Idézet:
Az estét még tökéletesebbnek éreztem, amikor megláttam, hogy MSN-en online elérhető állapotban van A lány, A Nagy Ő, akivel kb. egy hónapja találkoztam utoljára. Kellemesen elbeszélgettünk arról, hogy november hatodikán elmennénk hozzá Kőszegre. Aztán jött a hidegzuhany, egy elejtett félmondat, ami neki lehet hogy örömhír, csak nekem nem volt az... Kb. egy hónap alatt összeszedett egy társat, egy szerelmet, és állítása szerint már a srác többször is hangoztatta a lány felé a szeretetét.
Tomikám !
De ,te miért NEM????
Régóta a szivedben él ,tudom,nem egy fellángolás !!
Miért nem mondtad el neki ?
Talán arra várt ,arra a szóra ,vagy vár még mindig .
Néztem ,előfordulhat Ő ,más mint a többi ,de már egy hónapos kapcsolatot
ki szoktak irni a közösségi oldalra a lányok
Próbáld újra ,lehet szenved Ő is !!
Neked olyan hihetetlen kisugárzásod van ,
nem hiszem ,hogy nem veszi észre
"Olyan kevés biztos pont van a világban, olyan őrült ez az egész. (...) Egy hatalmas, áradó folyó a világ... viszi, sodorja a legtöbb embert magával, álmok, vágyak nélkül... és te olyan vagy nekem, mintha egy szikla lennél, egy biztos pont, melybe kapaszkodom, megtartasz, biztonságot adsz. Nem is értem, miként lehetséges ez... Boldog lehet, aki ismer téged, mert beléd kapaszkodhat, te erőt adsz nekik, melletted szembe tudnak nézni az árral."
(Gaál Viktor)
Tomikám,kerestem Neked valami vigaszt adó szót ,erre a Tőled alig idősebb
fiatalemberre bukkantam.

Úgy érzem a gondolataiban kicsit hasonlit Rád .
Idézek a vele készült interjúból.
"- Valószínűleg unod már a kérdést, engem mégis érdekel: hogyan lett belőled író?
- Nem lettem író, hanem az maradtam. Ötéves koromban rájöttem, hogy jól tudok történeteket kitalálni és mesélni. 15 évesen írtam egy 1500 oldalas eposzt. "
"- 1500 oldal tizenévesen… Leckét nem kellett írnod??
- Kellett volna… Én nagyon zárkózott, magának való gyerek voltam. Ha megkérdeznéd a gimnáziumi barátaimat, azt mondanák: elszállt fazon volt, akiről azt hitték, majd esztétika szakra megy. De nem így történt. Az 1500 oldalas eposzt 17 éves koromra megírtam, és úgy képzeltem, hogy beküldöm egy kiadóba, a kiadó pedig hasra esik és megjelenteti. Aztán idejön Steven Spielberg, ő is hasra esik, majd megfilmesíti."
" Azért talán még nem késtél le semmiről… 28 éves vagy.
- Éppen ez az egyik szorongási faktorom, hogy elpazarlom az időmet. Sokszor töprengek: vajon megéri nekem írónak lenni? Az volt az ideám, hogy művész leszek, és megjobbítom a társadalmat. De közben ráébredtem, hogy egyrészt valamiből meg is kell élni, másrészt meg, a társadalom nem akarja, hogy megjobbítsák.
Jön egy könyvötlet, megragad, és nem ereszt. Most például az foglalkoztat, hogy milyen szörnyű a mai felnövekvő generáció helyzete: se igazi szülők, se igazi tanárok nincsenek. Persze minden korban azt mondják az idősebbek, hogy ejnye, milyenek ezek a mai fiatalok. De ma már valóban kritikus méreteket ölt az értékválság, a bűnözés és az erőszak. Jelenleg erről írok."
"- Legutóbb megjelent regényedhez, a Varázserdőhöz Szepes Mária írt ajánlást. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy művüket a spirituális irodalom nagyasszonya méltatta. Így beszélt rólad: „Találkozásunk okkal történt, előre elterveztetett, így és most kellett bekövetkeznie.”
- Ó, ő egy tündéri öregasszony volt. Az első találkozásunk egy életre velem marad. 98 éves volt, szinte már porcelán törékenységű testben, mégis annyi energia áradt belőle, hogy amikor kijöttem, elsírtam magam. Felolvastam neki a regényből, ő pedig később tollba mondta az ajánlást. Mások közel 100 évesen – ha egyáltalán megérik – már a nevükre sem emlékeznek. Ő azonban szellemileg teljesen friss volt, tele tenni akarással. Pedig régóta betegeskedett, de mintha még valami dolga lett volna itt… Különös, talán szimbolikus egybeesés, hogy a könyv szeptember elején jelent meg, és ő is éppen ekkor távozott az élők sorából. Sajnos a kötetet már nem tudtam elvinni neki. A halála után napokig csak ő járt a fejemben, hogy mit adott nekem, és vajon mit kell továbbvinnem."
Tomikám!
Hiszek benne ,hogy van egy útad ,amit elöbb-utóbb végigjársz ,
teljesited ,mindazt ami az álmod ,a vágyad !
Nagyon szeretlek!!!