Remek hangulatban telt a Nyitott Stúdiók Napja rendezvény

December 8-án a négy médiumnál a szerkesztőségvezetők, a szerkesztőség munkatársai mellett a NYME-Savaria Egyetemi Központ néhány kommunikáció szakos hallgatója vezette a látogató csoportokat, és mutatta be a helyszíneket.
A programhoz idén csatlakozott Rádió Szombathelynél Horváth Nóra szerkesztőségvezető mutatta be a stúdiót és ismertette a rádió történetét, működését.
A Szombathelyi Városi Televíziónál Békei Szandra és Krammer Edina a televízió munkatársai mutatták be a helyszínt, de mellettük a szerkesztőségben éppen aznap dolgozók is bekapcsolódtak az ismertetésbe, este Kovács Ágnes műsorvezető tette lehetővé, hogy az élő adásba is bepillantást nyerhessenek az érdeklődők.
A Nyugat Rádiónál Bányi Krisztina vezető hírszerkesztő és Bézsenyi Lajos műsorvezető mellett a tavalyi évhez hasonlóan ismét kommunikáció szakos hallgatók segítették a munkát: délelőtt Károlyi Renáta és Salamon Dóra, délután Nemes Judit és Boros Ildikó.
A Berzsenyi Rádiónál intézményi kommunikátor szakos hallgatók: Kajtár Éva és Stubán Vivien segítette a munkát, az élő adásba a keddi stábtagok és Moór Ferenc technikus segítségével lehetett bepillantást nyerni, a NYME SEK vezetői részéről Prof. Dr. Gadányi Károly kívánt további eredményes munkát a rádió munkatársainak.

Minden segítőnknek és támogatónknak köszönjük a program során nyújtott segítséget!

Események | 2009. december 10. | velicsg

Comments are closed.

Egy százalék

Kérjük támogassa adója 1 %-val a Mercurius Alapítvány tevékenységét.
Támogatását köszönjük!

A kedvezményezett adószáma:
18896819-1-18

A kedvezményezett neve és címe:
Mercurius Alapítvány
9700 Szombathely, Körmöc u. 27.

Bankszámlaszám:
HVB 10918001-00000024-50680009

Köszönjük a 2011. évi SZJA 1% felajánlásokat!

  • Letölthető rendelkező nyilatkozat
  • Rólunk írták…

    Legutóbbi bejegyzések

    Archívum

    Fotóinkból...

    image 3ict0011-jpg

    Admin

    (C) Mercurius Alapítvány