusic.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 07, 2005 5:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, de azért nagyon nem támadtunk ki Smile Sőt... Lényeg h nem a legnagyobb erőkifejtéssel megvan a csoportelsőség és így biztos maradt energia a szombati meccsre meg majd a klub vb-re. Igaza van Rafának, sok meccs van még... Néha nm árt pihenni.. És úgy tűnik ezt a Chelsea ellen is megtehetjük már Smile
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 07, 2005 4:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jók voltunk, szerintem mi annyival álltunk közelebb a győzelemhez, h nekünk volt igazi gólhelyzetünk, de sajnos Riise kihagyta. Ami nagyon fontos h a védelmünk megint tökéletes volt, nagy dolgok lesznek még itt, ha így folytatjuk akkor nemsokára verhetetlenek leszünk. Most érzem először h visszatérhetnek azok az idők amikor még Dalglish meg St. John szaladgált Pool mezben, és egy bizonyos Bob Paisley ült a kispadon. Rafa nagy dolgokra hivatott

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 07, 2005 9:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, jó lenne egy viszonylag gyengébb ellenfél, hátha idén is az lesz a helyzet mint tavaly, hogy a kieséses szakaszban meccsről meccsre jobbak lennénk és akkor utána már bármi megtörténhet. De most a bajnokságra és a Klub VB re kell koncentrálni, a BL még messze van. Azért a sorsolásra kíváncsi leszek.
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 07, 2005 9:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Újra nem kaptunk gólt és csoportelsőként jutottunk tovább. Nagyon szeretném a Glasgow Rangers-t ellenfélnek a következő körben!
A cselszkinek pedig a Lyon-t, vagy a Barca-t...! Laughing
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 6:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bídzsé írta:
Nem történik tragédia, ha csak ikszelünk Londonban, de a "miheztartás végett" mégiscsak jó lenne győzni. Jó formában vagyunk és mégis mikor nyerjünk, ha nem ilyenkor...! A "colos" fejel egy gólt, a többit meglátjuk!

persze, nem rossz az ix, csakhát ugye a presztizs, az ilyen meccseken mindig nyerni kell, legalábbis ez a minimális cél.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 11:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem történik tragédia, ha csak ikszelünk Londonban, de a "miheztartás végett" mégiscsak jó lenne győzni. Jó formában vagyunk és mégis mikor nyerjünk, ha nem ilyenkor...! A "colos" fejel egy gólt, a többit meglátjuk!
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 04, 2005 10:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Az tényleg jó lenne, és mellé még lampard öngól, akkor teljes lenne az öröm Very Happy persze kapott gól nélkül újra.

jaja Very Happy Very Happy

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 148, 149, 150  Következő
145 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.