Időzóna: UTC + 2 óra

Pontos idő: 2025.07.19. 23:25

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 392 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Spoilerek
HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 16:47 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Aislin írta:
Én is valószínűnek tartom, hogy ő áldozza fel magát (az előző végén lévő preview-ban is látjuk, hogy Gwen sír, egy lovagot elégetnek - legalábbis a ruháit és a kardját -, a tömegben pedig egyedül Lancelot nem látható), ettől függetlenül nagyon nem aggódom. Lancelot wikipedián is visszatérő karakterként van megjelölve, plusz a többi előzetesben is láthattuk őt, úgyhogy még ha meg is ölik, valahogy tuti fel fog támadni.

erre nem is gondoltam eddig:O de így értelmet nyer a Lancelot a legbátrabb mind közül..
és persze h visszatér, még nem végezte be a Sorsát (ahogy The Great Dragon is mondani szokta)... izgalmas lesz a találkozójuk *-*:)
(aztán meg szerintem Lancelot elkérte Leontól a "feltámadásos" receptet:D)
Gwaine, mint Micimackó :))))) haláli ez a fickó, de komolyan!! :D :D :D :D :lol:

ajj de várom már, mikor láthatjuk már ??????

http://sunshinedonnelly.tumblr.com
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 17:18 
Nemes lovag
Nemes lovag

Tényleg, mi is lett azzal a serleggel? Az stimmel, hogy Merlin leborította, de M & M nem vitték magukkal, nem? Akkor elvileg még Uther bácsinál kéne lennie...
De javítsatok ki, ha kihagy a memóriám. :O

Azon kívül a szigeten lesznek. (Nem ismerem a magyar feliratot, hogy lett lefordítva az Isle of the Blessed? :S) Valaki gondol egyet, és felajánlhatja magát Lance életéért cserébe. Aztán reménykedhet, hogy tényleg azt csinálja a Sors, amit mondott, és nem forgatja ki a szavait. x)
De nem, ez nem igazán valószínű. :)

Még szűk három óra. ^.^ Plusz-minusz sok...

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 17:27 
Nemes lovag
Nemes lovag

Mondtam én, hogy az élet kelyhe önjáró. :D Örökké elvész, és örökké keresni kell.

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 17:50 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Aislin írta:
Nem ismerem a magyar feliratot, hogy lett lefordítva az Isle of the Blessed? :S

az Áldottak szigete (szerintem nagyon szépen hangzik *-*)

Aislin írta:
Még szűk három óra. ^.^ Plusz-minusz sok...

:D:D:D:D inkább mínusz, mint plusz :) de szerintem mindenki hegyezi a fülét, szemeit, és mihelyst lát vmit, közzéteszi...

így téve íme egy link:
http://channel4u.webnode.com/other/bbc-one/
múlt héten (NAGY megszakításokkal) de sikerült belekukkantani az első részbe. :)

remélem, most is sikerül, minél többünknek!! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 18:18 
Nemes lovag
Nemes lovag

Tényleg gyönyörűen hangzik az Áldottak szigete! ^^

NAGY megszakítások? :shock: Az nem hangzik túl jól. :? Semmi nem kínzóbb annál, mint amikor jó résznél jár, és egyszer csak bamm, sötét képernyő. Mint amikor online nézel valamit, és egyszer csak megáll, és az istenért sem tudod rávenni a lejátszót, hogy stream-eljen tovább. >.< Ha nagyon akadozik, inkább rávárok pár órát, de egyben nézem.
De köszi a linket, bőszen sasolni fogom. :P

Most megyek, elkezdtem fürdetni kishúgom, és ha mázlim van, be is alszik, mire itt akció lesz. :D

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 19:53 
Nemes lovag
Nemes lovag

Naggyon nem szeretném ha Lancelot ennyire lovagias lenne. Persze még vissza jönne de nehogy már, minden évadban csak egy kicsit kapunk belőle... Nem lehetne szerezni valahonnan egy kecskét, vagy megvenni egy embert, vagy ott van Uther, végre tehetne valami igazán nemeset. Na de hamarosan meglátjuk. És mi ez hogy Lancelotnak nincsenek érzései Gwen iránt? A tralier-ben úgy tűnt túlságosan is vannak. Csak nem az ördögi Morgana meg a pofoznivaló Avargine tervelt ki valami Trisztán és Izoldásat?
Én azt hiszem ezek után inkább a nagy megszakításokat választom. ;)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 20:47 
Nemes lovag
Nemes lovag

Szerintem nagyon is vannak érzései Gwen iránt. Az első részből ez jött le. Ha feláldozza magát, azt valószínűleg épp azért teszi, mert úgy gondolja, a lány már úgysem lehet az övé, viszont ezzel még utoljára teljesítheti a kérését: Artúrt épségben "hazajuttatja".

De aggódni nem kell. Fog még Lancelot lovagi tornázni az idén. ;)

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 21:50 
Nemes lovag
Nemes lovag

Holnap azért megszakítások nélkül biztos jobban bele tudom élni magam.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 21:56 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

az utolsó perceket végigbőgtem
(nagy megszakítások...bbc élőben)
még most is remeg a kezem..nem mondok inkább semmi többet..majd hamarosan úgyis meglátjátok (ha nem néztétek eddig...)
egyenlőre annyit h: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 22:02 
Lovag
Lovag

Ha valaki megtalálja online, légyszi linkelje be...

HozzászólásElküldve: 2011.10.09. 12:52 
Nemes lovag
Nemes lovag

Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogják visszahozni Lancelotot.

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 19:48 
Lovag
Lovag

Na meg szöszit... Mindkettőnek lesz még elvben szeree. :)

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 23:15 
Nemes lovag
Nemes lovag

Morgause is érdekes, de azért Lancelot számomra most sokkal érdekesebb kérdés. Szerintetek az az alak, aki a trailerben kiemelkedik a tóból, nem Lancelot?
Az biztos, hogy ő vissza fog térni. De azt valóban tudjuk, hogy Morgause is visszatér?

HozzászólásElküldve: 2011.10.10. 23:52 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

OvibanKenobi írta:
Morgause is érdekes, de azért Lancelot számomra most sokkal érdekesebb kérdés. Szerintetek az az alak, aki a trailerben kiemelkedik a tóból, nem Lancelot?

szerintem nagyon elképzelhető. Bár az elején nem hittem volna, ott inkább Agravaine-re gyanakodtam, hogy biztos mártózott egyet. De nekem nagyon titokzatos volt az a "vízcsepp lány", aki megmutatkozott Lancelotnak.. szerintem majd neki is köze lesz ahhoz, hogy visszatér a Hős Lovagunk. :)
avagy azért térhet vissza, mert önként "és dalolva" vállalta, hogy feláldozza magát?:$:S (és ez akkor Morgause-ra is érvényes lehet..)

nagyon várom már, mik fognak itt még történni... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 00:48 
Nemes lovag
Nemes lovag

Ugye jól emlékszem, hogy az első két részben nem szerepelt az a jelenet, amikor a trailerben (bármelyikben) a lovagok - kb mint a hét mesterlövész - a kamera felé sétálnak? Ott van köztük Lancelot is.

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 16:31 
Lovag
Lovag

Egy interjúban mondta nem tudom már, ki, hogy eredetileg csak az első részbe akarták beltenni, de olyan jó páros volt a két gonosz boszi, hogy megváltoztatták az elképzelést. Mintha Katie is mondta volna valamikor, hogy rendszeresen fog szerepelni.

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 21:27 
Nemes lovag
Nemes lovag

The Wicked Day spoiler!!!!

"At the Camelot court, it's Prince Arthur's birthday and everyone - including his father, King Uther - is in attendance. But at the gathering, there is an assassin, who's out to kill the young Prince. Instead, it's King Uther who gets gravely wounded.

Arthur confides in Merlin and tells him that he wishes to try and save his father with magic. Visiting an old sorcerer, which is actually Merlin in disguise, Arthur lays plans to help his father, and Merlin hopes to prove the good of magic to Arthur.

But the evil Morgana and Lord Agravaine have cast a terrible spell which means disaster for Merlin's plans..."

Forrás: what's on tv

HozzászólásElküldve: 2011.10.12. 17:40 
Nemes lovag
Nemes lovag

Valika írta:
Visiting an old sorcerer, which is actually Merlin in disguise, Arthur lays plans to help his father, and Merlin hopes to prove the good of magic to Arthur.

Ez milyen izgalmasan hangzik! Alig várom! :)
Remélem nem cseszerintik el nagyon Merlin esélyét. Mikor a Sins of Fatherben (2x08) Arthur kezdi elhinni, hogy van jó varázslat is, aztán Morgause miatt az epizód végére megint egyetért az apja véleményével, sőt, még meg is köszöni Merlinnek! - pont Merlinnek -, hogy észhez térítette, és szegény srác erre olyan megtörten néz rá egy pillanatra... fuh, szóval az szívfacsaró jelent volt a számomra, és remélem, nem fog megismétlődni. :(

Imádnám, ha öreg!Merlin képében jól beolvasna megint a hercegnek :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aislin 2011.10.12. 17:58-kor.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.12. 17:53 
Nemes lovag
Nemes lovag

Gyors fordítás Valika spoileréről: (4x03 - A komisz nap)

Eljött Arthur herceg születésnapja, és Camelot udvarában mindenki – az apját, Uther királyt is beleértve – részt vesz az ünnepségen. Egy orgyilkos is megbújik azonban az összejövetelen, aki az ifjú herceg életére tör. Helyette azonban Uther király szenved súlyos sérülést.

Arthur a bizalmába avatja Merlint, és elárulja neki, hogy megkísérelné mágiával megmenteni az apja életét. Meglátogatva egy öreg varázslót, aki valójában nem más, mint az álruhás Merlin, Arthur eltervezi, hogyan segíthetne az apjának, Merlin pedig reméli, hogy bebizonyíthatja Arthurnak: a varázslat jó is lehet.

A gonosz Morgana és Lord Agravain azonban szörnyű varázst szórtak ki, ami biztos katasztrófát jelent Merlin tervére nézve…

HozzászólásElküldve: 2011.10.12. 19:47 
Nemes lovag
Nemes lovag

Én valahol azt olvastam, azt hiszem egy interjú volt Colin Morgennel hogy Merlin hiába akar jót ebben az epizódban olyan balul sül el hogy a mágia visszahozását hosszú időre jegelni kell.

Megnéztem egyben, először angol aztán magyar felirattal. Úgy sírtam a végén... de remek volt! Egyre jobban érzékelem Katie Mcgrath ír akcentusát. Remélem Gwaine nem marad sokáig a móka mester állandóan a kajára gondoló Micimackó szerepben mert a lovagok is kiborulnak meg én is. Tud ő ennél jobbat is. ;)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.12. 21:59 
Nemes lovag
Nemes lovag

Valika, Aislin, köszi a híreket és a fordítást, kitettem az oldalra is ;)

HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 05:29 
Nemes lovag
Nemes lovag

@MerryWeather
Óó, szegény Merlin. Annyira szívettépő tud lenni, mikor valaki csupa jót akar, és mégis minden balul sül el. Olyan, mint a Szent Péter esernyőjében Gregorics története - szegényt mindig annyira, de annyira megsajnáltam. :(
Hát, még ha most minden gázosan is sikerül, Merlin idővel biztos helyrehozza. :D

@Judy T.
Igazán nincs mit. :)

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 09:15 
Nemes lovag
Nemes lovag

Spoilers for 4x04 – Aithusa!

The mysterious Julius Borden arrives in Camelot with news of a magical secret that threatens to change the landscape of the kingdom for ever, as the fantasy drama continues. He has located the final part of the key to the tomb of Ashkanar – an ancient mausoleum which holds a very special treasure: the last remaining dragon's egg.

Merlin is understandably drawn in by Borden's news and promises to help him. But just who is this enigmatic stranger and, more importantly, what does he really want with the egg?

Merlin is played by Colin Morgan and Julius Borden by James Callis.

Source:
SpoilerTV http://www.spoilertv.com/2011/10/merlin ... z1avPN29Vd

Gaius gets a mysterious visitor in the middle of the night, who tells him that he's wanting to find the third part of a special key. His name is Julius, but why is he so interested in the key? And what does he want to get from Camelot?

Merlin overhears Julis talking to Gaius. When Merlin asks Gaius who the stranger was, Gaius is reluctant to tell him. But after Merlin questions him, he reveals that it was one of his past students, Julius. But Gaius also warns Merlin that Julius is not to be trusted. Disobeying Gaius, Merlin tracks down Julius - telling him he will help him with his quest.

Gaius finds out and is furious at Merlin for not listening to him. But is it too late, or can Merlin salvage the protection and honour of Camelot?

Source:
What’s On TV? http://www.whatsontv.co.uk/drama/merlin ... aius/10685

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 09:16 
Nemes lovag
Nemes lovag

És a fordítás. :)

Spoilerek a 4x04 – Aithusa epizódra!

A fantasy dráma folytatásában egy titokzatos idegen, Julien Borden érkezik Camelotba, olyan mágikus titkok hírét hozva magával, amely örökre megváltoztathatja a királyságot. A férfi bemérte azon kulcs utolsó darabjának helyét, ami Ashnakar síremlékét őrzi - egy ősi mauzóleumot, ami rendkívül különleges kincset rejt: az utolsó megmaradt sárkánytojást.

Nem meglepő módon Merlint magával ragadják Borden hírei, és a segítségét ígéri a férfinak. De mégis ki ez a rejtélyes idegen, és ami még fontosabb, mit akar valójában a tojással?

Merlin szerepében Colin Morgan, míg Julius Bordent James Callis alakítja.

Forrás:
SpoilerTV http://www.spoilertv.com/2011/10/merlin ... z1avPN29Vd

Titokzatos látogató érkezik Gaiushoz az éjszaka közepén, aki elmondja neki, hogy egy különleges kulcs harmadik részét keresi. Az idegen neve Julius, de miért érdekli őt annyira a kulcs? És mit akar megszerezni Camelotból?

Merlin meghallja, Julius és Gaius beszélgetését. Mikor az ifjú varázsló megkérdezi Gaiustól, ki az ismeretlen, öreg mentora vonakodik elmondani neki, ám Merlin faggatózását követően elárulja, hogy egy régi diákja, Julius. Arra is figyelmezteti azonban Merlint, hogy ne bízzon meg Juliusban. Merlin azonban, Gaius figyelmeztetésével mit sem törődve, követi Juliust – és felajánlja neki a segítségét.

Amikor Gaius rájön erre, rettentő mérges lesz, amiért a fiú nem hallgatott rá. De már túl késő – vagy van még esélye Merlinnek megmenteni Camelot becsületét és védelmét?

Forrás:
What’s On TV? http://www.whatsontv.co.uk/drama/merlin ... aius/10685

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 20:05 
Nemes lovag
Nemes lovag

Ismét teaser-ek a Cultfix-től, most az Aithusa c. epizódhoz, amit a most következő szombaton láthatnak majd a nézők.

» 'It is not worth anyone’s life.'

» 'The legends tell a tale only the druids know.'

» 'What can I say, execution didn’t really appeal to me.'

» 'This is your chance, Merlin; your chance to escape your meaningless life!'

» 'Don’t tell me; it was too salty.'

» 'Are you a good liar, Merlin?'

» 'Dragons cannot be used like that!'

» 'Is that another word you made up?'

» 'I am a dragon lord; it is my sacred duty to protect the last of the dragons.'

Fordítás:
» 'EZ senki életével nem ér fel.'

» 'Csak a druidák ismerik ennek a legendának a történetét.'

» 'Mit mondhatok, a kivégzés nem igazán nyeri el a tetszésem.'

» 'Ez a te esélyed, Merlin; az esélyed arra, hogy az értelmetlen életedből elmenekülj!'

» 'Ne is mondd, túl sós volt.'

» 'Jól hazudsz, Merlin?'

» 'A sárkányokat nem lehet így használni!'

Ezt nem egészen értem, a make up-nak túl sok jelentése van, de lehet, hogy a következőt jelenti:
» 'Van még egy olyan szó, amit te találtál ki?'

» 'Én egy Sárkányúr vagyok, szent kötelességem, hogy megvédjem az utolsó sárkányokat.'

Szörnyen izgalmasak, nem? ;)

Ó, és ezennel lovag lettem! :D

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 392 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra