Időzóna: UTC + 2 óra

Pontos idő: 2025.07.19. 23:26

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 392 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Spoilerek
HozzászólásElküldve: 2011.11.06. 15:48 
Nemes lovag
Nemes lovag

Láttátok a 4x07 előzetest? Nagyon izgalmas. Szegény Gaius-t elrabolják és ha jól gondolom, még kínozzák is, hogy árulja el, kicsoda Emrys, miközben valószínűleg Morgana és Agravaine ténykedésének köszönhetően Camelot-ban azt hiszik róla, hogy áruló.

De Merlin nem hiszi ezt el és régi jó cimborájával, Gawain-nal mentőakcióra indulnak.

Nagyon örülök neki, hogy végre nagyobb szerepet kap Gawain. A negyedik évadban csak mókamester szerepkörben láthattuk, pedig a harmadikban nagyon szerethető karakter volt, olyan jó szövegei voltak.

Az is érdekes kérdés, hogy vajon Merlin már tudja-e Agravaine-ról, hogy áruló.

Szerintetek megtudja Morgana, hogy ki Emrys? Szerintem még biztos nem derül ki, de akkor is nagyon izgalmas lesz.

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 00:50 
Nemes lovag
Nemes lovag

Szerintem Morgana még nem fogja megtudni.
Merlin viszont a 6. részben látta, hogy Agravaine Morganához jár, tehát nem lehet számára kérdés, hogy áruló.

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 20:07 
Nemes lovag
Nemes lovag

Spoiler! Merlin 4x09 – Lancelot du Lac (rövid tartalom + 2 kép)

Forrás: CultFix

Episode 9 of Merlin Series 4 is titled Lancelot Du Lac and features the return of Sir Lancelot (Santiago Cabrera). Though Arthur won’t be pleased when he sees what Gwen is up to!
When Sir Lancelot returns from the dead, old feelings reignite. Gwen must fight temptation before she commits an unspeakable act of betrayal; one that would destroy the legacy of Camelot forever. With heads and hearts thrown into turmoil, Merlin becomes suspicious. Can a man really defy death, or is there something more sinister at play?
----------------------
A Merlin negyedik évadjának 9. epizódja a Lancelot du Lac címet viseli, és Sir Lancelot (Santiago Cabrera) visszatérését mutatja be. Arthur viszont nem fog örülni, mikor meglátja, mire készül Gwen!
Amikor Sir Lancelot visszatér a holtak közül, ismét felgyulladnak a régi érzések. Gwennek ellen kell állnia a kísértésnek, mielőtt még olyan szörnyű árulást követne el, ami végleg elpusztítaná Camelot örökségét. Ahogy fejek és szívek kerülnek a zűrzavar tengerének kellős közepébe, Merlin gyanússá/gyanakvóvá válik. (*na most elbizonytalanodtam, melyik, segítsetek ki :S) Valóban szembeszállhat egy ember a halállal, vagy valami még vészjóslóbb dolog van a játszmában?

Megjegyzés #1: Colin azt mondta a Supanova Expón, hogy ez a kedvenc epizódja a 4. évadból.
Megjegyzés #2: Lucy Watkins írta az epizódot, ahogy a legújabb 4x06 A Servant Of Two Masters-t is, úgyhogy én személy szerint hasonló kaliberű, remek részt várok. :D (A rendezőről még nincs információ)
-----------

Érdekes! Azt hittem, titkolni próbálják majd Lance visszatértét, de ezek szerint nem. Nos, mint nagy Lancelot/Gwen pártoló, ezt a részt is (mily meglepő :P) izgatottan várom!^^

Csatolmányok:
Magyarázat: spoiler pic 1
- 4x9_1.jpg
- 4x9_1.jpg [ 18.75 KiB | Megtekintve 2269 alkalommal. ]
Magyarázat: spoiler pic 2
- 4x9_2.jpg
- 4x9_2.jpg [ 18.58 KiB | Megtekintve 2269 alkalommal. ]

HozzászólásElküldve: 2011.11.08. 02:28 
Nemes lovag
Nemes lovag

Lancelot, végre! Bár attól tartok, csak egy epizódra :( és lehet, hogy nem is önmaga lesz?
A képek nagyon jók -hihetetlen, Santiago milyen szépen tud Gwen-re nézni. Ebben az évadban nagyon jó a stylist-ja / fodrásza 8-)

Szerintem Merlin gyanakodni kezd, hogyan jöhetett vissza Lancelot a halálból - sőt, a rövid tartalom alapján az is lehet, hogy nem ő az igazából? Nagyon várós ez a rész is, főleg, hogy Colin-nak is ez a kedvence :)

Még valami - a korábbi tájékoztatókban érdekes módon már korábban megjelent Lancelot neve a szereposztásban, sőt, még Morgause-é is, úgy látszik, az mind tévedés lehetett.

