Szerző Téma: ~Diego Present  (Megtekintve 4400 alkalommal)

~Diego

• Résztvevő
  • Regisztrált tag
  • *
  • Like 0
    • Profil megtekintése
~Diego Present
« Dátum: december 03, 2012, 04:22:08 pm »
  • Név: Diego Present

• Születési idő: 1990.febr.3.

• Kor: 22

• Nem: Férfi[/size]

Külső jellemvonások:
    Kék szemű,fekete hajú,öltönyös és napszemüveges,általában sportcipős illetve 185 cm magas.

Jellemábrázolás:
    Kedves,illedelmes,vele egykorú vagy idősebb személyekkel illemtudó,rendtartó,ügyes,ravasz.

Történet:
    Az egész  történetem eleje Winchester, Anglia egy nagyobb jellegű városában kezdődik. Anyám neve Jessica Parker ,apám neve Peter D(iego) Fernandez.Két éves voltam amikor anyám elhunyt egy daganatban. Apámmal, anyám halála után Amerikába költöztünk , pontosabban Panama városba. Itt nagyon jól éreztük magunkat az apukámmal. Első nap rögtön meglátogattuk a Panama Csatornát. Itt nagyon sok érdekes dolgot láttam és kedvet kaptam az építkezéshez. Apukámtól negyedik szülinapomra rögtön az új Legót kértem. Mindent építettem a repülőtől a hajókig , illetve a házaktól a nagy épületekig. Sajnos hat éves koromra meguntam a legózást. Mielőtt betöltöttem volna a hetedik élet évemet addigra apukámat kinevezték a Panama Árvíz Elleni Alapítvány vezetőjévé.Panama nagyon a víz közelébe volt és ezért veszélyes helynek tartják az ott élők. Nyolc évesen kezdtem járni iskolába. Iskolám apukám munkája miatt igen jó,szakképzett tanárokkal rendelkező iskolába íratott be. Ez nem mást mint a neves  George Washington Általános Művelődési Központba. Általános iskola év végi átlagom 4,7. Tizenöt évesen kezdtem el a George Bush Szakközép és Szakmunkás Képző Iskolát. Igen kemény iskola volt , de itt szereztem a legtöbb barátomat.John, Aaron . Ez a két személy az akivel a legjobban összebarátkoztam. Mindennap összejártunk és együtt hallgattuk a rendőrségi rádiót, erre úgy volt esélyünk hogy Aaron ért egy-két "hack" cucchoz amivel rábírt csatlakozni a rendőrségi rádióra. Nagyon-nagyokat röhögtünk amikor Vercett rendőr ezredes kiabálta a rádióba az utasításokat igen káromkodós szavakkal. Végül nekem Aaronnak és Johnnak  megtetszett a rendőrségi munka és az akciók  így elhatároztuk hogy, közösen fogunk tovább menni és tanulni a Barack Obama Rendőr Akadémiára. Miután elvégeztük a középiskolát és letettük   a pincér szakmát siettünk jelentkezni a rendőrakadémiára. Szerencsére bejutottunk. Igaz igen kis híjján mivel Aaron először megbukott a teszteken , de aztán sikeresen végig ment. A rendőr akadémia nem épp egy álom élet. A gyapotszőnyegen kellet 200 fekvőtámaszt csinálni úgy hogy nem pihenhetünk. Tudni kell a gyapot az szúr ha rátenyerelünk. Végül rendőr felszerelésben álltunk a Panama City rendőrfőnök előtt és vártuk a nevünket. Már lassacskán megijedtünk hogy nem jutottunk át de végül csak kimondták a nevünket. Nagyon örültünk hogy átjutottunk. Ez alkalom ként bulit rendeztünk, a velünk együtt végzősökkel. A buli másnapján elhatároztuk hogy jelentkezünk a rendőrségen rendőrnek. Miután beadtuk a jelentkezési lapunkat vártunk az elhelyezésre. Végül Aaron-t irodai munkára helyezték. Engem járőri posztra osztottak. John-t viszont elutasították. Ez a rendőri munka miatt váltak el a baráti köteleink egymástól. Egy szép nap virradt mikor bankrablás történt. Amikor kiértünk a bank rablása még nem ért véget. Éppen jöttek volna ki a rablók amikor megláttam John arcát. Ez sokk ként ért. Önfeláldozóan letettem pisztolyom és besétáltam tárgyalni Johnnal és a "barátjával".Szépen kértme John-t hogy adja fel magát és nem kap annyi büntetést amennyire számíthat. John válasz az volt hogy belelőtt a lábamba és mint túszt fogva tartott. Próbáltam meggyőzni de nem sikerrel. Végül eszembe jutott mivel tudnám megtörni. Elkezdtem neki sorolni a múltat hogy, milyen jó barátok voltunk,milyen kalandjaink voltak. John végre megtörtem és önfeláldozóan feladta magát , de volt egy kis bökkenő az egészbe. Johnnak volt egy társa aki már büntetve lett bolti lopással és azóta körözik. A társát Mickey-nek hívta. Mickey nem engedte hogy John feladja magát. Johnnál volt egy kiskés amit a cipőjébe rejtett el. Amikor Mickey nem figyelt John váratlanul beledobta Mickey lábába a kést. Ekkor értettem meg hogy John már ölni is kész lenne ezért egy gyors mozdulattal elvettem Mickeytől a fegyvert és lábon lőttem Johnt úgy ahogy ő engem. A lábam még mindig nagyon fájt így lekellet ülnöm. Közben a túszok ezt riadt arccal nézték. A SWAT alakulat betört a bankba és Mickey-t akiről később kiderült Don Verpucconak hívtak letartoztatták. Johnt szégyen szemre nekem kellet bevinnem az őrsre és rács mögé raknom a tárgyalások után. John csak egy év letöltendő börtön büntetést kapott. Don viszont hat és fél évet. John szabadulása után ezt a történetet elmeséltem Aaronnak aki mit sem tudott John börtönbe létéről. A három jó barát újra együtt volt. Ezek után felmondtunk a rendőrségen és Las Venturasba tartunk a jobb "rendőri élet" reményében.

Aláírás:Diego Present

[/size]

GeGe

• Verseny bíró
  • Regisztrált tag
  • Like 0
    • Profil megtekintése
Re:~Diego Present
« Válasz #1 Dátum: december 03, 2012, 04:58:20 pm »
Köszönjük a beküldött munkát! A történeted hétfőn lesz elbírálva.