Bemutatkozás

Nagy Erika vagyok, fényképész.20 éve gyakorlom ezt a szakmát, szeretetét fényképész Nagyapámtól örököltem, és úgyq érzem éppen az a csodálatos benne, hogy egy életen át mindig lesz mit tanulnom a fények és árnyékok játékáról.
A Jelen pillanatra esküdtem. A pillanatra, mely sohasem ismételhető meg. Egyedi és kivételes, mindenki életében más, mert a hangulatoktól, körülményektől, benyomásoktól függ.
Talán éppen a különleges, múló pillanatok miatt lett munkám fő profilja az esküvői fotózás. Nincs két egyforma menyasszony és vőlegény, nincs két egyforma hangulat, impulzus. Ezért is olyan sokszínű, mert a rutin csak technikailag segít, de emberileg sokkal több szükséges a munkámhoz ezen a kivételes napon.
Enyém tehát kicsit a probléma-, a feszültségoldó és nem utolsó sorban a hangulatkeltő szerepe is. Mert, bizony általában velem kezdődik a nap, és az első félszeg mosolyon együtt kell átlendülnünk.
A megbeszélés és egyeztetés után a személyes kapcsolat segít a teljes kép kialakulásában. Kiderül, hogy szokatlan, vagy esetleg klasszikus megoldások állnak közelebb a házasulandó párhoz, akinek az életében ez a legmeghatározóbb nap, így a legelőnyösebb megoldásokkal kell segítenem elképzeléseiket, anélkül, hogy bármit is rájuk erőltetnék.
Sohasem dolgozom meghatározott sablon alapján, remélem, ezt tükrözik is képeim. Tapasztalatokban sincs hiány, hiszen az elmúlt 20 év alatt sok rendkívüli helyzettel és sok nagyszerű emberrel találkozhattam. Éppen a változatosság az, amely annyira felpezsdít a fényképészetben, és arra sarkal, hogy mindig megtaláljam a legmegfelelőbb helyszíneket a legragyogóbb fotókhoz.

Ha tetszenek a felvételeim, akkor ragadjuk meg együtt a pillanatot!