HozzászólásElküldve: 2011.11.08. 14:34 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Judy T. írta:
Lancelot, végre! Bár attól tartok, csak egy epizódra :( és lehet, hogy nem is önmaga lesz?
A képek nagyon jók -hihetetlen, Santiago milyen szépen tud Gwen-re nézni. Ebben az évadban nagyon jó a stylist-ja / fodrásza 8-)

Szerintem Merlin gyanakodni kezd, hogyan jöhetett vissza Lancelot a halálból - sőt, a rövid tartalom alapján az is lehet, hogy nem ő az igazából? Nagyon várós ez a rész is, főleg, hogy Colin-nak is ez a kedvence :)

Még valami - a korábbi tájékoztatókban érdekes módon már korábban megjelent Lancelot neve a szereposztásban, sőt, még Morgause-é is, úgy látszik, az mind tévedés lehetett.

én is nagyon félek tőle, hogy Lancelot (a "közveszélyesen bátor Sir Lancelot" - by Spamalot:D) nem önmaga lesz:( :cry:
de akkor egy rész alatt lezavarják a nagypáncélba-bújós-lovagitornát is?:$:S mert ott ugyebár ott volt Santiago és Bradley is. (sőt! gyanítom, épp kettejükre éleződött ki az a verseny). Vajon Arthur és Gwen esküvője még akkor a 9.rész előtt megtörténik?

Egyébként érdekes, nemrég felfedeztem "néhány" képet, ahol Santiago szintén csókjelenetre készült az épp aktuális partnernőjével. És (szerintem legalábbis) ugyanúgy néz arra a lányra, mint itt Gwenre. Nagyon szépen be van állítva a kamera itt (is). <3

a korábbi (félre)tájékoztatókban egyébként Cenred neve is szerepelt... (4.02-re). Aztán mégse jött vissza a kis ravaszka :D pedig de bírnám, ha még Ő is feltűnne... mondjuk ha Morgana visszahozza a nővérkéjét, akkor együtt feltámaszthatnák. hogy legyen kivel incselkednie a szösziboszinak:D:P :P :D :D

http://sunshinedonnelly.tumblr.com
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.08. 20:47 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

4.07 spoileres mondatok.
lehet fordítani:)

1. Arthur and Merlin have a physical altercation in his chambers.

2. “I don’t know anything about polishing!” “Fortunately, I do!”

3. Arthur begins to seriously doubt the loyalty of someone close to him.

4. Morgana parts with something of sentimental value to her.

5. “Do you agree that magic should be banned? Yes or no?”

6. Merlin needs to get better at sneaking out of bedrooms.

7. Gwaine tries to be a friend to Merlin but his help may not be welcome.

8. “Not only do I know who Emrys is, I know exactly where he is.”

9. Arthur apologizes for a grave mistake.

10. “One day you will understand just how much they’ve done for you.”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.08. 21:13 
Nemes lovag
Nemes lovag

1. Arthur and Merlin have a physical altercation in his chambers. / Arthur és Merlin veszekedése fizikai erőszakba csap át Arthur lakrészében.

2. “I don’t know anything about polishing!” “Fortunately, I do!” / "Semmit nem tudok a fényezésről!" "Szerencsére én igen!"

3. Arthur begins to seriously doubt the loyalty of someone close to him. / Arthur komolyan elkezd kételkedni egy hozzá közelálló hűségében.

4. Morgana parts with something of sentimental value to her. / Morgana megválik egy számára érzelmileg sokat jelentő dologtól.

5. “Do you agree that magic should be banned? Yes or no?” / "Egyetértesz vele, hogy a mágiát tiltani kell? Igen vagy nem?"

6. Merlin needs to get better at sneaking out of bedrooms./ Merlin-nek ügyesebben kellene kiosonnia a hálószobákból.

7. Gwaine tries to be a friend to Merlin but his help may not be welcome. / Gawain megpróbál barátja lenni Merlin-nek, de a segítségét nem fogadják szívesen.

8. “Not only do I know who Emrys is, I know exactly where he is.” / "Nem csak azt tudom, hogy kicsoda Emrys, hanem azt is pontosan tudom, hogy hol van."

9. Arthur apologizes for a grave mistake. / Arthur elnézést kér egy súlyos tévedéséért.

10. “One day you will understand just how much they’ve done for you.” / "Egy nap majd megérted, hogy milyen sokat megtettek érted."

É s ráadásul Morgause is szerepel, ezek csak abban tévedtek, hogy melyik epizódban szerepel.

