Ti mit használtok Word-PDF konvertálásra?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
GloriaH

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 27, 2026 3:44 pm    Hozzászólás témája: Ti mit használtok Word-PDF konvertálásra? Hozzászólás az előzmény idézésével
Szeretnék segítséget kérni tőletek, mert már egy ideje keresek egy megbízható és lehetőleg egyszerűen használható programot, amellyel Word dokumentumokat (DOC vagy DOCX formátumban) lehet PDF-be konvertálni. Fontos lenne számomra, hogy az átalakítás során a formázás ne csússzon szét, tehát a betűtípusok, képek, táblázatok és az oldaltörések pontosan úgy maradjanak meg, ahogy az eredeti Word fájlban vannak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dy23bro

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 28, 2026 7:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Hasonló helyzetbe kerültem nemrég, amikor több Word fájlt kellett PDF-be menteni úgy, hogy a táblázatok és oldaltörések érintetlenek maradjanak, és sok próbálkozás után jöttem rá, mennyire számít az eszköz. Ami bevált, az egy böngészőben futó megoldás volt, mert nem kellett telepíteni semmit, és az átalakításnál tényleg megmaradtak a betűtípusok és képek. Közben találtam rá a https://pdfguru.com/hu oldalra, ahol a Word–PDF konvertálás mellett szerkeszteni, aláírni és tömöríteni is lehet a fájlokat, sőt a beszkennelt dokumentumoknál az OCR is hasznos. Nekem fontos volt a biztonság is, itt külön jelzik a GDPR-nak megfelelő adatkezelést. Van kipróbálási lehetőség, így kockázat nélkül el lehet dönteni, megfelel-e a munkafolyamatnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés! Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden