Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 08:14

Időzóna: UTC




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.03.22. 14:26 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Nem kell ma megsütnöd :fejetv: :fejetv:

Ráér :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.22. 14:27 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
:pray: Köszönöm! :pray: Mindig jó vagy hozzám! :virag:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.22. 14:29 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Hát ,remélem egyszer meglátod ,mennyire vagyok jó :roll:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.22. 15:35 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
:lol: :lol: :lol:
Hi hi új süti és a Misi már megint süt. :lol: :lol:
Ez annyira jóóóó. :juszufka:

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.28. 14:04 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Kitolófánk

Kép

Elkészítési idő: 45 - 60 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: olcsó

Hozzávalók (4 személyre):

6 dl tej,
6 dl liszt,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
3 evőkanál cukor,
5 tojás,
10 dkg reszelt csokoládé vagy
3 dkg kakaó és 6 dkg porcukor,
parányi só, zsír vagy olaj a kisütéshez.

Eklészítés:

A tejet főni tesszük egy csipetnyi sóval, majd beletesszük a 3 evőkanál cukrot, a szódabikarbónát, és folytonos keverés mellett elkeverjük benne a lisztet. A tűzről levesszük, és ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a tojások sárgáját amit jól kikeverünk. A tojások felvert habját ezután keverjük hozzá óvatosan. A tésztát egy habzsákból vastag csillagcsővel a közepesen forró zsírba (vagy olajba) nyomunk. A kívánt hosszúságnál mindig elvágjuk, és pirosra sütjük. Lehet kanállal is a tésztát galuskaszerűen a zsírba szaggatni, de így nem olyan szép.
Reszelt csokoládéba vagy kakaós cukorba forgatjuk, és forrón tálaljuk.

főzési idő: 10 perc
sütési idő: 40 perc
sütési mód:
Személyes jó tanács:

A zsiradékba nyomott tészta vastagsága befolyásolja a fánk állagát. Próbáljuk ki különféle vastagságban és ki-ki ízlése szerint válasszon.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.28. 14:22 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Ennek nálunk " egérke " a neve :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.28. 14:25 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Még sosem találkoztam vele! De szerintem hamarosan változtatok rajta. A leírás alapján finomnak tűnik.
Még a formázáson töröm a fejem. Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.28. 14:31 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Belerakod evőkanállal a forró olajba ,ott majd kedve szerint alakul :P


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.28. 14:38 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Most már nagyon kívánom! Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.03.28. 14:41 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Ezek a képek nem látszanak, azt írja ki hogy "ERROR" :fejetv:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Következő

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség