Időzóna: UTC + 2 óra

Pontos idő: 2025.07.18. 21:48

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 394 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Szereplők
HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 15:17 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Palmera írta:
Koczy85 írta:
Emilia Fox-ot én eddig csak szőkén láttam, mind a Merlin-ben, mind a "Cashback" című filmben, amit én továbbra is csak ajánlani tudok.

Azt a filmet "pont" nemismerem :mrgreen: - De majd utána nézzek ;)

Nem? Pedig vagy háromszor említettem itt a fórumon korábban. :) Azt is mondtam, hogy Michelle is feltűnik benne, igaz nem sokat, és a két "boszorkánynak" nincs közös jelenete. Pedig jó poén lett volna. :) Jó, persze 2006-os film, akkor még honnan tudták volna, hogy egyszer mindketten lesznek a Merlin-ben. :) (Sőt, akkoriban Michelle még hollywoodi karrierről álmodozott, ami hát tudjuk hogy végződött...viszont éppen emiatt tudott szerepelni a Merlin-ben...na mindegy, ez már OFF. :))

Egyszer még talán a blogbejegyzést is belinkeltem, amit írtam róla.

Itthon egyébként asszem "Visszajáró pénz"címmel került forgalomba.

Napsugár írta:
:) :) :) :) :)
érdekes, hogy sem Asa-ról sem Lauráról nincsenek bakis felvételek...

Michelle-ről sem. Legalábis én nem láttam. Szerintem ilyen bakivideokat inkább csak a főszereplőkről csináltak. Vagy nem tudom.

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 15:31 
Nemes lovag
Nemes lovag

Katie említette nem rég egy interjúban hogy tetszik neki Morgana új stílusa mert ő mindig is punk volt. Néhány fotón látszik is hogy sok fülbevalót visel.
Szeinntem neki is és Micehelle-nek is jobban áll a sötét haj. ;)

http://www.farfarawaysite.com/merlin/wo ... ents/7.jpg
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 18:38 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

MerryWeather írta:
Katie említette nem rég egy interjúban hogy tetszik neki Morgana új stílusa mert ő mindig is punk volt. Néhány fotón látszik is hogy sok fülbevalót visel.
Szeinntem neki is és Micehelle-nek is jobban áll a sötét haj. ;)

http://www.farfarawaysite.com/merlin/wo ... ents/7.jpg

jaj, Katie ezen a fotón olyan, mint valami istennő *-*

http://sunshinedonnelly.tumblr.com
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 18:41 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Koczy85 írta:
Michelle-ről sem. Legalábis én nem láttam. Szerintem ilyen bakivideokat inkább csak a főszereplőkről csináltak. Vagy nem tudom.

azért merészkedtem előhozakodni ezzel, mert ugyebár a Boszivadászról van egy rövidke bakifelvétel... :) de tényleg! Michelle-ről sincs:S pedig kíváncsi lennék rá, az említettek hogyan reagálnak szövegfelejtős helyzetekben. Olyan jó látni, ahogy mindenki nevet! :) attól olyan jó kedve lesz az embernek:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 18:47 
Nemes lovag
Nemes lovag

Napsugár írta:
Olyan jó látni, ahogy mindenki nevet! :) attól olyan jó kedve lesz az embernek:)

egeyttértek ;)

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 18:55 
Nemes lovag
Nemes lovag

Régi forgatási képek ;)

Kép

igaz ez nem olyan régi xD :

Kép

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 19:05 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Napsugár írta:

azért merészkedtem előhozakodni ezzel, mert ugyebár a Boszivadászról van egy rövidke bakifelvétel... :) de tényleg! Michelle-ről sincs:S pedig kíváncsi lennék rá, az említettek hogyan reagálnak szövegfelejtős helyzetekben. Olyan jó látni, ahogy mindenki nevet! :) attól olyan jó kedve lesz az embernek:)

Michelle-ről én eddig nem sok bakivideot láttam. Amit igen, azt sem a Merlinből. Van egy "Cashback"-es, ami igazából nem kimondottan baki, de jót lehet rajt nevetni. (Én legalábbis nevettem) Ha megtalálom belinkelem.

Viszont ehhez először be kell linkelnem a "Cashback" első másfél percét:

Ezt azért, hogy lássátok, hogy melyik jelenetről van szó. Na, de akkor most a video, aminek a lényege, ahogy ezt a "monológot" felvették:
A video elején Michelle beszél kicsit a filmről utána van a jelenet (ezúttal lassítás meg narrálás nélkül), és hát bizony Michelle töbször mondja ki benne a "fuck" szót, mint pályafutása többi filmjében összesen. :)

Meg van egy a "Bionic Woman"-ből is, aminek annyi a lényege, hogy Michelle-nek egy dinnyét kéne jó messzire eldobnia, de nem akar összejönni. :) Valami hatszor nekifutnak, a végén már kissé idegesnek tűnik mindenki, Michelle is csak terjeget, hogy nem tud mit tenni. :) (Maga jelenet egyébként az ötödik rész vége.)
Ez nincs fent viszont YouTube-on sem, mivel nem hivatalos video, hanem egy rajongó vette fel, aki ott volt a forgatáson anno. (Rohadt mázlista...)

