Naszály Kapuja Vendégház


Go to content

Bemutatkozás

Megújult weboldalunk eléréséhez KATTINTSON IDE!

A vendégház

A vendégház egy új épület. A ház földszintjén egy tágas nappali van, melynek terasza a kertre néz. Itt található a konyha is, mely minden igényt kielégítően felszerelt: mikrosütő, hűtőszekrény, páraelszívó, gáztűzhely, kávéfőző, kenyérpirító. Az emeleten két különbejáratú szoba található, mely 6-8 fő részére biztosít kényelmes pihenést. A nappaliban 2-3 fő részére szintén tudunk ágyat biztosítani. Mindkét szobához külön vizes helyiség tartozik. A nappaliban kábelhálózattal ellátott TV szolgálja a kikapcsolódást. A kertben bográcsozni és grillezni is lehet. Sátrazásra is van lehetőség.
Azonban ha valaki a nemes egyszerűségre, és a petróleum lámpa fényére vágyik, nézze meg a Táborhely oldalt!


Apartman

Az apartman a vendégházzal közös udvarban található,3 fő részére biztosít kényelmes szállást. Alapterülete 40 négyzetméter. Felszereltsége a vendégházhoz hasonlóan minden igényt kielégít.

Megközelíthetőség


A falu könnyen megközelíthető autóval, busszal, és vonattal is. Budapest Nyugati Pályaudvarról Vácra fél óránként indulnak személyvonatok, majd a váci buszpályaudvarról juthatunk tovább a szintén ilyen időközönként közlekedő autóbusszal.


Autóval a 2/A közúton Budapesttől mindössze 30 perc alatt érhető el a falu.


Back to content | Back to main menu