Szerző Téma: Segítség kérés  (Megtekintve 1041 alkalommal)

[SGM]Reaper

• Adminisztrátor
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Segítség kérés
« Dátum: 2013. január 26. - 08:58:38 »
Ha problémátok van ebbe a topicba írjátok le! csak akkor nyissatok új topicot ha ebben nem kaptatok választ!

DeminPro

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
Re:Segítség kérés
« Válasz #1 Dátum: 2013. április 02. - 18:30:01 »
Kedves Team!
Facebook-on már próbáltam felvenni veletek a kapcsolatot! A kérésem: Szebi nevű karakterem beragadt boss mapon (nemtudom a nevét, 20kagyi a belépő), légyszives szedjétek ki!:)
Köszönöm, Szebi.

nemmind1

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2013. május 12. - 15:08:45 »
Üdv! Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy eltűnt a karakterem leltárjából pontosan 77 rög! Biztos vagyok benne hogy ott volt, legutóbb mikor még meg volt óriások földjén voltam ahova az öregdoboztól teleportáltam! Utána pedig ugyan azon az Accon átmentem a boltosomra! Biztosan eltűnt, megnéztem mindenhol!! Segítségetek előre is köszönöm! Karakternév: IPIDKICKED

adam97

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2013. július 01. - 19:16:40 »
Üdv!
Az a problémám, hogy orkoknál beszorultam a híd alatti, víz alá miközben jöttem ki lélekből..(középső sziget bal felső sarkánál lévő híd)
Szeretnék megkérni egy team tagot, hogy legyenszíves teleportáljon ki..
Köszönöm.

beno18

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2013. július 07. - 13:29:26 »
Abban szeretnék segítséget hogy 2 napja nem tudtam be lépni a karimba miután ki dobott mert ,,hibás felhasználó vagy jelszót" írt egyből kértem ujj jelszót de még nem jött meg másnak félnapra r á megjött és ezt nem értem én most nem fogok ujjat kapni vagy ez hogy van ???
Előre is köszi!!

Region100

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2013. július 07. - 18:20:44 »
Olyan Problémám lenne hogy 5000Ft értékben rendeltem sé-t Ma 2013. 07.07-én 19:10 kor és a kód ami érkézet nemakkarja elfogadni ezt irj: Kedves Region100! A beirt SMS ID nem megfelelô kérlek ellenôrizd le és próbáld újra!

SMS-ben viszakapot válaszban megtalálod a csomagodnak megfelelö SMS kodot.
SMS ben kapot kodot a szöveg mezöbe be irva és a Jováirás ra kattintva a vásárolt Sé a számládhoz irodik.

Szuszkaaa

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2013. július 30. - 06:40:10 »
Sziasztok!
Azert irok mert,meg akartam vatoztatni a jelszavam.Lekertem egy jelszo emlekztetot es az a nagy baj hogy nem jott el az email es a masik koddal sem tudok belepni!
Kerelk szepen segitsetek!
Sziasztok!  :(

atosz

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2013. szeptember 04. - 16:47:03 »
Hello
Az a próblémám hogy van 7 regisztrációm van, és belépés kor az irja hogy a számla le van tiltva miért van ez?

Bruckner9

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2013. december 19. - 23:42:27 »
Üdvözlöm!
Egy olyan kérdést szeretnék feltenni , hogy kibontottam a Win RaR dokumentumot egy úgynevezett "OldFastMt2" mappába amit az asztalon hoztam létre!
Elindítom a játékot az "indito" ikonnal betölt (bepatchel) rányomok hogy játék indítása és nem történi semmi!
Van egy "starter" windows kötegfájl és azzal is megpróbáltam annál meg ez a hibaüzenet jön ki : "A Windows nem találja a(z) 'metin2client.bin' fájlt.Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra" :/ De itt a "starter"windows kötegfájl elindításánál legalább ki is írt valamit , amikor a rendes "indito" ikonnal akkor meg semmit!
Ebben az ügyben , hogy eltudjam indítani a játékot kérnék segítséget!
Ha kell van skypem ott is megtudom mutatni! (TS3 nincs :( ) skype nevem : footbalistaa (SONY kép van kint)
Operációs rendszerem : Windows 8.1
Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Üdv.: Bruckner9