Hagyományok Útja  Kezdőlap  Linkek  Fórum  Letöltések  Tagok  Oldaltérkép  Feltöltés  Naptár  
 
 
Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]

Chatbox
Üzenetek küldéséhez regisztrált tagnak kell lenned. Jelentkezz be, vagy regisztrálj!


Terenyei - Jun 29 : 22:31
Köszönjük a gratulációt.
Mindenki segítségét szívesen fogadjuk.

Jaksa - Jun 27 : 19:11
Gratulálok az oldalhoz, remélem magam is tudok segíteni munkájukban

Terenyei - Nov 14 : 15:58
A honlap szerkesztése még folyamatban van!

Flash óra
Célok, lehetőségek
Célok, lehetőségek
Terenyei 2008 December 27 Saturday


HAGYOMÁNYOK ÚTJA
Célok és lehetőségek.


A kulturális és turisztikai útvonalak létrehozásának célja - természeti és kulturális értékek összekötésével - új turisztikai vonzerő kialakítása. A turisztikai kínálat ezáltal bővül, s az összefogás révén a helyszínek idegenforgalma nő. Az érdeklődés növekedése elősegíti a természeti és kulturális értékek védelmét szolgáló befektetések létrejöttét. A gazdaságilag elmaradott területek felzárkóztatása és - az érintett településeken - új munkahelyek teremtése előtérbe kerülhet.

A kulturális és turisztikai útvonalak kialakításával - közös, vagy hasonló témához kapcsolódó - kulturális és turisztikai értékeket, látványosságokat, idegenforgalmi szolgáltatásokat, programokat fogunk össze. Hosszabb távon az útvonalak különböző helyszíneken található, egységes megjelenésű kulturális, turisztikai termékké fejleszthetők.

A létrehozott helyi, regionális és országos szintű útvonalakhoz kulturális, turisztikai programok kapcsolhatók, fokozva ezzel az érdeklődést és a vonzerőt.

Az egyes útvonalak állomásain a központi témához kapcsolódó garantált - a marketingkommunikációs eszközök által megadott időpontban és feltételek mellett garantáltan elérhető - programok, attrakciók várják a turistát.

Elsődleges cél az útvonalak létrehozásához és működtetéséhez szükséges állandó együttműködési hálózat kialakítása, melyet a Kuruc Hagyományőrző Egyesület koordinál, felelősséget érezve a kulturális és természeti értékek védelme és azok hasznosítása iránt.

Az együttműködési hálózat kialakításához először egy adatbázis létrehozása szükséges, melyben nagyvonalakban szerepelnek a tervezetben részt venni szándékozó települések egyes programjai, attrakciói.

Az adatok birtokában történhet a téma szerinti csoportosítás, majd az útvonalakra - és azok nevére - való javaslattétel, melyet minden résztvevővel egyeztetünk. Ezután az egyes állomásokat részletes információval - képekkel, ismertetőkkel, egyéb linkelési lehetőségekkel kiegészítve - a honlapon megjelenítünk. A honlapot a kultúra és a turizmus iránt érdeklődő internet-felhasználók körében népszerűsítjük és ismertté tesszük.

Amennyiben tervünk elnyerte tetszését, Önnek nincs más feladata, mint az adatbázisba való bejelentkezés. Küldjön rövid ismertetőt települése kulturális és természeti értékeiről. Kérjük jelezze pontos elérhetőségét, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Címünk, bővebb információ:
Kuruc Hagyományőrző Egyesület
5085 Rákóczifalva, Kossuth út 23.
Telefon/fax: 56/441-464
E-mail: terenyei@t-online.hu
Honlap: http://www.rakoczifalva.atw.huelküldés e-mailbem nyomtatóbarát változat
>> Kategória cikkeinek listája
<< Vissza a cikkek főoldalára
Értékelés

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Minden védjegy © a tulajdonosaiké.
Keresés Hagyományok Útja

Ismertető
Útvonaltípusok
Adatbázis
Hol - mi olcsóbb?
Online
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 11, legújabb: goli
SHOUTcast
SHOUTcast