| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Feb. 02, 2008 1:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is újítok egy WoWos avatárra, gondolkoztam thrall legyen e, vagy a Fűrészes gyilkos. :-D _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 11:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Művészi. :-D
| Tzimisce írta: | | ...üdvözöllek Nu Mester... |
Milyen szörnyű világban élünk, hogy bármi jöttment csak úgy "Nu"-t mondhat egy öregasszonynak! Rémes... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 7:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Syldar: Ez a WoWos avatár üt. :)
de akkor csak a te kedvedért:
Looking for group
http://youtube.com/watch?v=fcbazH6aE2g _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 3:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Syldar írta: |
Quote opció kérlek, megkönnyíted mindenki életét. Ami a filmet illeti, az Uralkodónak meg sem fordult a fejében, hogy majd pont legyőzik a "válogatott katonáit" holmi szőrös-alulméretezett Teddy-macik, felrobbantják a pajzsgenerátort, egy gyapotszedegető szerencsevadász berepül a közepébe és telibetrafálja a gyengepontját, akárcsak magának a tulajdonképpeni mag IG-88-nak sem. Mindkettő túlbizakodott volt és ki akarta élvezni a pusztítást. Ráadásul az Uralkodó épp eléggé el voilt foglalva a kis személyes drámával előtte.
Ami magát a teljes VI. részt illeti...ha az a film egy RPG kaland lett volna, a KM-jét alaposan len00boznám. :twisted: |
Utóbbival egyetértek (vhol azt olvastam, eredetileg úgy tervezték, hogy vuki rabszolgák lázadnak fel és lézert is szereznek, picit reálisabb lett volna, mint ewok kőhegyű nyíllal simán leszedik gárdistákat), de ha már egyszer ott van egész Lázadó flotta, talán mégiscsak lehetett volna tartani egy látványos erődemonstrációt, hogy soha többé ne merjenek lázadni Palpatine életében... vagy pajzs elpusztulása után, hipertérugrás előtt, közben, és akkor közelség sem gáz, Luke simán ráért volna egy félórát.
(ahhoz képest Uralkodó milyen jól tudta Vader így utálja és megpuccsolná őt, simán hagyta, hogy végén "hátbadöfje", biztos mert sem Vader sem senki más trilógiából nem tudott az ilyen tápokról) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 11:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Eztli írta: | Pontos kommunikációt írtam, nem pedig érzéseket, hogy valakinek segítségre van szüksége egy felhős helyen.
"mert a Force Storm, ugyan képes egy egész bolygót ledarálni, és a flottákat letörölni a térképről, alapjaiba véve kicsit instabil és koncentrálni kell..."
Második Halálcsillagon spéci pont nem működött, mikor ott volt egész Lázadó flotta szépen egykupacban... |
Quote opció kérlek, megkönnyíted mindenki életét. Ami a filmet illeti, az Uralkodónak meg sem fordult a fejében, hogy majd pont legyőzik a "válogatott katonáit" holmi szőrös-alulméretezett Teddy-macik, felrobbantják a pajzsgenerátort, egy gyapotszedegető szerencsevadász berepül a közepébe és telibetrafálja a gyengepontját, akárcsak magának a tulajdonképpeni mag IG-88-nak sem. Mindkettő túlbizakodott volt és ki akarta élvezni a pusztítást. Ráadásul az Uralkodó épp eléggé el voilt foglalva a kis személyes drámával előtte.
Ami magát a teljes VI. részt illeti...ha az a film egy RPG kaland lett volna, a KM-jét alaposan len00boznám. :twisted: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 9:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Pontos kommunikációt írtam, nem pedig érzéseket, hogy valakinek segítségre van szüksége egy felhős helyen.
"mert a Force Storm, ugyan képes egy egész bolygót ledarálni, és a flottákat letörölni a térképről, alapjaiba véve kicsit instabil és koncentrálni kell..."
Második Halálcsillagon spéci pont nem működött, mikor ott volt egész Lázadó flotta szépen egykupacban... _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 1:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Eztli írta: |
Olvasgattam Syldar kalandjait, egész jók, mondjuk igen érdekes volt, Uralkodó nem csak hogy messziről pontosan tudta mit tesz Slydar, de még egyből be is büntette, Vader nagyúr vhogy nem találkozott ilyesmivel, mikor ott mondta Lukenak : És uralkodjunk együtt a Galaxison, mint apa és fia... |
A Császár Kezét nem említeném Vader Nagyúrral egy lapon... a témában ajánlom Mara Jade kisasszonyt, mint a Császár Kezét, akinek többször voltak menstruációs görcsei, mert a Császár figyelte és elégedettlen volt, és a kommunikáció is egész könnyen ment neki...
Értelem szerűen a Kezeket sokkal jobban figyeli az Uralkodó, ha nem bízik bennük, és egy "idegen" mint Syldar, akinek arroganciája és elbizakodottsága nem ismer határokat, olyan, akire érdemes odafigyelni.
És ami még fontosabb: a Császár Kezei nem tudnak egymásról. Mind azt hiszi, csak Ő van. Ezt pedig szándékosan táplálja az Uralkodó azzal, hogy odafigyel rájuk személyesen...
Vader témakörben csak annyit, hogy kellett tagadnia az egészet serényen Vadernek, hogy ő ilyet még véletlenül se csinált, sőt!
A Császár számított rá... ezért nem büntette meg... nagyon.
Sőt, el is várta elárulja...!
A Császár Keze egy szolga, egy fegyver, ami ha engedetlen ki kell paszírozni a belét, míg a Sith Tanítvány teljesen más. Belőle tényleg egy van. Rule ot Two (hát, elméletben, na)
Neki az a dolga, elárulja a mesterét, és akkor tudod, jó mester voltál, ha hátba akar döfni.
Ez a Sith módszer.... :roll:
"It is natural for him to want to destroy me. It is not crude mundane ambition, as it would be in an ordinary man; it is part of his growth. And of course it does not offend me—it is why I chose him. But he needs to grow still further."
―Emperor Palpatine, on his apprentice, Darth Vader
| Eztli írta: | | Voltaképp a filmekben még a pontos kommunikációra is a hagyományos eszközöket használták a Jedik, Obi van és Jedi tanács, Vader a csillagromboló fedélzetén és Uralkodó. |
Meg mikor Luke az Erővel kiabált segítségért Leia után, segítsen... :roll:
De a Császár Kezei álltalában szembe kellett nézzenek azzal, hogy az Uralkodó megjelenik az elméjükben... de való igaz, a normális kommunikációt használják, ha felesleges pózőrködni.
A Császár erejéről annyit csupán, hogy képes volt-e ilyesmire, hogy a Dark Empire épp arról szól, hogy Palpatine nem seregekkel, hanem az Erővel uralja a galaxist (persze a seregek is fontosak, mert a Force Storm, ugyan képes egy egész bolygót ledarálni, és a flottákat letörölni a térképről, alapjaiba véve kicsit instabil és koncentrálni kell...)
Téma kifejtése az adott szakirodalmakban :-D |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 12:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Voltaképp a filmekben még a pontos kommunikációra is a hagyományos eszközöket használták a Jedik, Obi van és Jedi tanács, Vader a csillagromboló fedélzetén és Uralkodó. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jan. 29, 2008 11:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Eztli írta: | | Olvasgattam Syldar kalandjait, egész jók, mondjuk igen érdekes volt, Uralkodó nem csak hogy messziről pontosan tudta mit tesz Slydar, de még egyből be is büntette, Vader nagyúr vhogy nem találkozott ilyesmivel, mikor ott mondta Lukenak : És uralkodjunk együtt a Galaxison, mint apa és fia... |
LOL, vicces belegondolni, Vader a színpadias jelenet kellős közepén, kitartja a karját a fia felé...és elkezd zihálni, hörögni, köhécselni, fuldokolni, vért köpködni, ami a sisak miatt ott marad és a torkát fogdosni..."Csak vicceltem, fiam..." _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Kedd. Jan. 29, 2008 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Awen, azért mert nem kedvelsz, miért nem válaszolsz mások pmjére?
Mondjuk másik pacifista CoG sem élvezte különösebben ezt a csapatot, de ő legalalább JÓL kijátszotta karakterét.
Olvasgattam Syldar kalandjait, egész jók, mondjuk igen érdekes volt, Uralkodó nem csak hogy messziről pontosan tudta mit tesz Slydar, de még egyből be is büntette, Vader nagyúr vhogy nem találkozott ilyesmivel, mikor ott mondta Lukenak : És uralkodjunk együtt a Galaxison, mint apa és fia... _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jan. 01, 2008 6:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jobbat nektek is.
| Idézet: | | Vegyes értékeléseket hallottam róla, nekem mindenesetre tetszett a játékosok szociális élete, még ha jelentős hányada a másik sértegetése és leverése is volt. |
Főleg az ellenfelek / riválisok sértegetésével, most kevés volt a játékosok közötti viszály. Meglepően. Lehet, hogy von Rosen született tehetség? O.o
| Idézet: | | Az ezüstgolyót meg részint személyes horrornak szántam, nem tudom mennyire volt jó eszköz. Legközelebb igyekszek jobban figyelni ilyen részletekre. |
Marha jó volt, igen, csak túl fáradt voltam, hogy értékeljem. :D
De valóban, ez illett oda nagyon...valami ilyesmi atmoszférát keltve:
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Kedd. Jan. 01, 2008 5:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kösz.
Nekünk is megvolt nagy szilveszteri parti. :)
Vegyes értékeléseket hallottam róla, nekem mindenesetre tetszett a játékosok szociális élete, még ha jelentős hányada a másik sértegetése és leverése is volt. :D
Persze szónoklatok se voltak rosszak.
Amúgy azért is adtam először kevés tpt, mert szerintem időugrásokért is járhatna tp, és azalatt a kari megtanul valamit, míg egy éjszaka alatt nem sok mindent.
Az ezüstgolyót meg részint személyes horrornak szántam, nem tudom mennyire volt jó eszköz. Legközelebb igyekszek jobban figyelni ilyen részletekre. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Kedd. Jan. 01, 2008 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Első, első, első véééégre! :-D
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek! _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szer. Dec. 26, 2007 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Syr, csakis... ilyet az ember nem másol, ha nem kötelező... még ha csak gyengécske próbálkozás is. Tetszik nekem ez a stílus, egyszerre könnyű és nehéz. :mrgreen: _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|