| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Nagy léptekben sietnek a gép felé. A Galliard-nak kicsit jobban bele kell húznia, hogy utolérje a sámánt. Furcsa, de a holló is csöndben marad. Viszont ahogy közelebb érnek a géphez, bentről egyre nagyobb zaj, csörömpölés, kiabálás szűrődik ki halkan, és tompán.*
-/Hu/ Átkozott, Vihar-verte barmok!
*Az Elder haragja semmit sem enyhül. Körülöttük az éjszaka sötét, és csendes, csak az utópálya zajai, a város fényei, a hegyoldalban a távoli házakban még így későn is égő lámpák apró csillagai látszanak. Mikor a gép szárnya alá ér, a nő ráhelyezi tenyerét a fémre, és épp koncentrálni kezdene, amikor előrébb, a gép orra felé nagy lendülettel kicsapódik az egyik ajtó. A holló először veszélyt sejtve károg fel, de aztán elhallgat. Pár szívdobbanás után egy karcsú, alacsony árny ugrik ki a magas ajtón. Szandrából egy pillanat alatt elszáll a harag java, miközben a holló vidám károgással repül a feléjük integető kis árny felé.*
-/Eng/ A lányom.
*Közli tárgyilagosan a férfival, és indul is felé. Bentről továbbra is hallani a dörömbölést, zörgést és sok hang beszédét és kiabálását. De közben, a lány fölött továbbra is nyitva álló ajtóból, közvetlenül a nyomában újabb alakok jelennek meg.*
//folytatás pediglen itt _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Én sem sietem el a teát, lassan kortyolgatom, kiélvezve a forró zamatot.*
/Eng/ - Nem tiltakozom, ha róluk is mesél.
*Mosolyodom el. De aztán figyelek a történetre, rögtön meglepődve is nézek.*
/Eng/ - Ó? Ő az önök falka-toteme?
<Az a kis holló, hoppá....>
*Hát így már nem véletlen, hogy van egyénisége. Érdekes. Aztán a lánya is a falkában, ki hitte volna. A Galliárd érdekes, egyszóval riválisa az alfának vagy mégsem. S annó nem nézte jó szemmel az Őrgrófot, fiatalon, érdekes.
A lupussal nem hiszem lenne baj, a bíra viszont, egy Végzet-bíra, nem tetszik már a neve sem. Nagyon megszállott, de ahogy hallom, eredményekkel az. Meglátjuk majd.*
/Eng/ - Értem.
<S ez a bíra fog minket felügyelni?>
*Nem jó hír. Leteszem a kiürült teás csészét és bólintok*
/Eng/- Határozottan színes.
*Értek egyet, és utána is megpróbálok figyelni a történelmi összefoglalóra. Ha ezek a piócák ősiek akkor a történelem sokat segíthet. Fordulatos az egyszer biztos, errefelé is. Amennyit bírok meg is jegyzek, szerencsére úgy látom a vendéglátom sokat tud a történelemről.
Töprengve gondolkodom el a változásokon, hát még újra Tepes-en. Szörnyeteget teremtettek aki elszabadult, valahol ez nem túl meglepő.
Meg is jegyezném de a károgásra én is felkapom a fejem.*
/Eng/ - A lánya? Rendben.
*Furcsa, hogy nem érti, de akkor egy ugrással a csomagok mellett termek és felkapom őket. Én is felkapom a fejem a zajra és nézem a fényeket.*
<Repülővel jött ő is.>
*Ez nem is meglepő, de valami a reakcióban az, most érteni akarom!*
Speech of the World: Int + Academics vs 7
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 4d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 2, 2, 6, 4 (Total = 14)
|
<Mi a francot mondott?>
*Nézem ahogy száll le a gép, nagyon rutinosan és újra próbálom, mert muszáj lesz érteni, muszáj!*
Eredeti dobás sorozat: 4d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 8, 5, 7, 9 (Total = 29)
|
<Milyen gép ez? Garou rúnák? Mi van?>
*De összerakom, ez egy dolgot jelenthet, Üvegjárókat.
Tehát hoztak egy Üvegjáró foglyot? Vagy Rita Üvegjárókkal fuvaroztatja magát? A kiáltásra kérdőn nézek*
<Hoppá, anyuci nem örül annyira.>
*Titkos leszállópálya volt, vagy.. sokkal feltűnőbb mint várta?
De én is követem a nőt, lesz ami lesz, és bizony nagyot pislógok.*
<Mi a francot csinált ez?>
*Ez egy egész gépet eltüntetett a sötétbe! Ez sötét éjjelt csinált a környéken, a macska rúgja meg, hogy ilyenekre képes!
Igyekszem nem lemaradni a nőtől és a hollótól, itt túl sok ismeretlen erő van, muszáj amellett maradni akit ismerek és megérteni mi a fene folyik itt.
Talán lesz akció is... ki tudja.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
-/Eng/ Igen, köszönöm!
*Óvatosan szürcsöl a még gőzölgő kávéba, lassan ízlelgeti, majd le is teszi pihenni az italt. Ismét hátradől, nagyot sóhajt, lassan válaszol.*
-/Eng/ A falkám? Hamarosan meglátja maga is. És az igazat megvallva a Horda többi falkájáról szóló információkkal többre menne. Tény, hogy talán mi leszünk a legsegítőkészebbek önökkel szemben, de az is, hogy nekünk lesz a legcsekélyebb beleszólásunk is a Horda ügyeibe. Gaia-ra, még maguknak is több szavuk lesz ott! De miért is ne?
A falka neve Hollószárny, totemünk után – az a kis zajkeverő odakint a sértett dörmögésével. Ne tévessze meg, nagy hatalmú, és hűséges társunk ő. És igazán illő Az Árnyak Uraihoz. A méltó vezetőt hűen követi, a méltatlant megveti és ha teheti, letaszítja. És ugyanezt várja el a falkájától is. Sámánként és alfaként veszélyes választásnak tűnhet, ugyanakkor hatalmas szimbólum is. A mi kultúránk már csak ilyen.
Az omegánk, a legfiatalabb a falkában a lányom. Rita, a Újhold alól, és a Holló lelkes követője. Persze már ő sem annyira Cliath, Pest után már nem... Tehetséges lány, büszke vagyok rá.
A Galliardunk neve Dezső. Saját megfogalmazása szerint „hatalom bróker”. Politikus. Informátor. Zsaroló. Ami épp a célhoz kell. És a lányom mellett ő is igyekszik a törzsünkben hagyományos Ragabash szerepet eljátszani a falkában – az Alfát tesztelni. Mondjuk az utóbbi években visszavett az ambícióiból, lehet a Bíra miatt, lehet azért, mert kezd összeforrni a „család”. Nem rossz abban amit csinál, sőt! Igazából egész életében egyetlen egy hibát követett el. Amikor a fiatal Konietzko megérkezett az Éji Ég Hordába és elkezdte tevékenységét, megpróbálta alá ásni követői támogatását, tekintélyét. Épp csak rossz Theurge-gal kezdte a sort.
*Egy rövid szünet erejéig halványan elmosolyodik a régi emlékre, aztán folytatja.*
-/Eng/ Az Ahroun a falkában a Beta, Éj Zápora. Egy Lupus. És igen, ő a stratégánk, a hadvezérünk. No nem emberi értelemben, a hagyományos módon, bár tanulmányozta azt is. Már kölyökként is zseniális vadászösztönei voltak, és amióta átváltozott ez a képessége csak fokozódott... és képzi is magát. A vadász stratégiákból harci taktikák, vezetési készségek, végül magas stratégiai ismeretek lettek... és utóbbi miatt a politikával is sikerült egy elég harcias, kegyetlen, gyilkos természetű viszonyt kialakítania. E mellett persze kiváló harcos is. Nem ő a Klavie, vagy a Karom Hőse az Őshazában, de félteni se kell. A saját falkájában elismert alfa volt, mégis önként hagyta ott őket, hogy velem tarthasson.
És a Bíránk... Péter a legújabb tagunk, alig egy éve csatlakozott hozzánk. Falkáját vesztett kitaszítottként találtunk rá Pesten, félig őrülten. Megszállottan üldözte falkája árulóját, mentorát a Végzet Bírái Táborba, aki elárulta a fajtársait. A pontos történet ennél bonyolultabb, a Bírám értette az okot a mentora árulására, de megbocsátani sose tudott neki. Pláne nem a korábbi falkájuk bukása után. Nem ismerjük a körülményeket, ami egy kicsit meg is rémít. Szerettem azt hinni, hogy Pesten legalábbis figyelemmel tudom kísérni az eseményeket. Ehhez képest azt vettem csak észre, hogy Piócák populációja látványosan megcsappant, egy sötét szekta eltűnt, és a város szívében a Romláson terpeszkedő Táncos falka ereje is lecsökkent alig pár éjszaka alatt, mire Péter előkerült. Egykori mentora fejével. Az információival megsemmisíthettük az Árulók fészkét, és alapos, célzott csapásokat tudtunk mérni a Piócákra. Sikerült valamelyest rájuk kényszeríteni a mi szabályainkat, és tisztázni, hogy ki is a domináns – ha nem is az úr – a városban és környékén.
*Újra szürcsöl a kávéból, ezúttal nagyobbat.*
-/Eng/ Ez a mi falkánk most. Habár a bunda egyen-fekete, meglepően színes egy kompánia, nem gondolja?
*Aztán tovább zajlik a beszélgetés. Szandra megpróbálja helyi történelemből, az ország „világi” történelméből felzárkóztatni a Gallairdot, bízva benne, hogy ennek a tudásnak is hasznát veszi. Hosszú, hosszú órák telnek el így, miközben rájuk sötétedik. Szandra csak pár gyertya meggyújtását engedi meg maguknak, társalogni ezeknek a fényénél is lehet.*
//Jó pár órával később
*A beszélgetés a történelem útjait, és a Török Birodalom jelentette vész növekedését követve ismét eljutott Vlad Tepes-hez. Miután az Elder alaposan vázolta a környező világi erők helyzetét, hogy az itteni rokonvéreiknek senki más nem tudott segítséget nyújtani az Oszmánok seregeinek és vallásának terjedésével szemben, kénytelenek voltak minden elvi megfontolást félretéve egy kegyetlenül hatékony, véres kezű vezér hatalma alá terelni másokat.*
-/Eng/ Ahogy ismeri a legendát, sajnos nem így sült el a dolog. Kegyetlensége nem állt meg az oszmánok karóba húzásánál. Saját népét is ugyanígy, vagy még kegyetlenebbül bűntette. Mesélik, a várához vezető utat lándzsákra tűzött fejek szegélyezték minden tíz lépésen. És ez még az előtt volt, hogy „Dracul”-t csináltak volna belőle, hogy a Sárkánycímeres Szörnyek, az Ellenség, rátette volna a kezét. Nem vagyok egy jó mesélő, és nem akarom elvenni a Galliardok kenyerét. A teljes történetet minden valamire való Hordánkban jól ismerik, és jól példázat a lelkes ifjaknak, hogy óvatosan kell bánniuk a saját maguk teremtette szörnyekkel. Ha elengedik a pórázt, azzal...
*Odakintről vad károgás szakítja félbe a nőt. Most hogy fülelnek, a távoli moraj, amit eddig az autópálya vagy a vasút zajaival azonosítottak, erősödni tűnik. Repülő talán?*
-/Eng/ Azt mondja, ez a lányom lesz... csak... nem értem. Menjünk, nézzük meg. Hozza a csomagokat is!
*Szandra gyorsan nyílásra bírja az ajtót, majd kilép az ösvényre és a felhős-csillagos égboltot kezdi figyelni, miközben a holló hol oda száll hozzá, hol károgva el tőle, felfelé, és jobbra. Ahonnét, a hang is jön. Ahol, jól kivehetően egy nagyobb, talán utas, talán teherszállító repülőgép leszálló fényei jól kivehetőek. És az is, hogy egyenesen a repülőtér felé közeledik.*
-/Hu/ Vihar könyörülj!
*A gép pilótája jól el lehet látva a megfelelő eszközökkel, ha megpróbálja a leszállást a kivilágítatlan, rossz állapotú reptérre. De láthatóan nem zavartatja magát, határozottan áll neki a próbálkozásnak. Mint kiderül, nem is annyira próbálkozásnak. Simán és könnyedén teszi leg a gépet, fokozatosan, nem kapkodva lassítja. Ahogy elhúz előttük a feketére festett monstrum, könnyen beazonosítható, mint egy Hercules csapatszállító gép. Oldalán túl sok azonosító jel nincs, csak a farkán, a CBB-02. ÉS alatta, a géptörzs végén, ugyanez a felirat. Garou rúnákkal festve.*
Nem sokkal távolabb tőlük le is áll a gép, a rotorok lassulva kezdenek megállni. Külső fényei vidáman világítják meg körülötte a leszállópályát,és a gondozatlan pázsitot.*
-/Hu/ Idiótaaa BARMOK!
*Szakad ki az üvöltés a nőből. Dühödten, nagy léptekkel indul a gép felé, árkon-bokron át, miközben a megszeppent holló – aki eddig az ajtó mellett letett csomagokon állva próbált bekukucskálni a sötét menedékbe – most döbbenten néz a sámán után. Aztán szárnyra kapva követi őt.
A nő félúton tesz egy dühödt sújtó mozdulatot a kezével, és éles, magas hangon kiált valamit. Alig egy szívdobbanással később, a hatalmas gép teljesen elsötétül és elnémul. Feltámad a szél, fütyülve zúg a Menedéket övező bozótos ágai között, de mintha a táj is sötétebbé válna... mintha a felhők sziluettjei gyorsabban mozognának a csillagok előtt...* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 10:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Eng/ - Optimizmus? Talán. Nem tagadtam azt, mennyire veszélyesek.
*Sóhajtok, de a létszámra bólintok. S érdeklődve figyelek. Egy Árnyúr Galliárd aki imádja a politikát. Azt hiszem nem akarom tudni ő miért teszi ezt.*
/Eng/ - Meg tudom érteni!
*Kis mosoly, ha eljutok egyszer oda, majd én is tartok valakit a politikára.
Akkor irány a konyha.
Felteszem a vizet, a dohányt pedig közben kipróbálom, rágyújtok.
Bár lehet némi köhögés is lesz belőle.*
<Huh... ez meg mi a jó franc?!>
*Nem számítottam az otthoni ízekre, de ez igazi méreg, még jó hogy bírom. Foltokat látok, se szag, se íz, azta rohadt. Na ebből elég egy szál, utána hosszú percekig csak próbálok újra érezni, szagolni. Keresni valami leöblíteni ezt.
Utána viszont bevonulok a kész kávéval és a teával, meg cukorral. Lerakom az asztalra egy kis tálcán, nyújtva a gőzölgő bögrét. *
/Eng/ - Parancsoljon! Cukrot?
*Én teázom, lehuppanva egy közeli másik fotelbe.*
/Eng/ - Mesél a falkájáról? _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 10:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Az Elder elgondolkodva, halkan dörmög, válaszként.*
-/Eng/ Hmm... bevallom, nem tudom, hogy viselkednek máshol a Bolyok. Csak a legveszedelmesebbet ismerem. És az elég vélelemtes összképet fest a Törzsről. Megnyugtat, hogy ennyire optimistán áll a dologhoz, magáról elhiszem, hogy nem csak felületesen ért hozzájuk.
*Majd elmosolyodik a másik szavaira, fújtatva, erősebb hangon felel ismét.*
-/Eng/ Hiszi vagy sem, a politika nem a munkám. Erre a Galliardunkat tartom a falkában. Az a szomorú, hogy ő ezt még élvezi is. Épp csak most ő is elfoglalt, és különben sem lett volna elég tekintélye ahhoz, hogy Hordák közötti Bíra lehessen. Együtt lett volna ideális, de azt most nem engedhettem meg a falkának. Így is túl lassan haladnak a dolgok. És továbbra is tetszik az optimizmusa. Megnyugtat, hogy jó döntést hoztam magával kapcsolatban. Legyen igaza!
*A konyhában a letakart antik bútorokban minden találni. Még elektromos, fém alapú kávéfőzőt, és régi, de még jó kávét és teát is. És dohányt is, csomagban is, és dobozos cigarettaként. A márka beazonosíthatatlan, az íze pedig... nos, olyan ennek nincs. Igazság szerint az első szippantás után más sincs, csak kék-lila szikrák pattogó tengere a szeme előtt úszó fekete foltok előtt.
Simán csak erős. De annyira, hogy egy szippantás után a teának, a kávénak vagy egy percig ugyanígy ízét se érezni. Jól belegondolva a helyiség szagát se nagyon. Érdekes módon azonban a füst nem szorul be a szobába, a levegő megőrzi a korábbi zamatát... miután Galcohbar a pokoli erejű cigaretta után újra képes ilyesmit érzékelni.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 8:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Egész ízléses.>
*Ezt el kell ismerjem. Már csak egy zongora hiányzik.
Elgondolkodva nézek rá, majd fejet rázok.*
/Eng/ - Igazából mindenki túlbecsüli a Táncosok számát. Valójában jó ha elérik a népességünk tizedét, egy nagyobb törzs létszámát ha úgy tetszik
*Nekidőlök a falnak, sóhajtva, mennyi nyomozás és éjjel volt mire én is megtudtam.*
/Eng/ - Fekete Erdő egy rossz kivétel, a többi boly szervezetlen és kis létszámú hozzá képest, csak mégis, az őrültségük ellenére ők sokkal egységesebbek mint mi, ezért becsülik túl a létszámúkat. Egy egységes erős fellépéssel ki lehetne söpörni őket és ha nem lenne politika, sosem lett volna esélyük.
*Sóhajtok, fanyar tekintet, nem a nőnek szól*
/Eng/ - Furcsa nem, a nemeziseink több száz éve és szinte semmit nem tudunk róluk. Ahogy persze a legtöbbünk a piócákról sem. Úgy harcolunk az ellenségek ellen, hogy tudatlanok vagyunk.
*Fura, erre nem is gondoltam fiatalabb koromban. Nem is tudom mi a jó megoldás.*
/Eng/ - Az utolsó idők, ahogy mondtam, nem tőlem függ minden.
*Kis csönd*
/Eng/ - Lehet egy év múlva eljön, de lehet csak négyszáz év múlva, mi szerintem hozzászoktunk hogy egy átlagos garou nem éri meg a 30-at, de Gaia, hát évmilliók óta él, evvel nem a veszélyt és a bajt akarom bagatelizálni, de butaság lenne azt gondolni hogy a végső harc akár holnap itt van. Igen úgy kell élni, hogy akár holnap itt van, de könnyen lehet csak az ük-ük-ük unokáink fogják látni ezt.
Addigis viszont, az egészséges populációt fenntartani, kötelességünk. Legalábbis ez az én véleményem. Talán túl sokat átvettünk az emberek világvége várásából.
*Bólintok*
/Eng/ - Szívesen elbeszélgetek vele, ha lesz idő. Úgy látom errefelé másféle stratégiákat kellett kitervelniük és sosem szégyen tanulni.
*Szusszanok*
/Eng/ - Átkozott politika. Bár sose létezne.
*Morgás, majd sóhajtás.*
/Eng/ - De teljesen igaza van, ha végre majd odajutok, sokkal jobban ki kell dolgoznom a tervet és olyan aspektusokra is figyelni amikre nem figyeltem volna előtte. Nem irigylem a munkáját.
*Ami pont ilyenekről szól.*
/Eng/ - Biztosíthatom, túl fogjuk élni.
*Aztán a picit erősebb hangra elmosolyodom.*
/Eng/ - Miért ne? Tudom furcsának tűnhet, de ne feledje, én több mint 2 hónapon át nem csináltam semmit, csak ültem, csoda ha ezek után nem megy most ez olyan jól annyira?
*Bólintok, és csinálok kávét, magamnak teát és rá is gyújtok a dohányra. Ennyi igazán belefér. * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 8:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A takarók a látszat ellenére legalább hasonló értékű, jó állapotban lévő antik bútorokat takarnak. Állapotuk, jellegük elég érdekes kontrasztot mutat az elmúlást idéző, ám hangulatában azt tagadó hellyel, és a parketta réseiből csírázó bátortalan növényekkel a félhomályban.
Szandra megmosolyogja a férfi szavait, de továbbra is szarkazmus nélkül, fáradtan sóhajt.*
-/Eng/ Az lenne ám a belépő a Vonyítóknak! Több mint másfél millennium után azzal térnének vissza, hogy a Garou faj népességének legalább harmadát kitevő, Áruló Törzset megfosztanák túlvilági forrásaitól, hazájától. El kell ismernem, van érzéke a történelmi momentumokhoz. Bár az elvonulásával nem egészen értek egyet. Így is kevesen vagyunk, ahogy ön is mondta. Így is minden erőnkre szükség van, hogy lefékezzük a Végidők közeledtét, és így sem járunk sikerrel. Biztos benne, hogy a visszavonulás és erőgyűjtés a legjobb megoldás? Mármint persze, ha talál egy tiszta de veszélyeztetett helyet, amit őrizhetnek az erőgyűjtés alatt... De mi történik addig a világ többi részével? A Jelek szaporodnak. Gondolja, hogy lesz elég ideje erőt gyűjteni a Vonyítók drámai belépőjének megkomponálásához?
*Szinte érzéki csalódás, a nő hangja továbbra is lassú, halk, monoton, fáradt. Újabb sóhaj szakad fel belőle, majd folytatja.*
-/Eng/ Nem értek hozzá, de szerintem kell hogy legyen jobb módszer. Ha van kedve, és lesz rá alkalmunk, az Ahroun-ommal vitázhatnak stratégiáról. Hozzá kell tennem, ő nem az a született hadvezér, és eléggé idegenek számára a tradicionális formák... de a maga szimbolikus logikájával és egyedi nézeteivel zseni a területen.
Persze politikai szemszögből igaza van, a bizalmatlanság állandó tényező, de ha valamit megérthetett volna a ma reggeli fejleményekből az az, hogy nem egy egzakt tudomány, és sose lehet felkészülni mindenre. Különösen nem a Garouk romantikus, egyéni hősökből álló világában. Elfelejti, hogy már egész sokan tudnak magáról és a tetteiről a Nemzetben. Mi van ha az elszigetelődést rosszul értelmezik? Ha azt hiszik, azért zárkóznak el és bujdokolnak, mert valami rosszban sántikálnak. Ugye megérti, nem tudhatjuk biztosan hol ér véget a Fehér Vonyítók hagyatéka, és hol kezdődik a Fekete Spirál Táncosok korrupciójának birodalma. Egy Elder teóriája ér pont annyit mint egy Cliath-é. Következésképpen mindenkinek lesz véleménye, és nem mindenkié ugyanaz. És messze nem mindenkié támogató.
Persze ez tisztán hipotetikus kérdés. Előbb túl kell élni a ma estét. Aztán a következőt. És az azt követőt. És így tovább.
*Lassan felnyitja sötétbarna szemét és a járkáló-ácsorgó férfira néz. Némileg erőteljesebb hangon szól.*
-/Eng/ Ha ennyire nem bír nyugton ülni, megtenné, hogy főz egy kávét? Szükségünk lesz rá. A konyhában talál mindent. Elvileg dohányt is ha kér. _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 7:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Ha így gondolja, belépek előre. Határozott léptekkel, de körültekintően, hisz ki tudja mi vár odabent. De csak letakart bútorok, nem számítottam sokmindenre, nem is lett sokminden.
Az viszont feltűnik, hogy vissza is zárja az ajtót, úgy tűnik nélküle ki sem jutok innen. S úgy tűnik kint hagyta a hollóját, érdekes. Én pedig körbejárom a helyiségeket, felmérni mi is van itt, és persze hogy minden rendben van.*
/Eng/ - Mifelénk alig van ilyesmi.
*Bólintok az erejére, persze akkor meg is kérheti az árát rendesen. Elgondolkodva járkálok, igazából hónapokig ültem, és most a repülőn is, jól esik járni, meg akaratlanul is elönt a tettvágy. Minden takaró alá belesek mi is van itt, ki tudja mire akadok és ez is jobb mint a semmittevés. Sokkal jobb.
A fáradt nő meg pihenjen csak, de amikor kérdez eltöprengve odasétálok a fotelhez.*
/Eng/ - Nem egyszerű kérdés. Én amúgy ezen az emberi nyelven inkább Vonyítóknak mondanám őket, az Üvöltők rossz omen.
*Magyarázom*
/Eng/ - A döntés sok szempontból sem az én kezemben van. Ha teljesen szabadon választhatnék, egy időre lemennénk a radarról, erősödni és kiképzésre. Ezt nem gyávaságból mondom, meg nem a kötelesség tudat hanyagolásából. Egyszerűen arról van szó, hogy a népünk túl sok fronton harcol egyszerre. Nem hatékony, és a számaink apadnak, szükség lenne sokkal több utódra.
*Kis csönd*
/Eng/ - Addig rejteném őket a táncosok elől amíg lehet, vagy amíg fel nem készültünk, egy kis helyen, ami nyugis és tisztán tartanánk. Utána pedig, a cél a Pikt földek lennének. Nem ismételnénk meg őseink hibáját, de az ottani bolyok túl közel esnek Malfeashoz, megfelelő előkészülettel el lehetne vágni őket az anyagi világtól és a saját mocskos poklukba esnének. Ha az a terület meglenne, utána pedig specialistákat küldenék a bolyokhoz közeli hordákhoz, és elkezdenénk kidolgozni milyen sorrendben számoljuk fel őket. Olyan ez mint egy emberi ország fővárosa, ha ott széttörik a bolyt, kicsúszik a markukból a terület. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 6:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Szandra visszafordul a csomagjaiért, miközben Galcohbar-t előre engedi a menedékbe. Egy szegényesen berendezett, elsötétített, poros nappali fogadja odabent, töredezett parkettája alól itt is-ott is apró zöld növények próbálnak csírázni a szegényes fényben. A régi, viseltes bútorok nagy része vastag műanyag takaró alatt pihen. Akad itt egy széles dohányzóasztal, körülötte heverőkkel és fotelokkal, kisebb asztalok a sarokban – még egy sakkozó asztal is két székkel – és egy nagyon régi, ránézésre vagy negyven éves, hatalmas rádiókészülék is.
A nappaliból három ajtó is vezet tovább a ház többi részébe, valamint egy üres ajtókeret egy csempézett helyiségbe, feltehetően a konyhába.
A por és fénytelenség ellenére az ilyen helyekre jellemző elmúlás atmoszférája szinte teljesen hiányzik. Sokkal inkább egy melankolikus, félálomba szenderült hangulatot, az álló idő hangulatás, és annak türelmes elviselését árasztja a hely.
Szandra érkezik vissza, és behajtja maga mögött az ajtót, majd arra helyezi tenyerét, és ismét elréved valamiféle koncentrálásban. Most azonban gyorsabban reagálnak a zárak, kattanásaik gyors ritmusát alig fél percen belül hallani lehet. Utána csend telepszik a helyiségre. Csak odakintről hallatszik halkan, tompán a szomorkás-frusztrált károgás.
Az Árnyúr végül nagy sóhajjal beljebb indul, lerántja a takaró vásznat az egyik asztalfőn álló fotelről. Mint kiderül, nem is olyan szegényes, valójában egy antik régiség lehet. Ki tudja mi rejtőzik még ilyen jól álcázva körülöttük, a takarók alatt. A nő végül leül a fotelba, és kényelmesen hátradől. Csak most látszik, valamennyit kivehetett belőle a hely felnyitása. Talán nem is keveset.*
-/Eng/ Kevés hasonló menedék maradt meg ezen a földön, bár európai arányban egész sok. Makacsak a szellemei, és erős őre is. Ezért se használja senki. És ezért is maradhatott meg a repülőtér mellett. Még erősebb a modern időknél is...
*Nagyot sóhajt, majd hosszú csend következik. Enyhén hátradönti fejét, így egyenes, vékony, sötét haja teljesen rásimul arcára. Ha nem lenne a félhomály, most a kényelmesbbnél jobban felfedné szép vonásait torzító hatalmas sebhelyet.*
-/Eng/ Mondja... Ha sikerülne még az ön életében Üvöltőket nevelni... Ha sikerülne az Oroszlán erejéből valamennyit helyrehozni... A szellemeiből valamennyit előásni... Hogyan indulna tovább? Merre vezetné őket, elderként?
*Sem szarkazmus, sem autoritás nincs most a hangjában a korábbi téma ellenére. Csak egy fáradt útitárs csevegő hangneme.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Eng/ - Szóval a hegyek.
*Veszem ki a szavaiból, hogy sajnos nem épp veszélytelenek. A repülőgép hangjára egy pillanatra hátra fordulok.
Hát elmennek gyorsan, ahogy végülis ez várható volt.*
/Eng/ - Éjjel, értem. Luna fénye megsegít minket.
*Térek vissza a tájra, sokkal érdekesebb mint a repülő. Még mindig gyönyörű, ősi, akárcsak az Ír érintetlen tájak, akármilyen kevés is van belőle.*
<Hmm?>
*A holló tudja, hogy vonja magára a figyelmet és kíváncsian nézem mi a problémázásának az oka? Odarepült a házhoz és... óó Menedék? Biccentek rá.
Megpróbálta volna kinyítni és nem sikerült? Nem volt elég erős? Hát végülis.
De legalább meghallom a helyi beszédet, ez az a híres román vagy szláv vagy erdélyi vagy milyen nyelv is van itt. Érdekesen idegen a hangzása, picit oroszos, akkor biztos szláv. Azért jó lenne tudni mit mondanak, meg is próbálom elkapni.*
Speech of the World: Int + Academics vs 7
Eredeti dobás sorozat: 4d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 7, 2, 1, 1 (Total = 11)
|
*De ennyire nem volt izgalmas, inkább a mókás hisztiző madarat figyelem, nagy kopé, van személyisége az biztos.
Kár nincs nálam semmi, megetetni. Ha látok valami alkalmasat, odadobom neki óvatosan, hátha.
Aztán várom elhúzzon végre a repülő, mert túl hangos, megnyugvás amikor már távolódik a zaja
Sandra addig beljebb jutott. Jó alaposan őrzött hely lehet, nálunk kanyarba sincsenek ilyenek, maximum egy-pár. *
/Eng/ - jövök.
*Elindulok akkor, megnézni mi ez a híres menedék. De talán akkor ez tényleg biztonságos, ha nincs feltörve.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Szomb. Júl. 20, 2013 1:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Alexandra elégedett mosollyal bandukol a férfi mellett.*
-/Eng/ Valóban, gyönyörű ez a táj, és sokszor emlékeztet minket arra, milyen is lehetett a béke korában. Még az Impergium és a Düh Háborúja előtt. Több emléket is rejt ez a föld azokból az időkből, mint sokan sejtenék. Beleértve a Törzset is. De aztán vannak napok, újabban egyre több, amikor a legsötétebb oldalát tudja felénk mutatni. Például az a hegy is, amit annyira csodál. Vagy az a másik, a völgy túloldalán.
*Szomorkásabban bandukol tovább. Az időtényező kérdésére csak lassan felel, miközben mögöttük újra felzúg a repülőgép motorja.*
-/Eng/ Éjjel, a Hold keltéig várunk. Ha addig nem jön senki értünk, ahányan ide értünk, el kell hogy induljunk. Ha csak ketten, akkor ketten. Nappal a szolgáik portyáznak és figyelnek minket, éjjel ők vadásznak. Mégis, az éj leple alatt van a legjobb esélyünk észrevétlenül célba jutni. De ha nem sikerül, Luna fénye segíthet életben maradni.
*Csendben bandukolnak tovább az elhagyottnak kinéző, lezárd házak felé, miközben mögöttük a repülőgép lassan kigördül a felszálló pályára. Az épületekhez vezető ösvény ránézésre jól kitaposott, ha ritkán is használt. Magának az épületnek több ledeszkázott ablaka, lakatokkal és ráccsal védett bejárata van. A holló, aki eddig érdeklődve ugrált körülöttük, most vidáman károgva repül a zárak felé, de aztán még nagyobb zajt csapva száll el onnét, rémülten és dühösen károg, miközben frusztráltan köröz széles ívben, alacsonyan a bejárati ajtó előtt. Szandra az ösvényen leteszi a csomagjait, majd előre megy.*
-/Eng/ Egy kis türelem, ez a menedék nem nyílik akárkinek.
*Majd halkabban, kedvesen felszól a nem sokkal a feje fölött hisztiző madárnak.*
-/Hu/ Elbíztad magad a póráz után mi? Attól azért még messze vagy, hogy bármit kinyiss barátom!
*Szandra a széles rácson keresztül az ajtóra helyezi tenyerét, lehunyja szemét, és mélyeket lélegezve lassan meditálásba kezd. A madár továbbra is dühödten károk a feje fölött, miközben a repülő egyre élesebben zúgó motorral, lassan felszáll, és távolodni kezd tőlük. Mire a hangja távoli mennydörgéssé halkul, a madár is megnyugszik. Bosszúsan dörmögve száll le alig pár lépésnyire Galcohbar-tól, és az ösvény gyér füvén keresztül az alatta rejtőző köveket kopogtatja csőrével hangosan. Más zaj – a távoli közútról ide hallatszó motorok egyetemes morgássá összemosódó zaján kívül. Percek telnek el, mire az első kattanás hallatszik. Az elsőt lassan újabbak, és újabbak követik, míg végül teljes csönd nem lesz – még a holló is kíváncsian pislog. Szandra nagyot sóhajt, majd visszafordul az ösvényen várakozókhoz.*
-/Eng/ Akár reggelig is maradhatunk. Ez jó! Jöjjön!
*Azzal nekilát leszedegetni a nyitva álló lakatokat, és felnyitni a rácsot és az ajtót.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Hétf. Júl. 15, 2013 10:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Bólintok a hallottakra.
Ezeket emésztem az út közben, nameg újra a szabadságot.
Bár ez még mindig egy szűkfémdoboz, de legalább luxus fémdoboz.
Néha kinézek a felhők közé, el kell ismerni Gaia gyönyörű innen fentről, az Éteri tartomány szépsége átsüt.
A holló pedig érdekes, nem is az, hogy dumál Sandrával, mint állat mókás figyelni. Talán tényleg túl sokat ültem elzárva, ha már ezek az ingerek is érdekességgel töltenek el.
Mindenesetre az a pár órás út hamar elszalad.
A landolás után érdeklődve sétálok ki, és úgy tűnik errefelé Gaia a repülőterekhez is közel nőtt. Valahol mókás látni, hogy ha hagyják bizony a környezet visszahódít mindent.
A figyelmem utána a hegyekre terelődik. Egy mély szippantás, jó lesz megmászni őket, gyönyörű! Gyönyörű és ezek szerint halálosan veszélyes is.
Elnézegetek én bőven, van mit.*
/Eng/ - Nem, dehogy.
*Sokkal rosszabb helyeken is voltam már.*
/Eng/ - Csodálatos a táj, remélem azok a hegycsúcsok nem állnak piócák kezei alatt.
*Nézek körbe újra.*
/Eng/ - Nem mernek?
*Érdekes megfogalmazás egy hordától.*
/Eng/ - Látja, a történetek alapján zord földre számítottam, de ez gyönyörű, mégha veszélyes is.
*Magam is jópár balladát tudok a zord Erdélyről. Nem épp ilyennek írták le.*
/Eng/ - Kíváncsi leszek, hogy mutat majd éjjel. Mit gondol, mennyit fogunk itt várni? Órák, napok?
*Nem azért és nem úgy kérdem mintha sietnék, puszta kíváncsiság inkább.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Júl. 15, 2013 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A nő megvonja a vállát.*
-/Eng/ Lehet, hogy érdekes nyomra akadtak. Ha igen, annak nem maradt nyoma. De lehet, hogy simán elkövettek egy nagy hibát, és olyan trófeát vittek magukkal, ami elárulta a gyenge pillanatukat, és mindent amit róluk tudni érdemes. Lehet, hogy az orvvadászok voltak a csali, és ők belesétáltak a csapdába. Ha igen, ilyent most csinál az ellenség először. Mármint ha rajta tudnak ütni egy menedéken, az eleve rengeteg erőforrást igényel tőlük, de akkor már képesek is ilyen alapos munkát végezni, nem ez az új a dologban. Lényegileg ugyanazt csinálták, mint a falka pár nappal korábban. Viszont a Rokonokkal ritkán foglalkoznak ekkora mértékben. Ez teszi érdekessé az esetet... no meg az, hogy így súlyos veszélybe került egy Caern.
*A második kérdésen viszont jót derül, mosolyogva válaszol.*
-/Eng/ Ezt már az önök dolga lesz kideríteni. És félre ne értse, nem egyenesen a Vajdák védvonalába hajítjuk magukat. „Csupán” be kell hatolniuk az Ellenség területére, és letörni a befolyását. Minél nagyobb területet szereznek meg, annál jobb. És arra számítunk, hogy nagyot sikerül. Az első lépések megtervezésében segíteni fogunk, hogy maximális hatást érhessenek el a meglepetéssel. Onnét viszont maguknak kell boldogulniuk.
*Az út további része csendben telik. A Theurge által szóra sem méltatott okos madár dörmögve letelepszik az időnként elbóbiskoló nővel szemben. Néha felkárog, vagy dörmög valamit, ilyenkor a nő ránéz, néha még suttog is valamit válaszként, halkan, érthetetlenül. Ettől eltekintve az út maga kényelmes pihenéssel telik, különösen az elfogyasztott italok kellemes, tompító hatásának hála.
Még az ereszkedés megkezdése sem tűnik fel, csak mikor a pilóta figyelmezteti az utasokat az övek becsatolására. A leszállás sima, és könnyed, ahogy a kiszállás is gyorsan megkezdődhet. Ami fogadja őket azonban meglepő. A repülőtér egy felszállópályája hosszan nyúlik elő előttük, az egy szem szervizút előtt, aminek a szélén a gép leállt. A pálya és az út jó állapotban lévőnek tűnik, de az egyes állomáshelyek már nem ilyen biztatóak. A szomszédos betonplacc közepén a kátyúrengetegből például egy derék magas bokor terebélyesedik, és nem ez az egyetlen vegetáció ott. Távolabb még kiábrándítóbb a helyzet. Az irányítótorony épülete ránézésre vagy egy évtizede nem látott személyzetet. Viszont a felszállópályán túli látvány... lenyűgöző! A körülöttük magasodó hegyek szikrázó fehér csúcsaikkal, méregzöld oldalaikkal a kristálytiszta, párás, folyamvölgyi levegőn valóban fenséges képet nyújtanak. A nézelődésben Galcohbar még felfedezhet egy épület-együttest is a közelben, a szervizút mentén, a repteret szegélyező bokros-fás bozótos közepén.
Fogadóbizottságnak, autónak azonban semmi nyoma.
Szandra elég hosszan tárgyal a legénységgel, míg végül magukra hagyja őket, és elindul a csomagjával a férfi után. Ez alatt a Holló vidáman károgva röpdös körülöttük, sűrűn leszállva hol az aszfaltra, hol a gondozatlan füves részekre.*
-/Eng/ Ugye nem bánja, ha megszállunk itt egy kicsi?
*A bozótos közepén álló épületekre mutat.*
-/Eng/ A Horda nem mer egyesével elénk jönni ide. A gép se marad sokáig. Be kell várnunk a többieket, a falkámat, legalábbis egy részét, és az ön leendő társait. Legalábbis egy részüket. Hogyg tetszik a táj? _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Hétf. Júl. 15, 2013 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- /Eng/ - Gázrobbanás.
*Egy halálok ami itt a vadkeleten még létezik. Tehát úgy tűnik bárki is volt az, az emberek felé lepapírozta az egész. Most kéne ráküldeni egy Üvegjárót ezekre a papírozokra, hogy szedjen ki minden információt belőlük erről.
Elgondolkodom.*
- /Eng/ - Tehát egy másik falka alfája is halott. A rokonok is?
*Fogadom az italt, fel is hajtom, néha jó lenne ha úgy hatna rám is mint az emberekre, igen jó, ahogy most is. De mindenesetre legalább egy pillanatra tompít.*
- /Eng/ - Hmm, logikus a feltételezés, hogy esetleg nyomra akadtak? Azt palástolták így el? Vagy errefelé ez a megszokott megoldás az ilyen mértékű válaszcsapás?
*Komorodom, nagyon.*
<Aha, mi legyünk a feláldozhatóak? Abból nem esztek.>
- /Eng/ - Rohamosztagnak? Érdekes. Bár az előbb mondta nem tudják hova és kit kellene megrohamoznunk.
*Még szerencse, így talán jutunk valamire, mert nem fogom felszúrni magam egy erődöt frontálisan megrohamozva, annál nagyobb feladatom van. De igazából nincs több kérdésem, a többi majd kiderül ezekkel a híres többiekkel találkozva. * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Júl. 15, 2013 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Az Elder nagyot sóhajt, és eztán is csak lassan kezd a válaszba.*
-/Eng/ Annak a falkának a bukásáról... nem sokat tudunk. A megmaradt helyiek minden erejét leköti a küzdelem. Ha mégis eljut odáig egy falka, hogy utána járjon annak az estének a történéseit felgöngyölíteni, nos, ők se jutnak sokra. A szállásukat – egy falu széli telek, afféle vadászház volt – hanyagul balesetinek álcázott tűz égette porrá. Hivatalosan mindenki bent égett, leginkább mert előbb gázszivárgás történt, ami később robbant is. Gyakorlatilag ezzel csak az a baj, hogy magába a házba sose vezettek gázt tudtunkkal. A vezetékcsonk a házon kívül állt, bekötésre készen. Viszont érdekes módon a szolgáltatónál előkerültek a szerződések a beszerelésről, szóval az emberek számára lezárult a kérdés. A felelősség megállapításáról még tart a nyomozás, de úgyis felhasználói hibát fognak megállapítani, pont mint korábban is... a környéken amúgy sem ritka jelenség az ilyesmi...
*Keserűen elmosolyodik.*
-/Eng/ Valójában nem tudjuk mi történt. A Holdárnyék falka nem is olyan régen egész komoly sikereket könyvelhetett el magának – sikerült egy erdő mélyi orvvadász házban rajtaütnie vagy féltucat szörny-szolgán. Előretolt állás volt a részükről, talán felderítők, talán komolyabb, közel a caern határhoz. A Holdárnyék a szokott módon reagált – kegyetlenül eltaposta őket és megpróbálták felgöngyölíteni a szálakat, hogy kik küldték őket, kikkel állhattak kapcsolatban, pontosan mi volt a céljuk, ésatöbbi. Rá egy hétre a szomszéd falka alfája átment hozzájuk meglátogatni őket. Soha nem tért vissza. Pár napon belül néhány Rokonuk holtteste is előkerült. Ekkor váltak gyanússá a balesetek. Mire a Horda észhez tért, a Holdárnyék összes Rokona meghalt. Legalábbis azok, akikben megbíztak. Ahogy mondtam: kiirtották őket.
*Szandra keserűen sóhajt, majd egy új pohárba tölt magának... és a férfinak is. Egy erősebb italt.*
-/Eng/ Ami a konkrétumokat illeti, hivatalosan a Horda ad utasításokat. Nem „kapnak” területet, mert nincs mit adni. Viszont tátong több, elég kiadós rés a Caern körüli földeken, különösen az Ellenséggel szomszédos vidékeken. Azt hiszem, az első érdemi feladatuk az lesz, hogy otthont szereznek maguknak. Ami a többit illet... Nem fogok kertelni. Az Őrgróf rohamosztagnak szánja magukat, és egyetértek vele. A feladatuk akkorát marni az ellenségbe, amekkorát csak bírnak, és közben nyitva tartani a szemüket. Ha majd mindannyian többet tudunk, elkezdhetünk improvizálni.
*Felemeli a poharat, tószt gyanánt.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|