Szerző Téma: Eredményhirdetés  (Megtekintve 3580 alkalommal)

GeGe

• Verseny bíró
  • Regisztrált tag
  • Like 0
    • Profil megtekintése
Eredményhirdetés
« Dátum: december 10, 2012, 06:33:34 pm »

A New Life Role Play Karaktertörténet író verseny eredményhirdetés:

Első helyezett:
Razr aka. kiswajas!
Gratulálok a történetedhez nekem a tiéd tetszett a legjobban ezért is nyerted meg a versenyt. :) A történet reális nyilván nem hibátlan de összességében a legtetszetősebb történetet küldted be nekünk. Figyelj majd a szóismétlésekre egy-két helyen és a részletesebb megfogalmazásra. :) Remélem a szerveren is találkozunk majd és sok RP-s pillanatban lehet majd részed!

Jutalmad:
  • 5.000 prémiumpont
  • V.I.P. rang a leendő weboldalon
  • TS3 szoba a leendő TeamSpeak szerverünkön

Második helyezett:
Constantin aka. Martinezz
Gratulálok a második helyezésedhez. Nagyszerű történetet rittyentettél tetszetős képekkel nálad is azt tudom elmondani, mint az első helyezett versenytársadnál. :) Reméljük, hogy te is velünk tartasz a továbbiakban és a mapokat is futószalagon gyártod majd. :D

Jutalmad:
  • 4.000 prémiumpont

Harmadik helyezett:
Jippy
Részletes,bő,szép történetet küldtél be nekünk. Van egy-két furcsa dolog benne de összességében szép munka és látszik rajta, hogy sok munka van benne és beleadtál mindent. Remélem összefutunk majd a szerveren. :)

Jutalmad:
  • 3.000 prémiumpont

A névre szóló okleveleket hamarosan megkapjátok!

Mindenkinek gratulálok, aki beküldött történetet sajnos nem győzhet mindenki. A következő megmérettetésben viszont lehetséges, hogy más kerül ki győztesnek. Most ők csinálták a három legjobb munkát és minden tiszteletem az övüké. Köszönöm azoknak, akik küldtek be munkákat ezzel is segítve a verseny megrendezését.

Minden díjazott őrizze meg a verseny weboldalon beregisztrált felhasználót és a SAMP fórum felhasználóját, mert ezen két felhasználóval tudod hitelesíteni magadat a díjak kiosztásánál! A jutalmakat a szerver indulásánál kapjátok meg! Gratulálok még egyszer! :)