Zozó
Jr. Member

Hátvéd
|
 |
« Dátum: április 15, 2010, 02:21:50 pm » |
|
Átigazolási hírek....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Green and Gold till the Club is Sold!
|
|
|
Zozó
Jr. Member

Hátvéd
|
 |
« Válasz #1 Dátum: április 15, 2010, 02:23:44 pm » |
|
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has stepped up his efforts to recruit French goalkeeper Hugo Lloris as a long-term replacement for Edwin van der Sar. Állítólag 15 millát szánna rá az öreg. Franciákkal már égtünk eleget, most ne így legyen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Svenska
|
 |
« Válasz #2 Dátum: április 15, 2010, 02:49:54 pm » |
|
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has stepped up his efforts to recruit French goalkeeper Hugo Lloris as a long-term replacement for Edwin van der Sar. Állítólag 15 millát szánna rá az öreg. Franciákkal már égtünk eleget, most ne így legyen.
Első körben jobb 5letnek tűnik, mint az orosz kapus... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zozó
Jr. Member

Hátvéd
|
 |
« Válasz #3 Dátum: április 15, 2010, 02:54:00 pm » |
|
Én nem nagyon ismererem ezt a Joriszt, a Boriszt viszont láttam már párszor. Jól mozog, jól helyezkedik. Nem véletlen, hogy sok klubnak fáj rá a foga, szerintem 15-ért őt is odaadnák.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klima9
Newbie

|
 |
« Válasz #4 Dátum: április 15, 2010, 03:03:48 pm » |
|
Akinfejev is nagyon jó, de a francia sem barhez
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LOVE UNITED, HATE GLAZER!
|
|
|
MUnited
Newbie

|
 |
« Válasz #5 Dátum: április 15, 2010, 03:05:29 pm » |
|
Én az orosznak jobban örülnék...habár a franciát eddig nem is nagyon figyeltem... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
GLORY GLORY MAN UNITED!
|
|
|
Zozó
Jr. Member

Hátvéd
|
 |
« Válasz #6 Dátum: április 15, 2010, 03:11:20 pm » |
|
Giorgio Chiellini szeretne a Juventus játékosa maradni annak ellenére, hogy a Manchester United és a Manchester City is érdeklődik iránta. ne már...  oké, nem bántom, csak nem tudnám elképzelni a MU-ban
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zozó
Jr. Member

Hátvéd
|
 |
« Válasz #7 Dátum: április 16, 2010, 12:17:34 pm » |
|
Na most arról megy a pletyi, hogy SAF elhozná Milnert a Villától. Kell ő nekünk? Mennyibe lenne az? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klima9
Newbie

|
 |
« Válasz #8 Dátum: április 16, 2010, 12:46:46 pm » |
|
Én nem érzem Milleren, hogy komoly erősítést jelentene, max az tetszik benne, hogy angol. Viszont folyamatosan megy a cikkezés, hogy a gyökér Perez vinné Rooney-t. Remélem helyén marad a szíve, és nem bolondítja meg a heti 250Ł-os fizu.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Svenska
|
 |
« Válasz #9 Dátum: április 16, 2010, 01:23:28 pm » |
|
Szeretem Millert, sose áll meg és idén ő a Villa assziszt királya, nem a másik nagy kedvencem: Young! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Svenska
|
 |
« Válasz #10 Dátum: április 16, 2010, 01:25:24 pm » |
|
Na végre megkapta Scholesy az egy éves szerződés hosszabbítást! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laudrup
Newbie

|
 |
« Válasz #11 Dátum: április 16, 2010, 01:32:01 pm » |
|
David Silva is eladó a reál már 28 misit is adna érte de a Valencia 40misit szeretne érte  ez csak azért írom ide mert hogy Villát ti is szeretnétek leigazolni de a Silva 40 misi akkor Villa mennyi 60-70 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Barcelona Forever
|
|
|
|
Svenska
|
 |
« Válasz #12 Dátum: április 16, 2010, 01:36:34 pm » |
|
David Silva is eladó a reál már 28 misit is adna érte de a Valencia 40misit szeretne érte  ez csak azért írom ide mert hogy Villát ti is szeretnétek leigazolni de a Silva 40 misi akkor Villa mennyi 60-70  Maradjanak ahol vannak... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klima9
Newbie

|
 |
« Válasz #13 Dátum: április 16, 2010, 01:47:42 pm » |
|
Youngnak én is örülnék, de őt hívja a két nagy spanyol is. Scholes tőlem játszhat a kis csapatok ellen félidőket. Sajnos többre nem képes már. És én a spanyolok ellen sem vagyok. Inkább Silva, mint Andersson.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laudrup
Newbie

|
 |
« Válasz #14 Dátum: április 16, 2010, 01:56:51 pm » |
|
A 2spanyollal csak az a gond hogy ha bármelyiket is akarjátok megvenni mélyen a zsebbe kel nyúlni mert a Valencia pénzügyileg a béka segge alatt van és a 2 legjobb játékosát nem fogja odaadni apró pénzért  és tegyük hozzá hogy 2 nagyon jó játékosról van szó ha a világbajnokság előtt nem igazolnak sehová és a ott a spanyolok villogni fognak akkor az áruk csak még feljebb fog menni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Barcelona Forever
|
|
|
|