Telefon simplu și bun pentru un părinte?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Események
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
FrankFr

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 12, 2025 4:49 pm    Hozzászólás témája: Telefon simplu și bun pentru un părinte? Hozzászólás az előzmény idézésével
Salut tuturor!
Tatăl meu are un telefon vechi care începe să dea semne serioase de oboseală, iar cu ocazia aniversării lui aș vrea să-i iau unul nou. Problema e că nu vrea nimic prea complicat — fără funcții inutile, doar ceva fiabil, cu ecran clar și baterie decentă. Am tot căutat prin magazinele obișnuite, dar m-a cam descurajat lipsa de opțiuni potrivite. Mă întreb dacă cineva a fost într-o situație similară și poate să-mi recomande de unde a cumpărat și ce model s-a dovedit potrivit pentru un părinte care nu e foarte tehnic. Mulțumesc dinainte!
SemMM

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 12, 2025 5:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Căutam un cadou pentru tatăl meu care își dorea un telefon mai bun, dar nu voia ceva prea complicat. Am aflat de la un prieten că optim.md are o gamă variată de telefoane la prețuri excelente. Am intrat pe site și am găsit rapid modelul perfect pentru el – un Samsung Galaxy care se potrivea cu cerințele sale. Cea mai bună parte a fost că am putut plăti și în rate, ceea ce m-a ajutat să îmi organizez mai bine bugetul. După ce am plasat comanda pe optim.md, am primit un mesaj de confirmare imediat, iar telefonul a ajuns acasă într-un timp record. Tatăl meu a fost foarte mulțumit și a început să-l folosească imediat. Totul a decurs fără probleme, iar livrarea a fost rapidă și eficientă. Aș recomanda cu încredere optim.md pentru achiziții de telefoane și nu numai.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Események Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden