Nehéz lenne egy kezdőnek elkezdeni a sportfogadást?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Események
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
FREEDDAWG

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 23, 2022 2:23 pm    Hozzászólás témája: Nehéz lenne egy kezdőnek elkezdeni a sportfogadást? Hozzászólás az előzmény idézésével
Nagy MMA-rajongó vagyok, és állandóan nézem a UFC és a Bellator versenyeit. Rájöttem, hogy elég jól meg tudom jósolni a küzdelmek kimenetelét, és úgy döntöttem, hogy jó ötlet lenne elkezdeni keresni rajta. Nekem, mint kezdőnek, nehéz lesz elkezdenem sportfogadást kötni? Mi a véleménye erről?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
eisbrecher

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 23, 2022 2:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
A sportfogadásban nagyon fontos, hogy tudd, hogyan kell elemezni a sportmérkőzéseket, de van egy sor olyan tényező is, amelyek nélkül nem fogsz tudni sikeresen fogadni sportfogadásokra. Ami engem illet, először is figyelnie kell az ezen a területen dolgozó szakértők tanácsaira. Javaslom, hogy nézze meg ezt a fogadási szakértő
A sportfogadási szakértő cikkeinek és tippjeinek olvasásával javíthatod a nyerési arányodat, és nagyobb valószínűséggel fogsz helyesen fogadni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Események Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden