Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
FREEDDAWG
|
Elküldve: Szer. Nov. 23, 2022 2:23 pm Hozzászólás témája: Nehéz lenne egy kezdőnek elkezdeni a sportfogadást? |
|
|
|
Nagy MMA-rajongó vagyok, és állandóan nézem a UFC és a Bellator versenyeit. Rájöttem, hogy elég jól meg tudom jósolni a küzdelmek kimenetelét, és úgy döntöttem, hogy jó ötlet lenne elkezdeni keresni rajta. Nekem, mint kezdőnek, nehéz lesz elkezdenem sportfogadást kötni? Mi a véleménye erről? |
|
Vissza az elejére |
|
|
eisbrecher
|
Elküldve: Szer. Nov. 23, 2022 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
A sportfogadásban nagyon fontos, hogy tudd, hogyan kell elemezni a sportmérkőzéseket, de van egy sor olyan tényező is, amelyek nélkül nem fogsz tudni sikeresen fogadni sportfogadásokra. Ami engem illet, először is figyelnie kell az ezen a területen dolgozó szakértők tanácsaira. Javaslom, hogy nézze meg ezt a fogadási szakértő
A sportfogadási szakértő cikkeinek és tippjeinek olvasásával javíthatod a nyerési arányodat, és nagyobb valószínűséggel fogsz helyesen fogadni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|