Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Szerző Téma: Dark Poeta  (Megtekintve 133 alkalommal)

Morrigan

• Újonc
  • *
Dark Poeta
« Dátum: 2012. január 25. - 23:02:40 »
A gond röviden: a bossok 500 pontot adnak 1500 helyett, így a 20 ezer pont elérése Tahabatáért nem igazán jön össze :) Ezen kívül az item drop nagyon gyengus, 20 bossból 1szer esett arany item. Manakövet, stigmát szépen dobálnak.

Admin

• Adminisztrátor
  • Teljes tag
Re:Dark Poeta
« Válasz #1 Dátum: 2012. január 26. - 09:46:21 »
A gond röviden: a bossok 500 pontot adnak 1500 helyett, így a 20 ezer pont elérése Tahabatáért nem igazán jön össze :) Ezen kívül az item drop nagyon gyengus, 20 bossból 1szer esett arany item. Manakövet, stigmát szépen dobálnak.
Tegnap este megnéztem az egyik group DP körét, a következőkre jutottam:
-Bossok dropját (főként arany itemek) megemeljük. Hozzáteszem ha a dp csapatban 55 ös karakterek is vannak, a drop drasztikusan csökken valamint +1 tanács: A leader itt bent ne legyen magas rankú (abyss pont top 10) játékos!
-A pontszámokat bossoktól függően változtatni kell, valamint a mobok után kapott pontok is elég alacsonyak. Ezeket is emelni kellene, így a stigmás küldinél is lehetne teljesíteni a mobokból és pár bossból  a szükséges 20K pontszámot Tahára.
Mivel a szükséges pontszámot sehogy sem lehetett teljesíteni a jelenlegi beállítással, és a hibát jelezték nekem, ezért a csapat kapott egy Tahabata bosst a végén amit leölhettek. -volna
De mint kiderült Taha szívósabb mint kellene, nem igazán ölhető egy normál grouppal (amiben még 55 ös karik is voltak).
Ezért a boss statjait, skilleit is felülvizsgáljuk, csökkentjük.
Ezek a változtatások kicsit több időt vesznek igénybe és rövidebb leállás is kell majd hozzá, türelmeteket kérném!

Morrigan

• Újonc
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2012. január 26. - 10:12:49 »
Köszönjük szépen a segítséget, a javításokhoz sok sikert :)

pofonoszto

• Újonc
  • *
« Válasz #3 Dátum: 2012. január 26. - 20:40:52 »
Köszönjük szépen!!