Nemzeti Fáklya
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
BALATON-FELVIDÉK VIZEINEK VÉGE?
No végre! Bencze Izabelláék bejelentették, hogy a nemzeti vagyonelherdálása miatt „ismeretlen tettes” ellen feljelentés ment a „Középponti Gügyészség”-re, ami – állítólag –vizsgálatba is kezdett. Ez ugyan semmi jót nem jelent, mert a gügyészség fullzsidó csinovnyikok garmadája, de időt húzni és illúziót kelteni jó lesz ez is! Gyanúm szerint a dolog mögött a Fidesz-zsidók nagyon polgáriasan hangzó körének ökre állhat, mert rájöttek, hogy a beindult országos gondolkodókból álló mozgalmat csak úgy állíthatják meg, ha az élére állnak. Ebben nagyok a kis metélt-tészták, de rettentően. Mindenből hasznot akarnak húzni, még a saját halottas menetükből is. Mi pedig a nótájukat szeretnénk elhúzni, ami eddig a vártnál is komolyabb zenekari kísérlettel egyre nagyobb közönségsiker mellett folytatódik.

Komoly gondban van a cionista hatalmi mámor s az eddigi bűneiket sorra tetézik újabbakkal. Miközben minden szem a devecseri eseményekre összpontosít, Olstein kijelentette, hogy menthetetlen a környék. A katasztrófa-turizmus gyűrűzik és elérte Mosonmagyaróvár és Almásfüzitő magasságát is. Almásfüzitő volt az alumínium-ipar fellegvára, amit 20 évvel ez előttről ugyanúgy raboltak szét, ahogy most a katasztrófa-sújtotta, Gyurcsány-érdekeltségű, de német-zsidó tulajdonosi körrel bíró MAL-t. Az összes vörösiszap-tároló elhanyagolt állapotban és olyan helyen fekszik, ahol belátható következményekkel bíró katasztrófát okozhat, de érdemben egyik állítólag magyar környezetvédelmi és egyéb húgyagyú hivatal nem tettek semmi hadhatósat a kérdésben.

Egy kisebb földrengés betehet az almásfüzitői méregraktárnak és vége a Duna-medrének és környezetének. Azzal, hogy a MAL-t most állami segédlettel teszik tönkre, Olstein ugyanazt játszhatja el a katasztrófára hivatkozva, állami támogatással kivásárolva az alumínium-ipart, mint amit annak idején elkövetett a kommunista zsidó horda az almásfüzitői óriás-komlexummal, ami mára kísértetvárossá lett. Korábban innen telepítették át Ajkára az ipart, de mindez egy irdatlan – szakértők szerint kb. 30 milliárdos – lenyúlás volt. Most is ez készül, csak a tolvajok nevei mások.

Ám nem is ez a lényeg, mert már ezekért a bűnökért is teljes vagyonelkobzás és kötéláltali halál vár mindegyikre, de amit a vörösiszap okozott, az a látszatnál sokkal rosszabb. ÖKOLÓGIAI KATASZTRÓFA!!! Amiről nem szívesen beszélnek, az az iszap nehézfémsók általi maradandó károsodásokat, halált okozó mérgező hatása, amelyet nem lehet megszüntetni egyszerű talajcserével. Szakértők szerint ez az „ipari kátrány” nagyjából 50 ezerféle fémsót, komplexeket tartalmazó elegy, amely egy olyan lúgos közegben volt található, amelyet a technológia nem is indokolhatott volna.

Az, hogy a hidrodinamikai nyomás hatására lehet fogni a szakszerűtlenül és túlhasznált módon üzemeltetett gát szétszakadását, hát az sincs rendben, de a hangsúly a továbbiakban nem is a termőtalajon, hanem a vízkincs méreggel való telítődésén van. Dombvidékről van szó, ahol ásott kutak visznek 20-30 méteres mélységbe és csőkutak vagy 100 méter mélye fekvő vízrétegekhez. Ezekből a környéken akár több száz is megfertőződhetett és a beszivárgás a pincéken, zöldségtározókon keresztül most is folyamatos. A helyzet az, hogy a víz lett mérgezetté és ez a méreg nem reagál le, mint a szervetlen lúg a szervetlen savval, hanem lassan, de biztosan fertőzi meg a Balaton-felvidék vízkincsét és egyes vélemények szerint 3 éven belül a magát a Balatont is eléri.

Akik ezt a helyzetet és az előzményeket behatóan tanulmányozva felelős gondolkodással bírnak, nem tréfálva azt javasolták a kormánynak, hogy két hidrogén-bomba földalatti robbantása hozhatja úgy-ahogy helyre a kialakult geodinamikus egyensúlytalanságot. Mivel a felső vízzáró rétegeken keresztül a méreg menthetetlenül leszivárog az ivóvíz-rétegig, ezért nem lesz célszerű a kútról itatni állatot és embert sem, vagy bizonyos időn belül szokatlan mérgezési tünetekkel kerülhetnek csoportosan tepsibe a környéken lakók.

Mit érdemel az a bűnös, aki mindezt félvállról vette, akár üzleti, akár demográfiai, környezetvédelmi és demográfiai szempontokból? Szerintem a helyszínen rövid tárgyalás és likvidálás elégíthetné a demokratikus értékrend előírásait. Nem kicsi a para ezzel kapcsolatban, mert úgy tudom, hogy Kocsist is szanálja az MSZMP és Gyurcsány is erős őrizet alatt van, nehogy elhagyhassa az országot. A sajátjai őrzik, mert ha áldozat kel, akkor oda lehet dobni koncnak a kis „elkúrót”. No ettől azért Orsósnak sem lesz a kedve, mert amellett, hogy rá nehezedik az összeomlás súlya, a nemzetközi babér-termés is elég gyatrán néz ki számára.

A most lezárult Ázsia-Európa Csúcs olyan időben volt megtartva, amikor a világ jövőjének sorsát határozhatták el a hátsó kisszobákban a hozzáértők. Magyarország lassan a vakok számára is be lesz kerítve. Igaz, hogy Izrael erőlködik még a görög kapcsolatainak megmentéséért, de Kína nem hiába lobbizott és most Medvegyev nyugtatgatja a ciprusi görögöket, hogy megtarthatják szabadságukat a következő hatalmi elrendezkedésben is. Hende nem véletlenül rázza nálunk sem a rongyot az „önkéntes haderő” kapcsán, mert valahogy fel kellene hivatalosan is tudni szerelni az országban gubbasztó, aggasztóan sok zsiráfot és a kaftánból köntösbe bújtatni.

Érzik ők is, hogy a hurok a nyakukon már megszorult és ez így van rendben! Veszélyes világban élünk és az azt is tudjuk, hogy a téli álomból ébredő medve elég morcos, mert éhes. A látszat fenntartása azért még fontos lehet, mert az image az mégis szükséges a Mossad-parasztnak, bár már sejtheti, hogy a futó már menekülőre fogta és a királynőt már rég „elkúrták”, mert a stricije a király Tel-Avivban egy bordélyban a múlt héten meghirdetett „egyet fizet, kettőt kap” akciót nem akarta kihagyni.


1. sz. fotó

Egyébként feltűnően nagy forgalmat bonyolítanak Ferihegyen, szinte minden nap látni ezeket a hatalmas vasmadarakat, az izraeli személyszállítókkal egyaránt, melyek kiemelt biztonsági támogatásban részesülnek. Mi a fenét hoznak-visznek ennyire? (1. sz. fotó)

Ezek szerint a zsidó még mindig nagyon komolyan készül a betelepülés befejezésére, de ezt már mi tudjuk, ahogy azt is, hogy repülőgép még nem maradt a levegőben és nyugodjanak csak meg, ha halni akarnak, akkor segítséget ehhez megkapják a megfelelő helyen és időben. Bár tudom, hogy egy elmebeteg kifordult lelkű bűnbandáról van szó, aki, ha úgy adódik, akkor önmagával együtt semmisíti meg azt, amit nem birtokolhat, de hát egyszer ennek is meg kell lennie! Épp most vertek le egy fiatal „kiválasztott” elmebajos zsiráfot egy ausztrál légijáraton, aki mindenki meg akart semmisíteni, legalábbis szóban. Korábban jeleztem nektek, hogy a vörösiszapos történetnek több olvasata is lehet, s valaki talált is egyet, ami nagyon illik a képbe! Katonai objektum, s mintha silók lennének ott, ahol szántóföldnek kellene lenni! (2. sz. fotó)


2. sz. fotó

„…A 80-as években épült siló a Gerecsében. Ezer m3 számra hordták a betont a BVM-ből lábatlanról. Bikolpuszta után vette át az orosz katona az akkori ÉPFU MAZ teherautó volánját, és hozta vissza üresen. A gyárban még a tartalék keverőgép is ment 3 műszakban. Az igazgató mesélte el utólag (20 év) Többen látták, amikor vitték fel a Gerecsébe a rakétákat éjjel. Alig fértek el az úton vele. Ha van a környéken "aktivista" ennek is utánanézhet!...”

Na még annyit azért el kell mondanom, hogy Ahmadinedzsad már előre küldte a libanoni határhoz mintegy ezer speciális kiképzést kapott harcosát, mert a helyzet egyre „barátibb” az izraelitákkal. A jövő héten meg akarja kövezni Izraelt, de erős fedezet mellett, ha jól tévedek. Izrael egyébként kezdeni kinyilvánítani rosszallását az oroszok felé, mert azért mégis igaz, ami igaz, hogy egy valamire való orosz nem bízik meg a zsidóban, csak ha a villany-nyakörvének póráza a kezében van. Nem csak nagy dolgok vannak készülőben, hanem ezek folyamatban vannak és közelednek egyre nagyobb sebességgel a végkifejletükhöz.

Posta Imre

(Megjelent a www.postaimre.com honlapon 2010. október 08-án)

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hozzászólások