Nálunk se kicsi a Tv. Bár nem azért, mert szélesvásznú vagy LCD, hanem egy régi nagy Samsung. Öregségéhez képest egész jó a képe és nagy is.
Mondjuk HD-ben durva lehet ilyet játszani. Össze is csinálod magad.
Tudom, sajnos ettől is lehet valaki függő. Jellem kérdése. Van aki bírja, van aki nem.
Ugye korábban írtam, hogy khm... szóval elég... khm... hát nem a legjobb gyerekkorom volt. És akkor szépen fogalmaztam. Tudod, meséltem.
Most hülyén fog hangzani, de magammal példáloznék ezzel kapcsolatban. Én már nyolc évesen megnéztem nem egy horrorfilmet és ha volt mindig megnéztem. Na jó, nem ilyen atomdurvákat, 16-os korhatárosak voltak, össz-vissz egy 18-ast néztem meg azt szülő mellett. 16-os volt a DinoCrock, a Háborgó Mélység meg még sorolhatnám... Sokan már a címére se emlékszem, de ha látnám tudnám melyik. Anyám nem tiltotta meg, nagymamámék meg engedték, mert ha ugye az anya nem, akkor miért ne... Persze ott ritkábban néztem és a kevésbé durvákat, de nem szóltak.
Nem is csépelem tovább a szót, mondom a lényeget. Szóval 8 évesen néztem az akkor korom kétszeresének való filmeket és nem hatott ki a brutalitás, nem lettem pszichopata meg semmi. Tehát ez is jellemfüggő. Valakit bizonyos hatások összeroppantanak, torzul a jellemük. Van akinél nem.
Ugyanez igaz bizonyos "függőséget okozó" dolgokra is, mint az ilyen játékok, a szerencsejáték, az alkohol. Van aki tud megálljt parancsolni, van aki nem. Szintén jellemfüggő. Aki erős az tud nemet mondani, aki gyenge, az összeroppan, tönkremegy ettől. Sajnos ezzel se lehet mit kezdeni. Nem lehet kiszűrni. Akiben bent van hajlam bármi elindíthatja a lavinát. Akár egy ilyen játék is, ahogy mondtad.
Ejj, de hosszúra sikerült. Csak már rég ki akartam írni ezt magamból.