Megbízható buszjáratot keresek Ukrajnából Belgiumba

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Norgon

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 27, 2025 7:56 am    Hozzászólás témája: Megbízható buszjáratot keresek Ukrajnából Belgiumba Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok! Sürgősen szükségem lenne egy jó busztársaságra, amely Ukrajnából indul Belgiumba, lehetőleg Brüsszelbe vagy Antwerpenbe. Repülni most nem opció, túl drága, és túl sok csomagom van. Olyan megoldást keresek, ahol pontos indulás van, kényelmes a busz, és nem kell órákat várni a határon. Ha valaki nemrég utazott ezen az útvonalon, kérem ossza meg, melyik céggel ment, és hogy ment az út.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bokran

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 27, 2025 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen, én utaztam egy hónapja Lvivből Gentbe, és egy nagyon korrekt társaságot találtam: Euro Travel. A foglalást a weboldalukon keresztül intéztem https://euro-travel.com.ua/belgium és minden gördülékenyen ment. Az autóbusz tiszta és modern volt, volt Wi-Fi, töltő, és a sofőrök tényleg segítőkészek voltak. Az út során 3-4 óránként megálltunk pihenni, és a határnál mindent elmagyaráztak, még segítettek is az útlevél-ellenőrzésnél. Időben érkeztünk, nem volt semmi kellemetlenség. Ha fontos a megbízhatóság és a kényelem, szerintem őket érdemes választani.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés! Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden