Playground :: Téma megtekintése - ~ Mesélést vállalok! ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Mesélést vállalok! ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Előzetes megbeszélések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 22, 2007 9:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Off.:Soloviel az enyémet folytathatnád :-D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Soloviel

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 7:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jómagam is meghírdetnék egy Mage/Werewolf crossover mesét, mely 2005-ben játszódik az Egyesült Államok Ohio államában lévő Cleveland városában.
A játék a One & Only régi WoD rendszerrel fog működni.

Legutóbb Soloviel szerkesztette (Szomb. Dec. 29, 2007 3:59 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tekintve, hogy a korábbi D&D-online fóruma haldokolni látszik (technikai szempontból), néhány kalandot ide menekítettünk át...

Részemről az nWoD kalandokat - amik egyenlőre szóló mesék, mivel az eddigi karakterek roppantmód különbözőek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha valakit érdekelne, formálisan is meghirdetem új wwuf mesémet.
Régi rendszer, modern kor, Magyarország.

(Freiherr neked nem, sőt ne is nagyon olvasd, mert élőben hasonló dolgok lesznek.)

Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk

Itt az ideje az áldozathozatalnak
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 22, 2007 5:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Emigyen is jelzem, hogy megnyílt egy második Star Wars topic, tulajdonképpen a Tzimisce-Golddrake duó számára, akik a Klón Háborúkat preferálták volna a Birodalmi Érával szemben.

Elsősorban köréjük épül a dolog, de beszélhetünk utólagos beszállókról is...akár ide, akár a másikba. Bele lehet szőni bárkit bárhova.
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 10, 2007 11:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"In the grim darkness of far future there is only
WAR"

Vannak itt azért páran akiknek nem kell bemutatni az egyik legelborultabb sci-fi galaxist és működését. Nekik, és más érdeklődőknek egyaránt szól most ez a felhívás.

Mesélést vállalok a Warhammer 40.000 univerzumban. Egy gyorsatlapló összefoglaló rövidesen elkészül és be lesz ide linkelve, tartalmazni fog mindent amit a világról átfogóan tudni érdemes a kezdés előtt. A játék menete Freestyle lenne, max néha dobást kérnék. Márcsak azért is így csinálnánk, mert egyenlőre még nincs hivatalos W40k szabálykönyv. Részletek kidolgozás alatt, érdeklődők jelentkezésének függvényében.

Legutóbb Feoras szerkesztette (Hétf. Szept. 10, 2007 11:48 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kalandvadasz

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 22, 2007 8:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Belevágnék szimultán két mesébe is, mivel túl sok feles 5 percem van gép előtt, és más fórumos mesék, amikben játszottam, eléggé meghaltak. :) Úgyhogy indítanám az alábbi meséket, melyekhez játékosokat keresek:

- Mage: The Awakening mese, meglehetősen alternatív helyszínnel, sötét, komor történettel, szinte nulla rendszerrel (a hangulat dominál, dobásokat ne nagyon várjatok).

- Dark Ages: Mage mese a tatárjárás idején, magyarországi karakterekkel. Rendszer megint csak nem jellemző, egy csapat fiatal mágus kalandjai zajlanának a káosz éveiben, dobálgatás nélkül.

Akit érdekel egyik vagy mindkettő, az dobjon bátran egy mailt a kalandvadasz@citromail.hu címre, a részleteket megbeszéljük, igazán nagy elvárásaim nincsenek, a rendszert nem kell ismerni. AMint összejön 4-5 játékos, elkezdem a mesét.

vadász
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 24, 2007 12:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már sokaknak pedzegettem, hogy időm véges, csak a lelkesedésem újul meg mindig. Mikor először elkezdtem mesélni tavaly nyáron azt hittem, hogy akárhány szálat birok, sőt nem is számított, csak mesélhessek. Hát jó kis mélyvíz volt. Tanultam a leckéből (remélem). A sok szétszórt szálat sem idővel, sem aggyal nem birom, ellenben szívesen mesélnék. Ráadásul az eddigi 1on1ekkel ellentétben (helyett!) egy csapatos mesét. A mese a "Vad szívében" topicban folytatódna, a régebbi karakterek átmenthetők lesznek kisebb időugrással az új történetbe, aki ezt szeretné.

A mese hangulata nem tudom milyen lesz, soha nem sikerült olyanra, amilyenre először terveztem. Nem csak én, de a játékosok is nagyban alakítják a hangulatot, ezért erre nem is mondok semmit. Ellenben nem hősi eposzt, nem is stratégiát tervezek. Korlátozottan lesz lehetőség nyomozásra, és elég sötét, vészterhes helyzetbe kívánom keverni a népet. A helyszín tehát marad a dzsungel, ezúttal azonban meglehetősen monumentális probléma kerül napfényre, aminek megoldásához (ha ez egyáltalán lehetséges) mindenkire szükség lesz...

A játékosokkal szembeni kérés:
Mindenki vállalja, hogy egy hétnél tovább nem fagyasztja a többieket, sőt, ha ez lehetséges, néhány naponként írjon mindenki, aki épp soros. Ez alól kivétel természetesen az előre megbeszélt elutazás (nyár van, meleg van, szabadság van). Aki ezt nem teljesíti azt ki fogom mesélni a többiek érdekében.
A másik kérés pedig az, hogy senki ne rohanjon el anélkül, hogy mást a reagálással megvárna. Vagyis mindenki figyeljen arra, hogy ne írjon 3-4 reagot, amíg van olyan jelen, akinek közben nem volt ideje írni.

Erre a két dologra igyekszem alaposan odafigyelni. No meg arra is, hogy ezeket én is betartsam és színvonalas történetet tudjak nyújtani.

Várom a kalandozó kedvű játékosok jelentkezését. Részletekbe csak ezután bocsátkoznék.

Üdv,
Inu
Vissza az elejére
kalandvadasz

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 22, 2007 9:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cson... izé, GoldDrake: :-D

képlékeny a dolog, egyenlőre nem ismerem az itteni engine határait és képességeit, de nem zárkózom el a lehetőségtől. Persze az egész csak akkor érdekes, ha lesz még min. 1 játékos, mert eddig soványka az érdeklődés.

vadász
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 21, 2007 8:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kalandvadasz írta:
Szervusztok.

Nem tudom, jó helyen kopogtatok-e, lenne itt érdeklődés egy komolyabb Werewolf mesére? Karakter- és személyiségközpontú, szűkre szabott létszámú (max. 4 játékos) ellenben magas színvonalú, eléggé sötét mese lenne, valami kisvárosi fíling, Twin Peaks féle hangulat... Érdekel esetleg valakit?

vadász

Vadász: Itt mesélnéd le ezen a fórumon?
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kalandvadasz

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 19, 2007 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szervusztok.

Nem tudom, jó helyen kopogtatok-e, lenne itt érdeklődés egy komolyabb Werewolf mesére? Karakter- és személyiségközpontú, szűkre szabott létszámú (max. 4 játékos) ellenben magas színvonalú, eléggé sötét mese lenne, valami kisvárosi fíling, Twin Peaks féle hangulat... Érdekel esetleg valakit?

vadász
Vissza az elejére
Nedaskarein
Soldier of The Alliance

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 24, 2007 3:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Halee újfent.

Egyenlőre a beígért mesémet a cross-overt továbbra is halasztanám, személyes, főleg egészségügyi problémák miatt, emiatt elnézést.

Nem lett elefejetve, azt fogom vinni, csak értelemszerűen lassan. Ahogy a már elkezdett mesémet is lassan de folytatni fogom, szintén egészségügyi bajokra visszavezethető okok miatt, és kéretik drukkolni, hogy NE kerüljek ismét kóráhzba vele.
A sok embert egyszerre mozgató kalandok kimerült szellemi kapacitásból adandóan várnak, de el nem felejtődnek.

Ellenben mivel azért ég a pofám, egy embernek, de tényleg csak egyetlen egy embernek szintén lassan, de vállalok solot. Egy emberrel még boldogulok, és hadd ne tűnjön úgy, hogy csak feljárok, és kb b***m a rezet, amúgy is sok esetben más játékosokat is én fagyasztottam. No meg állati nehezen érem el újfennt atw-t és így nehéz nagyon írkálni bele :?

Szóval egyetlen egy embert tudok solozni, sőt szívesen teszem is, mivel amúgy is vannak új ötleteim mesélési stílust és mentalitást illetve, amit szívesen tesztelnék fórumon, még mielőtt élesbe hoznám az újításaimat. :3

És, soloban amit mesélnék az KULT.
Egyértelműen, abban van mit fejlődnöm, és gyakorolnom. Ha valakit érdekel, bár előre jegyzem, KULT mesélés fórumon lassú, és a leendő játékostól megköveteli a hosszas kifejtéseket válaszgyanánt, ahol a KM igenis beleláthat a karakter gondolkodásába, fejébe. Szóval igényelnék teljes leírást hozzá, mit gondol, épp hogyan és miképpen érez a karakter, és mikre gyanakszik adott helyzeteket megélve.
Ha ez nincs meg, nem tudom vállalni, de ha megvan, akkor tudok garantálni remek leíró helyszíneket, akár képes illusztrációval is könnyedén, amik segítenének bevizualizálni az adott dolgokat. Ötleteim egy rakat ilyenekre, csak muszáj lenne ezeket tesztelni.

Akkor ehhez van némi kikötés.

Pl az, hogy a racionalista hátrányt (vagy előnyt?) száműzöm. Ne legyen a karakter olyan, aki tényleg mindent és mindent racionálisan akar magyarázni, piszkosul kiöli a játék horror-hangulatát.
Ahogy a nagyon magas EGO-t is ha lehet, 16nál ne legyen több, ha kérhetem.
Akár Éj Gyermeke is lehet, akár mágus is, de akkor a játékos jól ismerje az adott archetipushoz tartozó melléket. A mágiában háziszabály van, ahogy Éj Gyermeke játékos karakter is lehet a könyvben leírtak ellenére.
Előny hátrány tényleg bármennyi lehet, bár a nagyon pozitiv kiegyensúlyozottságú karaktereket nem kérném, mivel az a KULT nagyon nem horror részébe nyúl bele, szintén konceptromboló a KMnek.
Az előny hátránynak nem feltétlenül kell kiadnia a kiegyensúlyozottságot, ha pl eredőleg a karakter pozitív lenne, de a karakter nagyon nem arrafelé hajlik lehet meghatározni külön a kiegyensúlyozottságot mínuszba.

A leendő karakter bármilyen lehet, nincsen munka/életszínvonal/stílus megkötés, de legyen élő. Legyenek okai a cselekedeteinek, ne csak azért legyen pl kéjgyilkos, mert az jól hangzik, hanem valóban legyen háttere neki. Húsvér emberi karaktert kell alakítani, amihez nem árt pschyésen is helyes diagnózist felépíteni hozzá, ha valaki nagyon bele akarna mélyedni a sötét árnyékos őrületbe. Karakterkoncepteket meg átolvasás után szívesen egyeztetem a játékossal, ha érzékelek benne hibát, vagy nem reálisnak érzem egyes részeit.

Kb ennyi, azt hiszem azért eléggé szabad a lehetőség. Akiket érdekel egymás között beszéljék meg, nem akarok én dönteni a kinek is kérdést illetve. Akiket érdekel jelezze és beszéljétek meg egymással, sajnos örülni fogok, ha egy embert tudok vinni.
És mégegyszer elnézést a kihagyásaimért, ha nem lennék ennyire átkozottul szarul, akítvabb lennék :(

Veny
Soldier of The Alliance

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 1:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nah, annyit olvastam/láttam/egyebek szerte a fórumon, hogy azt hiszem megért bennem az elhatározás.
Mivel időm javát ezen a fórumon töltöm, és egyenlőre van elég időm itt élni/kiélni, így részemről azt hiszem felveszek egy újabb fonalat, és újabb mesélésre szánom el magam.

A Changelinget folytatom és felveszem a szálat, mostanra kb már össze is szedtem magam a háttérbeli problémáktól (nem akarok személyes bajt fórumra hozni, de nem is akartam, hogy KMként ez átjöjjön a mesélésemben)

A mesélésem a következőket zárja ki:
- Vámpír, egyéb élőholt lények.

Mivel erősen Cross-over jellegű többnyire alakváltó mesét vennék, alá Inu féle ihletést meglovagolva.
Amiknek tudok mesélni, mert kellőképpen ismerem:

- Nuwisha
- Garou
- Bastet
- Corax
- Gurahl
- Nagah
- Mokolé (csak mesélni, ennyire már értek hozzá)
- Ratkin

Ezekből bármit össze tudok gyúrni, egy rank 1-es mentalitással. Nem feltétlenül lenne kötelező csak 15 freebire osztani a pontokat, nekem az is teljesen tökéletes, ha egy alap jellemhez igazítunk pontokat (értsd: legyen reális). De mindenképpen rank 1 minden jelentkező, ebben nem tűrök kibúvót.
Maximum így olyan 30 freebie engedett, az is elég tág lehetőséget nyújt, de mint KM ehhez jogosnak tartom, hogy egalizálom a többiekhez, vagy olyan kezdést kapnak, mi tudásukhoz mért.
Eleinte ugyanez a felállás: Solo, és karakter jellemeket összeegyeztetve összemesélés kinek ki és mi, jellemhez és stílushoz kbra egyezőt.

Várost meg Amerikait választok, okkal; oda_bármi_jöhet nem kell túlzottan kínlódni a ki/be - magyarázással. Tengerpart melletti nagy város, ami egyik legtágabb lehetőségeket foglalja magában. Könnyítem a leendő játékosok lehetőségeit ezzel.
Apropó, Amerikai szabadság nálam erős PenteX befolyást is jelenthet, apró KMi figyelmztetés :mrgreen:.

A város pedig:
- San Francisco

~~~

Ami még beleférhet, de nem túlzottan pártolom a lehetőségeket, vagy gyengébb vagyok a mesélésükben, vagy nehezebben egyeztetem:

- Changeling
- Kezdő Mage (de az csak nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon utolsó lehetőségként, mert nehezen mesélek mágiás részt nekik, de meg tudom oldani, max alternative)

Nah ennyi voltam, ha vkit érdekel. Az jelezze.
Mesélés akkor indul meg, amint lesz kezemben elég karakter készen, akikkel már tudok Solozni. Így a játékosoktól függ a kezdés.

Veny

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 27, 2006 6:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos, akit érdekel a Vampire, azon belül is a Kamarilla, és szívesen részt venne egy Kamarilla mesében, az keressen meg. Végső esetben akár szólót is mesélhetek. Warning: ez az első fórumos kalandom! A leendő játékosaimnak előre megköszönök minden építő jellegű kritikát.

Ui1:E balszerencsés tettemért Syroccot okoljátok!
Ui2: nem leszek túl gyors km...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Malkáv

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 14, 2006 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bla.................................................................................................................

Legutóbb Malkáv szerkesztette (Szer. Máj. 25, 2011 7:41 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Előzetes megbeszélések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.