| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 18, 2013 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Korábban már megbeszéltük, most írásba foglalom, hogy nyoma legyen: közérdekből és közakaratból a Dark Ages könyv alapján dobunk:
A 10-est mindig újra lehet dobni (kivéve sebzés és sebtűrés), a specializáció +1 kockát jelent.
Az 1-esek kiütik a velük egyszerre dobott 10-eseket, vagyis az egyeseken felül dobott 10-eseket lehet csak újradobni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 18, 2013 5:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Király nevében mostantól átesünk a közutálatnak örvendő stílusváltáson. Mert én úgy jobban átlátom és Én vagyok, aki számít. :)
Íme akkor a használandó stílusok:
------------------------------------------
Cselekvés és környezetleírás.
Gondolat.
-/Hu/ Beszéd.
Az asztaliban lejátszott alkalmak összefoglalói és az ott lemesélt "emlékek", álmok.
OFF megjegyzések.
Legutóbb Inu szerkesztette (Csüt. Okt. 03, 2013 5:01 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Szomb. Szept. 01, 2012 9:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Átváltozás dühből, vagy visszaváltozni születési formába. Felveszi-e ilyenkor az alakváltó a köztes alakokat?
A harmadik kiadás "The many forms" részében erről így ír a könyv:
"If a character is shifting to her breed form, the change is automatic and instantaneous, no matter how many forms must be passed through. The same is true if the player spends a Rage point to enact the change."
Ez alapján én úgy veszem, hogy ha csak egy pillanatra is, de az alakváltó felveszi a köztes alakokat dühköltésnél is, vagyis szűk helyen nem lehet kijátszani a tér okozta hátráltató tényezőket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Szomb. Szept. 01, 2012 9:36 am Hozzászólás témája: Liber AL vel Legis |
|
|
Háziszabályok, avagy, amiről azt hittem nem lesznek...

Legutóbb Inu szerkesztette (Szomb. Szept. 01, 2012 9:48 am), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|