Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 15, 2005 4:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"A vörösök Crouch két és Gerrard egy góljával 3-0-ra győztek, s jutottak be ezzel a vasárnapi fináléba, ahol a Libertadores-kupa győztese, a szerdai másik elődöntőben a szaúd-arábiai al-Ittihad ellen 3-2-re győző brazil Sao Paulo lesz majd az ellenfelük."

Klubvilágbajnokság, Japán, elődöntő
Liverpool (angol) - Deportivo Saprissa (Costa Rica-i) 3-0 (2-0)
G: Crouch (3., 58.), Gerrard (32.)

Ez sima volt, jöhetnek a brazilok...! Very Happy
kisowen
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 15, 2005 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Pool simán nyert a Deportivo Saprissa ellen. Crouch 2, Gerrard 1 gólt szerzett. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 14, 2005 12:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Egyáltalán nem ismerem az Európán kívüli focit, nekem ezek a csapatok annyira névtelenek, hogy nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy kikapjunk itt valakitől, főleg h csak két meccs lesz...

én se tudok sokat, ezt a saprissás dolgoz is egy-két napja olvastam az nso-n, meg még annyit tudok h a Sao Paolo Libertadores kupát nyert, tehát kellemetlen ellenfél tud lenni. De én is biztos vagyok abban h megnyerjük ezt a szart, csúnya égés lene ha ez nem történne meg

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 9:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szabi: Minden bizonnyal webtv-k bőven adják a meccset.
Holnap amint normális linkek lesznek, felteszem őket az oldalra.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyáltalán nem ismerem az Európán kívüli focit, nekem ezek a csapatok annyira névtelenek, hogy nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy kikapjunk itt valakitől, főleg h csak két meccs lesz...
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Nem hiszem, hogy adják a Klub VB-t általunk elérhető csatornán... Sad Tegnap jött valami SMS ezzel kapcsolatban, hogy ki fog ellenünk játszani, de nem emlékszem már... Saprissa vagy valami ilyesmi volt...

Én néha szoktam drukkolni az Evertonnak, ha jól jönne a győzelmük a csapatnak (érdek, ugye Very Happy ) de amúgy nem nagyon érdekelnek. Smile (Főleg hogy Macca és Owen is Everton-os volt... Wink )

A mencseszter nagyon gáz mostanában. Emlékeztek amikor folyamatosan voltak a bakijaik??? Pár évvel ezelőtt... Amikor Murphy (meg Riise szabadrúgás gólja Very Happy Very Happy Very Happy ) szerezte ellenük a győztes gólt, meg tök piti csapatoktól szenvedtek vereséget. Azon jót mulattam... Smile Valami cikkem is van róla régről, direkt eltettem emlékben Very Happy

jól tudod, a Saprissa ellen toljuk, ahol csak Costa Rica-i játékosokat foglalkoztatnak. Amúgy Owen csak annyira Evertonos, h az apja ott játszott, de ő inkább a Pool felé húz, de macca tényleg evertonos VOLT.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszem, hogy adják a Klub VB-t általunk elérhető csatornán... Sad Tegnap jött valami SMS ezzel kapcsolatban, hogy ki fog ellenünk játszani, de nem emlékszem már... Saprissa vagy valami ilyesmi volt...

Én néha szoktam drukkolni az Evertonnak, ha jól jönne a győzelmük a csapatnak (érdek, ugye Very Happy ) de amúgy nem nagyon érdekelnek. Smile (Főleg hogy Macca és Owen is Everton-os volt... Wink )

A mencseszter nagyon gáz mostanában. Emlékeztek amikor folyamatosan voltak a bakijaik??? Pár évvel ezelőtt... Amikor Murphy (meg Riise szabadrúgás gólja Very Happy Very Happy Very Happy ) szerezte ellenük a győztes gólt, meg tök piti csapatoktól szenvedtek vereséget. Azon jót mulattam... Smile Valami cikkem is van róla régről, direkt eltettem emlékben Very Happy
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 4:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sport Tv adja a Klub VB-t?
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 11, 2005 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla: Nem mondasz hülyeséget, de a klubszeretet miatt nehéz ilyesmit egyértelműen kimondani (legalábbis nekem).

Peti: teljesen igazad van, Terry egy patkány. Amugy ma délután jó lenne ha a buzi Everton végre valami hasznosat is csinálna szánalmas életében, és lenyomná a mankesztert, végülis, most a MU bajban van, sebezhetőek.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem tudom hogy láttátok-e hogy az olajosok megint hogy nyertek a wigan ellen. Komolyan mondom ez már nevetséges.
Terrynek 11111% mákja volt. Undorító.
Bár nem érdekes, holnap ha esetleg kikap a bociefcé, ismét remek hétvégét tudhatnánk magunk mögött...
És hogy őszintén bevalljam: Nem vártam ilyen szereplést a csapattól

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajrá Sopron Smile Bár ha Liverpool - Sopron lenne, akkor a Pool-nak szurkolnék, őket jobban becsülöm...
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 9:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amúgy én szerintem a Fradinak drukkolnék. A Liverpool bármikor tud indulni meg jó helyezéseket elérni nemzetközi kupákban, míg a magyar csapatoknak nem sok esélyük van nemzetközi szinten...
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem ismétlik meg Sad Sad Sad Sad Megnéztem a s1 és s2 műsorát szerdáig...

Marad az összefoglaló hétfőn...

De az Arsenal kikapott a Szarkáktól Very Happy Very Happy
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 8:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Very Happy Very Happy Hehehe... még egy FTC-Pool rajongó Smile

Tőled nem szokták megkérdezni ha lenne egy Fradi-Liverpool meccs kinek szurkolnál? Engem folyton ilyen hülye kérdésekkel zaklatnak Rolling Eyes

Remélem megismétli a sport 2 a meccset, mert akkor felveszem Smile

Egyszer muter rákérdezett, de nem tudtam neki válaszolni. Az ismétlések meg asszem hétköznap délelőtt vannak, legalábbis az angol focisok.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 8:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Very Happy Very Happy Hehehe... még egy FTC-Pool rajongó Smile

Tőled nem szokták megkérdezni ha lenne egy Fradi-Liverpool meccs kinek szurkolnál? Engem folyton ilyen hülye kérdésekkel zaklatnak Rolling Eyes

Remélem megismétli a sport 2 a meccset, mert akkor felveszem Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 148, 149, 150  Következő
144 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.