Manchester United szurkolók klubja
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
február 23, 2026, 12:49:19 am

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Összetett kereső
Manchester United vs Crawley Town, 19th Feb 2011 16:00, Old Trafford (FA Cup)
Marseille vs Manchester United, 23rd Feb 2011 20:45, Stade Velodrome (CL)
676 Hozzászólás 403 Témában írta 12 Felhasználó
Legújabb tag: damagemufc
* Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
+  Manchester United szurkolók klubja
|-+  Általános
| |-+  Manchester United szurkolók klubja
| | |-+  Glory, Glory MANUTD
« előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 ... 5 Nyomtatás
Szerző Téma: Glory, Glory MANUTD  (Megtekintve 2441 alkalommal)
Svenska
Administrator
Jr. Member

Profil megtekintése
« Dátum: április 15, 2010, 02:07:09 pm »

Glory, Glory MANUTD
Naplózva
Zozó
Jr. Member
**

Hátvéd

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: április 15, 2010, 02:39:15 pm »

Roberto Mancini reméli, hogy Wayne Rooney is pályára lép a Manchester City-Manchester United elleni rangadóján, hogy a Vörös Ördögök ne tudják az ő hiányára fogni, ha kikapnak.

Sajnos elég magabiztosak és sajnos van is miért. Ha most győzünk, akkor talán kikecmeregtünk a hullámvölgyből, de én attól tartok, hogy még benne vagyunk a kátyúban........
Naplózva

Green and Gold till the Club is Sold!
MUnited
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: április 15, 2010, 02:45:03 pm »

Roberto Mancini reméli, hogy Wayne Rooney is pályára lép a Manchester City-Manchester United elleni rangadóján, hogy a Vörös Ördögök ne tudják az ő hiányára fogni, ha kikapnak.

Sajnos elég magabiztosak és sajnos van is miért. Ha most győzünk, akkor talán kikecmeregtünk a hullámvölgyből, de én attól tartok, hogy még benne vagyunk a kátyúban........

Hát igen...elég szarul állunk...de azért sztem összeszdjük mafunkat a City ellen...nagy meccs lesz!
Naplózva

GLORY GLORY MAN UNITED!
Laudrup
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: április 15, 2010, 02:48:21 pm »

nah hát én nem mernék fogadni a M.Cytire  nekik is nagyon hullámzó A TELJESÍTMÉNYÜK  
Naplózva

Barcelona Forever
Svenska
Administrator
Jr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: április 15, 2010, 02:49:16 pm »

Szurkolnék én a Spursnak is az oroszok ellen, de sztem nem verjük meg a szitit és így minden hiába... Szomorú
Naplózva
Zozó
Jr. Member
**

Hátvéd

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: április 15, 2010, 02:51:45 pm »

Pontban is kevés lenne... még
Jó, hát minden meccset be kell húzni, de én már úgy vagyok vele, ahogy nagy mancs - legyen egy jó meccs.
Naplózva

Svenska
Administrator
Jr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: április 15, 2010, 03:28:32 pm »

Jó, hát minden meccset be kell húzni, de én már úgy vagyok vele, ahogy nagy mancs - legyen egy jó meccs.

Én meg a legyen meg legalább a második hely elvet követem...

Az FA úgyse szeret bennünket, unalmas lenne nekik a 4 cím zsinórban... Három orosz meccsből láttam az utóbbi időben, ellenünk a lesgól, Villa ellen elfelejtették teri nénit kiállítani, tegnap előtte meg a röplabda... Szomorú Szomorú Szomorú
« Utoljára szerkesztve: április 15, 2010, 03:38:30 pm írta Svenska » Naplózva
Zozó
Jr. Member
**

Hátvéd

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: április 15, 2010, 03:33:45 pm »

Én meg a legyen meg legalább a második hely elvet követem...

Az FA úgyse szeret bennünket, unalmas lenne nekik a 4 cím zsinórban... Hárman orosz meccsből láttam az utóbbi időben, ellenünk a lesgól, Villa ellen elfelejtették teri nénit kiállítani, tegnap előtte meg a röplabda... Szomorú Szomorú Szomorú

Én nem vagyok ennyire mazochista, csak a miénket láttam Vigyorog Vigyorog Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: április 16, 2010, 12:12:06 pm írta Zozó » Naplózva

Zozó
Jr. Member
**

Hátvéd

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: április 15, 2010, 05:36:36 pm »

Football Extravaganza nevű újság Legend Award-al tüntette ki Cantonát, a legendának SAF adta át a díjat.
http://www.ericcantona.com/

« Utoljára szerkesztve: április 15, 2010, 09:46:39 pm írta Zozó » Naplózva

Zozó
Jr. Member
**

Hátvéd

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: április 16, 2010, 12:08:51 pm »

Majális az Old Traffordon...
Május 1-én koncertekkel, majd egy gálameccsel ünnepelnek az OT-n.
Elvileg 16.30-tól a 99-es triplázó csapat régi tagjai összeállnak egy "öregfiúk" meccsre Vigyorog
Andrew Cole, Denis Irwin, Ronny Johnsen, Ole Gunnar Solskjaer, Jaap Stam és Dwight Yorke a visszatérnek az OT-ra,
a maiak közül is talán játszanak páran, Giggsy, Scholes, Gary is talán beállnak a United XI-be.
Sajnálom, hogy Becks megsérült, ő is jöhetett volna, illetve Schmeichel....
Az edzőjük Steve Copell lesz.
Az ellenfél edzője Joe Royle, korábban az Oldham, az Everton és a City menedzsere volt.
A játékosok pedig a régi riválisok akkoriban meghatározó szerepet játszó játékosai. A pontos névsorrol nem írtak semmit.
Annál nagyobb lesz a meglepetés!
Remélem, hogy valami normális streamen be tudjuk majd hozni, mert nincsenek hiú reményeim, hogy valamelyik sportcsatorna közvetíteni fogja nálunk.

« Utoljára szerkesztve: április 16, 2010, 12:11:37 pm írta Zozó » Naplózva

Svenska
Administrator
Jr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: április 16, 2010, 01:26:36 pm »

"Sir Alex Ferguson insists he does not regret allowing Carlos Tevez to join Manchester United's neighbours and rivals City."

Hehe, milyen igaza van, kellett a fénének... Mosolyog
Naplózva
mazsom
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: április 16, 2010, 02:14:25 pm »

Majális az Old Traffordon...
Május 1-én koncertekkel, majd egy gálameccsel ünnepelnek az OT-n.
Elvileg 16.30-tól a 99-es triplázó csapat régi tagjai összeállnak egy "öregfiúk" meccsre Vigyorog
Andrew Cole, Denis Irwin, Ronny Johnsen, Ole Gunnar Solskjaer, Jaap Stam és Dwight Yorke a visszatérnek az OT-ra,
a maiak közül is talán játszanak páran, Giggsy, Scholes, Gary is talán beállnak a United XI-be.
Sajnálom, hogy Becks megsérült, ő is jöhetett volna, illetve Schmeichel....
Az edzőjük Steve Copell lesz.
Az ellenfél edzője Joe Royle, korábban az Oldham, az Everton és a City menedzsere volt.
A játékosok pedig a régi riválisok akkoriban meghatározó szerepet játszó játékosai. A pontos névsorrol nem írtak semmit.
Annál nagyobb lesz a meglepetés!
Remélem, hogy valami normális streamen be tudjuk majd hozni, mert nincsenek hiú reményeim, hogy valamelyik sportcsatorna közvetíteni fogja nálunk.

Naplózva

"Maradona good, Pelé better, George Best"
"Amikor a sirályok egy halászhajót követnek, azt hiszik, szardíniát fognak a tengerbe dobni." - Cantona
"1969-ban feladtam az alkoholizmust és a nőket. Ez volt életem legrosszabb 20 perce." - George Best
mazsom
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: április 16, 2010, 02:16:46 pm »

Na jó kész vagyok  Vigyorog Vigyorog
Most próbálgatom csak a fórumot.

Szóval jó lesz az a majális, kár, hogy úgy tűnik nem fogom nézni, mert délutánra valszeg gatya részegen fogok fetrengeni a főnököm kertjében tartandó céges bulin. Határozatlan Vigyorog
Naplózva

"Maradona good, Pelé better, George Best"
"Amikor a sirályok egy halászhajót követnek, azt hiszik, szardíniát fognak a tengerbe dobni." - Cantona
"1969-ban feladtam az alkoholizmust és a nőket. Ez volt életem legrosszabb 20 perce." - George Best
damagemufc
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: április 16, 2010, 04:20:49 pm »

Hello mindenki,

Új vagyok a fórumon (mint mindenki), Sportforumon amúgy St. Anger voltam. És mint a nickemből az kiderül cselzi szurkoló vagyok! Vigyorog
Naplózva
klima9
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: április 16, 2010, 04:23:03 pm »

Üdv a klubban! Ha jól emlékszem akkor Te régi harcos voltál a Sportforumon.
Naplózva

LOVE UNITED, HATE GLAZER!
Oldalak: [1] 2 3 ... 5 Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!