| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 8:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
( vagy 7 es emberséggel nem féregfertőzött.
én arra is gondoltam mondjuk vmi uralom diszciplínával rá lehet venni garout, ne érezze meg féregszgot, vagy vámpír hideg testét. ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 6:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy lehetséges, hogy szövetkeznek. Mondjuk ha egy gangrel fölvesz bizonyos előnyöket, amikkel el tudja rejteni a féregfertőzöttségét, akkor akár fajtársuknak is nézhetik, akinek gondjai vannak az alakváltással (ez pláne akkor jó, ha a gangrel még vérfarkasnak is képzeli saját magát). _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 1:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Egy vámpír menedékre azért elég nehéz ráakadni, de tény, ha arról van szó, akkor az umbráról be lehet törni lazán (az más kérdés, hogy valószínű tele van bane-ekkel, ahány gyilkosság egy ilyen helyen történik.)
A másik fontos dolog, hogy a garou-k nem feltétlenül kapnak szét minden vámpírt, nagyobb és veszélyesebb ellenfeleik is vannak náluk. Sőt, néha még az is megeshet, hogy szövetkeznek (kivételes vámpír, és kivételesen hülye vérfarkas kell hozzá, de megeshet :))
És jah, nappal nincs diszci, meg vérerő, meg hasonlók, és csak az emberségeddel egyenlő kockáid vannak.
Malkáv szólott. _________________ This is not even my final form.

Legutóbb Malkáv szerkesztette (Csüt. Jún. 16, 2011 10:48 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 8:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Aenis Winddancer írta: | Nappal elvileg képtelenség diszciplínát használni, hacsak nem annyira erős a véred, vagy nem vagy golcondában. Ezt de jól megmondtam.
Mindenesetre szerintem az őrghoulok nem ébreszteni fogják a vampírt, hanem valami jó biztonságos helyre elvinni, mert nappal egy ember is megöl egy káinitát. |
nappal még diszciplínát sem lehet használni értem...
vagyis elmondható ha egyszer garou rátalál vampi rejtekhelyre, akkor azoknak tuti annyi
azt a részt szépen átírom, aztán jó darabig nem lesz crossover csak Werewolf világképet ismerem eléggé.
( vámpírokról meg főleg számítógépes játékban tanulhattam... tudom nem sok köze volt nagybetűs WORLD of DARKNESShez ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 1:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekes... és hogy érheti el ezt? Felteszem, úgy hogy a saját ösvényét a legmagasabb szintnél is tovább fejleszti. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Golconda a vámpír megváltás, amikor megérti a saját lényegét, bocsánatot nyer istentől, vagy akárkitől, de legfőképp az átok áldássá változik.
Sehol sincs leírva, hogy a golconda játéktechnikailag hogy néz ki _pontosan_, de adtak irányvonalakat.
pl: csak hetente veszít a vampír vérpontot felkelés miatt, nem kell többé őrjöngenie, nem fog rötscrhekbe esni (remélem így kell írni), meg 10-ig nyomhatja a diszciket. Nappal ugyanúgy lehet aktív mint éjszaka, de a fény attól még kritikust sebez rajta.
Alternatív lehetőség, hogy emberré válik, vagy eléri a dicsőséges transzformációt (felveszi a tzimise sárkányalakot), megfejti a halál rejtéjét, stb. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 1:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Golcondában? _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nappal elvileg képtelenség diszciplínát használni, hacsak nem annyira erős a véred, vagy nem vagy golcondában. Ezt de jól megmondtam.
Mindenesetre szerintem az őrghoulok nem ébreszteni fogják a vampírt, hanem valami jó biztonságos helyre elvinni, mert nappal egy ember is megöl egy káinitát. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 12:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm.. az több mindentől is függhet, meg ha a ghoul (vagy a gazdája) elég erős, akkor akár telepatikus kapcsolatban is állhatnak és akkor nem nagyon kell mellete lenni. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Júl. 26, 2006 11:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Őrghouloknak mekkora távolságot kéne tartaniuk alvó gazdáiktól, figyelembe véve nappali támadás esetén kizárólag ők tudnák időben felébreszteni őket? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Pént. Jún. 23, 2006 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv, nos a Gyorsaság (Celerity) diszciplínánál jár valamilyen levonás, ha a használónak esetleg túl alacsony az Ügyessége, vagy valamely más értéke?
Ha igen, akkor mekkora ez a levonás? _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 6:49 pm Hozzászólás témája: ~ Kérdések és válaszok - Vampire: The Masqurade ~ |
|
|
| Technikai és történeti kérdezz-felelek, illetve szabályértelmezés helye |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|