| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Nos ez a reakció egész kedvező. Rosszabbra számítottam. Persze egy ragabash mindig relatíve nyugodt. Vagy csak nem mutatja. Bár azt hallottam a lupusok nem tudnak hazudni, de a ragabashok meg elvileg jól tudhatnak, de ezt is holdja válogatja.
Hát majd kiderül. Ez örök probléma lesz mindenkinél, muszáj lesz hátsó szándékot keresni, hisz mind bűnösök. Ahogy én is, bár jó eséllyel ez egyik falkatársat sem érinti. De fordítva... egy Rőt Karom mellett homidként aki ragabash...
Reméljük, hogy rájön, hogy együtt éljünk túl. *
/Gar/ - Igen, pontosan.
*Bólintok, a vadon tisztasága fontos.
Aztán figyelek tovább.*
/Gar/ - Remélem fog. Elvileg azért válogattak minket össze, mert mindenki megfelelő tudással rendelkezik.
*Nézek rá kérdőn. Meglátjuk majd beszél-e róla.
A Dal után én is csöndben vagyok picit.*
/Gar/ - Ki ne szeretne hazajárni?
*A kérdés persze költői. Utána figyelek az összefoglalóra.
Hát mit ne mondjak, tényleg szenvedélyes. Ez becsülendő.
A többi, nos, mostmár értem honnan származik az állítólagos homid utálatuk.
Természetesen szép idealizált a kép, de hát a műfaj megkívánja ezt.
Mondjuk ez a Vadon akarata már rezgeti a lécet, de nem Galliárd, így ez sem probléma.*
/Gar/ - Szépen szóltál.
*Dícsérem meg, és nyilván nem most illik rákérdezni az emberevés pletykákra. Főleg egy... terroristánál.
De akkor mi a logikus következő lépés. Nem is tudom. Jöjjön a legfontosabb.*
/Gar/ - Néhány fontos kérdést muszáj feltennem. Van célod itt túlélni? Személyes. Van miért küzdened és utána azért hazamenned? Vagy örökké itt kell maradj, ha győzünk, ha vesztünk? _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 3:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Csak helyeslőn morranok a visszakérdésre. Úgy tűnik, gondja van Fenris Fattyaival. Ötletem sincs miért, személyes ügy-e, vagy Törzsi Háború, de jó lesz megjegyezni. Legalább egyet ért azzal, hogy a Városok pocsék helyek, nagyszerű, akkor ha arra vetődünk, nem bánja a... hogy is mondta Farkát Kergető azzal az okos sok szavával? "Járulékos Veszteség".
Ehh, de ez is ezzel jön, hogy Féreg van a Vadonban is, miért akarják ezek a Homidok mind ezt az orrom alá dörgölni?*
<Na ne kezdjünk bele, legutóbb se fogta fel az Árnyúr se, pedig az okos fajta. Igeeen, Féreg mindenhol van, meg régebbóta, mint mi, ostobának nézel?>
*De mi se látszik rajtam, higgadtan ücsörgök, füleim forgatva.*
- /Gar/ Iiigen, ezért kell a Vadont őrizni és tisztán tartani.
<És az Árnyurak elég pocsék munkát végeztek a jelek szerint.>
- /Gar/ De... nem árt minden terepet ismerni, főleg a veszélyesebbeket. Ha itt a Vadon a veszélyesebb, akkor ott öljük a Férget.
*A témát ezzel rövidre is zárom, lehetőleg. Provokál, jól érzem én, de eszem ágában sincs harcolni vele, pont olyan szaga van, mint aki egy játékos harapástól és Féreg-Őrjöng.
Csak kíváncsi mit tudok az emberekről, na legyen hát, Falka vagyunk, ismernünk kell egymást, aztán ha ez olyan fontos... csak a rituális felhasználásukról ne essen szó. Meg az ízükről, bár az amúgy is pocsék, Csontrágóknak való. Meg... vajon mi "Titok" még? Azt hiszem az, hogy irtjuk őket, nem éppen.*
- /Gar/ Persze, persze... Láthatatlan Hold szülötteként sok meglepetést nem fog okozni trükktáram. Azt hiszem. Fontos? Tyű, mindent elmondani? Hát majd kérdezzetek aztán mondom tudom-e, ha fontos és nem, akkor majd megtanulom tőletek. Ha már itt tartunk, kik a többi?
*Fordulok körbe, bár nem érzem más friss szagát, jelenlétét. Ha van is itt valaki még, nyilván Ragabash... és jó fajta.
De aztán leköt a beszámolója Törzséről. Hmm, a legszenvedélyesebb Táncos-pusztítók, ez jól hangzik. Meg hogy őnáluk mindegy ki Lupus, ki Homid, egy Család, hát ez nem újdonság, a Gaia Gyermekei meg a Csontrágók is így vannak vele, mintha különbség se lenne. A halk vonyítást érdeklődve figyelem, kifejezetten élvezem hogy végre egy jó Garou-dalt hallok, tetszetős is, igyekszem megjegyezni belőle a lényeget, persze nem annyira jól mint egy Vonyító Holdbéli, hogy tovább is tudjam adni, ahhoz semmi tehetségem.*
- /Gar/ Szép, szép! A Dal, mármint. A Táj..
*Körbefordulok párszor tengelyem körül, aztán újra leülök. Mindenhol más, de Hordaotthonhoz képest egészen más, annak szaga eltéveszthetetlen. Bár újra ott lehetnék.*
- /Gar/ Más. Szerettem hazajárni...
*A Törzsem? Nem vagyok Vonyító Holdbéli hogy legendákat énekeljek, mindig imádtam őket hallgatni, és rengeteget ismerek de nem tudnám úgy előadni. De mesélnem kéne, és ha már szólok Testvéreimről, hát szóljak szépet... de igazat. És mivel idegenekkel kell lennem, akik az Új Impergiumról nyilván hallani se akarnak, tán ezt a részt mellőzni is lehetne, de nem biztos, hogy sikerül.
Tekintetem komolyabbá, tartásom büszkébbé válik*
- /Gar/ Mi más Törzsekhez képest egyszerű, s hozzátok hasonlóan szenvedélyes népek vagyunk. Mi vagyunk minden, amit a Farkas-szív rejt, mi vagyunk az, ami egykoron minden Garou volt, mindannyiunk közül mi állunk legközelebb Gaia Múltjához és Rendjéhez, a Tiszta Természethez, mit őrizni s visszaállítani hívatottunk. A mi emlékezetünk a leghosszabb és legtisztább, mert csak a Vadon változásában mérjük az időt, s magunk is a Vadon Lelkének Tükre vagyunk, örömének, szenvedésének egyaránt. Mi halljuk legélesebben az Anya sírását, mi emlékezünk a kiirtott Vadakra, akikért Griff haragvón Bosszúért kiált, a mi Törzsünkből valók a Próféták, kikkel a Sorsról üzentek az Anya Szívének Szellemei, s kiknek szava mindannyiszor süket fülekre talált. Csupa fájó, de büszke szív, fájdalmunk élezi karmunk és agyaraink, tüzeli haragunk. Érezzük minden meggyilkolt, megmérgezett, területétől és élelmétől megfosztott Vadállat kínját... Érezzük azonban az Élet csodáját, Vadon leggyönyörűbb, szavakkal leírhatatlan szépségeit is, Gaia örök szeretetét, szíve dobbanását, az Ősvilág romlatlanságát, a legnagyobb kincseket, miket a Természet rejt. Mi vagyunk a Vadon Akarata.
*Elhallgatok. Beszédem hosszabbra nyúlt a tervezettnél, de legalább felelevenítettem a legfontosabbakat, és elmondtam a legőszintébb összefoglalót... és abbahagytam, mielőtt egy kicsit túl őszintévé vált volna.* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 1:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Mivel most figyelem és nem a szagokkal tájékozódom feltűnik az ingerültség, ami egyáltalán nem lep meg. A két törzs a tűz és víz esete.*
/Gar/ - Még egy Fenris fattya is?
*Átsuhan valami az arcomon, jó emberismerőnek kell lenni az értelmezéséhez. De kedvem lenne véletlenül bemosni egyet annak a Fenrisnek, csak mert megérdemli.
De nincs most meg ez a luxus. Annál is inkább mert újdonsült ismerősöm nem épp a megszokott társaság.*
/Gar/ - Ó igen, jól megfigyelted rajtuk.
*Ezt elraktározom, sok ragabash jó lopakodó, úgy tűnik ő is.
S persze el is érkeztünk a város kérdéséhez biccentek*
/Gar/ - Ó igen, a városokban sok a féreg, szinte melegágya.
*Sokat kellet nekem is városban vadászni.*
/Gar/ - Bár gondoltad volna, hogy valamilyen furcsa okból a legveszélyesebb féreg helyek, mind a vadonban vannak? Elég meglepő, itt is hasonló lesz. Csak kis városok vannak és mégis, ősi és veszélyes ellenség.
*Na lássuk, hogy kitart-e város utálat mellett, vagy mit szól ehhez a gondolathoz, hogy a vadon sem mindig a szent dolog?*
/Gar/ - Nem aggódom. De látod ezt majd át kell beszéljük, így vagy a többiekkel együtt is, hogy ki mihez ért.
*Fejet rázok*
/Gar/ - Így egyáltalán nem lényegtelen mit tudsz az emberekről sem. Sőt, igazából elég fontos is.
<Hmm... hmm.. még mindig nem tudom hova tenni ezt a lupust. Terrorista, mit tett ez?>
*De nem baj, legalább telik az éjjel. Majd bólintok.*
/Gar/ - Igen, ezt szokták rólunk leginkább ismerni. Én az Őshazánkból származom.
*Majd bólintok. Miért is ne?*
/Gar/ - Sok ének szól hőseinkről, rólunk. Ha röviden akarnám összefoglalni, azt mondanám, szenvedélyesek vagyunk, bármihez is fogunk, szenvedéllyel tesszük, legyen ez harc, szórakozás, tanulás, vagy akár a dalok. Ősi történetek szólna róla, hogyan örököltük a hangunkat, hogyan született a művészetünk, az ősi hagyományok amiket ma is követünk.
*Gazdag a tudástáram.*
/Gar/ - S hogyan igyekszünk vigyázni a földünkre. Nem tudom mennyire tudod, de nálunk a lupusok is nagyon megbecsültek. Család vagyunk így is, úgy is. A család.. hmm.. ez az emberi megfelelő a falkának, kötelékek.
*Kis bólintás-*
/Gar/ - S azt hiszem elmondhatom azt is, nálunk senki nem utálja és pusztítja szenvedélyesebben az áruló Táncosokat, a féreg mocskait.
*Halkan, amihez illik apró ütemes vonyításokkal, tényleg nagyon halkakkal, visszafogom a hangom amennyire lehet egy ősi verset idézek neki a Fianna erényekről.*
<Hiányzik az otthon.>
/Gar/ - Ez a táj teljesen más, mint az otthoni, gondolom neked is.
*Kanyarodom vissza egy apró sóhajjal.*
/Gar/ - Milyen a te törzsed?
*Tanulni arany.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 1:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Az Üvegjárók említésére alig észrevehetően - hisz szagom rejtve - ingerültebbé válok, de igyekszek ezt nem jelezve felelni.*
- /Gar/ Azok. Meg a Rokonaik. Meg Egy Fenris Fattya. Meg egy Néma Vándor Lupus.
*Válaszolom kelletlenül. Továbbmegyünk innen...*
<Jaj ne, csak ne megint ÍGY, hogy a rüh rágná le a szőrötök, Urrah dögök...>
*Azért némi nyugtalanság akaratlanul kiül rám. A meglepetése a lötty nevére persze nem kerüli el figyelmem, egy jó Ragabashnak mindig vannak tréfái, s hadd lássa, nem véletlenül születtem, mikor Luna elfedte Arcát.*
- /Gar/ Egy kortyot, de ki is köptem. Embereken láttam, mit csinál velük.
*Büszke vagyok magamra hogy sikeresen elkerültem a majom megszólítást. Bele fogok ebbe jönni... csak még egy kis játék... kissé ernyedten hagyom hogy mancsom megrázza, aztán leülök kényelmesen, ám éberen figyelve környezetem, meg legfőképp új... társam.
Na igen, a majmok ismerete. Veszélyesen kacskaringós utakra vihet ez a téma. Ügyelni kell, merre sodródjon...*
- /Gar/ Rőtkarma válogatja, de mondhatjuk. A Mételyeket... ehm, Városokat éppúgy szeretik az emberek, mint a Féreg, Szellemhon meg veszedelmes arra felé, így megesik, hogy útba esnek, és ugye a Fátyol... Tudatlanul járni közöttük ostobaság volna, nem? Persze nagyon csekély, amit tudok azokhoz képest, akik annak születtek. Így lényegtelen. Rejtőzni tudok, efelől ne aggódj.
*És ideje is lenne ezzel témát is váltani.*
- /Gar/ De rólatok, Fiannákról csak keveset tudok, csak legendás ének-tehetségetek és bátorságotok híre jutott el hozzánk...
<... meg hogy közel laktok oda, ahol a Spiráltáncosok "születtek", de ezt talán hagyjuk...>
- /Gar/... én meg sosem láttam még Törzsedbélit. Mesélsz magatokról? _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 12:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
/Gar/ - Értem.
*A repülőre nézek.*
/Gar/ - Gondolom Üvegjárók vannak benne?
*Akikkel a Rőt Karmok híresen nem jönnek ki. Érdekes.*
/Gar/ - Innen majd még tovább fogunk menni, de én sem tudom a pontos részleteket. A hordához, aki majd "befogad" minket.
*De hülyén hangzik, befogad. Aztán bólintok.*
/Gar/ - Ó igen, az Utcaiak imádják, meghiszem azt. Sajnos az ő löttyeik csak silány utánzatok.
*De nem vettem elő piát és nem is kényszerítem rá.*
/Gar/ - Ittál már ilyet? Úgy mondod, mintha saját tapasztalat lenne.
<Nocsak.>
*De ami utána jön hát arra nem készítettek fel. Pislógok.
Egy Rőt Karom amint kutyusos módon pacsiiii-t mond valami másik szláv nyelven...
Mi a szentséges Gaia?
Milyen Rőt Karom ez?
S emellé továbbra is, milyen bűnöket követett el?
Ezen az estén túl sok furcsaság történik.
Milyen lehet a több tag ezek után?
De elfogadom a pacsit, megrázom a mancsát, ahogy szokták.*
/Gar/ - Sokat tudsz az emberekről, úgy tűnik.
*Na persze, ahhoz tudás kell, hogy tudjon valami bűnt tenni, valószínűleg.*
/Gar/ - Gondolom sokkal többet mint a törzsed tagjai.
*Vakarom a fejem. Végképp nem tudom hova tenni egyelőre.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 12:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Megtorpanok. Tehát csak óvatosan osonni, észrevétlenül... na, az, az ami igazán remekül megy. Nem felelek erre, csak szememben villan ravaszság, nem sompolygok el messze.*
- /Gar/ Azt mondta, hogy nagy, és nagyon ősi Ellenség ellen kell harcol..nunk. Azt nem, hogy hol megyünk ki ebből a rusnya dögből.
*Bökök orrommal a Vasmadár felé. De aztán figyelemmel iszom újra a Fianna szavait. Valóban meg akarom ismerni, nagyon is, de egyelőre nem tűnik könnyűnek. Szóval úgy ismerkednek, mint a sima emberek. Na, erre számítottam. Végighallgatom, csak mikor hosszabbá válik szavai közt a szünet, akkor felelek.*
- /Gar/ Ahogy óhajtod, Tomboló Düh. Persze, azt tudom, hogy az emberek hogy ismerkednek, már a hasonló... hmmm, Rangból valók. Ismerem a méreglöttyeiket is, igen. Egész sokfajta van. Az Utcaiak egyenesen imádják.
*Húzódik farkasvigyor-félére képem. Mindig sokkal könnyebb a méregtől bódultabbakkal bánni. Torkom alakítom emberszerűbbé kissé, és magas hangon trillázok, mint mikor Vadak hangját utánzom...*
- /Rus/ Voodácska?
*Mímelem a hangot ahogy felajánlást tesznek hízelkedőn.*
- /Gar/ De a méreglefetyelést kihagynám, eltompítja az érzékeket és bolonddá tesz, meg hányni is kell tőle, nekünk meg éles érzékekre van szükségünk. Játékok... ez már jobban hangzik.
*Újra ravaszkás fény villan szememben, egyik mancsom a magasba emelem, Tomboló Düh felé, talpammal fölfelé fordítva.*
- /Rus/ Pacsiiii?
*Hangzik fel újra elvékonyított, valószínűleg kissé hátborzongató hangom, amivel emberkölyök hangját utánoznám... Jó, persze tudom, így kutyákkal ismerkednek. De rémlik, hogy egymással is láttam már, meg Hangrobbanás is a mancsát nyújtotta. Kezdetnek nem rossz. Lássa legalább milyen roppantul barátságos és elfogadó vagyok a... fajtájával.
A botdobálósat persze kihagynám, azt aztán tényleg kutyákkal csinálják csak, szerintem... * _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 12:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Sóhajtok.*
<Atyaég, ennek semmit nem mondtak el?>
*Fejet rázok.*
/Gar/ - Nem jó ötlet. Viharkeltő figyelmeztetett, hogy habár ez itt senkiföldje, jobb ha nem tudják meg sokan itt vagyunk. Hamar ellenség földjébe lehet botolni.
*Kérdő tekintet.*
/Gar/ - Rit.. ühm Széllel-Játszó nem mondta el?
*Szabadon engedett egy lupust, és nem készítette fel? Fura. Hmm... bár lehet most a repülő miatt szinte már mindegy.
Áhá, lehet ez lesz a bajuk vele!
Pár lépést teszek én is, nincs nagy kedvem a betonon nekem se ácsorogni. A friss levegő és a természet tényleg sokkal jobb.*
/Gar/ - Nem, nem így. Gondolom.
*Egy alkalmas fatörzsnek dőlök.*
/Gar/ - A Homidok, igen, mint az emberek, főként beszélgetéssel ismerkednek. Esetleg itallal, tüzes vízzel, ha már kóstoltál olyat.
*Ki tudja volt-e már aki megpróbálta leitatni a Rőt Karmot. Ha nem ezen a helyen és helyzetben lennénk akkor én lennék az.*
/Gar/ - Vagy néhány fajta saját játékkal.
*Töprengek el.*
/Gar/ - De nem hiszem ezek a kedvedre valók volnának. Szóval, hogy ismerkednél te? Mint a farkasok?
*Rövid átpörgetés, szagok, seggszaglászás, némi birkó, és hasonlók. Hát nem ez a fő profilom.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Hétf. Júl. 22, 2013 12:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Ez a Tomboló Düh nem tűnik kifejezetten bizakodónak, bár lehet hogy csak mert mindent elnyom a Dühe szaga, higgadtságán túl is. Én nem akar Vonyítani. Milyen kár. A Területet megismerni. Vadászni egyet? Na, az máris jobban hangzik. Már ha úgy gondolja. Vagy felderíteni?*
- /Gar/ Rendben, portyázhatunk egyet. Már valameddig. Gondolom. Szag alapján senkiföldje.
*Teszek pár lépést kicsit messzebb. Úgy a Vadon felé. Csak kényelmesebb Élő földön állni, ha már itt van, ilyen közel... Ismerkedés.
Hát így még nem.*
- /Gar/ Amikor Beavatásom volt, akkor Falkám is lett. Meg utána új tagok, négy is. Deee... nem éppen így.
*Fordulok körbe, kissé bizonytalanul, de a barátságos hangvétel és tartás marad.*
<Ehh, legyen kár tagadni....>
- /Gar/ Fogalmam sincs a Homid Garouk hogy "ismerkednek". Mint az... emberek?
<Na, azok elég furán. Meg sokfélén. Persze mi is sokfélén velük, akikkel legjobban, hát... a szívósabbakkal egész... sokáig... Ehh, ez nem lesz könnyű.> _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 11:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Nincs sok humorérzék.>
*Ám legyen.
Természetesen nem szólok közbe amikor az elder beszél. Ha eddig nem is tudtuk volna mi a helyzet. De bízom benne a véreim nem felejtenek el.
Még fél füllel hallgatom a távozók beszélgetését, és érdeklődve nézek a hollóra. Ó nehogy azt higyjük felügyelet nélkül maradunk, de hát ez a legkevesebb.
Már nincs mit megtudni rólunk, attól félek.
Úgyhogy egy nyugodt pillantással a közelebb sündörgő farkasra fordítom a tekintetem és érdeklődve nézem. Abban az alakban a szagok dominálnak, el fog jönni az ideje, hogy nekem is fel kell öltenem, de még nem most.
Mondjuk nem igazán beszéltem eddig Rőt Karommal, de tényleg nem teljesen olyan mint vártam. Hmm... egészen barátságosnak tűnik, de azt hiszem a körülmények ismeretében egyik falkatársamról sem kell feltételezzem hogy ne rejtőzne valami a sima modor mögött.*
/Gar/ - El fog jönni az ideje a hősi múltnak és a dícső történeténeklésnek is.
*Ebben nincs is meglepő, ez még egy ilyen fura falka része is kell hogy legyen.*
/Gar/ - De előbb majd a területet kell megismerni.
*Vajon tudja, hogy innen még majd tovább utazunk? Jó kérdés.*
/Gar/ - Csináltál már valaha ilyen "ismerkedést"?
*Hát nem az vagyok aki szereti körbetáncolni és finoman felvezetni a témát.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 11:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Tomboló Düh. Találó név. És Felettemi, Rangban, Holdban. Nem árt majd... jóban lenni, ha rátör a tombolhatnék. Oroszlán legalább jó, Griff fogadott gyermeke...>
*A Vasmadárra utaló megjegyzése se dob fel, de amint szól a Vén, figyelmem máris az övé, ahogy meghunyászkodásom is. Bár borzalmasan nem tetszik amit mond. Még hogy "régi Hordám"? Ők élnek még, és hazavárnak! De persze, persze, tudom, a Csótány fattyak megnyúvasztottak volna, dicstelen. Hát legyen. Ellenséget kivégezni, túlélni. Főleg túlélni. Nem szólok szavára, csak engedelmesen figyelek.
Ismerkedjünk. Hát legyen. Csak óvatosan. Sose láttam még Fiannát. Bár Griff tudja csak számít-e, ezek a Homidok teljesen egyformák. Közelebb sündörgök a másik... "új esély" Garouhoz, ismerkedőleg szimatolok felé, finom léptű félkörben járkálva körülötte.*
<Jaigen. Szokatlan út.>
- /Gar/ Túléltem már rosszabbat is.
<Gaia minden szellemének hála, hogy túléltem! Rémes egy tapasztalat, csak hogy igazat adhassak az Ótvarosnak, aki valószínűleg már nem is él, hogy igen, igen, tényleg élő emberek vannak a Vasmadarak belsejében.>
- /Gar/ Fianna és Galliard! Remek, remek, a Nemzet legjobb dalnokai! Mindig is szerettem volna hallani hogy énekeltek! Szívesen meghallgatnám.
<Jó lenne, jó lenne, ismerkedni...>
*Morgásom - talán sok rút sebhelyem és Törzsem ismeretében - meglepően barátságos. Éberen, kíváncsian figyelem a Másikat.*
<... Na vajon te miért vagy itt?> _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 11:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
//Résztvevők: Galcohbar, Settenkedő Halál
//Helyszín: Repülőtér.
//Galcohbar
*A férfi megjegyzésére, még mielőtt félrelépne a lány, csak kesernyésen elmosolyodik, és cinikus hangon teszi megjegyzését.*
-/Eng/ Ezek nem is a kérőim. Szerencséjükre.
//Mindketten
*Az Árny Urak csenben figyelik a bemutatkozásokat. Mielőtt azonban a lupus felelhetne a kérdésre, az Elder szól közbe, erősebb hangon.*
-/Gar/ A régi falkájuk, Hordájuk épp úgy nem számít, mint a korábbi tetteik, vagy Bűneik. Ez itt egy új élet, egy új esély. Csak az számít, amit ebből ki tudnak hozni. Ha méltók lesznek rá, talán egyszer újra járhatják a régi ösvényeket. Ha még akarják. És ha túlélnek addig. Ez egy veszélyes föld, veszedelmes Ellenséggel. Csak páran állunk köztük, és egy Caern bukása között. Önök pedig azért vannak itt, azért kapták ezt az esélyt, ezt az életet, hogy velünk álljanak. Ezt ne feledjék!
*Ünnepélyes szünetet tart, hagyva, hogy érvényesülhessen a hangjában, tartásában, aurájában hordozott autoritás. Aztán halkabban, társalkodóbb hangon szól megint.*
-/Gar/ Azt javaslom ismerjék meg egymást, nekünk most dolgunk van. Ideje elbeszélgetnem azzal a kőagyú Ahrounnal... Ha lehet ne bóklásszanak messze!
*Azzal a lányával a nyomában elindul a gép oldalában gyülekező társaság felé, közben hangjuk egyre jobban elhalkul.*
-/Hu/ Szóval mit is kezdtél mondani, kinek az ötlete volt egy szakasz katonával leszállni egy hadi csapatszállítóval a Karánsebes tábla mögötti bokron túli elfeledett beton-placcra?
*A távolodó Árnyurak halkuló beszélgetésébe a magát itt felejtő Holló károg bele zavartan, halkan.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 10:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Most áldom magam, hogy sokat utaztam és megtanultam érteni a külföldi beszédet. Igen sok minden kiderül belőle, bár pont a lényeg nem. Miért ez a nagy aggódás a leszállt gép miatt? Hisz a mi gépünk is itt szállt le nappal. Még egy gép papíron nem oszt, nem szoroz.
Érdeklődve nézek a lányra, észreveszem, hogy gyanakszik. Úgy tűnik azonnal összerakta ki lehetek, nagy kár. De azért akkor úgy tűnik tényleg egy falkáé a repülő és hát rokonvérek is vannak rajta? Érdekes koncepció. A Tábornok Asszony totemről sosem hallottam még, de megerősíti az Üvegjáró koncepciót csak a két lupus nem illik bele a képbe. Még ha a kisebb hozzájuk tartózik is.
Emésztem a választ, egész addig amíg úgy tűnik, mégiscsak hoztak egy foglyot, aki... erre picit pislógok.*
<Egy Rőt Karom Terrorista akit Üvegjáró gépen reptettek?>
*Na erre szokták azt mondani, hogy: "Ez nem áll össze".
Azonban...
ha...
óóó igen... remek... szóval lelőtte Sandra gyorsan a poént, a kislány megijedt tőlem mint a rossz cukros bácsitól. Sóhajtok, ez nem jó poén így.
Aztán leesik...
Egy Rőt Karom terrorista?
Atyaég? Vajon mi a francot tud egy ilyen lupus bűnözni? Hány homid garout vagy rokonvért ölt meg? Mert mi a franc más bűne lehetne? Ők magukhoz ölelik a vadat, a lupusokat és hallottam pletykákat hogy velük egy homidnak dolgozni rémálom. Sejtettem, hogy ez nem kívánság műsor, de azért, jobb lett volna olyan garou amelyik nem utál azért aminek születtem. Ennél már csak egy Fenris lehetne rosszabb.
Hát én inkább kérem ezt a falka Üvegjáró ünneprontót! Akármit is rontottak el. Halk sóhajtás. Márpedig ő lesz az, azért mutatják be ilyen lelkesen. A lány közben úgy tűnik összeszedte a bátorságát. Viszonzom a kézfogást.*
/Eng/ - Üdvözlöm mégegyszer!
*Na, mégiscsak van stílusa. Elmosolyodom.*
/Eng/ - Ó! Vagy úgy!
*Bólogatok, bár fogalmam sincs miért vannak így kiakadva.*
/Eng/ - Ahogy látom az elsőségért meg kell küzdeni anyuval is.
*Egy apró mosoly, ez emberi drámába való helyzet, ki dobja ki a rossz kérőket. S egy apró teszt, hogy mi újság a humorérzékkel errefelé, egy ragabashban csak bízom, hogy tud ilyet is.
A súgásra röviden bólintok*
/Eng/ - Rendben.
*S egy picit alakítok is a torkomon, hogy jól menjen a garou nyelv.
Egy fél pillantás az Üvegjárókra, de aztán a tekintetem a Rőt Karomra összpontosul. Szóval vele kéne dolgozni, túlélni.
Mennyire furcsa és szokatlan ez.
S ott lebeg, hogy őt is elítélték valamiben, ahogy engem is.
Valahogy eszembe sem jutott Lupust is fogok itt látni.
Azok egyszerűek, amíg hűek, hűek, amint a féreg útjára lépnek, végleg oda lépnek.
S most mégis.
Nyugodtan tanulmányozom a másikat. Nem keresve a kihívást, mert nincs miért, de bizony ez a helyzet most lett sokkal sokkal bizarabb.*
<Mit érthetett azon, hogy terrorista? óóó atyaég, Ragabash... ez már elkezd magyarázni.>
*De akkor válaszolok is.*
<Néhai falka? Lehet az egész falka bűnben volt és ő volt egyedül csak parancsteljesítő? Sok a lehetőség. Túl sok. De úgy érzem, azok az Üvegjárók sokat tudnak, Rita pedig mindent, de miért is mondaná el? Ha meg elmondja nekem őt, fordítva is így lesz.>
/Gar/ - Gaia áldjon Settenkedő Halál!
<Micsoda név..>
*A hangom erős és garou füllel szépnek is mondható.*
/Gar/ - Az én nevem 'Tomboló-Düh' , homid születésű, galliard holdállású adren rangban levő Fianna vagyok, Oroszlán követője.
*A Sept felsorolása nálam kimarad, tekintve, hogy pont most fogunk újat kapni. De vissza fogok térni hozzájuk.
S persze most bemutatkoztunk, és? Meg kéne ismerni, de viszont ezt lehet ki kéne várni a többi érkezőre is. De talán...
miért is ne?*
/Gar/ - Sejtem szokatlan utad lehetett ide ezen a gépen. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 10:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Máris jobban érzem magam a hempergőzés után. Még egy utolsó gyűlölködő pillantást vetek a Vasmadár és a nyomasztó Jelentét felé, majd a megint valahogy... másul embermakogó Széllel Játszó nyomába eredek, el minél távolabb a Szövő-rettenet emlékétől is. A két idegen alak szaga vonja el figyelmem. Megcsap az a "vezér" karizma a nőstényből, ahogy a szédítő Düh is a másikból, meg is torpanok.*
<Na csak őrjöngeni ne kezdjen...>
*Fejem forgatva hallgatom a bemutatkozást, amint a Rang is fülembe ér, lelapulok a földre, készen rá, hogyha rám ugrik vagy akár csak vicsorít, hátamra gördüljek...
... de semmi ilyen nem történik. Csak tudnám ezek a Homidok hogy intézik a dominanciát. Aztán a Hollóra sandítok.
Nem rossz Totem, Dögevő. És jó erős, ha Gaia-világon ücsörög. Azért nekem a Kakukk hiányzik, de már nem remélem hogy valaha újra megszólít.
A Falkám nincs többé.
De most jó benyomást kell tennem. Lapítva indulok el a Nagy Vén Nőstény elé tiszteletteljesen, majd felemelem pofám, szemét kerülve, hogy ha lehajol, megnyaljam a száját...
... De ez is elmarad.*
<Nehéz lesz beilleszkedni...>
*Már morrannám is a bemutatkozásom, de úgy látom nem kíváncsi rá. Vagyis már ismer. A Haragvóra pillantok aztán, most fogom fel csak igazán mennyire is idegen ez az egész helyzet. Egymással "dolgozni", remélik, fura kifejezés az "Új Falkára".
Végül kicsit magasabb tartással - nem behódolón, de még véletlenül sem kihívón - megszólalok, bemutatkozásom mindkettőnek intézve, de elsősorban a Düh-szagúnak.*
- /Gar/ Üdvözlet! Settenkedő Halál vagyok, Rőtkarom a Láthatatlan Hold alól, Fostern rangból. Lupus...
*Majd komorabban hozzáteszem...*
- /Gar/ Az... egykor volt Lidércfalka... tagja. A Visszhangok Fenyvese Hordájából.
*Legyen hát teljes az a bemutatkozás. A Hordámmal együtt, mert remélem, még visszatérhetek. Valamikor.* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 10:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
//Résztvevők: Galcohbar, Settenkedő Halál
//Helyszín: Repülőtér.
//Settenkedő Halál:
*Az első pár lépés valóban holt-kövön telik a sötét éjszakéban de aztán hamar vad fű, bokrok, erős természet fogad, és még sáros pocsolya is akad, ami ugyan sekély, de gyors mosdáshoz pont elég. Mögötte az üvegjárók és emberek sorra esdekelnek ki a gépből, ahogy Kullancs is, ám ő nem követ.
Furcsa szaga van ennek a földnek. Lehet, hogy a Vasmadár teszi, lehet, hogy a holt-kő, de a Vad-zöldnek is valahogy különös a hangulata. Új vidék ez, új szagokkal. Még a levegő íze is más. A sötétségben bujkáló intelligencia távoli jelenlétét még mindig jelzi a nyakon enyhén meredező szőr, de úgy tűnik, az a valami a gép körül marad.
Egy alapos hempergőzés, és bundarázás után – némi sár akaratlanul is marad így a sörényben – aztán könnyű ügetésben utol lehet érni a két másik ember – egy férfi és egy nő – közelében ácsorgó Széllel Játszót.*
//Galcohbar:
*A két Árnyúr egyelőre a körülöttük lévőkről tudomást sem véve egymás felé közelednek. Kar távolságra a lány megtorpan az anyja előtt. Közben a nyitva hagyott ajtón újabb alakok ugrálnak ki a sötétbe.*
-/Hu/ Mit szólsz? Jó nagy kupacot kavartam nektek, nem?
*Rita szavaira Szandra halkan felhorkant, és egy félmosollyal néz végig a gépen, és a belőle lassan kikászálódókon.*
-/Hu/ Dezső őrjöngene, az biztos. Zápor talán még jobban. Gyere, takarítsuk fel, mielőtt megjönnek.
*Mintha csak otthon a konyha állapotáról beszélgetnének, amikor a meglepetés vacsora odaég... A húszéves forma lány egy hirtelen ugrással átöleli anyját, aztán együtt indulnak az ajtó felé. A férfi üdvözletére csupán egy aprót biccent, ám okos szemében gyanakvás csillan...*
-/Hu/ Akik kiszállnak?
*...de anyja kérdésére azonnal visszafordul.*
-/Hu/ A Végső Nap falka és a Rokonvérek. A Totemük, egy bizonyos Tábornok Asszony, és az Alfa úgy érezték jó ötlet egyenesen idejönni, villogni. Próbáltam megértetni...
-/Hu/ És a két lupus?
-/Hu/ A kisebbik a falkájukhoz tartozik, ezért se mer eltávolodni. Amelyik itt jön...
-/Hu/ A Rőt Karom terrorista.
-/Hu/ Igen. Ez a férfi pedig a Fianna?
-/Hu/ Inkább Vonyító. Az Üvegjárókat majd intézem, ideje bemutatkozni.
*A lány értetlenül néz az anyjára, és egy még bizalmatlanabb pillantást vet Galcohbar-ra.*
//Mindketten
*Ahogy Settenkedő Halál is odaér, a lány az idősebb rövid egyenes, hajával bal arcfelét eltakaró, nála kicsivel magasabb, kisportoltabb és lényegesen idősebb nőre mutat. Mindezen különbségek ellenére nehéz nem észrevenni közöttük a hasonlóságokat. Ugyanaz az okos, figyelmes, intenzív tekintet, ugyanúgy sportos alkat, ugyanaz a haj, ugyanaz a kerek, szép arc...*
-/Gar/ Ő itt az Aflám, és anyám.
*Azzal ellép anyja mögött, és a nő veszi át a szót, ahogy a lupushoz fordul.*
-/Gar/ Üdvözöllek! Fekete Alexandra vagyok, a Viharkeltő. Mennydörgés Nagyapa leánya, Sarlóhold gyermeke, Elder, a Hollószárny falka alfája.
*Mintegy emlékeztetve a jelenlétéről, a gép árnyékában a földön ácsorgó szénfekete Holló felkárog, majd fénylő szemével a Rőt Karomra pislog.*
-/Gar/ Ő pedig a falkánk toteme.
*Fejezi be némi éllel a hangjában, bár arra hamar rá lehet jönni, hogy a hanghordozás inkább a madárnak szólt. Ez alatt Rita odalép a férfihez, és kezet nyújt.*
-/Eng/ Üdv! Fekete Rita, Széllel Játszó, Mennydörgés nagyapa lánya, Ragabash, Fostern. És ne tévessze meg, lehet akármilyen „menő a verda” ha a leendő kérőim ilyen makacsak és értetlenek lennének, épp egy szép sor Garou készülne agyonverni őket. Élükön velem.
*Hangjában a játékosság mellett bizony érezni dühöt is. Aztán egy gyors mondatot odasúg a férfinak.*
-/Eng/Használja majd a Nyelvet előtte, sajnos csak az oroszt beszéli, azt is csak töredékesen.
*Azzal félrelép az útból, pont mikor Szandra emeli feljebb a hangját.*
-/Gar/ Azt hiszem a bemutatkozást jobb, ha mindjárt már egymáshoz intézik, hisz egymással többet fognak dolgozni. Legalábbis ezt reméljük.
*Azzal ő is félrelép. Közben a gép egyetlen nyitott ajtajánál egész kis csoportosulás kezd alakulni, a bentről szűrődő zajok egyre ritkulnak.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 5:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Ebből nagy balhé lesz, akármiért is lesz.
Lélekben felkészülök rá néhány Üvegjáró orrát be kell verni, nincs is jobb ismerkedős italozás mint betört orral whiskeyzni. Alig várom.
Bár lehet errefelé ezt is máshogy intézik. Amikor kivágódik az ajtó, leteszem a csomagokat és felkészülök az összecsapásra. Érdeklődve nézek a kiugró ruganyos lányra, és látom nem a bunyóval kezdünk. Kíváncsian végignézem a lányt, aztán elmosolyodom.*
<Nem tetszenek anyucinak ám a kérőid.>
/Eng/ - Igazán elbűvölő! Üdvözlöm Rita! Látom szereti ha a kérői menő verdával fuvarozzák haza!
*Intek egy megnyerő mosollyal a lánynak és mondanám is tovább, de a kiiszkoló sebes árnyék leköti a figyelmemet, és szerencséje időben meglátom hogy egy ugró farkas az.
...
Egy hempergőző ugró farkas?
Mi a jó franc folyik itt?
Egyáltalán van itt Üvegjáró vagy Rita lopott egy gépet és megreptetett egy farkast? A bundája alapján nem ide való.
Hát ez nekem egyelőre kínai, ez lehet valami Árnyúr beavatási szertartás, vagy szivatás? Nem tudom.
De hát... hozott egy bűnöst is, vagy hoz, ez lenne az? Nem tűnik épp olyasminek, persze ez sovány érv, sok táncos látszott ártatlannak. Ez a helyzet akkor is abszurd. Érdeklődve figyelem az anyu-lánya találkozot és gátlástalanul kihallgatom mit beszélnek.
Ha véletlenül egy lupus a tőlem érkező szagokat is figyelné, a következő dominánsak vannak:
Düh! Nagybetűs, hatalmas düh, ami bizony jóval nagyobb egy átlagos ahroun dühénél is. Ez belülről fakad, kívül nyugodt vagyok, de belül mint egy kazán forr és lángol, és majd kitör ha szükséges.
Emellett érezni ír-whiskey jellegzetes szagát, azaz alkohol, ehhez társul némi dohányszag és teafüvek szaga, valamiféle emberi dezodor és tusfürdő szagával kiegészülve. Magas termetű férfi vagyok, hosszú hajjal, karizmatikus mosollyal, és picit jókedvű, nem tagadom, a Sandra-Rita találkozás mókás.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|