Facebook követők vásárlása

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bokran

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 11, 2024 9:07 am    Hozzászólás témája: Facebook követők vásárlása Hozzászólás az előzmény idézésével
Észrevettem, hogy manapság egyre több kisvállalkozás és influenszer vásárol követőket Facebookon, hogy gyorsabban növeljék a közösségi jelenlétüket. Én magam is gondolkodtam rajta, mert új oldalt indítottam, de nem vagyok benne biztos, mennyire hatékony vagy biztonságos ez a módszer. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Hallottam, hogy egyesek negatív visszajelzéseket kaptak a vásárolt követők miatt, mások viszont azt mondják, segítettek a hitelességük növelésében. Ha vásárolok, mire kell figyelnem? Vannak olyan cégek, akiket ajánlotok, hogy ne fussak bele átverésbe?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Norgon

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 11, 2024 9:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Nekem már volt tapasztalatom Facebook követők vásárlásával, és őszintén szólva, vegyes érzéseim vannak. Az egyik legfontosabb, amit tanultam, hogy a vásárolt követők minősége nagyon sokat számít. Ha csak számokat akarsz növelni, akkor ez egyszerű, de ha valódi, aktív felhasználókra van szükséged, alaposan át kell nézned a lehetőségeket. Szerintem mindenképp érdemes megnézni a cégek ajánlatait és visszajelzéseit. Például a Top4smm egy olyan szolgáltató, amely már több mint öt éve van a piacon, és rengeteg pozitív értékeléssel rendelkezik. Ők nem csak számokat adnak, hanem olyan követőket is, akik aktivitást mutatnak, így a közösségi oldalad hitelesebbnek tűnik. Ha érdekel, további betekintés itt. Az én esetemben például az oldalam interakciói valóban megnőttek, mert nem csak passzív profilokat kaptam. Ezért azt tanácsolnám, hogy mindig olyan céget válassz, amely garantálja a minőséget és nem veszélyezteti a fiókod biztonságát. Top4smm például ügyel arra, hogy ne legyenek problémák a Facebook irányelveivel, és gyorsan szállítanak. Ez különösen fontos, ha versenyképes akarsz maradni a piacon. Sok sikert a döntéshez!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés! Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden