Playground :: Téma megtekintése - Karel Diaconescu
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

Karel Diaconescu
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Árnyék és Vér
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Azrael

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 28, 2013 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Gar/ - Rendben

*Bólintok
A bilincs lekerült!
SZABADSÁÁÁÁG!!!
Dörzsölöm csuklóm és biccentek
Az őrségre mosolyogok, ha a Bíra lelépett

/Gar/ - Idegesek fiúk?

*De egy zuhany és ruhák... és még valami ehetőt is kilátásba helyeztek
Nem lesz ez olyan rossz
Irány a zuhany és öltözni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 28, 2013 12:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Péter türelmesen kivárja, míg a másik Árnyúr átgondolja az ajánlatot. Észreveszi ugyan a másik tartásának, kiállásának változását, azonban semmi jelét nem adja, hogy akármennyire meghatná a jelenség. Hosszú szünet következik, mialatt továbbra is türelmesen figyel, mintha még várna valamire. Majd fél perc eltelik mire elhatározza magát.*

-/Gar/ Rendben.

*Int a közelebbi puskás alaknak, aki lejjebb eresztve a fegyverét köpenye alól egy összetekert ruhadarabot vesz elő, mialatt a Bíra közelebb lép. Ahogy a rozsdás kulcs kipattintja a vastag bilincseket, a két távolabbi alak idegesebb tartást ölt, felemelkedik a puska, sőt, még a kutyák láncai is megfeszülnek. A közelebb érő férfi kezében a csomag egy az övékhez hasonló, vastag esőköpennyé bomlik ki, és Karel vállára teríti azt.*

-/Gar/ A Rokonok szállásán, a nyári konyhában van egy régi zuhanyzó, mire végzel lesz ott ruha is. Enni tudsz a kocsiban is. Indulunk amint lehet, így is hosszú lesz az út.

*Látszólag a Bíra az egyetlen, akit nem feszélyez, hogy a rabról lekerülnek a láncok. Mihelyst végzett a nehéz bilincsek leszedésével, hátat is fordít a másiknak, és indul is a romvár udvarának nyitottabb vége, és a kapubástya maradványai felé. A többi őr némán várnak a másik Garo elindulására.*

//Visszanyerted minden Gnosis-od, Adományaid újra használhatóak, ill. már alakváltásra is képes vagy.
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 26, 2013 10:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<Alulról kell kezdeni...>

*Ez... nem olyan meglepő
El kell ismernem, elég fair ajánlat

<Bűnös? Na persze... tudom az vagyok>

*Tisztában vagyok a bűnösségemmel
De az egyetlen bűn amit a fejemre olvashatnak, hogy lebuktam
Legközelebb óvatosabb leszek
Mindig van legközelebb

/Ro/ - Értem

*Bólintok
A teljesítmény számít
Szabad vagyok és az erőm nem láncolja semmi
Reszkessen a világ!
Kit érdekel a Rangom most egy cliath alatt van?
Árnyék Úr vagyok, a Csúcs Ura!
Még a semmi Rang a Falkában, az Omega alatt lenni is több, mint a patkány birodalmam
És Sámán vagyok... a Szellemek fejet hajtanak, a világuk az én világom is, a hatalmuk az én hatalmam is...
Vonyítsanak az Ahrounok, rohanjanak harcba és halálba, de Én vagyok aki áldást oszt nekik, aki felvérezi őket!
Daloljanak a Galliardok Luna nénénknek, de a történeteikben rólam fognak megemlékezni!
Ítéljenek a Bírák, de a Sámán az aki a törvény fölött áll, nagyobb hatalmat szolgál, mint egy darab kőbe mart ősi homályos hagyomány!
Settenkedjenek a Ragabashok, a tréfamesterek viccei ide vagy oda, én leszek aki utoljára nevet és az Új Utak keresői látják majd, velük született tisztánlátással, a régi dolgok ideje lejárt, eljött az új kor!
Az én időm! Az én utam!
Rang... idővel lesz.
Árnyék Úr vagyok!
Igen nagyuram, máris nagyuram, parancsodra nagyuram... évezeredek óta hajtunk fejet, ha kell... a véremben van, várjak, és szolgáljak, míg eljön aminek el kell jönnie
Nem érdekli őket a vérvonalam... bah... hazug korcs!
Nemes vagyok, az őseim ott voltak minden fontos eseménykor, hősök és Alfák, tanácsadók és Sámánok, a legjobb gyilkosok, a legbölcsebb bírák, a legravaszabb tréfamesterek, a legnagyobb harcosok...
EZT nem tudod elvenni tőlem Bíra!
Elég kihúznom magam és komor tekintetemből számtalan évezred néz le rád és te tudod, mennyivel kevesebb vagy!

/Ro/ - És elfogadom

*Nyújtom a karom a bilincsekkel
Vissza az elejére
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 26, 2013 9:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A Bíra keserű, minden humortól mentes, cinikus nevetésben tör ki egy újabb, távoli villám fényében.*

-/Ro/ Hátrább az agarakkal cimbora! Azt hiszem félreértetted a helyzetet. Ez nem egy kirándulás lesz, tudod? Még mindig bűnös vagy. Ezért vannak játékszabályok. Ha megszeged őket, esélyes hogy a helyszínen meghalsz. Tárgyalás nélkül. Hezitálás nélkül.

*Halk, távoli és rövid mennydörgés szakítja félbe Pétert.*

-/Ro/ Először is: nincs több játék mások életével. Se Rokonvérrel, se Garouval. Egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak fölösleges veszteségeket, és senkit nem érdekel, hogy szerinted mennyi hasznot is hozhat egy ilyen „apró áldozat”. Lesznek akik életekről döntenek, de az nem te leszel!
Másodszor: nincs fair-play az ellenséggel. Mondanám, hogy az ellenséggel üzletelés eleve árulás, de szerintem ezt a koncepciót nem értenéd, úgyhogy a kedvedért átfogalmazom. Amíg az ellenséget manipulálod az ellenség ellen, addig a zöld sávban jársz. Amíg az ellenségtől egyértelműen az ellenség ellen használható információkat szerzel, addig a leh*gyozott hóban tapicskolsz. Minden más a te véreddel festett.
Harmadszor: nincs fölösleges hatalmaskodás, és pozíció harc. Egyrészt a helyiek nem is fognak hagyni, meg én se, de a kedvedért ebből is szabályt csinálunk. Szóval. Nincs rangod. Senkit nem érdekel a vérvonalad – Árnyurak vagyunk, nem Agyarak. Továbbá ha a küzdelem helyett a saját pozíciód erősítésére megy a játék, úgy, hogy abban mi nem látunk fantáziát – a magyarázkodásodra senki se kíváncsi –, mint a sikeres küzdelemhez vezető erőgyűjtést, nagyon le leszünk törve. Következésképpen te is.
És végül egy jó tanács. Próbálj meg velem együttműködni. Te, és azok, akikkel összekerülsz a helyszínen az én – és falkám – megítélése alá tartoztok minden cselekményetekkel. Rólam annyit érdemes tudnod, hogy ha lesz*arják a fejem, hajlamos vagyok duzzogni, és hanyag munkát végezni. Esetleg a helyi vezetőket hagyni ítélkezni. Tőlem lebaszásra, büntető rítusra, legfeljebb szép, tiszta halálra lehet számítani. Ők ennél sokkal szélesebb eszköztárral bírnak. Egyesek szerint egész középkoriakkal.

*Rövid hatásszünet következik, hogy a szívhez szólónak szánt üzenet megemésztésére kellő idő jusson, aztán a Bíra dzsekijének belső zsebéből előkerül egy jókora, rozsdás kulcs.*

-/Ro/ Most még visszamehetsz a kis zugodba. De ha továbbra is jönni akarsz, úgy veszem, hogy felfogtad a szabályokat minden lehetséges következménnyel együtt. Ergo, azonnal hatályba is lépnek.
Azrael

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 24, 2013 7:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Mit lehet erre mondani?
Ha Nagyapa kicsit lazítana a tagfelvételen, valószínűleg a Vihar jele ott lenne minden Tzimisce kastély tróntermében
Így is gyanús az egész Danislav-ügy...

/Ro/ - Szarul...

<Az utóbbi, hmm.... nyolc, tízezer évben szarul állunk, nem tűnt fel?>

/Ro/ - Önként jelentezem

*Bólintok, teljesen komolyan
Elkaptak, megfosztottak mindentől, de Árnyék Úr vagyok!
A Csúcs Ura!
Nemesebb, mint ez a banda együttvéve, és gerincem is van
Meg kiváncsi is vagyok, mi a fene folyik itt... egy Caern és a népem veszélyben?
AZ én népem!
Ha kell a világot felégetem, megvédjem
A Garou Nemzet jövendőbeli ura előtt állsz Bíra! Milyen választ vártál?

/Ro/ - De ezekben nem fog menni!

*Nyújtom felé a kezem, a bilincseket , elmosolyodva
Vissza az elejére
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 23, 2013 11:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A Bíra hosszan mered maga elé a sötétbe, amíg a másikat hallgatja, majd rövid gondolkodás után felnéz törzs-társára.*

-/Ro/ Szóval... nem sok.

*Elgondolkodva figyeli a másik arcát a szakadó esőben, köpenye takarásából. Végül alig észrevehetően előrébb biccen a feje – vagy mert magában döntött valamiről, vagy hogy a szemére vetülő árnyakkal kölcsönözzön szavainak nagyobb súlyt.*

-/Ro/ Az említett vajdákkal a helyi családok generációk óta küzdenek. Igaz, utóbb pár kisebb győzelmet elkönyvelhettek, de összességében – mit szépítsük – sz*rul álltunk. Akármi is van a háttérben, az egyik erősebb helyi falka bánta. Rokonvérestül. Menedékestül. Semmi nem maradt belőlük. Most veszélyben egy ősi Caern. És Kupalát szolgáló, koldunista és húsformáló, öreg Tzimisce vérvonal szorongatja. Sabbat bőrben.

*Hosszabb hatásszünet következik, elgondolkodva méregeti a másikat. Mintha várna még valamire, talán maga sem tudja mire. Végül lassan, mintha saját maga is bizonytalan lenne a kiejtett szavakban, újra szól.*

-/Ro/ Van kedved megpróbálni kideríteni, hogy miért, és hogyan?
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 23, 2013 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Ro/ - Bah... hogyne lenne! Valószínű azért, mert hatalmat adhat nekik.

*Töprengek el

/Ro/ - A Vámpírok társadalma... összetett. Klánok és szekták, gyakorlatilag háborúzó oldalak. Az Öregek és az Ifjak ellentéte... és az ősöregek komor árnyéka ami vetül mindükre, annak ígéretével, az ősök egyszer felkelnek és éhesek lesznek.

*Tessék
Itt áll a Garou nép, fél lábbal a kőkorban és csodálkoznak, nem tudják mi a fenét csinál a nagybetűs ellenség, akivel amúgy tök jól megvagyunk

/Ro/ - A Szörnyetegek elpusztították a véneik javát. Volt egy lázadás, a lázadó ifjak lerázták az öregek láncát... hmm.... gondolom az A verzó hogy az ifjaknak és a nyugatiaknak fogalmuk sincs róla ki az a Kupala, és mikor megkörnyékezi őket a démonszellem, nem tudják mit is tegyenek... a B, hogy nagyon is tudják, de annyi oldalról szorongatják őket, a sabbat, a Camarilla, az Anarchok, a Vadászok, a „Lupinok”, hogy Kupala ajánlata aki hatalmat ígér és erőt... mint a régi időkben, mikor a Törzsünk ellen tette ugyanezt, nagyon is csábító. A B2 verzió, ugyanaz, mint a B, csak az A tudatlanságával párosulva...
Vissza az elejére
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 23, 2013 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A Bíra csüggedten tenyerébe temeti arcát.*

-/Ro/ Testvér, kérlek, a saját dicshimnuszod és a mártír-képet tartogasd annak, akit érdekel! Szerinted kézben tartottad a helyzetet. Mások szerint az agyaddal együtt az irányítást is kihajítottad a tizedikről. De azt hiszem világossá tettem, hogy nem ezért vagyok itt.

*A bő szavú előadást a szakadó esőben csendben hallgatja végig, miközben a körülöttük állók egyik lábukról a másikra kezdenek támaszkodni – még a kutyák is megunták az állandó morgolódást, csak a szemük és agyarai villogása emlékeztet az álláspontjukra. A monológ végén Péter sokáig hallgat, emészti az elhangzottakat, majd egy „egyszerű” kérdést tesz fel.*

-/Ro/ Szóval. Neked sincs a leghalványabb elképzelésed arról, hogy egy marék „nyugatibb” Vajda, akik erősen kilógnak a fejükre húzott „Sabbat vagyok!” feliratú takaró alól, miért követné a Régi Istent?
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 23, 2013 4:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Ro/ - Teljes mértékben annak köszönhető! Ha nem dugtok be ebbe a lyukba, testvér, szemmel tarthatom a dolgokat! Bíra vagy, Gaia melyik törvénye tiltja, használjuk amink van a győzelemhez? Az Ember meghámozza a világot, mérgezi és kihasználja... te pedig ahogy látom nem meztelenül állsz itt, hanem emberi ruhákban, amiket ki tudja milyen folyamatok során készítettek, hogy a mérgező felhőket tápláló kohászat remekművét csőre töltve ott annál a fickónál ne is említsem! De... ez nem tárgyalás.

*Fintorgok

/Ro/ - Különben már rég felmentettetek volna.

*Savanyú mosollyal nézek

/Ro/ - Nem vagyok teljesen jártas a klán összes titkában, de az őshaza gyermekeként és Sámánként elég sokat tudok. Maguk a szellemek mondták és magam is láttam, minden évben máskor, mikor a csillagok állása megfelelő, a Vajdák összegyűlnek és a Koldunok a rítusaikkal átsegítik őket a Szellemek világába, ahol a földjüket megtisztítják mindentől ami ártana neki! Kupala szolgáitól...

*Bólintok

/Ro/ - Nem olyasmi amit könnyű figyelmen kívül hagyni... Féreg élőholt szolgái Féreg fattyai ellen harcolnak a romlott szellemeket szörnyű erejükkel addig püfölve míg azok el nem kotródnak? A varázslóik, a Koldunok beszélnek a szellemekkel... mindenféle szellemmel, a fával, a tűzzel, a kővel a vízzel... parancsolnak nekik, de vért áldoznak, erőtől lüktető vérüket amiért a szellemek engedelmeskednek. Mutatunk be mi is áldozatokat Nagyapának, tudod jól testvér, a Szellemek nem a mi szolgáink... inkább szövetségesek. Ha jól megfizetjük őket, vagy megszorongatjuk a torkukat. Gaia választott népének könyörögnie és kuncsorognia kell Gaia szellemeinek, adjanak erőt, tanítsanak, segítsenek, és még akkor is küdletések garmadát varrják a nyakunkba...

*Az igazság az igazság

/Ro/ - Nevezzük nevén a gyereket... nem igaz testvér? Kupala ősi és romlott szellem. Már ha szellem egyátalán.... valami ősi és gonosz amit ide láncoltunk. Nem tudom kinek a nyerő ötlete volt az otthonunk földjéhez kötni ezt a borzalmat, hadd mérgezze... aztán csodálkozunk suttog mindenhez ami oda fülel álmokban és víziókban? A Tzimisce Klán... embertelen, okkal hívják őket Szörnyetegnek. Nem emberek. Parancsolnak az állatoknak, látják amit szem nem lát és uralják a testet... emellé pedig a mágiájuk a legvénebb, abból merít erőt amit más élőholt meg sem ért: a világból. Birtokaikat veszettül őrzik, mert a föld és ura egy. Misztikus kötelék, kötődnek a földhöz ami életet adott nekik és ami haláluk után se engedi el őket! Erőt ad nekik! Hatalmat... cserébe a szolgálatért és védelemért. Egy Tzimisce ha elhagyja otthona földjét, elsorvad! A természet szellemeivel, a földdel és a vérrel olyan ősi paktum ez, amire csak pislogni tudtam mikor láttam.... dolgoznak romlott szellemekkel... ahogy mi is kötünk Fájdalom szellemeket a nyílhegyeekbe, hogy romlott szellemre vadásszunk. A Föld, a Tűz, a Víz és a Szél... engedelmeskednek nekik, a menedékeik szellemei segítik őket, ennek semmi köze egy romlott szellemhez aki itt volt bezárva. Nem sok értelme lenne annak, mert elengedte az ősük Kupalát, hirtelen az erdő fejet hajt előttük... kegyetlen urak, de urak, rendet tartanak. Kupala... elengedte Kuaplát részben az ősük. Ez történelem.

*Bólintok

/Ro/ - Szépíteni ezen nem lehet... tíz évezreddel ezelőtt beverték a fejünket. A Szörnyetegek megtanúlták, hogyan uralkodjanak a földjükön a rosszallásunk ellenére, és hogy Kupala veszélyes. Van aki álmában Kupala dalát motyogja... van aki harcol ellene. A... forrásaim szerint vannak az Öreg szörnyetegek akik mai is úgy élnek, mint réges régen, szinte nyíltan uralkodva... és vannak a taknyos kölkeik akik egy Sabbat nevű vámpírszervezet falkáival rohannak az éjszakában, és olyan távol sodródtak a Klán Öreg Vajdáitól és Koldunjaitól, mint amennyire a modern Agyarak akiket megvetünk azoktól az ezüst bundás nemes farkasoktól, akiket hűen követtünk és támogattunk réges rég.
Vissza az elejére
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 23, 2013 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Ezúttal a félhold gyermekén van a horkantás sora.*

-/Ro/ Áh! Szóval hogy balul sült el az, hogy igénybe vetted az ellenség szolgálatait, csak annak köszönhető, hogy lebuktál? Mindig ámulatba ejt a Csúcs Urainak logikája. Egyszer rájövök a titkára.

*Az ódzkodó, óvatos válasz nem kerüli el figyelmét. Közben az apró szemű eső újra rákezd, sűrűn, nagyobb szemekben hullni, miközben a szél ugyanolyan vadan tépi tovább a dacosan állókat.*

-/Ro/ Ugyan, nem kell ennyire bátortalannak lenned! – *A helyzet és annak nyíltsága ellenére a gúny és humor teljesen hiányzik hangjából.* – De rendben, kezdhetnénk mondjuk Kupalával, meg a rítusaikkal, mágiájukkal. Van közöttük összefüggés, igaz? Akkor nem ellentmondásos, hogy nem tisztelik, sőt, űzik ennek a szellemnek a fattyait földjükről?
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 22, 2013 11:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Ro/ - Ez bizony szörnyű szégyen... az unokatesó és a Caern védője számára. S nem számomra! Rokonvérekkel fuvaroztat és osztja meg velük Gaia templomának hollétét és szokásiat? Szomorú ilyen felelőtlen alakok vannak! Mint mondtam, a hosszú combok és kivillanó tanga... nem kell ahhoz vérkötelék, valaki elárulja amit tud, elég egy vagy több pohár erősebb ital, egy kedvesen mosolygó kiváncsi lány, vagy vagány mosolyú srác.... és megered a nyelve.

*Bólogatok szomorúan

/Ro/ - Róluk...

*Na ez jó kérdés
Kiadom amit tudok, fellógatnak, mert már nem vagyok hasznukra

/Ro/ - Sokat. A szokásaikat... hagyományokat. Azt, a Vajdák Kupala éjjelén a szellemvilágban romlott szellemekre, kupalákra vadásznak, megtisztítsák a földet, a birtokot amivel egyek.... ezt azt, apróságokat. De a tiszteletköröket félre téve... mit akarsz hallani Peter? Mire vagy kiváncsi? Kérdezz és válaszolok, Végzet Bírája...

*Hajtok fejet
Vissza az elejére
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 22, 2013 10:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A Bíra arcára visszaköltözik a kegyetlen, cinikus félmosoly, csupán acélos tekintete marad fagy-hideg.*

- /Ro/ Jól kitervelted mi? Valóban, egy pióca halott mostanra. De a Pióca vére csak a Pióca Szomjától véd. Az Ő Vérétől nem. Az eredményen nem változtat. Ha nem lepleznek le időben, Rokonvéreink, és köreink közé beszivárognak a Vajdával, vagy a szolgáival vérkötelékben álló rokonaink. Tudom, te nem vele üzleteltél, de az ő csápjai messze érnek. És hogyne, a gyenge vérkötelék még akár meg is törhető, de mire megteszed, addigra az áldozat már elmesélte az új mesterének, hogy az ő családjából kikkel is foglalkoznak még a Lupinok. És onnét nyomát veszíted.

*Arcán a félmosoly vigyorrá szélesedik.*

- /Ro/ Szerencsére még nem tudják, hogy meg tudjuk törni a köteléket, így ez fel se merült még. Viszont az egyik rokonvér – pont a megmentettek közül egy – ismerte a Caern határt, és a belépési procedúra egy részét az unokatesója miatt, akit rendszeresen fuvarozott ki oda. Csak ezzel, lényegileg veszélybe sodortál egy Caern-t is.

*A beálló csöndben új árnyakat és színeket fest az udvarra egy közeli villám vad fénye, majd kisvártatva eldörren egy hatalmas mennydörgés, mely sziklaomlás-szerűen gördül át a kastélyon, megrázva annak falait, alapjukig.*

- /Ro/ Szóval még egyszer kérdezem. Mit tudsz pontosan a Tzimisce-ekről? A hatalmukat minden valamire való Árnyúr ismeri, aki az Őshazában él. Róluk mit tudsz?
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 22, 2013 10:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Ro/ - Eleget, hogy adjak nekik a mesterien elkészített Pióca Véréből, mielőtt fogadom a vendéget és figyelem a procedúrát... Isten megformálta agyagból az embert... a Tzimisce formálja a testet továbbra is mint az agyagot.

*Horkantok

/Ro/ - Persze a mi isteneink ősibbek...

*Mosolyodom el, majd kis fintor

/Ro/ - Nem került volna sor erre, ha nem dugnak be a testvéreim egy sötét cellába... azok a Szörnyetegek úgy játszanak a hússal és a csonttal, mint az értő szobrászok. A Rokonvéreink pedig az emberek között élnek... évezredeken át tűrtük, hogy a legjobb példányokat az Agyarak elvegyék, jogot formálva rájuk! Az embereké a Föld... jelenleg. Alkalmazkodni kell. Ha sikeresek akarunk lenni, olyan területen kell előnyt szerezni, amire más nem gondol... játszák csak az Üvegjárók és beltenyészettől korcs Agyarak az irodai játékukat, de a külső... a külső és a pénz uralja a világot. És az emberek. Egy szívdöglesztő mosoly... egy feszes hátsó... Szövő nénénk összes technológiája nem képes elérni azt amit egy keresztezett hosszú comb és kivillanó tanga!

*Bah, minek beszélek ezeknek?

/Ro/ - Sámán vagyok. A Pióca Vére gondoskodott róla, ha megkósolja a vérüket, belülről égjen szét a ... plasztikai sebész. Ennyi a külömbség! Halott és puszta kézzel dolgozik. Nem Szövő néne vackaival... pengék és vegyszerek? Steril labor? Sámánként pontosan tudom, milyen fontos a gondos munka, a tisztaság! Egy halott plasztikai sebész. Ennyi. Egy Bírától se várja el senki, ítéljen a falusi pletyka alapján, hanem nyomoz, gyűjti az információt, dolgozik, elkezdi az ügyet, dolgozik rajta és befejezi... alólam meg fél úton kirúgták a projektet! Nem csoda félre siklott, ha inkompetnes barmok veszik át... mint ha tőled vennének el egy ügyet Péter és dobnák oda egy Gaia Gyermeknek, folytassa!

*Morrmogok, de ezen kár bánkódni

/Ro/ - Ismerem a hatalmukat, ismerem őket... hogy blöffölt? Nem. Nem hiszem.
Vissza az elejére
Feoras
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 22, 2013 9:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Közelről a csuklya alatti árnyakba húzódó arcból is látszik valamennyi. Csontos, hosszúkás, emberként is farkast idéző, éles vágású, enyhén borostás arc. Talán húszas évei közepén járhat, azonban kék-acél tekintetében korát meghazudtoló erő és türelem nyugszik. Szája sarka enyhén megemelkedik, cinikus félmosolyra.*

-/Ro/ Szóval tudod. Akkor hadd vessek fényt a tudásnak eme árnyékára. Az öt Rokonvérből egy halott, csak épp nem akar nyugton maradni, kettő pedig új mesterre hallgat. Szerintem kitalálod kire. A maradék kettőt sikerült megmenteni a függéstől.

*Hatásszünetet tart, mialatt lelohad arcárol a mosoly árnyéka. A szél erősödni tűnik, ám az eső ereje alább hagy, csak apró szemekben hull épp.*

-/Ro/ Az ellenfél blöffölt, és te bevetted. Tulajdonképpen miért mentél bele ebbe az egészbe? Mit tudsz a Tzimisce-ekről?

*A kérdés feltevése, a határozottság, a szikrázó tekintet mind-mind arra utal, hogy ő magának is vannak elképzelései a témáról. Vagy jól blöfföl. Körben a többi köpenyes kicsit kényelmesebb pózt keres, csak a kutyákkal bajlódónak nem marad nyugta.*
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 22, 2013 9:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Lassú léptekkel, óvatosan haladok
Az udvaron megállok, lehúnyt szemmel vetem hátra a fejem, élvezem a szakadó esőt, a szelet, a vihart
Nagyapa érintését
És az éjszaka ölelést
Meztelen homid, rozsdás láncokban.. .de egyenes háttal, átszellemült arccal
Ám nincs idő átadni magam a vihar erejének, feloldódni benne, meditálni
Kinyitom szemem, felmérem az udvart
Kivégzés?
Talán...
Ideális az idő hozzá, de épp úgy a... nos oka van élek
amennyire megláncolva tudok, méltósággal lépkedek oda a fickóhoz, őseim véréhez méltóan
Kurtán biccentek neki

/Ro/ - Karel „Árnyakkal-Táncoló” Diaconescu, Homid Theurge valaha Adren rangból, a Csúcs Ura üdvözöl téged Végzet Bíra... Hauser Péter... Testvér.

<Szimatolj ahogy akarsz Bíra... Féreg szaga nincs rajtam! Ezt ti is tudjátok... mind! Egy bűnöm van csak>

/Ro/ - Szelindek vára...

<Jó messze kerültem Konstancától>

/Ro/ - Tudom...

<Mert elkaptak. Első lecke: tégy amit akarsz amíg azt teszed amit mondok és nem kapnak el. Elkaptatok, bezártatok. De kellek.>
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Árnyék és Vér Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.