| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 12:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teppik írta: | | Én is jelentkeznék Drake crossover kalandjára, még tippem sincs mivel de szerintem valami alakváltó lesz belőle.(Ananasi, Corax, Garou?) Aztán ha beférek majd egyeztetünk még. |
Az Ananasit én most kilőttem, még akkor is ha nem én mesélek, de a jelenketézsem régebbi és a Changeling karakterek mellett egy érzelemmentes bannalitással telt karakter gyilkos.
Nem megyek bele Ananasi ötletekbe. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teppik

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 11:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Én is jelentkeznék Drake crossover kalandjára, még tippem sincs mivel de szerintem valami alakváltó lesz belőle.(Ananasi, Corax, Garou?) Aztán ha beférek majd egyeztetünk még. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 9:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
A rend kedvéért itt is jelzem.
Jelentkeznék Drake WoD crossover krónikájára Lasombra antitribuként. Egy újabb szín a palettán. ; ) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 5:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát... kicsit nehéz szívvel, de beadom a jelentkezésem GoldDrake meséjébe. Egy WW-val jönnék, ha lehet, mivel az utóbbi időben ebből a fajból hiányom van... és már jelentkeznek az elvonás tünetei. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 7:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretnék én is fél helyet foglalni Drake-nél.
Karakterem még nincs, majd lesz, ha jövök játszani. Még lebeszélendő. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 4:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Awenhai írta: | | Akkor meggondolnám a dolgokat... Mennyire kezdetektől gondolod? Ébredéstől-tanulástól, vagy már kompetten kezdő karival? Azért lényeges, mert ébredéstől meg mernék próbálkozni egy Álomszólóval (Dreamspeakerrel), de egyéb esetben én csakis Garout mernék bevállalni. |
Átviszem a másik topicba, hogy ott beszéljük meg az ilyesmit. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 4:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor meggondolnám a dolgokat... Mennyire kezdetektől gondolod? Ébredéstől-tanulástól, vagy már kompetten kezdő karival? Azért lényeges, mert ébredéstől meg mernék próbálkozni egy Álomszólóval (Dreamspeakerrel), de egyéb esetben én csakis Garout mernék bevállalni. _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 3:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még nem most rögtön kezdődne, mivel a jövő héten külső tanfolyamon leszek, így akkor a szokásosnál kevesebbet leszek net előtt.
Szóval legalább 1.5 hét van gondolkodni, de könnyen lehet több is. :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Manóba... Chris ide illene a legjobban... :mrgreen: de két helyen nem játszom...
Drake, mennyi időt adsz gondolkodni? *Drake mese kell* _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Drake WoD-jára van egy fél jelentkezésem (ergo: nem biztos, de lehet). _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Midenképpen szeretném kipróbálni Drake meséjét. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 1:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Drake meséje feltétlenül érdekele :mrgreen:
Van rá 3 karakterem is, ami simán esélyes lehet arra a játékra, KM dönthet.
Dream-Catcher, alá az Álomfogó, Sidhe félvér Mage (Ektszázis kultuszából), ki megkeseredett de hű a feladathoz.
Phobos, the IronKnight, a Nockerem a gépkezű, a hajdani playstation zseni, mostanra meg egy seelie lelkes Nocker néha működő néha meg nem félkarral X3
avagy Errans WODbeli átírása, igaz eredeti jellemtől eléggé eltér, mivel nehéz lenne úgy ahogy van átírni WoDra, de a végeredmény egy Sluagh vérű Fogadalommal bíró Mage, pár Changeling előnnyel és hátránnyal, amit a hűség fogadalma tett lehetővé (Bannalitás helyeken duplán kapja a paradoxont a vulgárisért, sőt esélyes, hogy nem vulgárisért is, de átlát a ködön, illetve szintén szerepbeli képességei vannak, seele/unseelie, és a tündérekhez kötődő mágiája sokkal erősebb és könnyebb).
Verbéna Tradició és reményteli lehetőségekkel menne Párizsba, hogy az avatarja által közölt reményeit betelejsítse, a politikai harcokból meghalt Sluagh szeretője esélyes reinkarncáiója miatt (ami lehet az is, hogy oly erősen hitt benne, hogy kíméraként tér vissza).
Szóval izé, erős Changeling kapcsolatokkal, ismerettel egy fiatal hős szerelmes lelkes, és borzasztóan elszánt Mage karakter és a nevét tartanám onnan, akitől jött az alap ötlet:
Errans.
Lehet válogatni :mrgreen:
Mage és csingire újfennt ötletdömpingem van :shock: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 11:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az Alternatív SR nagyon érdekelne. :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, még egy jelentkező Little Fears-re. Úgyis ki akarom próbálni. _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 8:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LITTLE FEARST AKAROK!
Mármint bocsánat, de az kell, aztat szeressem, meg vicces, olyat kérek, mármint én olyanra jelentkezek ha lehet, egy kölköt könnyedén megcsinálok, meg LF karakterlapja könnyű :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|