| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Chrysocyon Frax Silent Strider

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fish
http://www.youtube.com/watch?v=M9BON5nd8Fg&eurl=
weeeee _________________ -ughh.. Ez a kotorék a miénk!
- Rók-Keigh... Te már akkor elvesztetted amikor idetoltad azt a félfehér rövid pofádat, kis fülű!
*Obszidián élű Dárda megcsavar* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Imago írta: | | Malkáv írta: | | Hűűűbazz. :shock: Remélem ha lesz tekim, neki azért egy feje lesz csak. :mrgreen: |
A polikefália ölég gyakori a tekiknél, de inkább a vizi fajtáknál, legalábbis eddig az összes ilyes amit láttam, valami édesvizi volt. |
Először polifekáliát olvastam, aztán rájöttem, hogy úgy kicsit más az értelme a szónak. :-D
Amúgy érdekes. Még jó, hogy nekem szárazföldi tekim lesz, meg úgyis olyat választok, aminek egy feje, egy farka, négy lába, páncélja és agya van. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Malkáv írta: | | Hűűűbazz. :shock: Remélem ha lesz tekim, neki azért egy feje lesz csak. :mrgreen: |
A polikefália ölég gyakori a tekiknél, de inkább a vizi fajtáknál, legalábbis eddig az összes ilyes amit láttam, valami édesvizi volt. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hűűűbazz. :shock: Remélem ha lesz tekim, neki azért egy feje lesz csak. :mrgreen: _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyííí, háromfejű teknőst én is akarok. :mrgreen: Tuti Cerberusnak hívnám. :D _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Nov. 15, 2006 3:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Linkek macskákról :
http://www.perfectpaws.com/help2.html
http://www.sniksnak.com/cathealth/whydo.html _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
 |

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vampire Diszciplínák angolul. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 6:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
www.karadar.it
Nem tudom, miért. Csak úgy. Most nagyon-nagyon odavagyok érte. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 6:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azt a rohadt életbe :shock:
Nem hittem volna, hogy ezen az oldalon ilyen infók is vannak... Fogadok, hogy csak poénból kerestél rá :lol: _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lava

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|