Judy T. írta:
Én is rengeteg sorozatot nézek, és az időhiány miatt rengeteggel vagyok elmaradva, na és biztos, hogy nem jut eszembe minden.
Amit jelenleg követek: The Event, V (2009), The Big Bang Theory, Stargate Universe, Camelot, The Cape, Breakout Kings
Nemrég fejeztem be: Outcast, Caprica
Tervbe van véve: White Collar 2, Nikita, Chuck 4, BSG 2-4, Human Target 2, Vampire Diaries 2, Glee 2
Abszolút kedvenc: Roswell, Stargate SG-1, Stargate-Atlantis, Star Trek: TNG, Everwood, Firefly
Várós: Game of Thrones, The Borgias, XIII, Falling Skies
Ja, és a boszikat is szerettem nagyon, meg a Dark Angel-t is, csak a második évadot ebből még nem láttam.
Szinkronosan követem: Hawaii Five-0, Zsaruvér, Született feleségek, Castle, Internátus, szitkomok közül Modern család, Jobb veled, A semmi közepén; persze, csak ha adnak éppen új részt.
Filmekből viszont keveset nézek és sajnos az olvasásra sem jut szinte semmi idő...
Hopsz, én az írásomban nem szedtem külön, hogy mit nézek eredeti nyelven, meg mit szinkronnal, csak "ömlesztve" leírtam.
Az érdekes, hogy a BSG-t még nem láttad végig a Caprica-t meg igen.
Jó, bár végül is előzménysorozat, úgyhogy csak lazán kötődik hozzá. Egyébként ha javasolhatok, akkor a BSG-t minél előbb. Az utóbbi idők egyik legjobb sci-fi sorozata. (Na, meg a "Dark Angel" 2. Évadot, mert az meg az én személyes kedvencem.
)
A Csillagkapu sorozatokat is nagyon szerettem. Sajnos most, hogy az SGU kaszát kap a 2. Évad végén, attól tartok a franchise-tól búcsút vehetünk egy időre. (A tervezett Atlantisz DVD-filmet is leállították emiatt).
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a "V"-nek meg a "Human Target"-nek lesz-e 3. Évadja, én örülnék mindkettőnek. (Bár a "Human Target" korrekt lezárást kapott a 2. Évad végén, de a "V" akkora cliffhanger-t, mint a ház.
)
A "Firefly"-t is bírtam. (Most nézem újra csütörtökönként a Viasat6-on). Bár én előbb láttam a lezáró mozifilmet (Serenity), mint magát a sorozatot. Amúgy érdekes, mert anno a "Dark Angel" kaszája után a "Firefly" került a helyére, de szintén nem húzta sokáig. Hát igen, a FOX, meg a remek döntéseik...bár kultsorozatot "kinyírtak" szépen.
Ja, és bár nem mondtam, filmeket is nagyon sokat nézek. Per pillanat időm is van mindenre, ennek több oka is van, de azok nem igazán erre a fórumra tartoznak.