| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Csüt. Dec. 15, 2005 4:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"A vörösök Crouch két és Gerrard egy góljával 3-0-ra győztek, s jutottak be ezzel a vasárnapi fináléba, ahol a Libertadores-kupa győztese, a szerdai másik elődöntőben a szaúd-arábiai al-Ittihad ellen 3-2-re győző brazil Sao Paulo lesz majd az ellenfelük."
Klubvilágbajnokság, Japán, elődöntő
Liverpool (angol) - Deportivo Saprissa (Costa Rica-i) 3-0 (2-0)
G: Crouch (3., 58.), Gerrard (32.)
Ez sima volt, jöhetnek a brazilok...!  _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kisowen Stylefan
Csatlakozott: 2005.12.04. Vasárnap 18:19 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Csüt. Dec. 15, 2005 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Pool simán nyert a Deportivo Saprissa ellen. Crouch 2, Gerrard 1 gólt szerzett.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 14, 2005 12:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Egyáltalán nem ismerem az Európán kívüli focit, nekem ezek a csapatok annyira névtelenek, hogy nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy kikapjunk itt valakitől, főleg h csak két meccs lesz... |
én se tudok sokat, ezt a saprissás dolgoz is egy-két napja olvastam az nso-n, meg még annyit tudok h a Sao Paolo Libertadores kupát nyert, tehát kellemetlen ellenfél tud lenni. De én is biztos vagyok abban h megnyerjük ezt a szart, csúnya égés lene ha ez nem történne meg _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 9:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szabi: Minden bizonnyal webtv-k bőven adják a meccset.
Holnap amint normális linkek lesznek, felteszem őket az oldalra. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyáltalán nem ismerem az Európán kívüli focit, nekem ezek a csapatok annyira névtelenek, hogy nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy kikapjunk itt valakitől, főleg h csak két meccs lesz... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Nem hiszem, hogy adják a Klub VB-t általunk elérhető csatornán... Tegnap jött valami SMS ezzel kapcsolatban, hogy ki fog ellenünk játszani, de nem emlékszem már... Saprissa vagy valami ilyesmi volt...
Én néha szoktam drukkolni az Evertonnak, ha jól jönne a győzelmük a csapatnak (érdek, ugye ) de amúgy nem nagyon érdekelnek. (Főleg hogy Macca és Owen is Everton-os volt... )
A mencseszter nagyon gáz mostanában. Emlékeztek amikor folyamatosan voltak a bakijaik??? Pár évvel ezelőtt... Amikor Murphy (meg Riise szabadrúgás gólja ) szerezte ellenük a győztes gólt, meg tök piti csapatoktól szenvedtek vereséget. Azon jót mulattam... Valami cikkem is van róla régről, direkt eltettem emlékben  |
jól tudod, a Saprissa ellen toljuk, ahol csak Costa Rica-i játékosokat foglalkoztatnak. Amúgy Owen csak annyira Evertonos, h az apja ott játszott, de ő inkább a Pool felé húz, de macca tényleg evertonos VOLT. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem hiszem, hogy adják a Klub VB-t általunk elérhető csatornán... Tegnap jött valami SMS ezzel kapcsolatban, hogy ki fog ellenünk játszani, de nem emlékszem már... Saprissa vagy valami ilyesmi volt...
Én néha szoktam drukkolni az Evertonnak, ha jól jönne a győzelmük a csapatnak (érdek, ugye ) de amúgy nem nagyon érdekelnek. (Főleg hogy Macca és Owen is Everton-os volt... )
A mencseszter nagyon gáz mostanában. Emlékeztek amikor folyamatosan voltak a bakijaik??? Pár évvel ezelőtt... Amikor Murphy (meg Riise szabadrúgás gólja ) szerezte ellenük a győztes gólt, meg tök piti csapatoktól szenvedtek vereséget. Azon jót mulattam... Valami cikkem is van róla régről, direkt eltettem emlékben  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sport Tv adja a Klub VB-t? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csilla: Nem mondasz hülyeséget, de a klubszeretet miatt nehéz ilyesmit egyértelműen kimondani (legalábbis nekem).
Peti: teljesen igazad van, Terry egy patkány. Amugy ma délután jó lenne ha a buzi Everton végre valami hasznosat is csinálna szánalmas életében, és lenyomná a mankesztert, végülis, most a MU bajban van, sebezhetőek. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nem tudom hogy láttátok-e hogy az olajosok megint hogy nyertek a wigan ellen. Komolyan mondom ez már nevetséges.
Terrynek 11111% mákja volt. Undorító.
Bár nem érdekes, holnap ha esetleg kikap a bociefcé, ismét remek hétvégét tudhatnánk magunk mögött...
És hogy őszintén bevalljam: Nem vártam ilyen szereplést a csapattól _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hajrá Sopron Bár ha Liverpool - Sopron lenne, akkor a Pool-nak szurkolnék, őket jobban becsülöm... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 9:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy én szerintem a Fradinak drukkolnék. A Liverpool bármikor tud indulni meg jó helyezéseket elérni nemzetközi kupákban, míg a magyar csapatoknak nem sok esélyük van nemzetközi szinten... _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem ismétlik meg Megnéztem a s1 és s2 műsorát szerdáig...
Marad az összefoglaló hétfőn...
De az Arsenal kikapott a Szarkáktól  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 8:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Hehehe... még egy FTC-Pool rajongó
Tőled nem szokták megkérdezni ha lenne egy Fradi-Liverpool meccs kinek szurkolnál? Engem folyton ilyen hülye kérdésekkel zaklatnak
Remélem megismétli a sport 2 a meccset, mert akkor felveszem  |
Egyszer muter rákérdezett, de nem tudtam neki válaszolni. Az ismétlések meg asszem hétköznap délelőtt vannak, legalábbis az angol focisok. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 8:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hehehe... még egy FTC-Pool rajongó
Tőled nem szokták megkérdezni ha lenne egy Fradi-Liverpool meccs kinek szurkolnál? Engem folyton ilyen hülye kérdésekkel zaklatnak
Remélem megismétli a sport 2 a meccset, mert akkor felveszem  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|