| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Csüt. Aug. 02, 2007 2:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja szép is lenne lassacskán realizálni. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm. Én is jobban vonzódnék az éjszakai tali lehetőségéhez, de ez tény és való, hogy többeknek impraktikus lenne. Szerintem egy szombat közép-késő délután mindenkinek megfelelne. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 7:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem vagy egyedül, Seya... bár én az eldőlés miatt kell hazaérjek akkorra... :mrgreen: _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Seya

|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az éjjeli banzájjal csak egy baj van, hogy arra engem tuti nem engednek el. Úgyhogy éjjelre csak akkor szervezzetek, ha mindenképp ki akartok hagyni, mert máskülönben nekem legkésőbb 22re haza kell érnem, és akkor már sokat mondtam :? _________________ "What if your heaven was someone else's hell?"
Hed
Cassy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 10:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem éjjellel nincs problémám, valóban kellemesebb is lehet idő, de akkor tényleg előre nézni kéne olyan helyet, ahol kellemesen be tudunk ülni, ha arról van szó. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 10:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Imago írta: | | Ha beüt egy szar idő, még mindig vannak éjjel-nappali éttermek meg krimók, illetve utsó mentsvárként elvileg a Mammut is nyitva van éjjel (csöveltem már ott pár éve). Azt' ott fogyasztani se kell, meg wc is van. |
Tehát ha ilyet akarunk, akkor ezt érdemes előre megnézni. Csak mivel Pest nagy és nem trivi, hogy hol van ilyen. Az éjjeli buszok meg azért nem járnak túl sűrűn.
| Idézet: | | Drake: Hétköznap szvsz te elég rövidke ideig érsz rá azért meetingelni alapból. |
Ha kell azért megoldom, pl. du 3tól este 11ig :)
| Idézet: | | Ráadásul gondolom senki nem akar korán kelni (pláne aki nem pesti). Úgy meg nem sok értelme van, ha du. 4-5re összegyűlünk, aztán 8kor már megy is mindenki a búsba. Ha már grand összeröffenés, hagyhatnánk rá időt. :) |
Hát nem tudom, azért az a du 5 már nagyon lustán késő, a legtöbben azért nem vagyunk ennyire éjjeli madarak. ;) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 10:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha beüt egy szar idő, még mindig vannak éjjel-nappali éttermek meg krimók, illetve utsó mentsvárként elvileg a Mammut is nyitva van éjjel (csöveltem már ott pár éve). Azt' ott fogyasztani se kell, meg wc is van.
Drake: Hétköznap szvsz te elég rövidke ideig érsz rá azért meetingelni alapból.
Ráadásul gondolom senki nem akar korán kelni (pláne aki nem pesti). Úgy meg nem sok értelme van, ha du. 4-5re összegyűlünk, aztán 8kor már megy is mindenki a búsba. Ha már grand összeröffenés, hagyhatnánk rá időt. :) _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 8:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mi már voltunk éjjel Margitszigeten, az más kérdés, hogy este még kellemetlenebb tud lenni rossz idő. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 8:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az éjjeli találkozóval az a baj, hogy hol találunk helyet ahol ellehetünk éjjel?
Ugyebár, mivel kb. kiszámíthatatlan az időjárás, mindenképp kell (legalább B tervként) egy fedett hely, ilyet tudunk éjjelre biztosítani?
Illetve ugye, nekem csak hétvégente jó az éjjel. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Legutóbb RedDrake szerkesztette (Kedd. Máj. 29, 2007 9:05 am), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Kedd. Máj. 29, 2007 12:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Lehetne éccakai a banzáj, aztán reggel Malkáv is haza tud menni, meg éjjel meleg sincs, zajos tömeg sincs, buzi napfény sincs, meg amúgyis, éjjel minden hangulatosabb és kellemesebb és jobb. És nem kell korán kelni.
A nappalok úgyis szarok, arra vannak, hogy átaludd őket, persze ha megteheted.
Programot tervezni meg felesleges, úgyis inkább a dumán lesz a hangsúly, a többi meg úgyis kialakul. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Seya

|
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2007 4:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is mennék, csak egy probléma van, hogy nekem júni 28ig tart a vizsgaidőszak.. :( az még kegyetlen hosszú idő. Helyszínnek egyébként a Margitot ajánlanám komolyabban, kivéve, ha eső van. Ott sok a fa, lehet találni árnyékos helyet is, ha az ember halni készül, piát meg mindenki hozhatna magának akár teát, akár vizet, akár alkoholt, ami a tatyóba befér. Elfoglaltság pedig a szájjártatáson kívül, ami megjegyzem remek, lehetne a frizbizés esetleg, vagy kártya vagy munchkin, ha van valakinek vagy bármi ilyesmi. Persze úgyis a beszélgetés lesz az elsődleges, feltételezem, de ha nagyon unatkozik valaki, akár egy labdát is bepróbálhat. Nah:) Mentem vissza fizikai kémiát tanulni! _________________ "What if your heaven was someone else's hell?"
Hed
Cassy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2007 12:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az én mage haverom a GM haverja és ő tud az edge of nowhere tartományba is teleportálni. 8)
Amúgy attól független hogy itt járatom a számat, nagyon nem leányálom innen felmenni Pestre. Főleg most, hogy szeretett kormányunk duplázta a jegyek árát. :?
Szóval nem tudom, elválik. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2007 12:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
[SPAM] Csak fővárosokba tud kaput nyitni...nincs olyan szpell, hogy 'Portal: Pápa'. :twisted: [/SPAM]
Többiek, akik még nem jelezték. Ki jönne és ki nem jönne? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2007 12:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
M3gk3'r3m 4 60-4s M4g3 h4v3rom t3l3port4'ljon h4z4! Pwn4g3!
n00b society rulZ XD _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2007 11:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Malkáv írta: | És aki a világ végén lakik az hogy megy haza? :P
Hotelben nem akarok aludni. :mrgreen: |
Használj Hearthstone-t. xD _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|