Nemzeti Fáklya
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
VASÁRNAPI RANDEVÚ?
Nekem már be sem jön az oldal, ezért kerecsen pakolja fel az anyagokat. Ilyen ez a véletlen-sorozat. Lica gépébe betörtek, belépési kódját megváltoztatták, s mindezt innen sok száz kilométerre innen! NBH, nagyon fáj nektek valami? Lehet visítani! Nézzük a paradoxonokat, mert világunk a látszat mögötti ellentmondásokból épül fel, a látszatot álcaként felhasználva a tervei kivitelezéséhez. A vörösiszap-katasztrófa meg sem történhetett volna a műszaki szakértők szerint, de mivel megtörtént és nem hibás az érintett cég, ezért fizet mindent, mint a „katonatiszt”.

Pintér a logikát megcáfolva kizárja a természet részvételét mindebben, s emberi okok felé tereli a habogó beszédét, de legalább megtanították már szigorúan nézni a bábot. A „baleset” éppen a szavazósdit követően következik be, Gyurcsány érintettségével, amikor Fletó bejelenti, hogy új pártot akar alapítani, Szili pedig mozgalom alapításán igyekszik. Ez a jövőre tekintve a teljes paletta látszattérképének átalakítását jelentené, de a vörös iszap, mint a vér szimbolizálja azt, hogy itt "biza" nem csak Olstein kapta már meg a selyemzsinórt, hanem Gyurcsányi is.

Olstein kijelentette, hogy nem kell kármentesíteni, de ez a terület így halott övezetnek számít és a nehézfémeket tartalmazó mérgező anyag por formájában még több száz kilométerrel arrébb is „fertőzni fog”, ha ezt így hagyják. Az EU nem segít és a kármentesítés költségei oltári nagyok. Szakértők szerint meg kellene vizsgálni, hogy a balesetet megelőzően voltak-e telekügyletek a most elárasztott területeken. Az biztosnak tűnik, hogy ez egy olyan jelzés volt most a „kormánynak”, amelyet ha akar, akkor megért, ha nem, akkor a következő lépés már nem lesz ennyire „barátságos”, „csak” néhány halálos áldozatot követelő.

Ez egy logikus következtetés, ismerve az előzményeket. Ha mégis lenne kármentesítésként földcsere, akkor kérdés, melyik cég kapja meg és honnan és hová szállítják a még vagy 40 évig ártalmasnak minősíthető iszapot, s a helyére töltendő termőtalajt. Mindettől függetlenül meg vagyok nyugodva, mert az NNI vette át a nyomozást és ők ebben központilag nagyok. Simán kihozzák azt az eredményt, amit megmondanak nekik előre, és úgy forgatják, ahogy kell - hiszen azért vannak!

Apropó, Olstein magabiztosságára jellemző, hogy ha megfigyeltétek, mennyire nem mozdul ki a vackából, s max. Brüsszelbe kap meghívást ez a cigánymentő-zsidó-zseni, akinek banki és etnikai mentőcsomagjáért állítólag annyira odavan az egész „művelt” jujdejó-Nyugat. Ehelyett Baromsó jön Pécsre, s meghívást kap a szaudi vezetés. Tévedés ne essék! Szaud-Arábia (Dél-Arábia) az elemzéssel ellentétben nem igazán arab, inkább USA-zsidó csicska még jelen pillanatban, bár hatalmas sivatagi olajos országként az Arab-félsziget nagy részét uralja, de a csücsökben az Ádeni-öböl bejáratánál Jemen és a túlparton a sok problémát okozó, kalózkodásáról hírhedett, Afganisztánhoz hasonlított Szomália található.

Jemenben éppen most kezdték leszedni az angolszász zsidók egynémelyikét, de ezzel egyidőben az afganisztáni nemzetiségű katonák közül is egyre többen fordulnak az ott lévő „békefenntartó” zsidóbérencek ellen. Szaúd-Arábia a Perzsa-öböl nyugati partja, míg a keleti parton Irán nyugszik. Az Olstein mögött álló tel-avivi erők próbálják bevonzani ide a szaudiakat, hátha összemoshatják a tudati határokat is bennünk. Ezek azok a diplomáciai erőfeszítések, amelyek mögött a világ-térkép átrendezésének teve áll.

Az angol elemzők szerint a magyar gazdaság hirtelen elkezdett szárnyalni és hamarosan csillagászati magaslatokba érkezhetünk a régióban, csak az a baj, hogy ezt már értelmes ember nem hiszi el, mert olyan, hogy magyar gazdaság NINCS! Ha már paradoxon, akkor a zsidó-betelepülést előkészítő ingatlan-panamák közül egyet most felkapott a sajtó is. Rogán, a kis héber „huszár” bevállalta a kerületében ezt:


Elvi építési engedély kiadva! Az V. kerületi önkormányzat kiadta az elvi építési engedélyt az Új Városközpont fantázianevű beruházásra, amely a tervek szerint a Bécsi utca páros házsorának lebontásával egy üveg-acél épületegyüttest hozna létre a pesti Belváros szívében, pár lépésre a Vörösmarty és az Erzsébet tértől.A tervezett Új Városközpont! A történelmi Belvárosba cipőkanállal beleszuszakolnak egy irdatlan tömegű, 14 szintes, ötven méter magas épületmonstrumot, amely a szomszédos közterületekből is jelentős részt elvesz. Értékes régi épületeket bontanak le a terv kedvéért, többek között Budapest egyik első szecessziós nagyáruházát, a Fischer-házat és a régi Pest kedves emlékének számító úgynevezett Keskeny-házat. A vegyes rendeltetésűként hirdetett építményből a legfontosabb funkció hiányzik: a földszinti üzletek fölött nem lakások, hanem rengeteg iroda kapna helyet, a ház tömbje fölött "lebegő" üvegszivarban pedig egy szálloda. Márpedig iroda és hotel bőven van az elnéptelenedő Belvárosban.

...de itt nincs vége, mert Demján is megfenyegette Magyarországot, hogy ha Szlovákiában nem jön össze neki a kaszinó és szórakoztató központ megépítése, akkor „hazahozza” a projektjét. Rendben van gyerekek, ha már gazdasági világválság és második hullám, akkor menjenek csak a luxusbefektetések, amik mögött kivételt nem ismerve csakis zsidók húzódnak meg.

„A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani. Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak. A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyek emiatt államosítva lesznek, és mindez végeredményben a kommunizmus születéséhez vezet." (Karl Marx, 1867.)

Már csak idő kérdése, mikor jutunk el ahhoz a ponthoz, amelyben tömegesen ébrednek rá az emberek, hogy ENNYI VOLT! Persze nem várok sokat az idiótáktól, de ne becsüljük alá a tudat-ébresztés erejét a ma még zsidópárt-hívők sorai között sem. Egyre szánalmasabb, amit elébük tálalnak, és aki megeszi a „lájkolást”, a „fenntartható fejlődést”, a „szebb jövőt” és a „jövő elkezdődött” szlogeneket, az egyszerűen kigyomlálja magát az értelmes emberi kategóriából és a szavazóbirka alsóbbrendű osztályba sorolja önként is magát. Ez van most, de ha média a valóságot sugározhatná, akkor az ébredés rohamos és elsöprő erejű lehetne, ugyanakkor kívülről irányított, és ez nem segítene a szelekcióban, mert a volt idióták hirtelen nagyon okosak tudnak lenni, s az egyik végletből a másikba eshetnek. Ezért sem borulhat ki egyszerre minden bili, mert olyan sokk érné a bealtatottakat, hogy belegárgyulnának. Elég összetett folyamatról van ám szó!

A feladat most még nagyobb: nemcsak Magyarországon, hanem az egész Kárpát-medencében EGYSZERRE kell elindítani a lavinát! Addigra kész kell lennie egy Kárpát-medencei egyesült kormánynak is, akik már hivatalosan is kérhetnek katonai segítséget. Mi nem várhatunk a 2014-es Jobbikos győzelemre sem, ( meg minek is?) nemhogy évekig, akár még egy évtizedig!!! Nem csalt sem a megérzésem, és a közelmúlt történelme alapján kikövetkeztethető logikám sem. Tehát a maci hajlandó akár holnap is titkos segítséget nyújtani, míg nyíltan meg nem tudjuk kérni. De ők csak miattunk nem mozdulnak sem gazdaságilag, sem regulárisan.

Hogyha már fegyverzettel felkészültek egy akár világméretű harc megvívásához, akkor a maci tényleg ráérőssebben kezeli a helyzetet, de azt nyilván nem vette számításba, hogy az elemzőknek minden eshetőséggel számolniuk kell erre az esetre is, s fegyverhez csak a legszükségesebb esetben szabad nyúlni, mert onnan nincs visszaút! Amit most vélhetően a Mossad tervez, az a maradék nemzeti (nem jobbikos-pártista) valóban gondolkodni képes erők szétzilálása éppen egy-két megroggyant lelkű és szellemű emberke belerángatásával valamilyen általuk szervezett és ellenőrzött „terrorista akcióba”.

Ennek célpontja lehet az MNA és személyes ismeretség okán akármelyikünk. Ez annyira nem baj, mert kell egy háborús ok (casus belli), amely miatt megmozdulhatnak végre a felkészült erők. Ha katalizátor szükséges a folyamatok még gyorsabbá tételéhez, akkor hagyjuk, hogy az ellenség hibázzon, mert hiába is rejtik szándékaikat, azok nemzetközi szinten váltak köztudottá. Martonyi bilderberges, de Matolcsy is az és nem véletlenül került szóba a leválasztása a rendszerről, még ha így Olstein jobbik kéz nélkül is marad. (Menni fog az ál-Pinyóval egyetemben, ez elég biztosnak látszik már most is.)

Nincs erre 4 év, mert ismert tény, hogy a Szent Korona meghivatkozásával akarja a rezsim a régi-új alkotmánnyal rögzíteni az eddig ellopott magyar vagyon feletti uralmát és ezzel egy tabula rasa-t kijelentve, a múltat nem firtathatóvá tenni. Mindehhez kell a „nemzeti” Jobbik és a MSZ aktivistáinak és félrevezetettjeinek karlengetése és orgia-szerű alkotmányozási és Szent Korona, trianonista revíziós ész nélküli reklámkampánya. Már a Számvevőszék is Szent Koronát akar és ez olyan átlátszó, amennyire idióták a konzumpolitika szintjén tapsoló, nyálcsorgató „nemzeti erők”.

A tragédia mindebben az lesz, hogy a rendszerváltáskor egy latba esik majd az SZDSZ-es hülye a jobbikossal, mert mindkettő pártaktivistaként kártékony elemként tud csak részese lenni annak a rendnek, amelyben az ilyen elemekre csak a kőbányákban van helye. A „játék” nagyban folyik. Obama éppen most jelentette ki, hogy ideje arról beszélni, hogy Oroszország a Világkereskedelmi Szervezet tagja kell legyen, de egyidőben háborúról is beszélnek, pénzpiaci szinten, de azért mégiscsak ereje van a szavaknak.

A helyzet egyre érthetőbbé válik. A HAMAS, palesztin polgárháború lehetőségét emlegeti, miközben Liebermann és Netanjahu is egyre nagyobb szembenállást mutatnak, ami a zsidó kormány instabilitását jelzi. Talán éppen ezért is akarnak új állampolgársági törvényt bevezetni és feleskettetni a zsidóikat a zsidó államhoz való hűségre. Ez érdekes kérdés, mert a zsidó esküje a Talmud értelmében egy kutyagumival egyenértékű, de legyen ez már az ő bajuk.
Amíg az Isten malmai is őrölgetnek, egyre többen jönnek rá életük értelmetlenségére és kilátástalanságára, amelyet valamiképpen fel szeretnének oldani, mint rendőrök! „Újabb rendőr lőtte főbe magát! A Fehérgyarmati Rk-n szolgált. 2 fiúgyermeke volt. Bp-en pedig a tegnapi nap egy rendőrházaspár 14 éves lánya vetette magát a vonat elé. Nagyszülei fehérgyarmatiak. Isten nyugtassa őket.”

A rendőrökkel kapcsolatban újabb impulzus ért. A múltkor Kiss Imre ügyében hívtak a Gárdonyi kapitányságra tanúvallomást tenni - ahová az ügyet Mórról tették át, mert kellemetlen volt nekik -, úgyhogy kedden vettem át hétfőre szóló behívót. Akkor elküldtem a bús anyjukba a hülyéket, de most sem kicsit alakítottak. Áttették a Szigetszentmiklós-i Kapitányságra a meghallgatásom, s ugyan a behívó megérkezett időben, csak annyi történt, hogy 10. hó 10. nap 8 óra 15 percre datálták a kihallgatásom – gondolom soron kívül, maszekban –, mert a naptár szerint ez a nap VASÁRNAP! Lehet, hogy ott is bevezették a sztahanovista vasárnapot, szombaton meg Sabat van héber éber őrök?

Értem én, hogy elírás és véletlen az, ami adminisztrációs hibából történt, és csak annyit jelent, hogy vagy elő akarnak állítani, vagy lassan elő kell ezt a csupor-bandát állítani és törvényt ülni fölöttük! Nem hiszem, hogy ha itt lesz az ideje, a muníciót sajnálni kell! Most az a dilemmám, hogy bemenjek, vagy ne menjek? Nincs kedvem üzemanyagot és időt költeni ezekre a fizetett bűnözőkre, de ha kijönnek, legalább mindegyik pofáját és paramétereit megjegyezhetem és újabb apropó is adódik így, hogy Kosziékkal megbeszéljük a félbemaradt könyv részleteit.

NBH, NNI, ORFK és a többi semmirekellő, nem kellene odaszólnotok a csicskás hülyegyerekeknek, hogy a jó édes anyjukkal szórakozzanak, mert ti már tudhatjátok, hogy még az a homokozó is kicsi, amiben ti paskoljátok egymás fenekét, nem is beszélve a helyi kis-zsiványok piti baromságairól. Megértem, hogy ez náluk bevett szokás, de engem ez nem érdekel. Nem nagy „bűn”ügyről van szó Kiss Imre ügyében sem, csak a bűnös rendőrség-ügyészség-önkormányzat-EON összefonódásáról, ezért ne vegyétek zokon, ha kicsit unom, már a hitványságotokat. Ha pár hirtelen-öngyilkos rendőrnek látszó hülyegyerek kilyuggatott zakóban múlna ki, nem veszem a szívemre, mert manapság ez a divat! Talmudi gój baromjai!

Aztán ma reggel eléggé felháborodott hangú telefonhívás is érkezett. A konkréteset a Dévaványai Ált. Műv. Kp-al kapcsolatban érkezett, ahol az adminisztrációban a gyerekekkel kapcsolatban az adatlapon az anyja neve után nem az apa neve, hanem a „GONDOZÓ neve” szerepelt! Gyerekek, a szómágia működik, tudjuk! Nagyon helyes módon lett az ügyintéző kiporolva a bugyingójából, mert ha nem zsidó a „hörcsög”, akkor egy agilis debilis „magyar”, aki pénzért nem akarja érteni, hogy a szülőpár az két ember, a gondozó pedig a zsidó kibucban van, ahol bevágják a közösbe a gyereket, ha úgy alakul, s ahol csak az anya biztos! A gondozó, nem a szülő!!! Az elszemélytelenítést így csempészik be a köztudatba, ahogy a személyi dokumentumokba is már nagybetűvel kell írni a neved, pedig a magyar és a legtöbb írás szabályai szerint csak a kezdő betűk, nagybetűk. Ezt a mostani változatot hívják „cégszerű aláírásnak”, s úgy is kezelnek bennünket a listáikon, mint egy adható és vehető cég! Szerintetek? Tovább is van, mondjam még?

A példamutatásban nagyon jók vagyunk, ezt senki nem vonhatja kétségbe, még ha kétségbe is esik. Ahogy besűrűsödik a tér és idő, úgy kenődnek fel a falra azok, akiknek el kell hagyni a színpadot a finálé előtt! Ha jól sejtem, akkor ma már a fegyveres testületeknél a korábbi homogén-hülyék képe nagyjából átformálódott heterogénné s kezdenek ráébredni, hogy az öngyilkosság nem az a megoldási szint, ami az útvesztőből kivezethet. Sajnos még sok emberáldozat lesz addig „felajánlva”, amíg a molnár a garatba tölti a gabonát, hogy végül a korpa kiválasztódhasson. Ez van!

Posta Imre

(Megjelent a www.postaimre.com honlapon 2010. október 07-én)


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hozzászólások