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 19:18 
Nemes lovag
Nemes lovag

Ez igen ! :o Michelle :lol: Kétségtelen sokoldalú színésznő ;)

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 19:19 
Nemes lovag
Nemes lovag

És ha már a karakterek,más filmes munkáiról van szó ;) :

Kép

Kép

Kép

Asa a Hugo Cabret forgatásán :mrgreen: Asszem ősszel adják le először a filmet az USA-ban,és olyan híres színészek is megfordulnak benne,mint pl: Sacha Baron,Ben Kingsley,Crithopher Lee és asszem Johnny Deep is ott lesz ;) A főszerepet természetesen Asa alakítja majd :D Ó és Martin Scorsese rendezi :mrgreen: 3D-s lesz 8-)

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 20:03 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Palmera írta:
Ez igen ! :o Michelle :lol: Kétségtelen sokoldalú színésznő ;)

Hát igen. Bár azt mondják, hogy a jó színész bármit el tud játszani. :) Amúgy Michelle kb. ennyit szerepel a "Cashback"-ben. Illetve még talán van úgy 2-3 percnyi jelenete később.

Palmera írta:
Asa a Hugo Cabret forgatásán :mrgreen: Asszem ősszel adják le először a filmet az USA-ban,és olyan híres színészek is megfordulnak benne,mint pl: Sacha Baron,Ben Kingsley,Crithopher Lee és asszem Johnny Deep is ott lesz ;) A főszerepet természetesen Asa alakítja majd :D Ó és Martin Scorsese rendezi :mrgreen: 3D-s lesz

Azért ez nem semmi névsor. Egy ilyen fiatal színésznek óriási dolog ilyen emberekkel együtt dolgozni. (Bár ez még egy idősebb színésznek is az lenne.)
Hogy 3D-s lesz az számomra csak annyit jelent, hogy nem tudom moziban nézni a szemem miatt. (Illetve reménykedni tudok, hogy 2D-ben is adják felénk, ami nem szokott jellemző lenni.)

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 20:19 
Nemes lovag
Nemes lovag

Idézet:
Hogy 3D-s lesz az számomra csak annyit jelent, hogy nem tudom moziban nézni a szemem miatt. (Illetve reménykedni tudok, hogy 2D-ben is adják felénk, ami nem szokott jellemző lenni.)

ugyanez a problémám, és az agyamra megy, hogy nem tudok megnézni egy normális filmet a moziban, mert mindent csak 3D-ben nyomnak, iszonyú dühítő, de a letöltés illegális...hát kapják be, vetítenék hagyományosan is a filmeket, sokkal többet járnék moziba, és kevesebb ... :evil:

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 20:31 
Nemes lovag
Nemes lovag

Koczy85 írta:
Palmera írta:
Asa a Hugo Cabret forgatásán :mrgreen: Asszem ősszel adják le először a filmet az USA-ban,és olyan híres színészek is megfordulnak benne,mint pl: Sacha Baron,Ben Kingsley,Crithopher Lee és asszem Johnny Deep is ott lesz ;) A főszerepet természetesen Asa alakítja majd :D Ó és Martin Scorsese rendezi :mrgreen: 3D-s lesz

Azért ez nem semmi névsor. Egy ilyen fiatal színésznek óriási dolog ilyen emberekkel együtt dolgozni. (Bár ez még egy idősebb színésznek is az lenne.)

Egyettértek! Ááááá de irigylem ezért :twisted: :D

Koczy85 írta:

Ó :? Sajnálom...
Én örülök neki h 3D-s lesz....csak győzzem kivárni :D

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 21:08 
Nemes lovag
Nemes lovag

Még képek a forgatásról :

Kép

Kép

U.I: Chloe Moretz is játszanni fog a filmben,szintén egy nagyon jó gyerekszinész,leghíresebb szerepei a Kick ass,és a Let me in (engedj be) horror film ;)

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 21:28 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

ajna27 írta:
ugyanez a problémám, és az agyamra megy, hogy nem tudok megnézni egy normális filmet a moziban, mert mindent csak 3D-ben nyomnak, iszonyú dühítő, de a letöltés illegális...hát kapják be, vetítenék hagyományosan is a filmeket, sokkal többet járnék moziba, és kevesebb ... :evil:

Nagyobb városokban van 2D-s vetítés is, de nekem nem éri meg, hogy felutazzak mondjuk Pestre (vagy Győrbe, az van nekem a legközelebb) csak azért, hogy megnézzek egy filmet. A másik meg az, hogy a mozijegy nem olcsó (a fizetésem meg finoman szólva nem veri a plafont), és egyre kevesebb film éri meg a mozijegy árát.

Palmera írta:

Egyettértek! Ááááá de irigylem ezért :twisted: :D

Én nem. :) Mármint nem irigylem. Mégpedig azért, mert ha mindenkire irigy lennék, aki szerencsésebb nálam...hát...akkor egyrészt nagyon rossz ember lennék. Másrészt annyi emberre irigykedhetnék, hogy felsorolni is nehéz lenne. :)

Palmera írta:
U.I: Chloe Moretz is játszanni fog a filmben,szintén egy nagyon jó gyerekszinész,leghíresebb szerepei a Kick ass,és a Let me in (engedj be) horror film ;)

Bizony nagyon tehetséges gyerekszínész, a Kick-Ass-ben nagyon jól nyomta. A "Let Me In"-nek pedig érdemes megnézni a svéd eredetijét is, az is nagyon jó. Bár kivételesen az amerikai remake sem lett rossz.

Amúgy Asa-nak az egy hatalmas lehetőség akár arra is, hogy "berobbanjon" Hollywoodba. És őt talán az akcentusa miatt sem fogják csesztetni, ellenben egy-két felnőtt kollégájával. (Bár, ha brit karaktert játszik a filmben eleve, akkor sztornó az egész előző mondatom. :) )

Ja, azt meg nem is tudtam, hogy Asa játszott a "Farkasember"-ben. Pedig azt láttam.

HozzászólásElküldve: 2011.07.01. 22:24 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Na, ha már kedvenceink közelgő filmjeiről beszélünk, akkor én is tolok egy képet. :)

Kép

A kép a "Cockneys vs. Zombies" című produkcióból való. Megmondom őszintén én 2007 óta, a "Bionic Woman" bukása óta várok egy ilyen képre, amin Michelle fegyverrel a kezében van. Én szerettem volna őt újra valamilyen akciódúsabb szerepben látni lőni meg verekedni. De azóta csak romantikus vígjátékokban, Sci-Fi-be, Fantasy-ban tűnt fel. (Bár tavaly a "4.3.2.1"-ben bizonyította, hogy verekedni azért nem felejtett el, de abban a filmben csak kb. negyed órát tűnt fel.)

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 07:33 
Nemes lovag
Nemes lovag

Koczy85 írta:
Ja, azt meg nem is tudtam, hogy Asa játszott a "Farkasember"-ben. Pedig azt láttam.

Bizony játszott.De kevés szerepett kapott,egy visszaemlékezésnél alakította a fitatal Ben-t....(ha nem csal az emlékezetem :mrgreen: )

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 11:31 
Nemes lovag
Nemes lovag

Ezt muszáj elmesélnem! Épp Secret and Magic volt műsoron mikor bejött Anyum. Pont Katie nyilatkozott, mire Anyu: Ez az a színésznő aki a tesód kedvence... Keira... Próbáltam megmagyarázni hogy nem ez Katie Mcgrath és nem is értem hogy jutott erre, mikor csomó képet mutattam már neki róla a klassz ruhák miatt...összekeverni Katie-t Keira Knightley-val, :o :shock: komolyan ha szinte nem a Merlinről és a szereplőkről locsognék állandóan érteném is.
Rupert Young is Tom Hooper is fent van már a Twitteren ;)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 13:26 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

MerryWeather írta:
Ezt muszáj elmesélnem! Épp Secret and Magic volt műsoron mikor bejött Anyum. Pont Katie nyilatkozott, mire Anyu: Ez az a színésznő aki a tesód kedvence... Keira... Próbáltam megmagyarázni hogy nem ez Katie Mcgrath és nem is értem hogy jutott erre, mikor csomó képet mutattam már neki róla a klassz ruhák miatt...összekeverni Katie-t Keira Knightley-val, :o :shock: komolyan ha szinte nem a Merlinről és a szereplőkről locsognék állandóan érteném is.
Rupert Young is Tom Hooper is fent van már a Twitteren ;)

Jó, összekeverte őket, megesik. Aki nincs benne ebben a témában minden nap, attól nem várható el, hogy naprakész legyen. :)

Én mondjuk a rajongást nem viszem túlzásba itthon, nem fárasztom vele a család többi tagját. Persze nem is kell, aki bejön a szobámba és körbe néz, annak nem is kell mondanom semmit. :D
De amúgy nálunk valamilyen szinten mindenki szereti a filmeket meg a sorozatokat. (A Merlin-t is mindig anyukámmal nézem, de ezt már meséltem szerintem. :) )

A Twitter-en meg szinte már mindenki fent van. :) (Kivéve persze Michelle-t, aki nincs fent sehol. De ennek is megvan a maga oka.)

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 13:37 
Nemes lovag
Nemes lovag

A ranjongásomba én se keverem bele anyuékat,na jó először bepróbálkoztam kedvenceimmel (ilyen színész-olyan sorozat stb) de hidegen hagyta őket...Párszor még a Merlint is leültettem nézni velük,de anya elaludt rajta (pont annál a résznél mikor Morgause a 2x11-ben vitte el Morganat) :lol: Ez van! :mrgreen:

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 14:21 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

akkor a szülőket be kell íratni egy Nagy Sárkány-féle gyorstalpalóra :D
én anyum már hozzászokott, hogy akárhányszor bejön a szobámba, vagy Merlin zene, vagy maga a sorozat vmelyik része, vagy mostanában Secrets & Magic, vagy éppen a Real Merlin&Arthur megy.. :) már azzal sem fárassza magát, hogy megjegyezze: "már megint ezt nézed??" :D

de büszke vagyok rá, ha felismeri Renácz Zoli hangját vmelyik adón :)
(hiába: nevelni kell a szülőket a jóra :D :lol: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 16:03 
Nemes lovag
Nemes lovag

MerryWeather írta:
Pont Katie nyilatkozott, mire Anyu: Ez az a színésznő aki a tesód kedvence... Keira... Próbáltam megmagyarázni hogy nem ez Katie Mcgrath és nem is értem hogy jutott erre

Én abszolút megértem anyukádat, mert az első epizódban még engem is megdöbbentett a hasonlóság. Konkrétan a vége felé, az ünnepségen, ahol fel van fogva Katie haja, hirtelen azt hittem, hogy Knightley jött be. Aztán a későbbi részekben ez elmúlt. Ma már egyáltalán nem emlékeztet rá.

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 16:08 
Nemes lovag
Nemes lovag

Koczy85 írta:
Vicces, hogy így írod, mert a Smallville főszereplője Tom Welling modell volt, mielőtt megkapta a szerepet. :)

Pedig ezt nem is tudtam. :D Beletrafáltam.

Koczy85 írta:
Azért egy ilyen sorozatban nem is kell Oscar-díjas alakítást nyújtani.

Valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy én épp a Merlint szeretem, és nem a... sorolhatnám. ;)

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 16:18 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

viszont attól még, hogy valaki modellkedik is, nem zárja ki azt, hogy mellette jó színészi alakítást is nyújtson..:) gondoljunk csak Katie-re, vagy Eoin Mackenre:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 16:32 
Nemes lovag
Nemes lovag

Kizárásról szó sincs, sőt a kettő között bőven látok átfedést. Csak a sorrend nem mindegy.

HozzászólásElküldve: 2011.07.02. 17:44 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Napsugár írta:
viszont attól még, hogy valaki modellkedik is, nem zárja ki azt, hogy mellette jó színészi alakítást is nyújtson..:) gondoljunk csak Katie-re, vagy Eoin Mackenre:)

Nem hát. Elég sok színész/színésznő modell volt, mielőtt a színészi pályára lépett.
OvibanKenobi írta:

Én abszolút megértem anyukádat, mert az első epizódban még engem is megdöbbentett a hasonlóság. Konkrétan a vége felé, az ünnepségen, ahol fel van fogva Katie haja, hirtelen azt hittem, hogy Knightley jött be. Aztán a későbbi részekben ez elmúlt. Ma már egyáltalán nem emlékeztet rá.

Na, ezt majd leellenőrzöm én is. :) Amúgy ilyen előfordul, Katie-t haverom pl. Michelle Ryan-nek nézte a 3. Évad előzetesében. :) Mondjuk asszem a 3x01-ben van egy olyan jelenet, amikor Morgana hasonló ruhában meg csuklyában mászkál, mint Nimueh az 1. Évad egyik részében, és vélhetően ezért. Ráadásul amikor a 3. Évad előzetes kijött anno, még élt a pletyka, hogy Nimueh visszatér.

Napsugár írta:
én anyum már hozzászokott, hogy akárhányszor bejön a szobámba, vagy Merlin zene, vagy maga a sorozat vmelyik része, vagy mostanában Secrets & Magic, vagy éppen a Real Merlin&Arthur megy.. :) már azzal sem fárassza magát, hogy megjegyezze: "már megint ezt nézed??" :D

Nálam csak ahhoz, hogy akár hányszor bejön, általában valami film vagy sorozat megy.
Vagy olyan is van elég sokszor, hogy ő is nézi velem. :) (Most éppen a "Game of Thrones" tetszik neki nagyon.)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 394 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra