JavaScript1.2 szükséges az összes funkció használatához!
2017. Szeptember 23, Szombat  

Menü

Látogatók

446850

Támogatás, reklámhely

Reklámfelület, megjelenési lehetőség a versenyeken...
Tovább>>

Hírek

Korábbi hírek>>

Böngésző

firefox letöltés

Ajánlott böngésző

firefox

mozilla

opera

konqueror

Internet Explorer 6 előtti böngészők csak részben ismerik a CSS-t!

Emiatt az oldal kinézete eltérhet a tervezettől!
Használd az ajánlott böngészők egyikét!

ie

Belépés

Név:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó reset

Tabella

Legutóbbi verseny

2017-09-10
Rábatöttös

Háttérben

Logó

Banner

Aktuális

HÍREK, KÖZLEMÉNYEK »
pályázatok benyújtása év végi díjkiosztó ünnepségre »
Steigler Tünde (2017.09.05)

Tisztelt Szakosztályvezetők!

A 2017. évben rendezendő díjkiosztó ünnepségre pályázatok benyújtási határideje 2017. szeptember 10., Rábatöttösön tartandó bajnoki futam.

Eredményhirdetés: 2017. szeptember 24., a csapodi bajnoki futamon.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

- kb. 250 fő befogadására alkalmas helyiség,
- parkolási lehetőség,
- zene biztosítása,
- A menüben: aperitif, gyerekeknek kölyökpezsgő, sós aprósütemény, leves, főétel személyenként külön tálalva, éjféli vacsora (hidegtál, hideg sült).

Kérem az árat személyenként megadni gyermek és felnőtt adag tekintetében. Az italok árait külön mellékben kérem elküldeni.

Steigler Tünde
MORSZ elnöke

Elhunyt Bakos Csaba »
Steigler Tünde (2017.07.26)

Megrendülten tudatjuk, hogy
Bakos Csaba
a kustánszegi csapat tagja, a szeretett férj, édesapa 2017. július 22-én délben tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Végső búcsúztatására 2017. július 27-én, csütörtökön 14.30 órakor a felsőpáhoki temetőben kerül sor.
Előtte lelki üdvéért 14.00 órakor lesz gyászmise.
Mély fájdalmatokban veletek vagyunk!
MORSZ vezetői, versenyzői, tagjai

Gyenesdiási verseny - gumi »
Steigler Tünde (2017.07.01)

Tisztelt Szakosztályvezetők, Versenyzők!

Lakatos Dezső, minta a Kustánszegi egyesület képviselője 2017. 05. 28-án Rábatöttösön kezdeményezte, hogy az általa 2017. 07. 16-án, Gyenesdiáson megrendezésre kerülő bajnoki futam alkalmával a versenyzők ne használjanak bütykös gumit a versenynap folyamán a pálya állagának megóvása érdekében.
Ezen alkalommal az egyesület vezetők részére feladatként került kiadásra, hogy még aznap a déli szünetben jelezzék csapatuk álláspontját a felvetéssel kapcsolatban.

Sajnos semmiféle visszajelzés és megkeresés nem történ egyetlen egyesület részéről sem az eltelt időben, egészen 2017. június 30-ig, amikor is Pintér Endre és Lakatos Dezső is szorgalmazta, hogy történjen érdemi döntés a javaslat tárgyában.

2017. június 30-án konkrét felhívást küldtem e-mailban minden szakosztályvezető részére július 1-i, 16.00 órai határidővel, hogy közöljék csapatuk döntését.

A beérkezett szavazatok alapján:
2 egyesület a bütykös gumi használata mellett döntött (Szombathely és Rum)
2 egyesület a bütykös és fenyő mintás gumi használata ellen döntött (Kustánszeg, Kerkabarabás)

A MORSZ egy civil szervezet, amely egyesületekből, az egyesületek pedig egyenlő jogokkal és kötelezettséggel rendelkező egyénekből (tagokból) áll.
A MORSZ illetve az egyesületek vezetőinek is az egyének, illetve tagjaik érdekeit szem előtt tartva kell felelős döntéseket hozniuk.
Mivel egyértelmű, szavazat-többségi döntés nem született az ügyben, ezért a MORSZ vezetői kellő mérlegelést követően a következő döntést hozták:

Az idei évben nem változtatunk a gumi használatot illetően, nem kötelezhető, és nem előírható a bütykös és murva gumi elhagyása.

Döntésünk meghozatala során mérlegeltük és értékeltük azt a kezdeményezést, hogy Lakatos Dezső a pálya minőségének és állagának megóvása érdekében, valamint hogy jobb minőségű verseny tudjon tartani ezért javasolta a bütykös gumi elhagyását.

Figyelembe kellett venni továbbá azt is, hogy a javaslat megtétele és döntés meghozatala között eltelt idő igen kevés, nem lehet sem anyagilag, sem technikailag ekkora számú versenyzői létszám tekintetében kivitelezni a változást ennyi idő alatt.

Döntésünknél azt is figyelembe vettük, hogy szabályzat módosítás év közben nem lehetséges, azt a rendes évi közgyűlésen lehet eszközölni.

Továbbá figyelembe kellett vennünk azt a számos, azóta történt írásbeli és szóbeli megkeresést is akik arra hivatkoztak, hogy anyagi kereteik nem teszik lehetővé a váltást, illetve technikailag nem kivitelezhető a gumi csere, mivel a megrendelt új szet gumi csak augusztus közepére várható.

Mindezek figyelembe vételével, döntésünk felelősségteljes, versenyző centrikus, alapos és indokolt – nem tiltja a bütykös, illetve fenyő mintás gumik használatát.

Azonban várhatóan a 2018-as évtől kezdődően a gumi használatot illetően (mintázat) változások történnek, amit az éves rendes közgyűlés feladata meghozni a versenyt rendező szakosztály javaslatának figyelembe vételével.

Mindazonáltal felhívom a versenyzők figyelmét arra, hogy a rendező egyesületet semmiféle vád ezek után nem érheti a pálya minőségének kapcsán!Steigler Tünde
MORSZ elnöke


VERSENY IDŐPONT HELYSZÍN VÁLTOZÁS »
Steigler Tünde (2017.05.02)

Elmarad a május 14-re meghirdetett Vásárosmiskei bajnoki futam, helyette május 28-án Rábatöttősön kerül megrendelésre az első verseny.
A rendezésért felelős egyesület: a Kustánszeg Sportegyesület.

Következő verseny
2017-09-24, Csapod
Még 1 nap van hátra
Versenynaptár
Nyomtatványok
Zászló jelzések
  • Start
  • Elakadt jármű
  • Azonnali megállás
  • Lekörözés
  • Utolsó figyelmeztetés
  • Kizárás
  • Futam leintése
(C) 2005 Magyar Országos Roncsderby Szövetség  | morsz.roncsderby@freemail.hu