Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.21. 19:42

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 190 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: LEGOzó - avagy minden ide ami LEGO
HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 19:39 
Bionicle harcos

Wáháháhááháháháháhááháháháááááááááááááááááááááá... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most elképzeltem, hogy a vak sötét szobában ülsz a Tv-előtt karikás szemmel és minden fél percben úgy megugrasz az ijedségtől, hogy hátrébb csúszik a fotel... :lol: :lol: :lol: :merleghinta: :merleghinta: :merleghinta:

Nekem is van ilyesmim. Bár nem kimondott horrorjáték, hanem lövöldözős, de két pályán hemzsegnek a zombik meg az egyéb ocsmányságok. Hát amikor először játszottam vele majd besz@rtam én is néhány résznél. Nem a szörnyek/zombik miatt, hanem néhány ilyen "szivatás" miatt. Például eléggé megijedtem, amikor a konyha résznél felállt a boncolt marha és az áltam irányított karaktertől fél méterre volt. Ráadásul én hozzá képest el voltam fordulva. Mire megfordultam szinte az egész képernyőn csak az látszódott annyira közel jött. Aztán lepuffantottam. :mrgreen:

Meg az se volt kutya, amikor a szekrényből kiugrott a zombi és persze, hogy a szekrényajtó mellett áltam a szereplővel. Meg a földből kijövő óriás féreg is hasonlóan szinte "szembeugrott".

Egyébként az ilyenektől nem szoktam megijedni, tehát a zombi maga nem ijeszt meg, csak ettől fosok be, amikor így kiugranak valahonnan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár szerintem is ez a lényege, ha már lúd legyen kövér, ha ijesztő játék akkor legalább ijedj is meg tőle. :roll: :roll: :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 19:46 

:lol: :lol: :lol: ja, ráadásul nála is marha nagy a képernyő, gondolhatod :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
Pontosan, erre mennek ki hogy olyan hatások érjék az embert hogy szívroham közeli állapotba kerüljön, adrenalin stb., egy csomó ember függő lett ezektől is, pláne mikor először bejöttek ezek a játékok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 20:12 
Bionicle harcos

Nálunk se kicsi a Tv. Bár nem azért, mert szélesvásznú vagy LCD, hanem egy régi nagy Samsung. Öregségéhez képest egész jó a képe és nagy is. :D

Mondjuk HD-ben durva lehet ilyet játszani. Össze is csinálod magad. :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Tudom, sajnos ettől is lehet valaki függő. Jellem kérdése. Van aki bírja, van aki nem.

Ugye korábban írtam, hogy khm... szóval elég... khm... hát nem a legjobb gyerekkorom volt. És akkor szépen fogalmaztam. Tudod, meséltem. :roll:
Most hülyén fog hangzani, de magammal példáloznék ezzel kapcsolatban. Én már nyolc évesen megnéztem nem egy horrorfilmet és ha volt mindig megnéztem. Na jó, nem ilyen atomdurvákat, 16-os korhatárosak voltak, össz-vissz egy 18-ast néztem meg azt szülő mellett. 16-os volt a DinoCrock, a Háborgó Mélység meg még sorolhatnám... Sokan már a címére se emlékszem, de ha látnám tudnám melyik. Anyám nem tiltotta meg, nagymamámék meg engedték, mert ha ugye az anya nem, akkor miért ne... Persze ott ritkábban néztem és a kevésbé durvákat, de nem szóltak.
Nem is csépelem tovább a szót, mondom a lényeget. Szóval 8 évesen néztem az akkor korom kétszeresének való filmeket és nem hatott ki a brutalitás, nem lettem pszichopata meg semmi. Tehát ez is jellemfüggő. Valakit bizonyos hatások összeroppantanak, torzul a jellemük. Van akinél nem.

Ugyanez igaz bizonyos "függőséget okozó" dolgokra is, mint az ilyen játékok, a szerencsejáték, az alkohol. Van aki tud megálljt parancsolni, van aki nem. Szintén jellemfüggő. Aki erős az tud nemet mondani, aki gyenge, az összeroppan, tönkremegy ettől. Sajnos ezzel se lehet mit kezdeni. Nem lehet kiszűrni. Akiben bent van hajlam bármi elindíthatja a lavinát. Akár egy ilyen játék is, ahogy mondtad.

Ejj, de hosszúra sikerült. Csak már rég ki akartam írni ezt magamból. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 22:07 

Jól megfogalmaztad. Már korábban is írtam hogy tetszenek a gondolataid és ahogyan látod a világot. Azt nem támogatom hogy kisgyerkőcnek engedik hogy ilyesmi filmeket nézzenek, mert sosem lehet tudni hogy mi alakul ki majd később, nálad szerencsés volt a helyzet, de lehet másnál olyan mélyen megviseli vagy 'mittomén' hogy stresszes lesz vagy ijedős, félénk, ilyet is láttam már sajnos. :roll: Meg ugye ez is összetett mert a jellem amiről írsz gyerkőckorban is alakulóban van, függ szülőktől meg egy csomó minden mástól.

Amúgy ezt a legós linket ismered?

KATT IDE

van pár figura amin jót röhögtem :lol: :lol: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 11:41 
FórumDémon

Kép

Kitűző, csak Nekem :D :merleghinta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 17:44 

wáháhááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.25. 17:31 
Bionicle harcos

ssuggame írta:
[color=#000080]Jól megfogalmaztad. Már korábban is írtam hogy tetszenek a gondolataid és ahogyan látod a világot. Azt nem támogatom hogy kisgyerkőcnek engedik hogy ilyesmi filmeket nézzenek, mert sosem lehet tudni hogy mi alakul ki majd később, nálad szerencsés volt a helyzet, de lehet másnál olyan mélyen megviseli vagy 'mittomén' hogy stresszes lesz vagy ijedős, félénk, ilyet is láttam már sajnos. :roll: Meg ugye ez is összetett mert a jellem amiről írsz gyerkőckorban is alakulóban van, függ szülőktől meg egy csomó minden mástól.

Hát visszagondolva annak idején picit féltem a sötétben. Bár elaludni el tudtam, szóval nem volt komoly. Aztán elmúlt. :roll:
Egyébként egyetértek veled. Én sem engedtem volna magamnak, ha én lettem volna a szülő. Na jó, ez hülye mondat volt, de érted mit akartam, nem? :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.26. 16:58 
Bionicle harcos

Seth írta:
Kép

Kitűző, csak Nekem :D :merleghinta:

Lökött... :wall: :wall: :wall: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.26. 18:13 
FórumDémon

Vááháháháháháháhá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.26. 18:22 
Főrémrímész

Makuta :lol: :lol: Jól meg küzdöttél a csomaggal és Ravennel! Most mind a kettőt lassan ki kell engesztelni, csomagolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 190 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Következő

Időzóna: UTC