Playground :: Téma megtekintése - Liber AL vel Legis
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

Liber AL vel Legis

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Civilizáció Földje
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 18, 2013 5:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Korábban már megbeszéltük, most írásba foglalom, hogy nyoma legyen: közérdekből és közakaratból a Dark Ages könyv alapján dobunk:
A 10-est mindig újra lehet dobni (kivéve sebzés és sebtűrés), a specializáció +1 kockát jelent.

Az 1-esek kiütik a velük egyszerre dobott 10-eseket, vagyis az egyeseken felül dobott 10-eseket lehet csak újradobni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 18, 2013 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Király nevében mostantól átesünk a közutálatnak örvendő stílusváltáson. Mert én úgy jobban átlátom és Én vagyok, aki számít. :)

Íme akkor a használandó stílusok:
------------------------------------------
Cselekvés és környezetleírás.
Gondolat.
-/Hu/ Beszéd.
Az asztaliban lejátszott alkalmak összefoglalói és az ott lemesélt "emlékek", álmok.
OFF megjegyzések.

Legutóbb Inu szerkesztette (Csüt. Okt. 03, 2013 5:01 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 01, 2012 9:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Átváltozás dühből, vagy visszaváltozni születési formába. Felveszi-e ilyenkor az alakváltó a köztes alakokat?

A harmadik kiadás "The many forms" részében erről így ír a könyv:
"If a character is shifting to her breed form, the change is automatic and instantaneous, no matter how many forms must be passed through. The same is true if the player spends a Rage point to enact the change."

Ez alapján én úgy veszem, hogy ha csak egy pillanatra is, de az alakváltó felveszi a köztes alakokat dühköltésnél is, vagyis szűk helyen nem lehet kijátszani a tér okozta hátráltató tényezőket.
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 01, 2012 9:36 am    Hozzászólás témája: Liber AL vel Legis Hozzászólás, az előzmény idézésével

Háziszabályok, avagy, amiről azt hittem nem lesznek...

Legutóbb Inu szerkesztette (Szomb. Szept. 01, 2012 9:48 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Civilizáció Földje Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.