Ha azt hittük, a halál a véget jelenti Morgana gonosz nővérének, akkor tévedtünk! Morgana az öreg varázslóval, Emrys-szel való összecsapást követően a halál küszöbén fekszik, ekkor meglátja nővérét a szellemvilágban, aki egy mágikus érmét ad neki. Az éremtől Morgana feléled és amint visszanyeri erejét, meglátogat egy harcos papot, Alatort. Ráveszi a papot, hogy rabolja el Gaius-t Camelot-ból. El akarja varázsolni Merlin mentorát és meg akarja tudni, ki lehet a rejtélyes Emrys, mivel nem is sejti, hogy Emrys nem más, mint a 80 éves Merlin. Vajon rá fog jönni a titokra?

HozzászólásElküldve: 2011.11.08. 22:02 
Nemes lovag
Nemes lovag

Jöjjön rá! Jöjjön rá! JÖJJ-JÖN-RÁ!

De komolyan, ha már az Arthur előtti lebukást/felfedést ennyire húzzák, legalább Morganával kapcsolatban kíméljenek minket, és IGEN, bújjon ki a szög a zsákból! :P :P :P

Mikor lesz már szombat? Sőt, vasárnap hajnal? x3

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aislin 2011.11.09. 22:14-kor.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:13 
Nemes lovag
Nemes lovag

Új teaserek! :D

Forrás: Digital Spy

1. ”He knows all our plans, all our secrets, he knows everything…”
2. Someone falls on their sword…literally!
3. ”There can be no doubt - ***** is *** *******!”
4. After taking a back-seat over the past few weeks, Gwaine gets a larger role this time round.
5. ”I’ve had my heart broken enough already today, I don’t want to lose another friend!”
6. Merlin yanks a tired Arthur out of bed in the morning.
7. ”It’s time for the fun to begin!”
8. The Isle of the Blessed gets another mention.
9. ”I hope the man will lead me to my mortal enemy - Emrys!”
10. There’s more than one shocking betrayal in store…

1. „Ismeri minden tervünket, minden titkunkat, tud mindent…”
2. Valaki ráesik a kardjára… szó szerint!
3. „Kétség sem férhet hozzá, hogy - ***** (létige) *****!”
4. Miután az elmúlt hetekben meghúzódott a hátsó sorokban, Gwaine ezúttal ismét nagyobb szerepet kap.
5. „Ma már épp elégszer törték össze a szívem, nem akarok elveszíteni még egy barátot!”
6. Merlin reggel kirángat egy fáradt Arthurt az ágyból
7. „Akkor kezdődjön a móka!”
8. Megint megemlítik az Áldottak Szigetét.
9. „Remélem, ő el fog vezetni engem halandó ellenségemhez – Emryshez!”
10. Több döbbenetes árulás is várat magára…

-------------

Akkor nézzük: 1) Ezt tuti Morgana mondja Agravaine-nek, v valakinek. 4) Juhééé! =D 5) Jaj, ez szomorú! Vajon Merlin mondja majd? Vagy ki? *töpreng* 6) Hehehe XD 7) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez annyira Gwaine-es XD 10) Ki még az áruló? :O

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aislin 2011.11.10. 07:57-kor.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:26 
Nemes lovag
Nemes lovag

Tipp:

3. ”There can be no doubt - Gaius is the traitor!”

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:30 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Aislin írta:
Új teaserek! :D

Forrás: Digital Spy

1. ”He knows all our plans, all our secrets, he knows everything…”
2. Someone falls on their sword…literally!
3. ”There can be no doubt - ***** is *** *******!”
4. After taking a back-seat over the past few weeks, Gwaine gets a larger role this time round.
5. ”I’ve had my heart broken enough already today, I don’t want to lose another friend!”
6. Merlin yanks a tired Arthur out of bed in the morning.
7. ”It’s time for the fun to begin!”
8. The Isle of the Blessed gets another mention.
9. ”I hope the man will lead me to my mortal enemy - Emrys!”
10. There’s more than one shocking betrayal in store…

1. „Ismeri minden tervünket, minden titkunkat, tud mindent…”
2. Valaki ráesik a kardjára… szó szerint!
3. „Kétség sem férhet hozzá, hogy - ***** (létige) *****!”
4. Miután az elmúlt hetekben meghúzódott a hátsó sorokban, Gwaine ezúttal ismét nagyobb szerepet kap.
5. „Ma már épp elégszer törték össze a szívem, nem akarok elveszíteni még egy barátot!”
6. Merlin reggel kirángat egy fáradt Arthurt az ágyból
7. „Akkor kezdődjön a móka!”
8. Megint megemlítik az Áldottak Szigetét.
9. „Remélem, ő el fog vezetni engem halandó ellenségemhez – Emryshez!”
10. Több döbbentő árulás is várat magára…

-------------

Akkor nézzük: 1) Ezt tuti Morgana mondja Agravaine-nek, v valakinek. 4) Juhééé! =D 5) Jaj, ez szomorú! Vajon Merlin mondja majd? Vagy ki? *töpreng* 6) Hehehe XD 7) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez annyira Gwaine-es XD 10) Ki még az áruló? :O

1. sztem inkább Agravaine mondja Morganának:) de majd úgyis kiderül:)
a 4. pontnak én is örülök (aztán már lassacskán igazán kaphatna PERCIVAL is nagyobb szerepet...):$:(
5. sztem Merlin, Arthur v Gwaine... de csak magamat tudom ismételni: kiderül hamarosan:)
7. igen nagyon illene Rá, bár a mondatot lehet gonoszul is mondani. Így viszont a Gaius-rabló, vagy Morgana... de remélem, hogy tényleg SIR Gwaine:)
9. tutifix, hogy Morgana:)

köszi a mondatfordításokat!:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 22:49 
Nemes lovag
Nemes lovag

@Ovi
Jó tipp! :D Teljesen elképzelhető, hogy ilyesmi lesz, bár én optimistán bízom abban, hogy valami döbbenetesebb lesz, nem csak egy kamu. :P

@Napsugár
ugyan, nincs mit. :D és igeen, én is akarok sok Percyt! A "kapjuk-fel-a-gyerekeket-és-mentsük-meg-őket" óta nem is igen volt fényjelenete. Pedig megérdemelné. :))

HozzászólásElküldve: 2011.11.10. 18:56 
Nemes lovag
Nemes lovag

Újabb 15 teaser + 1 kép a CultFix jóvoltából:

1. Morgana is quickly nursed back to health and this time targets Gaius
2. There’s more bedroom antics involving Merlin and Arthur
3. “Gaius condemned himself. There’s no more to be said!”
4. Arthur makes another bad decision. He should really stop listening to his uncle
5. “I’ve had my heart broken enough already today, I don’t want to lose another friend”
6. Agravaine is caught red handed… and so is Merlin
7. “I am as disappointed as you sire. Someone so close, so trusted. And it’s not merely the discovery that he was a sorcerer…”
8. Poor old Gaius is interrogated…and tortured
9. “Get on with it Morgana. Whatever you want to do, just do it now. I’m not afraid to die”
10. Gaius gets to use magic, though it doesn’t do him much good
11. Gwaine finally gets some decent action as he and Merlin go on a mission
12. There’s a last minute switching of sides
13. “Not only do I know who Emrys is, I know exactly where he is”
14. Someone else learns Merlin’s secret, but it’s not who you think
15. “He is the most powerful sorcerer who has ever lived…His name is… Merlin”

1.Morgana hamar felgyógyul, és ezúttal Gaiust veszi célba
2. Még több hálószobai bohóckodást várhatunk Merlintől és Arthurtól
3. „Gaius elkárhoztatta magát. Ezután már nem lehet mit mondani!”
4. Arthur ismét meghoz egy rossz döntést. Tényleg nem kellene tovább hallgatnia a nagybátyjára
6. Agravine-t tetten érik… ahogy Merlint is
7. „Épp olyan csalódott vagyok, mint te, felség. Valaki, aki ilyen közel állt, aki ekkora bizalmat élvezett. És nem pusztán a felfedezés, miszerint varázsló volt…
8. Szegény öreg Gaiust kihallgatják… és megkínozzák
9. „Essünk túl rajta, Morgana. Bármit is akarsz tenni, tedd meg most. Nem félek a haláltól.”
10. Gaius varázslatot használhat, de nem sok haszna lesz belőle
11. Végre Gwain is rendes akcióhoz jut, mikor Merlinnel egy küldetésre mennek
12. Valaki az utolsó pillanatban áll át a másik oldalra
13. „Nemcsak hogy tudom, kicsoda Emryst, de azt is pontosan tudom, merre van.”
14. Valaki más is megtudja Merlin titkát, és nem az, akire gondolsz
15. Ő a valaha élt leghatalmasabb mágus… A neve… Merlin”

----
Néhányat ugyan már ellőttek a klipben, az előzetesben, vagy épp a Digital Spy-os teaserek által… de azért húúú. Személyes reakciók:
4) hát bizony! azok után, hogy már gyanúsítgatta! de ezek után remélem tényleg megrendül benne a bizalma
6) WTF?! :O :D
7.) annnnnyira jó lenne, ha ezt Merlinről mondaná Agravaine, de gondolom, Gaiusról fogja…
9) Ó, istenkém, add, hogy ezt Merlin mondja Morganának! :D <3
12) ez elgondolkodtatott. Ki lesz az?
14) Nem Morgana? Először rá gondoltam. Arthur még tuti, hogy nem. Csak nem… Gwaine?! /jó is lenne…/
15) A vége tök olyan, mint Kilgharrah narrációja a részek elején. Hmmm, ez is nagyon érdekel.

Áá, a CultFix-es teaserek valahogy mindig sokkal jobban „teaselnek”, mint az összes többi :D Csak győzzem ezek után kivárni a vasárnap hajnalt.^^

Csatolmányok:
Magyarázat: 4x07 spoiler pic
- 4x07 pic.jpg
- 4x07 pic.jpg [ 27.13 KiB | Megtekintve 2177 alkalommal. ]

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Aislin 2011.11.10. 19:03-kor.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.10. 18:57 
Nemes lovag
Nemes lovag

ja igen, Ovi, azt hiszem, hivatalossá tehetjük a tippedet :D
*de azért még lekopogja*

HozzászólásElküldve: 2011.11.10. 19:14 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Aislin írta:
Újabb 15 teaser + 1 kép a CultFix jóvoltából:

1. Morgana is quickly nursed back to health and this time targets Gaius
2. There’s more bedroom antics involving Merlin and Arthur
3. “Gaius condemned himself. There’s no more to be said!”
4. Arthur makes another bad decision. He should really stop listening to his uncle
5. “I’ve had my heart broken enough already today, I don’t want to lose another friend”
6. Agravaine is caught red handed… and so is Merlin
7. “I am as disappointed as you sire. Someone so close, so trusted. And it’s not merely the discovery that he was a sorcerer…”
8. Poor old Gaius is interrogated…and tortured
9. “Get on with it Morgana. Whatever you want to do, just do it now. I’m not afraid to die”
10. Gaius gets to use magic, though it doesn’t do him much good
11. Gwaine finally gets some decent action as he and Merlin go on a mission
12. There’s a last minute switching of sides
13. “Not only do I know who Emrys is, I know exactly where he is”
14. Someone else learns Merlin’s secret, but it’s not who you think
15. “He is the most powerful sorcerer who has ever lived…His name is… Merlin”

1.Morgana hamar felgyógyul, és ezúttal Gaiust veszi célba
2. Még több hálószobai bohóckodást várhatunk Merlintől és Arthurtól
3. „Gaius elkárhoztatta magát. Ezután már nem lehet mit mondani!”
4. Arthur ismét meghoz egy rossz döntést. Tényleg nem kellene tovább hallgatnia a nagybátyjára
6. Agravine-t tetten érik… ahogy Merlint is
7. „Épp olyan csalódott vagyok, mint te, felség. Valaki, aki ilyen közel állt, aki ekkora bizalmat élvezett. És nem pusztán a felfedezés, miszerint varázsló volt…
8. Szegény öreg Gaiust kihallgatják… és megkínozzák
9. „Essünk túl rajta, Morgana. Bármit is akarsz tenni, tedd meg most. Nem félek a haláltól.”
10. Gaius varázslatot használhat, de nem sok haszna lesz belőle
11. Végre Gwain is rendes akcióhoz jut, mikor Merlinnel egy küldetésre mennek
12. Valaki az utolsó pillanatban áll át a másik oldalra
13. „Nemcsak hogy tudom, kicsoda Emryst, de azt is pontosan tudom, merre van.”
14. Valaki más is megtudja Merlin titkát, és nem az, akire gondolsz
15. Ő a valaha élt leghatalmasabb mágus… A neve… Merlin”

----
Néhányat ugyan már ellőttek a klipben, az előzetesben, vagy épp a Digital Spy-os teaserek által… de azért húúú. Személyes reakciók:
4) hát bizony! azok után, hogy már gyanúsítgatta! de ezek után remélem tényleg megrendül benne a bizalma
6) WTF?! :O :D
7.) annnnnyira jó lenne, ha ezt Merlinről mondaná Agravaine, de gondolom, Gaiusról fogja…
9) Ó, istenkém, add, hogy ezt Merlin mondja Morganának! :D <3
12) ez elgondolkodtatott. Ki lesz az?
14) Nem Morgana? Először rá gondoltam. Arthur még tuti, hogy nem. Csak nem… Gwaine?! /jó is lenne…/
15. A vége tök olyan, mint Kilgharrah narrációja a részek elején. Hmmm, ez is nagyon érdekel.

Áá, a CultFix-es teaserek valahogy mindig sokkal jobban „teaselnek”, mint az összes többi :D Csak győzzem ezek után kivárni a vasárnap hajnalt.^^

sztem Gwaine lesz az, aki megtudja:) aki átáll: (persze csak tipp) a pasi a rossz oldalról a jó oldalra, aki elrabolja Gaiust. (és akár Ő tényleg megtudhatja, hogy ki Emrys - és hogy hol van-, de mégsem árulja el)
de nagyon félek attól, hogy Gaiust ebben a részben láthatjuk utoljára:( :'( :cry: :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.10. 19:15 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

FORDÍTÁS KÉRETIK:

Episode 10 of Merlin Series 4 is titled A Herald Of The New Age. Plot details follow.

The Camelot Knights stumble across an eerie shrine deep in the forest, its chilling atmosphere betraying a dark history best left undisturbed. But when Elyan ignores Merlin’s warning, his actions spark a chain of events more frightening than anyone could possibly have imagined… Can a grievous wrong be put right? Or will past demons change the future forever?

by facebook - Merlin (2008.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.10. 19:25 
Nemes lovag
Nemes lovag

Napsugár írta:
FORDÍTÁS KÉRETIK:

Episode 10 of Merlin Series 4 is titled A Herald Of The New Age. Plot details follow.

The Camelot Knights stumble across an eerie shrine deep in the forest, its chilling atmosphere betraying a dark history best left undisturbed. But when Elyan ignores Merlin’s warning, his actions spark a chain of events more frightening than anyone could possibly have imagined… Can a grievous wrong be put right? Or will past demons change the future forever?

by facebook - Merlin (2008.)

Wow, Napsugár, ellátsz minket. :D
Megnéztem, a spoilert a CULT FIX adta ki, és kaptunk hozzá egy képet is. Az epizódot december 3-án fogják vetíteni.

Fordítás:
4x10 - Az új kor hírnöke

Camelot lovagjai egy kísérteties szentélyt találnak az erdő mélyén, melynek dermesztő légköre olyan sötét múltról mesél, melyet jobb nem felkavarni. Ám amikor Elyan fittyet hány Merlin figyelmeztetésére, a tettei olyan események láncolatát indítják be, amelyek minden elképzelhetőnél rémisztőbbek… Vajon helyre lehet hozni egy végzetes hibát? Vagy a múlt démonai végleg megváltoztatják a jövőt?

---
Nagyon érdekes. És mi az, hogy Merlin ilyen tanácsadói szerepben van? :O Örülök a több Elyan eksönnek. Már tényleg csak Percyvel kéne kicsit foglalkozni még. :)

Csatolmányok:
- 4x10.jpg
- 4x10.jpg [ 54.12 KiB | Megtekintve 2174 alkalommal. ]

HozzászólásElküldve: 2011.11.15. 20:51 
Nemes lovag
Nemes lovag

Új spoiler a Cult Fix-től a tizenegyedik részt illetően. Az epizód december 10-én kerül vetítésre.

4x11 – (Cím még nincs)

Morgana finds a powerful ally in the Southron warlord Helios (Terence Maynard), as the drama continues. Together they hatch the perfect plan to force Camelot to its knees…
With the Kingdom – and Arthur – preoccupied by the arrival of the beautiful Princess Mithian (Janet Montgomery), it falls to an absent friend to raise the alarm.
But with past wounds still raw, can love really conquer all when Guinevere returns? Or is a deadly arrow destined to fly straight into the heart of Camelot?
This week’s guest cast features Terence Maynard as Helios and Anet Montgomery as Princess Mithian.

A dráma folytatásában Morgana erős szövetségesre lel a déli hadvezér, Helios (Terence Maynard) személyében. Együtt kiötlik a Camelot térdre kényszerítésére irányuló legtökéletesebb tervet…

Mivel a királyság – és Arthur – a gyönyörű Mithian hercegnő (Janet Montgomery) érkezésével van elfoglalva, egy távollévő barát feladata lesz riadót fújni.

De így, hogy a múlt sebei még frissek, tényleg legyőzhet mindent a szerelem Guinevere visszatérésével? Vagy a végzet úgy kívánja, hogy egy halálos nyílvessző hasítson egyenest Camelot szívébe?

Az eheti vendégszereplők között Terence Maynard-ot üdvözölhetjük Heliosként, illetve Anet Montgomery-t Mithian hercegnő szerepében.

-----------

Wow, az új rész leírása alapján sok gondolatom támadt a 4x09 „Lancelot du Lac” epizódra! Az olvasottak fényében azt mondanám, Gwen a 9. részben ott fogja hagyni Arthurt Lancelotért. *örül, mert ő nagyon szereti a Lance/Gwen párost* Érdekes, érdekes! De ezek szerint vissza is jön. Vajon így kívánják megoldani a rendezők a királynő hűtlenségének legendáját?

Másrészt örülök, hogy Morgana erős szövetségesre talál. Legutóbb Alatorral jól melléfogott, az tény. :D

Csatolmányok:
Magyarázat: ez is cultfix-en volt fenn
- 4x11.jpg
- 4x11.jpg [ 52.51 KiB | Megtekintve 2139 alkalommal. ]

HozzászólásElküldve: 2011.11.15. 22:53 
Lovag
Lovag

Miiii??Gwen elhagyja Arthurt????Na neeeeee... :o :shock: :? :cry: :cry:
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.15. 23:16 
Nemes lovag
Nemes lovag

Anna020 írta:
Miiii??Gwen elhagyja Arthurt????Na neeeeee... :o :shock: :? :cry: :cry:

Ezt nehogy készpénznek vedd! :D Csak a spoilerek alapján e teória felé hajlok. :geek:

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 15:40 
Nemes lovag
Nemes lovag

Lamia 1. sz. trailer szövege és fordítása következik (megkértem valakit egy angol nyelvű rajongói oldalon, hogy írják le a szöveget, mert sajnos nem értettem meg teljesen).

"Merlin: There's something at work here that I don't understand.
Man: Are you suggesting sorcery?
Gaius: A Lamia.
Girl: [screams]
Gaius: A creature of magic. They could control the mind of a man.
Percival: Get away from her.
Gwen: There's something about you, Merlin. It's the way she looks at you, as if you were the enemy.
Merlin: We're the ones in danger, Leon. She's led us to a trap."

És a fordítás:

"Merlin: Valami munkálkodik itt, amit nem értek.
Férfi: Úgy gondolod, hogy boszorkányság?
Gaius: Egy Lamia.
Lány: [sikít]:)
Gaius: Egy mágikus lény. Képes ellenőrzése alá vonni a férfiak elméjét.
Percival: Tartsd magad távol tőle.
Gwen: Valami nincs rendben veled, Merlin. Úgy néz rád, mintha te volnál az ellenség.
Merlin: Mi vagyunk veszélyben, Leon. Csapdába vezet minket. "

Jajaj, izgalmas lesz ez a rész is!

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 17:59 
Nemes lovag
Nemes lovag

És lőőőn egy aranyos klip a 4x08-ból^^:

http://www.youtube.com/watch?v=RgpcskJlmfA&feature=player_embedded

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 21:32 
Fegyverhordó
Fegyverhordó

Gwaine :D Körbenéztem, mert feltűnt, hogy senki nem írja be az itt-ott talált teasereket, és találtam párat, meg egy képet:

Digital spy teaserek:
1. "You're the one who holds the fate of this kingdom in the balance."
2. Merlin gets the chance to show off his medical skills...
3. "Merlin can't find his own backside most of the time!"
4. 'Lamia' is a big episode for the Knights of Camelot - we see a different side to each of them.
5. "The Knights are like brothers, yet they ******* and ***** like ****." --> ez teljes mondatban benne van a cultfixesek között
6. Cross-breeding can have dangerous consequences!
7. "Keep your mouth shut - or I'll shut it for you!"
8. One character's display of bravery surprises their friends.
9. "Don't think too hard - I wouldn't want you to hurt yourself."
10. Two characters unexpectedly come to blows.

Cult fix teaserek:
1. There’s no evil scheming from Morgana this week, but Agravaine is doing his best to make up for it
2. Merlin is appointed ‘Acting Physician’
3. “Merlin is right. This is no ordinary illness, there is sorcery at work here”
4. Gwen gets a big adventure outside the castle
5. “You are not a knight! You are not even a physician. You’re nothing but a servant!”
6. Sir Leon and Gwaine get into a sword fight, with one left wounded
7. “The Knights are like brothers, yet they fight and quarrel like foes”
8. Elyan will never kiss a girl again…but he’s not the only one
9. “They took the blood from a **** and mingled it with that of a *******”
10. Gwen’s tunic comes in very handy
11. “If he doesn’t get some help soon, he’s not going to make it”
12. Gwen doesn’t realise how close she is to learning Merlin’s secret
13. “You won’t find me such easy prey!”
14. Someone falls on a sword, literally
15. Who knew Gwen was so tough! Well, Arthur won’t let them hear the end of it

Sajnos angolul annyira jól nem tudok, hogy megpróbáljam érdemben lefordítani, noha én nagyjából értem őket, de a magyarítást mindenki érdekében meghagyom a nálam okosabbaknak :D Ó, és itt egy kép is:

Csatolmányok:
merlin-408-mp.jpg
merlin-408-mp.jpg [ 23.59 KiB | Megtekintve 2087 alkalommal. ]

"Good point."
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 07:29 
Nemes lovag
Nemes lovag

Leronas írta:
Gwaine :D Körbenéztem, mert feltűnt, hogy senki nem írja be az itt-ott talált teasereket, és találtam párat, meg egy képet:

Digital spy teaserek:
1. "You're the one who holds the fate of this kingdom in the balance."
2. Merlin gets the chance to show off his medical skills...
3. "Merlin can't find his own backside most of the time!"
4. 'Lamia' is a big episode for the Knights of Camelot - we see a different side to each of them.
5. "The Knights are like brothers, yet they ******* and ***** like ****." --> ez teljes mondatban benne van a cultfixesek között
6. Cross-breeding can have dangerous consequences!
7. "Keep your mouth shut - or I'll shut it for you!"
8. One character's display of bravery surprises their friends.
9. "Don't think too hard - I wouldn't want you to hurt yourself."
10. Two characters unexpectedly come to blows.

Cult fix teaserek:
1. There’s no evil scheming from Morgana this week, but Agravaine is doing his best to make up for it
2. Merlin is appointed ‘Acting Physician’
3. “Merlin is right. This is no ordinary illness, there is sorcery at work here”
4. Gwen gets a big adventure outside the castle
5. “You are not a knight! You are not even a physician. You’re nothing but a servant!”
6. Sir Leon and Gwaine get into a sword fight, with one left wounded
7. “The Knights are like brothers, yet they fight and quarrel like foes”
8. Elyan will never kiss a girl again…but he’s not the only one
9. “They took the blood from a **** and mingled it with that of a *******”
10. Gwen’s tunic comes in very handy
11. “If he doesn’t get some help soon, he’s not going to make it”
12. Gwen doesn’t realise how close she is to learning Merlin’s secret
13. “You won’t find me such easy prey!”
14. Someone falls on a sword, literally
15. Who knew Gwen was so tough! Well, Arthur won’t let them hear the end of it

Sajnos angolul annyira jól nem tudok, hogy megpróbáljam érdemben lefordítani, noha én nagyjából értem őket, de a magyarítást mindenki érdekében meghagyom a nálam okosabbaknak :D Ó, és itt egy kép is:

Digital spy:
1. ”Te vagy az, aki ezen királyság sorsát egyensúlyban tartja.”
2. Merlinnek lehetősége nyílik arra, hogy gyógyítási képességeit fitogtassa…
3. „Merlin legtöbbször még a saját hátsóját sem találja meg!”
4. A „Lamia” egy jelentős epizód Camelot lovagjainak életében – mindegyiküknek meglátjuk egy másik oldalát
5. „A lovagok olyanok, mintha testvérek lennének, mégis *** és ***, mint az ***.”
6. Különböző fajok keresztezése veszélyes következményeket vonhat maga után!
7. „Tartsd a szád – vagy én hallgattatlak el!”
8. Az egyik szereplő bátor megnyilvánulása meglepi a barátait
9. „Ne gondolkodj túl erősen – a világért sem akarnám, hogy bajod legyen tőle.”
10. Két szereplőt meglepő csapás ér (*ebben nem vagyok biztos)

Cult fix:
1. Ehéten Morgana nem szövöget ármányos terveket, ám Agravaine mindent megtesz, hogy kárpótoljon minket érte
2. Merlint kinevezik „Helyettes gyógyítónak”
3. „Merlinnek igaza van. Ez nem szokványos betegség, itt boszorkányság van folyamatban.”
4. Gwen nagy kalandot élhet meg a kastélyon kívül
5. „Te nem vagy lovag! De még csak gyógyító sem. Csak egy egyszerű szolga vagy!”
6. Sir Leon és Gwaine párharcba keverednek, és egyikük megsérül
7. „A lovagok olyanok, mintha testvérek lennének, mégis úgy harcolnak és perlekednek, mint az ellenségek.”
8. Elyan soha többé nem fog lányt csókolni… de nem ő az egyetlen
9. „Fogták egy *** vérét, és keverték egy ***-vel.”
10. Gwen tunikája igencsak kapóra fog jönni
11. „Ha nem jut hamar segítséghez, nem fogja túlélni.”
12. Gwen fel sem fogja, milyen közel jár ahhoz, hogy megtudja Merlin titkát
13. „Nem fogsz olyan könnyű prédának találni engem!”
14. Valaki ráesik a kardjára, szó szerint
15. Ki hitte volna, hogy Gwen ilyen szívós! Nos, Arthur nem hagyja, hogy a többiek folyamatosan ezt hallgassák

-----
Jaj, de érdekesek ez is! A 12-esnek örülök (szeretem azokat a teóriákat, miszerint Gwen, mint Merlin barátja, tudja meg először), és a lovagok furcsa beszólásai/várható veszekedéseik is mozgatják a fantáziámat.^^

HozzászólásElküldve: 2011.11.19. 14:31 
Nemes lovag
Nemes lovag

Új promókép a 4x12-höz. Források szerint Tristan és Isolde az (nekünk Trisztán és Izoldaként ismerősök; a legendájukról itt lehet olvasni: http://hu.wikipedia.org/wiki/Triszt%C3%A1n_%C3%A9s_Izolda).

A két camelotba érkező utazó színészei Miranda Raison és Ben Daniels.

Csatolmányok:
Magyarázat: 4x12 promo pic
- 4x12.jpg
- 4x12.jpg [ 201.15 KiB | Megtekintve 2048 alkalommal. ]

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 392 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra