111

   

 

Bemutatkozás

Szolgáltatásaim

Árak

Referenciák

(honlap)

Referenciák

(banner)

Kapcsolat

Kérdések-Válaszok

 

 

 

Üdvözlöm!

Videotip-ként ismernek azok, akik velem készítették el honlapjukat.

Készült egy néhány  nagyon aranyos fotó a gyermekéről.. Kinek is kellene elküldeni? Hosszú címzett lista az e-mailen...Sajnos azonban egy levéllel nem ússzuk meg, mert a kép mérete akkora, hogy egy levélben 1-2 kép csatolható. Több levél írása következik.... Ismerős a szituáció? Bizonyosan, hiszen a mai világban sajnos egyre inkább elterjedt, hogy a családok egymástól távol, külön városban, netán más országban élnek. Így az egymással való kapcsolattartás többnyire e-mailekre, ritka telefonbeszélgetésekre kezdnek szűkülni. A nagymamák, nagypapák csak ritkán látják az unokákat.

Erre a problémára találtam ki, hogy készítek egy weboldalt, ahova folyamatosan felteszem az általam leginkább kedvesnek tartott fotókat, így a nagyik, unokatesók is bármikor megnézhetik azokat. A család nagyon jó ötletnek tartotta és tartja a mai napig. Ezen az ötleten felbuzdulva időközben jó néhány honlapot elkészítettem már és készítek folyamatosan.

Időközben több cég, vállalkozó, egyesület keresett meg, hogy készítsek nekik honlapot, mert -mivel nem profi weboldal készítő vagyok - a munkámért minimális összeget kérek.

Ha Ön is jó ötletnek tartja, s szeretne önmagának, vagy  akár ajándék gyanánt valakinek, akár vállalkozásának, kisgyerekednek egy ilyen oldalt, akkor a legjobb helyen jár. Tekintse meg, hogy milyen lehetőségeket kínálok.

Köszönöm, hogy megtisztelt a bizalmával. Kérem tekintse meg az eddig elkészített munkáimat is, s ha megtetszett a munkám, örömmel várom megkeresését. Ha bármilyen további kérdése lenne, amire eddig nem kapott választ, és segítene döntése meghozatalában, kérem lépjen velem kapcsolatba. Szívesen válaszolok a felmerülő kérdéseire.

A lap tetejére

 

Bemutatkozás


Ajánlott böngésző: Internet Explorer, Ajánlott felbontás: 1024 x 768