| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Én se láttam a meccset, mert másikon voltam (Fradi-Sopron ) de nagyon boldog voltam amikor láttam a txt-n hogy Moro 2 góljával győztünk
Imádom a figurát, imádom a csapatot
Csak a Pool oléééé!!!!!!!!
Mióta is nem kaptunk gólt?  |
Én is a Fradi meccsén voltam kint, de nem bánom, mert legalább nyertünk. Amugy Mor nekem is nagyon szimpatikus, én már a Real Madridban is birtam a csókát. Amugy ha jól tudom akor tiz bajnoki óta nem kaptunk gólt. Ja, egyébként hozzátenném h a BL-ben eddig egyetlenegy gólt kaptunk, de azon a meccsen is nyertünk (Betis ellen 2-1, Arzu tett "csodát"), ugyhogy a bajnokikhoz hozzájön 1-2 BL is. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én se láttam a meccset, mert másikon voltam (Fradi-Sopron ) de nagyon boldog voltam amikor láttam a txt-n hogy Moro 2 góljával győztünk
Imádom a figurát, imádom a csapatot
Csak a Pool oléééé!!!!!!!!
Mióta is nem kaptunk gólt?  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 6:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát srácok, kibaszott jók vagyunk, nem is kell többet mondani. Végre Mor is összeszedte magát, kár h nem láttam a meccset, de a gólok szépek. Remélem sose lesz vége ennek a menetelésnek _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 11:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah Srácok, holnap jók legyetek én nem tudom nézni a meccset , Reina, nem szabad gól kapni,Carra és a többiek segítsetek neki ebben. Stevie irányítsd a csapatot és vezesd győzelemre őket! Peter remélem legalább egyszer betalálsz, Harry neked ugyanezt kívánom, megérdemelnéd te is már. Persze a többieknek is ugyanilyen jókat és ha ti valósítjátok meg ezeket akkor elégedett leszek...
Szeretném megnézni az összefoglalót ha hazaértem, Peti remélem érted a célzást.
Jah Rafa, neked meg most szép álmokat, remélem jó taktikát álmodsz meg !!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 4:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Ez így van! A döntetlen bőven elég volt és ebben a hónapban még nagy dolgok várnak a csapatra. Ha jól sikerül zárni ezt a hónapot és a következő hónap elejét akkor nagy lépést tehetünk a bajnokságban és ha szerencsénk van megközelíthetjük a kéket... Első lépés ehhez most a holnapi Middlesbrough meccs, jó lenne begyűjteni a három pontot. |
főleg hogy a bajnokság nyitómeccsén nem ment ellenük valami fényesen... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 11:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez így van! A döntetlen bőven elég volt és ebben a hónapban még nagy dolgok várnak a csapatra. Ha jól sikerül zárni ezt a hónapot és a következő hónap elejét akkor nagy lépést tehetünk a bajnokságban és ha szerencsénk van megközelíthetjük a kéket... Első lépés ehhez most a holnapi Middlesbrough meccs, jó lenne begyűjteni a három pontot. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
87norbi87 Stylefan
|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 9:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Szerintem az hogy egy ilyen erős csoportból csoportelsőként tovább tudtunk jutni mögöttünk tudva a Chelseat,nagy önbizalmat adhat a csapatunknak.Hajrá LIVERPOOL CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
malcolmgerald Stylefan
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 1:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Has anyone heard the great new funky version of You’ll Never Walk Alone by a girl band called Milan? Check it out at milan4.com, it’s brilliant. http://www.milan4.com/freemusic.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Dec. 07, 2005 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, de azért nagyon nem támadtunk ki Sőt... Lényeg h nem a legnagyobb erőkifejtéssel megvan a csoportelsőség és így biztos maradt energia a szombati meccsre meg majd a klub vb-re. Igaza van Rafának, sok meccs van még... Néha nm árt pihenni.. És úgy tűnik ezt a Chelsea ellen is megtehetjük már  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Dec. 07, 2005 4:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jók voltunk, szerintem mi annyival álltunk közelebb a győzelemhez, h nekünk volt igazi gólhelyzetünk, de sajnos Riise kihagyta. Ami nagyon fontos h a védelmünk megint tökéletes volt, nagy dolgok lesznek még itt, ha így folytatjuk akkor nemsokára verhetetlenek leszünk. Most érzem először h visszatérhetnek azok az idők amikor még Dalglish meg St. John szaladgált Pool mezben, és egy bizonyos Bob Paisley ült a kispadon. Rafa nagy dolgokra hivatott _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Dec. 07, 2005 9:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, jó lenne egy viszonylag gyengébb ellenfél, hátha idén is az lesz a helyzet mint tavaly, hogy a kieséses szakaszban meccsről meccsre jobbak lennénk és akkor utána már bármi megtörténhet. De most a bajnokságra és a Klub VB re kell koncentrálni, a BL még messze van. Azért a sorsolásra kíváncsi leszek. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Szer. Dec. 07, 2005 9:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Újra nem kaptunk gólt és csoportelsőként jutottunk tovább. Nagyon szeretném a Glasgow Rangers-t ellenfélnek a következő körben!
A cselszkinek pedig a Lyon-t, vagy a Barca-t...!  _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 6:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| bídzsé írta: | | Nem történik tragédia, ha csak ikszelünk Londonban, de a "miheztartás végett" mégiscsak jó lenne győzni. Jó formában vagyunk és mégis mikor nyerjünk, ha nem ilyenkor...! A "colos" fejel egy gólt, a többit meglátjuk! |
persze, nem rossz az ix, csakhát ugye a presztizs, az ilyen meccseken mindig nyerni kell, legalábbis ez a minimális cél. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 11:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem történik tragédia, ha csak ikszelünk Londonban, de a "miheztartás végett" mégiscsak jó lenne győzni. Jó formában vagyunk és mégis mikor nyerjünk, ha nem ilyenkor...! A "colos" fejel egy gólt, a többit meglátjuk! _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Dec. 04, 2005 10:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Az tényleg jó lenne, és mellé még lampard öngól, akkor teljes lenne az öröm persze kapott gól nélkül újra. |
jaja  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|