WebFazek Ital Meggylikőr
Déligyümölcs-bólé
Római Bólé
Konfetti Bólé
Meggylikőr
Ohio black beauty
Bum Bum Tequila
SANGRIA
Jeges kávé
Túrós-almás turmix
Green Widow (Zöld Özvegy)
Knock Out Drink
"Krampampuli" bólé
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
5 kg meggy
1-1,5 kg cukor
1 liter tiszta szesz (96 fokos)
1/2 liter kész meggylikőrhöz 1/2 liter rum

Elkeszites
A meggyet megtisztítjuk a szárától, egészben beletesszük az üvegbe, rátesszük a cukrot, lekötjük (legjobb nylonzacskóval, mert az nem ázik át), minden nap rázogatjuk, amíg a cukor el nem olvad, azután ráöntjük a szeszt. Tovább rázogatjuk, és kb. három hét múlva leszűrjük. A leszűrt léhez adjuk hozzá a rumot.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998