Celldömölk város üdülőtábora a Balaton északi partján Balatonrendes mellett, Pálkövén található.

A tábort 1963-ban a Celldömöli Járási Tanács alapította. A 60-as években még sátor-táborként üzemelt, egy téglából épült ebédlővel és konyhával, de a táborozók még sátrakban laktak. A későbbiekben a Celldömölki Önkormányzat a tábort többször felújította és bővítette. Jelenleg is az Önkormányzat a Celldömölki Városi Általános Iskolán keresztül üzemelteti, non profit szervezetként, önköltésgi alapon.

A sátrakat faházak váltották fel, új a vizesblokk, a konyhához egy nagy méretű, jurta alakú ebédlő épült, mely kényelmesen biztosítja a tábor össz létszámának egyszerre történő étkeztetését, különböző foglalkozások és tábori programok lebonyolítását.

Saját főzőkonyhával rendelkezik, mely megfelel a HACCP program előírásainak, a szakácsnői feladatokat a Celldömölki Városi Általános Iskola dolgozói látják el.

A faházak mögött egy homokágyas sportpályát építettünk, mely strandröplabdára, strandfocira, kosarazásra is alkalmas. Az udvar egy része és a járdák térkövezettek, az udvaron egy lábteniszpálya található. Egyéb sport- és játéklehetőségeket a ping-pong asztal, lengőteke, csocsóasztal, tollaslabda stb. biztosítanak.

Az ebédlőben TV (parabolával), video, DVD, music center biztosítja a szórakozási lehetőségeket.

A strand a tábortól 200 m-re található, szépen és jól kiépített, nem zsúfolt.

Táborunk nagyon szép környezetben, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található, s a környék nevezetsségei még gyalogtúrával is könnyen elérhetőek. /Salföld major, kőtenger, Kékkút, Káli-medence, Révfülöp, Kőfejtő ...stb.

Megközelítés közúton és vasúton is nagyaon egyszerű /Vasútállomás 400 m, 71. sz. főút 400m/.