Playground :: Téma megtekintése - El-Khashab csatorna környéki építési terület
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

El-Khashab csatorna környéki építési terület
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Civilizáció Földje
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 4:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Erősen koncentrálnom kell, hogy kihámozzam Sötétholddal Osonó angolját, és megértsem egy másik Coraxot szeretne látni, aki talán imitálni fogja tudni az ismerőse mozdulatait. Belátom abban erős a logika, hogy a hírvivő madarak nagyon összetartóak, és sokat tudhatnak egymásról.

Amit talán elfelejt, azaz, hogy úgy sosem tudnánk lerázni majd a kéretlen madarat, de Gaia minden hírvivője sokat tud, mi pedig ravaszak vagyunk, hogy sokat megtudjunk tőlük.*

/Eng/ - Látogassuk meg.

*Bólintok Fekete Özvegynek, örülök nem lett baja. Kérdőn nézek rá, hátha esetleg elmondja amit még akart.*
/Eng/ - Elkérnénk az iroda címét is. Nekem nincs több kérdésem.

*Zárom le a töprengést, és Jackre nézek.*
/Eng/ - Egyetértek a barátunkkal, indulnunk kellene hamar, de még nem az intézetbe, háttérkutatás nem fog ártani.
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 11, 2012 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Figyelmesen hallgatom mindhárom jelenlévőt, jómagam is igyekezve elraktározni minden lényeges információt. Úgy tűnik, ezek ketten, de legalábbis a doktor már beleették magukat bizonyos mértékig a helyi Ahadi belügyekbe. Egen, megint én vagyok az Új Fiú. De ami ezt az árnyéksheilát(?) illeti...*

<A véres pokolba... ez úgy beszéli az angolt, mint egy kibaszott kiwi öt gallon erjesztett emutej után. Mi a rosseb? Hall sok, lát sok, tud sok, "killi" sok? Ennek már nagyon ölhetnékje lehet!>

*Azért nem kérdezek bele a mumbo-jumboba, még ha a felét se értem, annyira azért még én sem vagyok falusi. Mindenesetre a végén összegzem a teendőket.*

-/Eng/ Jaól van. Mivel a hölgy itt azt mondja, szorít az idő, meg aztán már úgyis megsasolták az ipse bungalóját, javaslom, menjünk egyenest a gyogyóba. Ha Sötéthold fel tudja venni a fazon alakját, könnyedén bejuthatunk mi ketten is, mint szimpla látogatók. Ennyi az én öt centem.

*Megropogtatom az ujjaimat és körbenézek, válaszra várva.*
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 09, 2012 1:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Fekete Özvegyet kissé meglepi a doktor kérdése, de a válasz nem várat magára.*
-/Eng/ Nem. Tudtommal nincs az eltűntek között. - *Egy pillanatig még mintha gondolkozna valamin, de aztán folytatja* - Természetesen meg tudom adni a hivatalos lakhelyét, bár már ellenőriztük. És volt egy munkahelye is. Cikkeket írt egy helyi lapnak időnként. Természetesen teljesen hétköznapi köntösbe bújtatva, időnként néhány fontos, emberekre is tartozó információt megosztva az olvasókkal. Irodája is volt, egy kis luk, de azt a munkatársai szerint egyáltalán nem használta. Annak is megadhatom a címét, hátha segít. Sajnos hetek óta ott sem látták.

*Végül Setéthold darabos, de azért érthető kérdéseit végighallgatva bólint.*
-/Eng/ Csak egy eltűnt Coraxról tudunk eddig. Kérlek, tudd meg, amit lehet.
*Majd mindannyiotok felé intézve folytatja:*
-/Eng/ De siessetek. Nem tudjuk még, milyen összefüggések vannak az eltűnések mögött és hogy kikre jelenthet még veszélyt!

*Tekintetét egy pillanatra a plafonra kapja, a feje mozdulatlan marad, csak a szeme villan, mintha a szemközti sarokban látott volna valamit, de aztán figyelmét újra rátok fordítja.*
-/Eng/ Egyéb kérdés?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 08, 2012 5:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Bízom a Doktormacska ügyességében - nyilván nem véletlenül Akaa s magam is láttam már tehetségét; kivívta Tiszteletem. Figyelmesen s továbbra is kecsesen félig-takart arccal, hidegen semmit mondó s egyben baljósan misztikus sárga szemekkel fürkészem társaim, s hallgatom előbb a Bagheerát...*

<Megérintette egy Átok... levelet hagyott, de segítséget, útmutatás nem kért volna? Holott a Hollónép bár ügyes, fürge és furmányos, mindent látnak Rá szeme alatt, de a Varázslat nem az ő bölcsességük... főként a Sötét Varázslat, mi onnan születik, ahová Rá Szeme sosem ér el... Ahadi kapcsolat... legfőképp a Hamaal tagjai, akár Törzsem átkokban bölcsebb tagjai segíthettek volna... vagy túl gyorsan elérte az az Átok...?>

*Továbbra is Özvegyet hallgatom - immár a helyről...*

<Nem te vagy az egyedüli, Setét Holddal Osonó, ki mesterien kihasználja a látszat csapdáját... Fertőzött... Információk... emberi, nememberi, drága jó Bagheera, ez nem sokat mon... ohhó, Káiniták.>

*Azok a sárga szemek a vámpírok említésénél már-már örömtelien kegyetlenné válnak...*

<Ó nem, erőszakkal behatolni, Mennydörgésnek még menne tán, de az ilyesféle a Kutyák útja...>

*Egy halvány pillanatra némi megvetés ül ki azokba a sárga szemekbe hogy a következőben tovatűnjön...*

<Úgy bizony, fondorlat s megannyi bölcs Adomány és varázs szolgálja Népünket... Mennydörgés pedig Rá áldomása, és ha túl erősnek bizonyulna Asura... tiszteletreméltó, noha furcsa krokodilusunk úgy tapossa majd el, mint jómagam az alantas Patkányfattyakat... erővel... s Rá Áldott hatalmával...>

*Bólintva alázatosan, s egyben a köszönet Hamaal-gesztusaival veszem át a fotót, újra szemügyre veszem, majd Tarisznyámba süllyesztem... ám hegyes, bársonyfekete füleim továbbra is mohón isszák az Özvegy szavait...*

<Semmi részletet? Egy Corax? Diszkréció és Coraxok? Muszáj lesz beszélnem Amírral, mielőtt odamennénk... ez több, mint gyanús. Persze... lehetett alku része is, de Feladatát szegte... vajon minek az árán...? Véknyak Amír lehet a kulcs.>

*Újra Felidae felé sodródik aztán pillantásom, ki tán hozzám hasonlatosan töprengésbe merült a hallottak kapcsán... kérdése azonban kissé meglep...*

<Napfényben Bújdosó? Hmm, nem tudom mikor jött az Üzenet - s nem tudom addigra elveszhetett-e Anapa ezen gyermeke s ha igen, az Ahadi ilyen hamar felfedezte volna... de ha jól sejtem, a Doktor több veszedelmet sejt... Földanya, Seline és Rá kiválasztottjai sorrá köddé válnak... veszedelem... Átok nincs okunk hinni, hogy ne lenne egyre több s több az Elveszettek közt... sietni kell, mindenképp. Mielőtt akár egyetlen Árnymacska is elvész...>

*A második kérdést magam is bölcsnek vélem... én ugyan csak mágia jelét gyűjthetném be, valamint megvizslathatnám összeherdált holmiját, de meglehet, Doktorunk ebben járatosabb... aztán a Mokolé felé sodródik tekintetem - ki meglepőmód szótlannak tűnik most... így újra hát... én szólok... szokásomhoz híven ügyelve hogy hangom Suttogások Szellemének eleget tegyen.*

- /Eng/ Eltűnt egy Corax csak? Abd-Al-Rashid Sabbagh csak?
*Majd kis szünet után...*
- /Eng/ Ahadinak Corax másik is. Egy... barát.
*Fülem s szemem felé bökök...*
- /Eng/ Hall sok, lát sok.. tud sok. Killi tűnnek, Kórház... marad. Gyorsan... még előbb... találkozni nekem Ő... ha van még. Információk... információkról. Hollók, Hollókkal... tudjátok. És hogy Kincs Az Árnyban... viselkedik, mozog...

*Végigmutatok magamon újra kecsesen - nyilván érti mindenki, hogy hatékonyabb, ha mindent megtudok a gesztusairól s szokásairól, ha fel kell vennem álcáját... s utalok arra is ezen a nyelven - amit kénytelen leszek még gyakorolni csak ahhoz ugye beszélni kellene, ami nem erősségem - hogy ha Véknyak Amír nem tűnt el, mihamarabb meg kell látogatnom, mielőtt esetleg őt is utolérné a fenyegető Átok vagy veszély... s egyben arra, hogy ha valaki jól ismerheti eltűnt Hollónkat, az nyilván egy másik Holló.*

<Akinek tán beszédesebb volt erről a... fura nevű... kórházi... valakiről... no meg a kórházról.>

Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Vas. Dec. 09, 2012 1:38 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 06, 2012 7:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Kurtán bólintok Sötétholddal Osonó állítására. Mint doktor, talán bejuthatok. Talán. Persze nem hivatalos minőségben, megfelelően megkomponált fedőtörténet lesz szükséges de ez nem megoldhatatlan probléma.*

- /Eng/ - Megérintett egy átok, értem.
*Ezt az eszembe vésem, tekintve ez nekem mond valamit, engem is így érintett meg. Valami eszembe jut.*
- /Eng/ - Meg kell kérdezzem, hogy Napfényben Bújdosó ugye nincs az eltűntek közt?

*Mert ha igen, akkor a jelentésem még nem ért ide. Persze tudom, hogy őt csak nagyon frissen rabolhatták el, de jobb biztosra menni.*

- /Eng/ - Van az..
*Kis meggondolás után folytatom, egy új ötletet vetek fel, hátha.*
- /Eng/ - az emberek közt Abd-Al-Rashid-nak hivatalos lakhelye. Még ha nyilván nem tart ott semmi lényegeset, segíthet a meglátogatása, megadná a címét?

*Végig nyugodt vagyok, képzeletben kirakósként jelennek meg előttem az eddigi információk, rendezem őket.*
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 03, 2012 9:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

-/Eng/Csak annyit üzent, hogy "feltehetően" elátkozták. A hatását még nem ismerte. Hogy pontosan miből következtetett átokra, azt nem tudom. A levél rövid volt és tömör. - *majd elgondolkozik* - "megérintett egy átok"... azt hiszem ezeket a szavakat használta.

*Szedi össze az emlékeit maga elé révedve a Bagheera. A réveteg tekintete miatt a barátságos mosoly elhalványul és igaz csak alig érzékelhetően, de átüt a kifejezésén a mindannyiotokban rejtőző düh. Az egész csak egy pillanatig tart, majd komolyan, de kedvesen és tiszteletteljesen, elfedve minden más érzelmet folytatja a magyarázatot a hellyel kapcsolatban.*

-/Eng/ A hely egyértelműen fertőzött, de sajnos az Ahadi figyelmét mostanában rengeteg dolog leköti. Valamint az információknak is jó hasznát vesszük. A város emberi és nem emberi tevékenységeiről, néha vámpír tevékenységekről is kaptunk már információt Kincs az Árnyékban segítségével. Hogy ezek közül melyek származtak az intézetből, az talány. Csak annyit mondhatok, hogy ha erőszakkal hatoltok be, készüljetek komoly ellenállásra! Mindenképpen a békés utat javasolnám. Abd-Al-Rashid Sabbagh neve lehet a kulcs. Ha az nem elég, akkor az arca... - *kapja meg Setéthold a beleegyező bólintást. Pontosan ugyanarra gondoltatok* - Nem korlátozlak benneteket! Tegyetek belátásotok szerint. Ti ismeritek a legjobban a saját képességeiteket és a helyről sajnos nagyon kevés információval rendelkezünk. A Corax nem osztott meg velünk semmilyen részletet. Úgy vélem ez volt az információk ára. A diszkréció és a holló népe... - *mosolyodik el a saját szavain Fekete Özvegy.* - bizonyára jövedelmező kapcsolat volt, ha így megőrizte a hely titkait...
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 03, 2012 8:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Csak bólintok Dr. Felidae felé, mikor átveszi és megköszöni az ajándékot. Szemében csillanó kíváncsisága nem kerüli el figyelmem, de tekintetem hamar Fekete Özvegyre terelődik, mikor szól - immár kissé megkönnyebbültebben, terhemtől szabadon. Figyelmesen hallgatom beszámolóit az eltűnésekről és a fényképeket is alaposan alaposan megszemlélem és eszembe vésem. Különösen a Corax képét- akárcsak nevét, figyelembe véve a Bagheera sokat mondó pillantását. Természetesen semmiféle lekicsinylést nem érzek, nem az a fajta vagyok, aká bárki Árnynépet vagy Killit alábecsül, főként Rá szárnyas hírvivőit. Rezzenéstelen s nagyrészt takart arcomon továbbra sem látszik sok minden. Hosszan-hosszan nézem s jegyezni próbálom a figura vonásait... és hálásan konstatálom, hogy Mennydörgés levési azt a hosszú, bonyolult nevet...*

<Na ezt kiejteni nem lesz könnyű... Hmm... négy Sakálnak nyoma veszett - ez nem volna meglepő, tekintve hogy Kutyák rokonaiként hajlamosak keresni a bajt, s jönnek-mennek - de ha az Özvegy mondja, bizony kapcsolatban állhat a dolog a többi eltűnéssel. A Törzstársa... különösen fájó lehet, remélem épségben meglelik; tiszteletreméltó Törzs, s minden bölcs tagja a Hamaalnak fontos... no meg a Corax... talán Véknyak Amír még többet tud róla. Átokhordozó... nos, ez már baljósabb téma. Aztán ez a képek alapján szép kis... kórházféle... ami mégis veszélyes volna. Elnyerni egy különc informátor bizalmát? Nos, a bizalom elnyerésében aligha jeleskednék...>

*Kérdőn pillantok Fekete Özvegyre a Corax képét felemelve, jelezvén, hogy megengedi-e, hogy magammal vigyem. Majd a Krokodilus kérdését hallva -hogy hogyan is... jussunk be, felé villantom a képet, majd jelzésértékűen elhúzom másik kezem arcom előtt... aztán a doktor-macska felé bökök, s halkan csak ennyit szólok...*
- /Eng/ Doktor...

<Lehetek én Kincs az Árnyékban... Abd-Al-Rashid Sabbagh... csak megszólalnom ne kelljen. Hangos és bőbeszédű nép. Ha meg valami papír kéne, Amír elintézi. Hollótársáról volna szó, és Ahadi tagként bízhatunk benne. Egy Igazságfürkész Doktor-macskának meg miféle kórház állhatná útját?>

*Mindenesetre figyelmesen hallgatom Sobek gyermeke és a messzi földek Karakálja okos kérdéseit, s magam is kíváncsian nézek Fekete Özvegyre. Egyelőre egyéb kérdésem - még - nincs.*

Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Hétf. Dec. 03, 2012 10:19 pm), összesen 3 alkalommal
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 03, 2012 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<Érdekes.>
*Érzem én is a benne rejtőző potenciált*
<Túl szép lenne a hangya majmocska korcs emberek bajára a megoldást tartanám kézben>

/Eng/ - Értem. Köszönöm az ajándékodat, hosszas vizsgálat szükséges.
*De abból sosem elég! Mindenben lehet valami hasznosat találni. Ha rájövök Asura hogy pusztít belül, rájöhetek hogyan fordítsam ezt vissza, azon akin én akarom!*
<Jó.. jó! De most!>

*Óvatosan egy stabil helyre pakolom ezt az üveget, és még szerencse a kocsimban van eszköz ennek az óvatos szállításához.
Utána figyelek.*

<Eltűnések?>
*Össze kell kötnöm ezek mennyire lehetnek kapcsolatban az én támadóimmal. Gyanús a helyzet, határozottan gyanús. Gyorsan mérlegelem a lehetőségeket és a maga módján groteszk a helyzet hogy nekünk kell Gaia egyik hírvívője után kutatni.*
<A stílus nem az erőssége, dehát ezért nem is Bastet.>
/Eng/ - Tudunk bármit az átkáról? A legkisebb információ is számíthat.

*Kérdezek közbe a Coraxnál amíg nézegetjük az intézet fényképeit.*
<Ez úgy bűzlik ahogy van. Valami van ennek az intézménynek a hátterében, és én tudni akarom.>
*Rövid gondolkodás után felnézek.*
/Eng/ - Összefoglalva, ő az egyetlen kapcsolat aki akármit is tudhat az eltűnt hírvívőnkről? Ez az informátor milyen fajta információkban volt járatos?
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 03, 2012 7:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Sandán, fintorogva méregetem az átnyújtott májat, ami felőlem akár egy kacsacsőrű emlős heréje is lehetne. De a figyelmem már ugrik is tovább az újonnan elhangzott információkra.*

<"Átok", mi?...>

-/Eng/ Crickey! Ez aztán a név! És mondd csak, kedves kollegina, hogyan jelentkezzünk be, hogy ez a jóember akarjon is fogadni minket?

*Elgondolkodva dörzsölöm a nem létező kecskeszakállamat.*

-/Eng/ Na meg mitől is "veszélyes" a placc? Nem ártana többet tudni róla ezeken a bájos fényképeken kívül.

*Azért még gyorsan hozzáteszem, miközben kapkodok egy toll és a magammal hozott szórólap után, hogy felírhassam a nevet, amíg el nem felejtem.*

-/Eng/ De én persze szívesen segítek.
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 03, 2012 7:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Az ajándék valóban belső szervnek, talán májnak tűnik, a mérete alapján valami igen kis állaté lehet. Ennél többet első ránézésre nehéz lenne megmondani, de ahogy Dr. Felidae kézbe veszi, maga is érzi a benne rejtőző potenciált. Veszélyes erők szunnyadnak a kis szerv belsejébe zárva.*

*Fekete Özvegy korlátozottan leplezett érdeklődéssel figyel benneteket no és az átnyújtott ajándékot, de nem zavar meg benneteket. Mikor látszólag végeztetek bólint.*

-/Eng/ Köszönöm az információkat. Sajnos sokan közülünk nem voltak ilyen szerencsések az elmúlt hetekben.
*Feltápászkodik és a sarokból elhozza a táskáját, majd azzal a kezében visszaül közétek.*
-/Eng/ Az elmúlt két héten sokakkal megszakadt a kapcsolat. Nem tudjuk, hogy halottak-e és hogy ez egy átfogó támadás-e vagy különálló esetek, de ki kell vizsgálni őket és akin csak lehet segíteni, azt meg kell találni.
*Közben kinyitja a táskáját és elővesz néhány kis papírkát: fényképet.*
-/Eng/ Négy Néma vándor tűnt el nyomtalanul valamivel több mint egy hete. Azóta nem adtak magukról életjelet és nem is találjuk őket. Előzőleg nem jelezték, hogy bajba kerültek volna. Már a szállásukat is átkutattuk. Érintetlen. Nem tértek haza egy ideje. A keresést folytatjuk. Törzsem egy tagjának is nyoma veszett. - *folytatja egy szomorú sóhajjal* - Közel két hete adott utoljára hírt magáról. Elpusztított egy Set követő vámpírt. Azóta nem találjuk. Félek, hogy a Ashura bosszúja utolérte. De őket keressük mi. Nem emiatt hívtalak benneteket össze. Egy Corax is elveszett...
*Ezzel a fényképeket körbeadja.*

-/Eng/ Ő Abd-Al-Rashid „Kincs az Árnyékban” Sabbagh. Gyakran tűnik el hosszabb időkre, ezért nem kerestük hamarabb, mivel azonban az utolsó hír amit adott magáról az, hogy elátkozták... Azt üzente, hogy amint többet megtud az átokról, jelentkezik. Sajnos erre azóta sem került sor.
*Vár egy keveset, amíg mindenki alaposan megnézi és esetleg megjegyzéseket fűz.*
-/Eng/ Senki ne becsülje alá a kép vagy a származása alapján. A környék egyik legmegbízhatóbb informátora. Ráadásul meglehetősen keveset tudunk róla. A lakhelyén már kerestük, de teljesen üres volt a lakás. Úgy tűnik, hogy elköltözött. Van azonban egy nyom. Kincs az Árnyékban volt az egyetlen kapcsolatunk egy különc informátorral. A Behman intézetben betegeskedik az illető...
*Néhány újabb fényképet vesz elő és körbeadja azokat is. A képek paradicsomi kertekről, tökéletesen karban tartott épületekről készültek. A Behman intézetről.*
a körbeadott képek ITT találhatók.
-/Eng/ Ez egy magánklinika a sivatag peremén, Helwantól észak-keletre, mentális betegek számára. Drága hely. Nem kerülhet be akárki és a látogatók is csak azok lehetnek, akiket a betegek hajlandók fogadni. Abd-Al-Rashid Sabbagh ilyen volt. - *néz egyenest Setéthold szemébe jelentőségteljesen egy pillanatra.* - A hely veszélyes és én személy szerint nem törnék be oda ajtóstul. Már csak azért sem, hogy az informátor továbbra is segítsen minket. A keresett beteg... - *néz bele a papírjába, hogy ne tévesszen* - ... George Edward... Stanhope... Molyneux... Herbert. - *majd felnéz újra rátok a nyelvtörő után. A mondatai ismét kissé pörgősebbé válnak.* - És ez minden amit tudunk róla. Ez az ember... ha ugyan ember, egy élő titok. Arra kérnélek benneteket, hogy keressétek fel és kérdezzétek ki. Feltételezem, hogy a társunk eltűnéséhez nincs köze, de semmit nem vethetünk el!
*Itt megáll egy hosszabb időre és rendezgetni kezdi a képeket és a papírjait. Bár nem néz fel, nyilvánvalóan a kérdéseket várja.*
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 25, 2012 7:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Továbbra is ugyanazzal a hideg, sárga macskatekintettel méregetem társaim, legfőképp a Doktort. Érzem a kíváncsiságát, de az óvatossága úgy sejtem, a paranoia határán lebeg - hisz érezni a májdarabon, hogy egyelőre változatlan, nem rohad tovább. Kérdései után rövid, számomra cseppet sem kínos csend következik, ahogy megfogalmazom magamban a mondandóm, Mennydörgés kedvéért angolul - az álmomat megosztani nem kívánom, hisz csak rémálom, vagy homályos ómen is lehet, társam pedig nem erre kíváncsi.*

- /Eng/ Máj rohad, Asura szabadul... Járvány. Mágikus.

*A "járvány" előtt kicsit meg kellett állnom, megtalálni a megfelelő szót, s a sok emberi beszédtől még rekedtesebbnek tűnik suttogó hangom.*

- /Eng/ Kórság te... bölcsességed Doktor. Nem aggód. Az a víz... a...
- /Ara/ ...tartósító-lé, a vegyszer...
- /Eng/ Megtartja. Járvány bezárva.
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 25, 2012 4:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Összegzem magamban a lehetséges megoldásokat. További elemzést és figyelést igényel a művelet, de nem kivitelezhetetlen. Felvillanyoz a lehetőség, talán most lesz lehetőség rá.
A fajtársam beszámolójára már azonban nagyon odafigyelek, meglehetősen érdekes az amit mond, és részben összecseng avval amit én is tapasztaltam. Még ezt mérlegelem amikor előhúzza a meglepetést a táskájából és felém nyújtja. *

<Hát ez meg micsoda?>

*Bár a patológia nem tartózik az erősségeim közé, gyorsan szemrevételezem a mintát mi lehet ez, mielőtt átvenném.*

//Intelligence + Medicine (gyors diagnosztika)
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 7d10
10-Sided Dice Results: 2, 3, 2, 4, 7, 5, 7 (Total = 30)

*Közben kesztyűt húzok elő a zsebeimből, fehér orvosit, és felhúzom mielőtt hozzáérnék.*
/Eng/ - Mit lehet tudni erről a kórról? Mit láttál, mit tesz? mi történik?

*Hoznom kellett volna magammal egy hűtőtáskát is. Az én tekintetem most gyanakodva méregeti az üveget, legfőképpen azt ellenőrzi mennyire is lehet ez most hermetikusan lezárva.*
<Első körben egy működő hűtőszekrény is megtenné>
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 24, 2012 11:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Rezzenéstelen tekintettel figyelem a belépőt; furcsa, sajátos köszönését, a "Napot Pajtikat" már megszoktam. Utolsóként üdvözlöm én is őt. Szinte testtelen, kissé rekedtes suttogásom sajátosan belőhetetlen akcentussal párosul ahogy igencsak alulfejlett angolom vagyok kénytelen megcsillantani.*

- /Eng/ Rá áldása és fénye hozzád, Sobek-Gyermek.

*Majd újra csöndbe burkolózva figyelem a beszélgetést. Ahogy sejtettem, Fekete Özvegy elkomorul - hiába, az Ahadi gyűlések ritkán a vidámság jegyében születnek; akkor aligha lennék meghívott. A legtöbb elhangzott dologgal elég jól megbirkózok - nagyságrendekkel jobban értem az angolt, mint beszélem, bár Messzi Földek Krokodilusának akcentusa sokszor érthetetlen, nagyjából kiveszem, amit mondd.*

<Rövid és semmitmondó Mennydörgés jelentése, gyanítom több van szavai mögött. A Doktor pedig Seline Szeme - bizonyára sokat látott és tapasztalt, ám nem osztja meg velünk. Úgy tűnik én, a csend és az éj szülötte kell, hogy beszédesé váljak...>

- /Eng/ Asura... Féreg sok, több. Majom-varázsló, romlott, gyűjtött kínt, etetett Féreg, Asura...

*Kissé rosszul tagolt suttogó hangom megszakítva Fekete Özvegyre sodródik tekintetem...*

- /Eng/ Vett lányok kínozni. Már halott.

*A halál körülményeit nem kívánom ecsetelni - ráadásul bővebb beszámolóra nemigen vagyok alkalmas ezen a nyelven, inkább üresnek tűnő tarisznyámba nyúlok s némi lehunyt szemű koncentrálás után egy gyolcsokba csomagolt, jól lezárt üvegcsét varázsolok elő belőle, amit továbbra is kifürkészhetetlen és rezzenéstelen arccal nyújtok át Dr. Felidae-nek. Éles szagú tartósító-löttyben egy kiszikkadt, beteges forma apró rágcsálómáj úszik az ajándékban...*

<Jobb lett volna megvárni, míg külön maradunk.>

- /Eng/ Nála volt. Veszedelem. Mágikus kór, Asura-varázs. Bomlani kezd, ragály-mágia szabadul ki akkor. Mindenhová. Rossz jel.

*Továbbra is ugyanolyan színtelen suttogásom és nyugalmam is töretlen ahogy fürkészőn figyelem a reakciókat - valójában igencsak megkönnyebbültem, hogy megszabadulhattam a fertelmes bűverejű szervtől.*

- /Eng/ Nálad, Akaa, jó kezekben. Ajándék.

*Teszem hozzá végül - utolsó szavam akár sajátos morbid humornak is vélhetnék, noha semmi vicceset nem találok a dologban. Úgy vélem egy Doktor-macska számára tényleg ajándék lehet ilyen varázst vizsgálni.*
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 24, 2012 11:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Néhány perc várakozás igazán nem tartozik a nyugtalanító kategóriába nálam. Nyugodtan ülök, és összegzem néhány számításomat a folyó kísérleteimből. Illetve ez egy kiváló lehetőség lehet begyűjteni a Bagheera hölgyből is minimális genetikus mintát, még sokmindenre jó lehet. Ezt majd óvatosan kell. *

<Megérkezett>
*Nyugodt biccentéssel fogadom Jack köszönését. Megvárom leüljön és enyhe érdeklődéssel fordulok a házigazdánk irányába.*
/Eng/ - Nincs új, amit mondhatnék.

*Ez egy trükkös válasz, mert a Néma Vándorral már valóban elküldtem amit el akartam az Ahadi számára. Elmesélhetném itt is a részleteket, de az nem lenne elegáns. *
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 24, 2012 10:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Nekem sem kell kétszer mondani, helyet is foglalok a pokróc negyedik oldalán egy kényelmes törökülésben. Egy hirtelen fintorral valamit megigazítok hátul, majd egy szabadkozó mosollyal biccentek vendéglátóim felé.*

-/Eng/ Hogy s mint?

*Természetesen erre a kérdésre nem várok választ, annál nagyobb kíváncsisággal hallgatom, miről is fog szólni ez a mai... szeánsz.*

<Ehh, hozzá kell még szoknom ehhez a sok abrakadabrához. De bírom az akcentusát.>

*Na, hát ez remek egy kérdés. Volna mit mesélnem, de az csak még több kérdést szülne, kérdéseket, amelyek túl kellemetlenek ahhoz, hogy csak úgy megválaszolhassam őket.
Nem itt és nem most.
A többiekre nézek, hátha lesz valami mondandójuk, de ugyan kit akarok én ugratni? Egy vemhes koala beszédesebb ennél a kettőnél, az utolsó hetében.*

-/Eng/ Hát, asszem, a mutáns forgalmon és a horrorfilmbe illő szállodai pincéreken kívül semmi különös. Szerethető egy hely ez. Ha jól sejtem, ma éjjel még egy kicsit szerethetőbbé fogjuk majd... varázsolni.
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Civilizáció Földje Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.